Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Τζούφιες οι αποκαλύψεις του Μάκη. Δηλώνει υπακοή σε μυστικοσυμβούλους...

Οι νέες Νεοδημοκρατικές δυνάμεις βλέπουμε ασχολούνται μετά μεγάλης σπουδής και ευλαβείας με ό,τι «ακούγεται» γύρω από το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τίποτα συνεχίζουν να κατασκευάζουν ή παραποιούν γεγονότα όπου έχει υπάρξει φανερή και δημόσια συμμετοχή της.
Ο γνωστός κιτρινιάρης Μάκης, με τη μέθοδο της σκηνοθετημένης αναμονής (έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις, τα λέμε όλα και… λοιπές δημοσιογραφικές απάτες χαμηλού επιπέδου) συνεχίζει να ασχολείται με τη Ντόρα, υπακούοντας τυφλά στα σκοτεινά επιτελεία της Νέας "ανοιξιάτικης" Ρηγίλλης. Τα οποία φαίνεται έχουν πάθει λάστιχο και επιδίδονται σε ένα... πρωτοφανές κυνήγι μαγισσών στην προσπάθειά τους να δώσουν «χαρακτήρα» στα νεοδεξιά κενά τους και να προσωποποιήσουν τους ακροδεξιούς πειραματισμούς τους...
Τα συνδεδεμένα με τους μυστικοσύμβουλους νέα και παραδοσιακά μέσα αναλαμβάνουν άκριτα και χωρίς περίσκεψιν, να αναμασήσουν τις αναμασημένες «αποκαλύψεις» του δημοσιογράφου της «Αποκάλυψης», Μάκη.
Τόσο χαμηλά πέφτουν στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν "νέες κλειστές ομάδες" εξουσίας γύρω από το νέο πρόεδρο.
Γι’ αυτό και προωθούν μια άθλια εκστρατεία λάσπης και αποπροσανατολισμού κατά της Μπακογιάννη, όπως η περίφημη «συνάντηση» με τον Χριστοφοράκο! Η οποία παρουσιάζονταν, σαν το «τέλος της Μεταπολίτευσης», από τον ιεραπόστολο της δημοσιογραφικής εξαπάτησης. «Μπουγατσάδα» σε όλο της το διαστρεβλωτικό μεγαλείο. Κατασκευάσματα για τα παιδάκια του Ζήση και των υστερικών θαμώνων του αντινιούζ …. Για τα παιδάκια που έχουν καταληφθεί από «το πνεύμα του Σαμαρά» και γοητεύονται από νευρωτικές αναλύσεις που αφορούν την πέτρα του σκανδάλου, που έτσι και την σηκώσεις θα βρεις από κάτω τη Ντόρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί τίποτε άλλο!...!
Η «συνάντηση» τελικά ήταν επίσημη εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ως ΥΠΕΞ Ελλάδος και σε αυτή συμμετείχαν επίσημα ο ΥΠΕΞ Γερμανίας, ο πρόεδρος της ALLIANZ και παρευρίσκονταν ο Μ. Χριστοφοράκος, ως πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε φανερά και με θέμα τη νέα συνταγματική συνθήκη της ΕΕ. Ο μηχανισμός που έχει στηθεί γύρω από τα στελέχη της Νέας άνοιξης έχει σκοπό να κατευθύνει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά εμπλεκόμενα πρόσωπα σε πρόσωπα που εν τέλει διαψεύδεται άμεσα ο ρόλος που τους καταλογίζουν, έτσι προσβλέπουν στην απεμπλοκή και των πραγματικών πρωταγωνιστών από το «σκάνδαλο Siemens».
Είναι περιττό να σας αναφέρουμε ότι πρόκειται για συντονισμένο σχέδιο με εμπνευστές τους συνήθεις ύποπτους-μυστικοσυμβούλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια :