Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Σοκ! Η Αμαλία έπεσε πάνω στη Ντόρα!

Τα σαμαρούλια έχουν πάρει στο κατόπι τη Ντόρα. Ούτε παπαράτσι να ήτανε …!
Δεν περιγράφεται αυτό που γίνεται. Βγήκε η Ντόρα από το σπίτι της; … ανταπόκριση στο  τρωκτικό (της συγκυβέρνησης). Κάνει βόλτα στη Μαρίνα του Φλοίσβου; … αμέσως στέλνουν sms στη Ρηγίλλης. Μίλησε με τον αδερφό της; Δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο; Κατευθείαν άρθρο στο Αντινιούζ! Βγήκε να γιορτάσει στο «17»; Ποιος ήτανε μαζί της, τι έφαγαν, με ποιόν συνέπεσαν …. 


Ξανά τρωκτικό! Οι σαμαρούλες και τα σαμαρούλια του διαδικτύου έχουν καταληφθεί από το πονηρό «πνεύμα του Σαμαρά» και μη χειρότερα!
Λες και η Ρηγίλλης χρηματοδοτεί την παρακολούθηση της Ντόρας! Ε δεν εξηγείται εύκολα. Άραγε που τα βρίσκουν τα λεφτά, όταν το κόμμα δεν ξέρει που χρωστά και κάνουν από φιέστες μέχρι παρακολουθήσεις;
Είδατε πρόσφατη ανταπόκριση στο τρωκτικό για τη γιορτή της Ντόρας; Πήγε στο «17» με συγγενείς και φίλους, αλλά ….. το αλλά έχει σημασία στις αναρτήσεις του τρωκτικού! Στο παραδίπλα τραπέζι έτρωγε η ......

......... δημοσιογράφος του Θέμου, η «άτυχη» Αμαλία Νεγρεπόντη μια από τις καλύτερες δημοσιογράφους-συγγραφείς όλων των εποχών (της εποχής των παγετώνων και πιο πίσω, μάλλον θα εννοούν … γιατί σίγουρα δεν έχει πάρει πούλιτζερ, εκτός και αν της έδωσε ο Θέμος το …. δικό τους! Της πλάκας!). Μόνο που τους χωρίζει «λέει» αβυσσαλέο μίσος γιατί η «κακομοίρα» η Αμαλία γράφει όλη μέρα κατά της Ντόρας Μητσοτάκη, Κούβελου, Μπακογιάννη, κόρη του Γκαντέμη, κόρη του Επίτιμου, συζύγου του Ισίδωρου (ουφ!) και ……. της οικογένειάς της. Fuck την ατυχία μου να βρεθεί η γιγαντιαία Αμαλία (μιλάμε για αρχέγονες διαστάσεις προ παγετώνων και δεινοσαύρων) στο παραδίπλα τραπέζι από το «ποθητό» αντικείμενο των άρθρων της. Σημειωτέον, των σπουδαιότερων άρθρων που έχουν περάσει ποτέ από αυτό τον τόπο! Έχουν αφήσει κάγκελο γενιές και γενιές δόκιμων του πολεμικού ναυτικού, της αεροπορίας και του πεζικού. Μην τους υποτιμάτε όλους αυτούς γιατί δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να διαβάζουν Αμαλία. Με την Αμαλία ξυπνάνε, με την Αμαλία κοιμούνται! Best Seller for ever! (fuck! ξανά γιατί έκαμε ρίμα!)
Άρα η Ντόρα στο μυαλό των υπέροχων ανταποκριτών του τρωκτικού, δεν πέρασε καθόλου καλά (άλλη δουλειά δεν είχε!). … Αντί να γελάνε και να γιορτάζουν, κοίταζαν όλη νύχτα η Ντόρα την Αμαλία και τανάπαλιν. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, πριν χτυπήσουν οι καμπάνες και παρά την έλλειψη του φεγγαριού, όλοι οι θαμώνες είχαν αποσυρθεί στις σκοτεινές γωνίες του «17», λαμβάνοντας θέση για το πιστολίδι που θα επακολουθούσε. Του κάκου. Φαίνεται η Ντόρα αποφάσισε να πιεί το κρασάκι της παρά να βγάλει τα όπλα της και να γίνει λυκάνθρωπος, όπως θα ήθελε ο τεράστιος κατάσκοπος της Ρηγίλλης!!!
Μέχρι που φτάνει άραγε η εμπάθεια και η αντιπάθεια των τρωκτικών και των Θέμων; Άνθρωπος δεν ξέρει! Άβυσσος η ψυχή! Φυσικά και δεν πρόκειται περί μισαλλοδοξίας αλλά για το δικαίωμα του λαού να μαθαίνει τα πάντα, για πάντα! Για να ασχολούνται όμως τόσο πολύ με τη Ντόρα πάει να πει ότι την φοβούνται! Ακόμα και αν φαινομενικά σφυρίζουν αδιάφορα ! ….. !

Δεν υπάρχουν σχόλια :