Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Προέχουν τα δίδυμα για τη... γιαγιά Ντόρα

Στο Γερακάρι του Νομού Ρεθύμνου βρισκόταν η κ. Ντόρα Μπακογιάννη όταν έλαβε το μήνυμα ότι η μοναχοκόρη της Αλεξία που κυοφορεί δίδυμα, ετοιμάζεται για τοκετό. Όπως ήταν φυσικό η ανεξάρτητη βουλευτής ματαίωσε αμέσως την προγραμματισμένη περιοδεία της στο Ρέθυμνο, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα και να βρίσκεται κοντά στο παιδί της.
Όπως πάντως μου μετέφεραν, ακόμα πιο ενθουσιασμένοι από τα νέα εμφανίστηκαν οι κάτοικοι της περιοχής, που έσπευσαν να γεμίσουν την κ. Μπακογιάννη με ευχές για τα μωρά.


Φυσικά, και το "περιοδικό" εύχεται τα καλύτερα σ' αυτήν την ευχάριστη ανθρώπινη και οικογενειακή στιγμή!!!

Ο Λαός δεν ξεχνά... (video για πολλά γέλια)

Και για όσους δεν κατάλαβαν… είμαστε Χαφιέδες με τα όλα μας!!!

Πόσο ασφαλείς θα αισθάνονταν οι Έλληνες σε μια «Ελλάδα της ελπίδας» ή -επί το κατανοητότερον- μια «Ελλάδα του Αντώνη»…;
Ευτυχώς στο φλέγον αυτό ερώτημα σπεύδουν να μας απαντήσουν -άθελά τους- οι διαδικτυακές καταβόθρες των μυστικοχαφιέδων του σαμαρισμού! Καταδεικνύοντας, ότι οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, νοσηρά προσκολλημένοι και εθισμένοι σε μεθόδους πρακτορίστικες, αντιδημοκρατικές, ερεβώδεις…
Κάντε κλικ στο πλαϊνό screenshot του διαδικτυακού χαμαιτυπείου του Αρχηγαντώνη, αντινιούζ. Τι καταλαβαίνετε; Ενώ δεν κομίζουν καμία ενδιαφέρουσα είδηση, αφού είναι γνωστό και επίσημα, ότι...

Προτάσεις σοκ για την ελληνική οικονομία από το νομπελίστα Χρ. Πισσαρείδη

Προτάσεις σοκ για την ελληνική οικονομία διατυπώνει σε άρθρο του ο Χριστόφορος Πισσαρίδης που πήρε το Νόμπελ Οικονομίας 2010. Τι προτείνει ο νομπελίστας οικονομολόγος;
Ο Χριστόφορος Πισσαρίδης, ελληνοκύπριος οικονομολόγος που βραβεύτηκε με το Νόμπελ Οικονομίας 2010, μεταξύ άλλων προτείνει σε άρθρο του στην Καθημερινή για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας:
- Ειδικά δικαστήρια και δρακόντειες ποινές για ..................

Η μοναξιά του Σαμαρά

Γκρίνια για τα στελέχη που δεν τον στηρίζουν στη μάχη των εκλογών
«Πρέπει να πετύχουμε και να πάμε καλά στις εκλογές. Το παλεύουμε και θα δικαιωθούμε» είπε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς σε τακτικούς συνομιλητές του. Παρά την αισιοδοξία του, εμφανίστηκε πρόσφατα σε κατ΄ ιδίαν συνομιλία του αρκετά ειλικρινής και δεν δίστασε να καυτηριάσει τη ραθυμία που επιδεικνύουν αρκετά προβεβλημένα στελέχη για τη στήριξη των υποψηφίων της ΝΔ.
Με αρκετή δόση ειλικρίνειας έφθασε στην........

Τη μεταβίβαση του Ορφανοτροφείου της Πριγκήπου στο Φανάρι επιβεβαίωσε ο Τ.Ερντογάν

Greece's Prime Minister George Papandreou (R) and Turkey's Prime Minister Tayyip Erdogan smile during their meeting in the Mediterranean Climate Change Initiative in Athens October 22, 2010. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: POLITICS ENVIRONMENT)
Συνάντηση δύο ώρων στη διάρκεια της οποίας καλύφθηκε το σύνολο των διμερών θεμάτων είχαν οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας στο περιθώριο της Διάσκεψης για το Κλίμα.

Ο Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσε τη διαδικασία μεταβίβασης του Ορφανοτροφείου της Πριγκήπου στο Φανάρι και τη χορήγηση υπηκοότητας σε 12 μητροπολίτες, ενώ εξέφρασε ελπίδα για επίλυση του ζητήματος της Θεολογικής Σχολής.

Βατερλό Σαμαρά οι αυτοδιοικητικές εκλογές!

Αρχίζει κυριολεκτικά να τα... χάνει ο Αντώνης Σαμαράς αναλογιζόμενος τι τον περιμένει στις 8 Νοεμβρίου... Οι πιο κεντρικές επιλογές του κινδυνεύουν όχι απλώς με ήττα, αλλά με διασυρμό! Ο Κικίλιας φλερτάρει επικίνδυνα με την... τέταρτη θέση, μετά και από το Μητρόπουλο! Ο Γκιουλέκας ζορίζεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Μιχαλολιάκος στον Πειραιά δεν περνά ούτε στο δεύτερο γύρο.
Στην Πελοπόννησο (τόπο καταγωγής όλης της σημερινής ηγεσίας της ΝΝΔ) ο Τατούλης πάει για...

H Ντόρα στο Ρέθυμνο

Τη μορφή κινήματος παίρνει ο συνδυασμός «Μάχη για την Κρήτη» του Δημήτρη Γιαννουλάκη, δήλωσε από το Ρέθυμνο όπου βρίσκεται η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάνη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, στο φράγμα των Ποταμών, εξέφρασε την αισιοδοξία της, για την εκλογική νύχτα της 7ης Νοεμβρίου, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν συνδυασμό, με άξια στελέχη που έχει αποκτήσει μια πρωτόγνωρη δυναμική.
Η ίδια δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη για την ................

Οι μυστικοπράκτορες απειλούν τα στελέχη της ΝΝΔ που δεν βάζουν πλάτη στις εκλογές...

Η ψύχωση στη Νεορηγίλλης καλά κρατεί. Μάλλον επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα... Οι μυστικοσύμβουλοι της Νέας ΠΟΛ.ΑΝ.-κολλητοί του Αρχηγαντώνη διαρρέουν, ότι οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΝΔ που δεν βγαίνουν μπροστά για να στηρίξουν τους υποψηφίους του Αντώνη θα το... «πληρώσουν ακριβά» μετά τις εκλογές!!!
Τέτοια φασιστική νοοτροπία σε μια κλειστή ομάδα ψυχωτικών (που δεν έχουν καν περάσει από την κρίση του λαού...) δεν έχει προηγούμενο... Ίσως μόνο σε...

Κανέλλη show και στη Βουλή!...!

Σφοδρό φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας Γιάννη Πανάρετου και της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού σχετικά με τη χρηματοδότηση των ερευνητικών κέντρων.
Ήταν στη φάση της δευτερολογίας του υφυπουργού, όταν η κα Κανέλλη τον διέκοπτε συνεχώς. Τότε ο κ. Πανάρετος της είπε: «Εγώ ξέρω ότι ο τρόπος που μιλάνε οι κομμουνιστές είναι πάντα ..........

H ιδέα Μαρινάκη για Ερασιτέχνη

Ο έμπιστος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Σωκράτης Κομινάκης, είναι στο μυαλό του μεγαλομετόχου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, για τη θέση του προέδρου στον Ερασιτέχνη, σύμφωνα με το www.katimagiko.gr. ..........

Η σιωπή είναι χρυσός κ. Σταϊκούρα

Για «ανεπίτρεπτα λάθη» στον τομέα της δημοσιονομικής προσαρμογής επικρίνει την κυβέρνηση ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρας.

Καλύτερα στη Νέα Δημοκρατία να μη μιλάνε για λάθη, γιατί ακόμα να ξεχαστεί το μέγιστο λάθος περί μηδενισμού του ελλείμματος το 2011 που δε μαζέυεται με τίποτα.

Άσ'το καλύτερα...
/ / Για να μην σε κοροϊδεύουν / /

Γούτσι Γούτσι!!!

Σλουρπ καλό γουρουνάκι!!!

Έρχεται σύνθετη ονομασία των Σκοπίων αμέσως μετά τις εκλογές

Έρχεται σύνθετη ονομασία των Σκοπίων -Μακεδονία του Βαρδάρη -και θα περάσει μαζί με όλα τα άλλα δεινά που "έλουσε" μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ τους Έλληνες χωρίς να ανοίξει μύτη.
Εάν λοιπόν η ονομασία των Σκοπίων πρέπει να περιέχει τη λέξη Μακεδονία τότε -και μόνον τότε- η μόνη αποδεκτή ονομασία θα έπρεπε να είναι το "NOVAMACEDONIA" σε μία λέξη και για όλες τις χρήσεις.
Οι λόγοι είναι πολλοί: ....................

Τί δίνει η διασταύρωση σκύλου με γάτα;



Μήνας μνήμης της Μάχης του Μαραθώνα

Jurgen Mennel from Germany poses for photographers inside the Panathenean stadium, where the first modern Olympics were held in 1896, in Athens, October 21, 2010. Greece's culture ministry has honoured long distance runner Mennel, who has ran from Strasbourg to Athens in honour of the 2,500th Anniversary of the Battle of Marathon, with a ceremony at Greece's ancient Panathenean stadium. REUTERS/John Kolesidis (Greece - Tags: SPORT ATHLETICS)
Με ένα στεφάνι με φύλλα ελιάς και μία σκυτάλη στο χέρι, ο Γερμανός μαραθωνοδρόμος, Γιούργκεν Μένε, έφθασε χθες στο Παναθηναϊκό Στάδιο έχοντας διανύσει απόσταση 2.200 χιλιομέτρων σε διάρκεια τριάντα ημερών με αφετηρία το Στρασβούργο, απ' όπου εκκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας εορτασμού της επετείου των 2.500 ετών από τη Μάχη του Μαραθώνα, για την οποία ετοιμάζονται πλήθος εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων και ο «μαραθώνιος» διανοουμένων στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Οι πιο δημοφιλείς ομάδες στο Facebook


Ο Σαμαράς έχει συστρατευθεί με το πιο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας

Η σύγχρονη στρατευμένη δημοσιογραφία διαθέτει πλέον ιδιαιτέρως αναπτυγμένα εργαλεία για την αμφισβήτηση της πραγματικότητας όταν και όπου αυτό εξυπηρετεί τους στόχους του εκάστοτε προπαγανδιστή. Η τακτική είναι εξαιρετικά έξυπνη – όσο και εξαιρετικά απλή. Τοποθετούμε στη δημοσιότητα έναν ισχυρισμό τόσο εξωφρενικό και τόσο πέρα κι έξω από κάθε αντίληψη της αλήθειας, που η πρώτη αντίδραση του κοινού είναι η αμηχανία. Ίσως κι η έντονη αντίδραση. 
Ωστόσο, σύντομα θα υπάρξουν (παράπλευρο ελάττωμα ίσως της εξέλιξης του μηχανισμού σκέψης μας) εκείνοι που θα οδηγηθούν από την αμηχανία στην ............

Σπρέι DNA κρατά τους κλέφτες μακριά από τα καταστήματα

Ρότερνταμ, Ολλανδία
Η αστυνομία της πόλης του Ρότερνταμ ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων να εγκαταστήσουν ένα σύστημα που ψεκάζει τους κλέφτες με ένα αόρατο διάλυμα DNA, ώστε να διευκολύνει αργότερα τον εντοπισμό τους. ................

Και ο Αντώνης Ορφανίδης συμμετέχει στην «Μάχη της Κρήτης» για το Ηράκλειο

Ο Αντώνης Ορφανίδης γεννήθηκε το 1985 στο Ηράκλειο με καταγωγή το Βενεράτο και το Καστέλι Πεδιάδος. Είναι το πρώτο από τα δύο παιδιά της οικογένειας του Κωστή Ορφανίδη και της Ελένης Δαϊλάκη.
Αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Ηρακλείου και είναι σπουδαστής του τμήματος ΒΙΟΘΕΚΑ της σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας του Α.Τ.Ε.Ι Ηρακλείου .
Από τα μαθητικά του χρόνια είχε ενεργή παρουσία στο Μαθητικό κίνημα και τις διεκδικήσεις του. Σαν σπουδαστής είχε έντονη συνδικαλιστική δράση εκπροσωπώντας τους σπουδαστές της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας από τη θέση του αντιπρόεδρου Σπουδαστικού Συλλόγου (2007-2008) και από τη θέση του προέδρου (2008-2010) , ενώ συγχρόνως συμμετείχε ως Εκπρόσωπος των Σπουδαστών στο συμβούλιο της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας (Σ.ΤΕ.Γ.).
Ο Αντώνης κατεβαίνει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμός «Μάχη για την Κρήτη» του Δημήτρη Γιαννουλάκη. 

Υπόθεση Siemens: Απολογείται η Αντωνία Μάρκου

Λίγο μετά τις 11 σήμερα το πρωί ξεκίνησε την απολογία της η Αντωνία Μάρκου, κατηγορούμενη στην υπόθεση Siemens.
Υπενθυμίζεται ότι η Αντωνία Μάρκου, το όνομα της οποίας καταγράφεται και στα κατηγορητήρια του υπουργού Τ. Μαντέλη και του κουμπάρου του, Γ. Τσουγγράνη, έχει ήδη μιλήσει για την υπόθεση. Κατά την προκαταρκτική έρευνα είχε προσέλθει αυθορμήτως στον εισαγγελέα και είχε στραφεί κατά εμπλεκόμενων τότε προσώπων.

Korean Grand Prix

Μία ρεπλίκα της Φόρμουλα 1 κοσμεί το μετρό της Σεούλ διαφημίζοντας την ολοκαίνουρια πίστα που μετά από τρία χρόνια εντατικών εργασιών και 275 εκατ. δολάρια, είναι έτοιμη να φιλοξενήσει την Κυριακή 24/10 το Grand prix.

Δυσδιάκριτα όρια μεταξύ λαϊκισμού και σχιζοφρένειας…


Σ’ αυτό το οδυνηρό συμπέρασμα καταλήγει κανείς παρακολουθώντας το συνεχιζόμενο κατήφορο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά. Ακόμη και ο λαϊκισμός, ακόμη και ο τυχοδιωκτισμός και η μικροπολιτική έχουν τα… όριά τους! Αρχίζουμε να πιστεύουμε, ότι ο πρόεδρος της ΝΝΔ21… πιστεύει αυτά που λέει!!! Και αυτό είναι ανησυχητικό
Τον ακούσαμε χθες από το Βόλο να εγκαλεί τη σημερινή Κυβέρνηση για το Μνημόνιο, αντιπροτείνοντας, ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να προτιμήσει το...

Μυρίστε τις τηλεοπτικές εικόνες!

Επαναστατική συσκευή θα κάνει τηλεοράσεις και υπολογιστές να αναδύουν κάθε είδους μυρωδιές.

Στα πρώτα στάδια υλοποίησής της βρίσκεται μια καινοτομική τεχνολογία που ετοιμάζουν Ιάπωνες ερευνητές, η οποία θα επιτρέπει στις ηλεκτρονικές συσκευές να απελευθερώνουν αρώματα ανάλογα με τις εικόνες που δείχνουν οι οθόνες των τηλεοράσεων και των υπολογιστών. ................

Ποιος έφερε πίσω τον Ανδρέα...


Ακούγαμε (χθες) το πρωί 08:00 με 10:00 στον Real Fm, τον μέγα δημοσιογράφο ¨φίλα προσκείμενο στην κεντροδεξιά¨.
Μιλούσε για Σιών και τη συμφωνία των Αμερικανών με τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ανάμεσα στα όσα είπε, κρατήσαμε τα εξής:
Είχαμε λέει τα οχτώ χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου.
Μετά είχαμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Έπειτα φέραμε τον...

Τρίκαλα, μια «έξυπνη» ψηφιακά κοινωνία

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων ανήκει στις 21 «έξυπνες» ψηφιακά πόλεις του κόσμου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που έγιναν από την πόλη Suwon της Νότιας Κορέας. ............

Ο Νικήτας στο 45 με 46%


Πριν από λίγο (σ.σ. χθες το βράδυ) σε εκδήλωση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αθηναίων Άγγελου Μοσχονά ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης από το ανακοίνωσε στο κοινό πως το MEGA έχει δημοσκόπηση που δίνουν στο συνδυασμό του 45 - 46 %. Καλή επιτυχία Δήμαρχε!

Ο "Χορός των μπιζελιών" τώρα και σε παρτιτούρα

Τα 43 τραγούδια της θρυλικής ραδιοφωνικής εκπομπής «Εδώ Λιλιπούπολη!» κυκλοφορούν σε τόμο, μεταγραμμένα για πιάνο και φωνή.

«Εδώ Λιλιπούπολη!». Οι λέξεις προκαλούν νοσταλγικές αναμνήσεις. Είναι τα λόγια με τα οποία καλούσε καθημερινά ο δημοσιογράφος Μπρίνης τα παιδιά της Μεταπολίτευσης σε ταξίδια περιπέτειας, φαντασίας και μουσικής. Από το θρυλικό Γ΄ Πρόγραμμα του Χατζιδάκι, ο Δρ Δρακατώρ, ο Μπέμπαντας, η Οφη Σόφη, ο Δυστροπόπιγγας, ο δήμαρχος Χαρχούδας και η παρέα τους κρατούσαν κάθε πρωί συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους και τους διασκέδαζαν με τους στίχους της Μαριανίνας Κριεζή και τις μελωδίες του Νίκου Κυπουργού , του Δημήτρη Μαραγκόπουλου, της Λένας Πλάτωνος και του Νίκου Χριστοδούλου . Ηταν μια καθημερινή συνήθεια που κράτησε σχεδόν πέντε χρόνια- από το 1976 ως το 1980. ..................

Νέους φόρους ονειρεύεται ο Αντωνάκης;

Ο Πρόεδρος της ΝΝΔ21 δήλωσε χθες σε ομιλία του στο Βόλο:
"Να υπάρξει, άμεσα, τόνωση της αγοράς. Ώστε να παραχθεί εισόδημα για τους εργαζόμενους, τζίροι για τις επιχειρήσεις, κέρδη για τους επιχειρηματίες, θέσεις εργασίας για τους άνεργους. Και να βρει το κράτος να φορολογήσει. Αυτό ουσιαστικά λέει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας..."

Θέλει η "κουφάλα" να κρυφθεί μα...

Στην "καρδιά" ενός ηφαιστείου

Ένα πραγματικό ταξίδι στο κέντρο της γης πραγματοποίησε μία ομάδα θαρραλέων – αν μη τι άλλο – ερευνητών από τη Νέα Ζηλανδία, που αψήφησε τον κίνδυνο και "καταδύθηκε" στο εσωτερικό του κρατήρα ηφαιστείου στο νησί Βανουάτου, στον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι εικόνες κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα... των υπολοίπων! ................

Η Ντόρα στον Μελωδία FM 102,7

Σήμερα στις 09.30 το πρωί η πρώην υπουργός και ανεξάρτητη βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι καλεσμένη της εκπομπής "Πρωινό Δελτίο" στον Μελωδία FM 102,7 (ακούστε ζωντανά πατώντας εδώ).
Με την κ. Μπακογιάννη θα συζητηθούν τα τρέχοντα θέματα της προεκλογικής εκστρατείας του υπό στήριξη συνδυασμού της "Μάχη για την Κρήτη", ενώ παράλληλα θα προλογηθεί και το πρόγραμμα των επισκέψεων της στα δημοτικά διαμερίσματα του Νομού.
Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου η ανεξάρτητη βουλευτής θα βρίσκεται στο...