Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Aκόμη και στην προβοκάτσια, ο «Καλαπόδης» είναι σκράπα. Σκέτος σκερβελές.


Ο πολυκωλοτούμπας «Καλαπόδης», σήμερα το πρωί ξύπνησε με την έμπνευση να υποστηρίξει τον κο. Αντώνη Σαμαρά. Ποιος ξέρει γιατί… Μπορεί να τον πήρε και ‘κείνον τηλέφωνο ο μπάρμπα-Κώστας (για όνομα του Θεού, δεν εννοούμε τον κο. Καραμανλή!!!) και να του έταξε να τον κάνει γραμματέα. Σημειώστε πως λογικά, αν επικρατήσει ο κος. Σαμαράς, οι γραμματείες του κόμματος πρέπει να γίνουν περισσότερες από τα μέλη με τόσες υποσχέσεις που έχουν δοθεί σε διάφορους εύπιστους - ακόμη και σε παιδιά του Γραφείου Κίνησης. Ή να του έταξε πως στις επόμενες εθνικές εκλογές, θα συμπεριληφθεί επιτέλους ως υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια του μακαρίτη του πατέρα του - εδώ μέχρι και την τσαουσσοτάνια έβαλαν στο ψηφοδέλτιο το Σεπτέμβρη!
Λοιπόν, σήμερα το πρωί, στις 9:59 ακριβώς, ο «Καλαπόδης» ισχυρίστηκε σε ανάρτησή του στο fimotro, ότι από τις 7.00 μέχρι τις 9.30, σε δυόμιση ώρες μέσα δηλαδή, είχαν ψηφίσει 70.000 Νεοδημοκράτες εκ των οποίων, το 65% για τον κο. Σαμαρά!
Δεν είναι ακριβές ότι ο «Καλαπόδης» έκανε προβοκάτσια για να κινητοποιηθούν οι «Ντορικοί» και να κατεβούν να ψηφίσουν υπό το φόβο μήπως πάρει από νωρίς «κεφάλι» ο κος. Σαμαράς. Η πραγματικότητα είναι, ότι ο «Καλαπόδης» όντως έκανε προβοκάτσια, αλλά με πρόθεση να δημιουργήσει ρεύμα ευφορίας και νίκης υπέρ του κου. Σαμαρά και να «σπρώξει» εκείνους που έκαναν μία πρωινή «σκούπα» στα blogs πριν μεταβούν στην κάλπη, να ρίξουν την ψήφο τους υπέρ του … «φαβορί».
Βέβαια, ακόμη και στην προβοκάτσια, ο «Καλαπόδης» είναι σκράπα. Σκέτος σκερβελές.

ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ως ΝΑΖΙ

Θαυμάστε ήθος και ύφος. Χάνουν τις εκλογές τα Σαμαράκια παρά την διακομματική μεθόδευση, χάνουν και την ψυχραιμία τους.
Το πρώην στέλεχος του κόμματος των ''Δημοκρατικών'' Νίκος Γεωργιόπουλος και όψιμος φανατικός υποστηρικτής του Σαμαρά. εμφανίζει την Μπακογιάννη ως Ναζί και τους υποστηρικτές της ως SS. Ξεχνάει βέβαια να μας πει ότι η ναζιστική Χρυσή Αυγή και όλα τα ναζιστικά Blogs στηρίζουν Σαμαρά.


Κατά τ'άλλα τα πείραξε τα Σαμαράκια η φωτογραφία του Σαμαρά με τον Πράσινο Ήλιο του ΠΑΣΟΚ...
Τόσο υποκριτές, τόσο χυδαίοι...
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΊ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ

EΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ


Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΣΑΜΑΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


ΑΘΑΝΑΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ Α' ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ''ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΩ''..,ΚΑΙ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ 8% ΚΑΙ

Τα σκουπίδια στην επιχειρηματολογία του συστήματος ΠΑΣΟΚ κατά της Ντόρας



Μας κατηγορούν για παρελθοντολογία οι οπαδοί του Σαμαρά όταν οι ίδιοι έχουν ανασκάψει το οικογενειακό παρελθόν της Ντόρας Μπακογιάννη φτάνοντας μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Μας απαγορεύουν να ασχολούμαστε με το πρόσφατο παρελθόν του Σαμαρά γιατί δεν θέλουν να τους υπενθυμίζουμε τον ύποπτο ρόλο του στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993. Τον κατηγορούμε ως ηθικό αυτουργό της παράδοσης του ΟΤΕ στην Siemens και αυτοί «ανακαλύπτουν» στα σκουπίδια το ημερολόγιο του Χριστοφοράκου ή κατασκευάζουν «αποδείξεις» από δήθεν γεύματα Ντόρας-Χριστοφοράκου.
Ο Χριστοφοράκος δηλαδή κάθονταν στο μπαλκόνι του έγραφε τις εμπειρίες του με τη Ντόρα και πετούσε τσαλακωμένες σελίδες του ημερολογίου και αποδείξεις από το παράθυρο. Από κάτω περίμεναν οι «Κατίνες» της Ελευθεροτυπίας, άπλωναν τα χέρια στον ουρανό και μάζευαν τις «χαμένες» σελίδες του ημερολογίου. Συνέθεταν τα χαρτάκια και ανακάλυπταν, ω του θαύματος , ότι η Ντόρα έπαιρνε καφετιέρες και λοιπές συσκευές από τη Siemens το 1999 και το 2000! 
Είναι περιττό μάλλον να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε πόσο σκευωροί είναι.

"aDORAble..."


Tου Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Ο μονολεκτικός τίτλος σημαίνει «αξιολάτρευτη», «αξιαγάπητη» και εκ του λογοπαιγνίου και της σήμανσης μπορείς να καταλάβεις για ποια γράφεται..
Αυτή τη λέξη σκέφτηκα για να χαρακτηρίσω την τηλεοπτική παρουσία της, στην εκπομπή «Ουδείς Αναμάρτητος» της Άννας Παναγιωταρέα στη ΝΕΤ, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις ενός εξεταστήριου απαρτισμένου από γυναίκες δημοσιογράφους. Θα περίμενες ότι λόγω φύλου και λόγω της αήθης και εμετικής επίθεσης που δέχτηκε ως Γυναίκα από διάφορα Μέσα το τελευταίο διάστημα, η καλεσμένη των κυριών -αλλά κυρίως της Ιέρειας Οικοδέσποινας- θα τύχαινε μιας ευνοϊκής αντιμετώπισης ή έστω μιας ευμένειας πηγάζουσας από την ομοιοφυλία.
Αντίθετα όμως, και παραμερίζοντας το γεγονός ότι Εκείνη είναι η μόνη που δέχτηκε την τηλεοπτική συνέντευξη με πάνω από έναν δημοσιογράφο ή έστω, ένα στημένο ντουέτο, όρμισαν ενορχηστρωμένα για να την σκυλέψουν.
Ερωτήσεις σκληρές ενίοτε, καυστικές παρατηρήσεις και ένταση στο ηχόχρωμα των φωνών και στις κινήσεις τους. Μία εξ αυτών δε, κατάφερε να ρίξει ένα φλιτζάνι με καφέ. Κάποιος θα πει το γνωστό ότι «μια γυναίκα έχει πάντα έναν μεγάλο και σίγουρο αντίπαλο.. μια άλλη γυναίκα».
Προσωπικά, πιστεύω ότι...
μια γυναίκα έχει αντίπαλο μια γυναίκα, όταν μία από τις 2 χρησιμοποίησε έναν άντρα για να ανελιχθεί ή δεν είχε έναν άντρα, για τον ίδιο λόγο.
Ένας άντρας έχει αντίπαλο έναν άντρα, όταν ένας από τους 2, μπορεί να έχει πάνω από μία γυναίκες. Αλλά είναι άλλη και μεγάλη κουβέντα αυτή, προσφερόμενη για ποτό/ά και όχι για ανάρτηση.

Πάρα λοιπόν την πολεμική, την ίσως δικαιολογημένη εν μέρει αυστηρή κριτική αντιμετώπιση, Εκείνη έδωσε πειστικές απαντήσεις -μετά και την ομολογία της Οικοδέσποινας στο τέλος της εκπομπής- σε κάθε ερώτηση των Κυριών: της Χριστίνας Κοραή από την Ελευθεροτυπία, της Έλλης Τριανταφύλλου από την Καθημερινή και το ΣΚΑΪ, της Λώρας Ιωάννου από τη Real News και της Νόνης Καραγιάννη από τον Αθήνα 984.
Υπογράμμισε ότι η Ίδια «δεν κινείται σε προστατευμένο επικοινωνιακό περιβάλλον» και πράγματι έτσι είναι, καθώς δεν αποφεύγει καμία συνέντευξη, εν αντιθέσει με τον συνυποψήφιο ο οποίος στερείται επιχειρημάτων και μιλά συνέχεια μόνο για «τζάκια» και «φέουδα», λες και ο ίδιος τα στερείται.
Αναφερόμενη στην ομιλία του αντιπάλου της στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε: «Μίλησε για το Βουκουρέστι..
Είχε κανείς την αίσθηση πως εκείνος ήταν στο Βουκουρέστι και πως δεν ήμουν εγώ η αρχιτέκτων αυτής της στρατηγικής».
Κάλεσε τον συνυποψήφιό της να αποσαφηνίσει τη θέση του σχετικά με το θέμα: «Δεν κατάλαβα πού διαφοροποιείται ο κ. Σαμαράς. Είναι όμως σκόπιμο να πει ακριβώς τί εννοεί, διότι δεν πρέπει ένας υποψήφιος αρχηγός κόμματος να αφήνει να πλανώνται υποννοούμενα».
Δήλωσε επίσης με νόημα ότι «δεν πιστεύω στα νούμερα. Ούτε νούμερο 2 ούτε νούμερο 3. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια» και μου θύμισε κάποια νούμερα που ενώ στην αρχή φλέρταραν με το δικό της στρατόπεδο, στη συνέχεια και μετά το μη τάξιμο κάποιου πόστου, είτε π.χ. τη θέση αντιπροέδρου, ή τη θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ή τη θέση εκπροσώπου τύπου, πήγαν στην άλλη μεριά, μπερδεύοντας και τους ακόλουθούς τους. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις, αυτές του κ. Αβραμόπουλου και του κ. Παναγιωτόπουλου.
Στη συνέχεια, τόνισε την πρότερη καταγεγραμμένη αποτυχία του ανθυποψήφιου: «Το ερώτημα είναι με τί εχέγγυα προσπαθείς να στήσεις το αύριο. Κατά τη γνώμη μου αυτές οι ιδέες που κατατίθενται σήμερα έχουν παρουσιαστεί στην ελληνική κοινωνία με το κόμμα του κ. Σαμαρά, απορρίφθηκαν από την ελληνική κοινωνία και επανέρχονται σήμερα». Και έκλεισε με το δίλημμα-διακύβευμα των εκλογών:
«Γιατί αυτή η εκλογή έχει διακύβευμα: Αν θα πάμε στη λογική της μεγάλης ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς ή αν θα περιχαρακωθούμε».

Ακόμα λίγα ερωτήματα που αφορούν τον Σαμαρά



1.Ο κ. Σαμαράς έχει πάει στρατό; Αν όχι, γιατί;
2.O κ. Σαμαράς είναι τακτικό μέλος στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ;
3.Γιατί έκανε μόλις 8 ερωτήσεις στη θητεία του ως Ευρωβουλευτής;
4.Γιατί το Δεκέμβριο του 1991, στη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΟΚ, δεν άσκησε veto στην αναγνώριση της Βοσνίας, ως ανεξάρτητου κράτους, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο και για την αναγνώριση των Σκοπίων;
5.Ποιοί χρηματοδότησαν την δαπανηρότατη προεκλογική καμπάνια του νεοσύστατου κόμματός του, το 1993;

Πότε ακριβώς θα μας απαντήσετε κ. Σαμαρά;

Πανικός στο σύστημα Πασόκ. Έδωσαν τα κινητά των φίλων του κόμματος στον Σαμαρά …..



.... μπας και πάνε να τον ψηφίσουν στις εκλογές της ΝΔ.
Απέλπιδες προσπάθειες απ’ τον κομματικό μηχανισμό Πασόκ για να πεισθούν οι φίλοι του κινήματος να πάνε νε ψηφίσουν τον κανακάρη του συστήματος Πασόκ. Όλη μέρα σήμερα φίλοι και μέλη του Πασόκ βομβαρδίζονται από το call center του Αντώνη. Πληροφορίες θέλουν να γίνεται κινητοποίηση από τοπικές Πασόκ στις Σέρρες, στην Τρίπολη, στην Κόρινθο και στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Σε άλλες περιοχές κινούνται βουλευτές του Πασόκ με δικά τους κίνητρα για να κινητοποιήσουν «πιστούς» ψηφοφόρους τους να πάνε στις κάλπες. Με προσοχή υποτίθεται για να μη γίνει αντιληπτό από τους εκπροσώπους της Ντόρας.
Τοπικές Πασόκ πάντως παρέδωσαν ολόκληρες βάσεις δεδομένων με τα κινητά φίλων και μελών του κόμματος στο επιτελείο του Σαμαρά. Φαίνεται ότι υπάρχουν επαφές και σε κεντρικό επίπεδο Ρηγίλλης-Ιπποκράτους.