Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Μυστικές συνάξεις οργανώνουν οι νεοκαραμανλικοί

Ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους, τα έχουν βρει με το Σαμαρέϊκο, ο πρώην καταλληλότερος έχει πάρει το οκέι για να βγει και να μιλήσει και έχει καθοριστεί η γραμμή πλεύσης που θα ακολουθήσει ο "μια ζωή κουρασμένος"! Απομένει να δοθούν οι τελικές οδηγίες και κατευθύνσεις, ένας τυφλοσούρτης για τις απαντήσεις που θα δώσει ο πρώην στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη. Στο βάθος του μυαλού τους, υπάρχει ο κήπος της «μεγάλης επιστροφής». Πώς θα ξανακυβερνήσουν τη χώρα. Μια και το κόμμα είναι δικό τους. Τον Ηγέτη Αντώνη τον έχουν για … καρπαζιές και παρένθεση. Μόνο ο δικός τους μπορεί να ξαναδώσει λάμψη στο κόμμα και συσπείρωση. Έχει τη δική του αίγλη στο εσωτερικό του κόμματος, ο «Μεγάλος». Χοντρούλης κατ' άλλους. Στις συνάξεις πρωταγωνιστούν ο Στυλιανίδης, ο Ζώης, ο Καλαφάτης και ο Τζίμας. Έχουν αποφασίσει να την πέσουν στο … σύστημα και στις εξουσίες.
Αυτοί δεν θα επανίδρυαν το κράτος και θα το διαχώριζαν από τη διαπλοκή; Θυμήθηκαν τους νταβατζήδες! Πώς τολμούν τώρα να ξεκινούν επαναστάσεις στο σύστημα; Άρα απέτυχαν παταγωδώς και το αναγνωρίζουν έμμεσα, γιατί δεν έχουν το θάρρος που χρειάζεται η αυτοκριτική και την τόλμη που απαιτεί η ρήξη με το παρελθόν.

Τι γίνεται με τη «λήψη μέτρων» στη Νέα Ρηγίλλης?

Τη μια βγαίνουν και κατηγορούν την κυβέρνηση ότι έπρεπε να είχε πάρει μέτρα από τον Οκτώβριο (γιατί δεν τα είχαν πάρει αυτοί ακόμα νωρίτερα όταν κυβερνούσαν δεν απαντούν…).
Ο Ηγέτης Σαμαράς παραδέχεται ότι έπρεπε να είχε πάρει μέτρα ο Καραμανλής από πέρυσι και ας έπεφτε!
Οι Σαμαροφύλακες της Νέας Ρηγίλλης καταγγέλλουν την κυβέρνηση που παίρνει μέτρα και τα καταψηφίζουν. Ούτε καν πακέτο βοήθειας θέλουν γιατί λέει «θα τα καταφέρουμε μόνοι μας» … Θα εννοούν υποθέτω με τη λήψη σκληρότερων μέτρων!
Καταλαβαίνεται εσείς τι γίνεται εκεί μέσα με τα μέτρα; Καφενείο το κατάντησαν το μαγαζί!...! Αυτοί δεν ξέρουν που χρωστούν! Και περιμένουν να τους πάρουμε στα σοβαρά … Τελικά, βαρίδια είναι μόνοι τους.

Στην τρελή χαρά ο Μαρκόπουλος. Πιστεύει ότι σώθηκε!

Διαβεβαιώνει τους πάντες ότι σώθηκε … ο Μαρκόπουλος! Του την είπαν για τις κουρτίνες και αυτοί είχαν χειρότερα. Ξεπλένει τα δικά του αμαρτήματα με τις αμαρτίες των άλλων. Και ιδίως με την Γκερέκου είχε κάτι … Τον ξεσκέπασε! Τώρα χαίρεται για το πάθημα του Τόλη και προς το παρόν κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες ο γραφικός Μαρκόπουλος. Ζει τον κακόμοιρο μύθο του μέσα στην ατυχία της Άντζελας! Προς το παρόν παίρνει παράταση η παρουσία του στη νέα Ρηγίλλης, αν και τίποτε δεν σταματά τη θύελλα. Και μιλάμε για τεράστια χρέη στο υπουργείο, πολλά ρουσφέτια και τεράστιες δαπάνες που δεν έχουν καν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Αναπαύσου προς το παρόν κακόμοιρε Μαρκόπουλε!

Ο Δούκας θα κάψει τον Αγγέλου

Ο Καραμανλής παρακαλεί τον Έβερτ να μεσολαβήσει και να πιέσει τον Δούκα, ώστε να … σωπάσει. Φαίνεται ότι ο Δούκας το έχει πάρει απόφαση. Θα τον κάψει τον Αγγέλου!
Ο τύπος κυβερνούσε την Ελλάδα δίπλα στον Καραμανλή. Ο πρώην πρωθυπουργός, τη μια ήξερε τι γινότανε και την άλλη δεν ήξερε … Κατά τα συμφέροντα της συγκυρίας!...! Αποφάσιζαν οι κολλητοί. Παιδιά του Καραμανλή τότε και του Σαμαρά σήμερα! Άρα προστατευόμενοι και της Παλαιάς και της Νέας Ρηγίλλης.

Όταν όμως ο Πρόεδρος βλέπει τον Δούκα ως «βαρίδι που πλήγωσε την παράταξη» είναι λογικό, ο Πέτρος να τα έχει πάρει στο κρανίο και να απειλεί να τινάξει στο αέρα το πρώην Μαξίμου, που κυβερνούσε χωρίς … να γνωρίζει τι γινότανε ( και άλλες ιστορίες για αγρίους!. .!)
Πάντως και οι δύο εκδοχές που κυκλοφορούν είναι …. εγκληματικές! Είτε ήξεραν, είτε δεν ήξεραν ο Καραμανλής και οι κολλητοί του, φαίνεται η χαμηλή ποιότητα και το ευτελές επίπεδο των ανθρώπων που κινούσαν τα νήματα στο νεοκαραμανλικό Μαξίμου! Βρώμα και ανυθυνότητα σε κάθε εκδοχή!

Μην ξεχνάμε τα περίεργα κόλπα του Αντώνη με τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών

Οι περισσότεροι τρελαμένοι υπασπιστές της νεοδεξιάς υποκουλτούρας του φόβου και του μίσους έχουν ευνοηθεί κατά καιρούς και με διάφορους τρόπους από κονδύλια που ελέγχονταν από τον ίδιο τον Μεγάλο Ηγέτη ή ανθρώπους που είχαν πόστα κοντά στον Ηγέτη ή στον ολετήρα Καραμανλή. Εκεί που «χάθηκαν» περιέργως τα ίχνη ήταν η περίοδος που ήταν Υπουργός Εξωτερικών ο Σαμαράς! Χάθηκαν πολλά λεφτά!
Πληροφορίες από τον Σύλλογο Διπλωματών κάνουν λόγο για τρελό φαγοπότι επί Σαμαρά στο ΥΠΕΞ.
Πολλοί δημοσιογράφοι που σήμερα το παίζουν «παιδιά της Λαζαρίνας» τα πήραν και ήρθε η ώρα του «ευχαριστώ»!
Έτσι εξηγείται και αυτή η τρέλα, αριστεροί και ακροδεξιοί δημοσιογράφοι να ανταγωνίζονται σε σαμαρική προσωπολατρία. Τελείως προσκυνημένοι στο "μεγαλείο" του Μεγάλου Ηγέτη!...!
Το ερώτημα είναι ποιοί τελικά είναι αυτοί οι «δημοσιογράφοι» που τα «έφαγαν»;

Παντού εχθροί κα ξένοι

Εάν διαβάσετε προσεκτικά τα νεοδεξιά μπλογκς και τα εσχάτως σαμαρικότερα του Λαζαρίδη ενημερωτικά sites, προσέξτε την ξενομανία και τον ρατσισμό που προβάλλουν χωρίς «πολλήν περίσκεψιν»!
Παντού ξένοι. Παντού εχθροί. Η Ελλάδα στο κέντρο μιας παγκόσμιας συνωμοσίας. Οι «κακοί» (όλοι οι «άλλοι»!) μας μισούν και οι Τούρκοι αλωνίζουν έτοιμοι να κατασπαράξουν την ….. Πελοπόννησο!
Προβάλλουν τον φόβο και το μίσος σαν πολιτικό εμπόρευμα στην ευτελή ιδεολογική τους πραμάτεια! Ο φόβος και το μίσος ξανά στην καθημερινή πολιτικ΄ατζέντα της ακραίας και νεοδεξιάς!
Ο στόχος είναι φανερός. Και εδώ προσπαθούν να επιβάλλουν τον Ηγέτη Αντώνη ως το μόνο ικανό να διώξει τους ξένους, να πάρει τα Σκόπια, να πάρει την Πόλη, να διώξει τους μουσουλμάνους απ’ τη Θράκη και να διώξει τους Αλβανούς απ’ τα χωράφια!
Μεγάλε Ηγέτη μην ξεχάσεις να απαγορεύσεις την είσοδο στη χώρα, στις γάτες Αγκύρας και όποια πάπια θα περνά από την Τουρκία στην Ελλάδα, να καταρρίπτεται!

Ο Αρχηγαντώνης επενδύει στην καταστροφή της Ελλάδας

Η προηγούμενη κυβέρνηση άφησε πίσω της συντρίμμια. Μόνο οι οπαδοί του Αρχηγαντώνη άρχισαν να βλέπουν (σε πρόσφατες αναλύσεις τους) πολύ θετικά την κυβέρνηση της επανίδρυσης ..... που δεν επανίδρυσε τίποτε φυσικά. Κληροδότησε ελλείμματα, τεράστια χρέη, διαλυμένη κοινωνία, απαξίωση των θεσμών, αδιαφάνεια και κολλητούς, επιρρεπείς στον εύκολο πλουτισμό,   αλαζόνες και μπερδεμένους σε σκάνδαλα και άλλες ατασθαλίες. Με τέτοιους συνεργάτες ο Αρχηγαντώνης είναι λογικό να βλέπει την καταστροφή της Ελλάδας ως μοναδική «ευκαιρία» αποδόμησης της νέας κυβέρνησης. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει λάθη. Αλλά η ΝΔ θα όφειλε να συμπεριφέρεται τουλάχιστον σε αυτή την ιστορική συγκυρία με σοβαρότητα και περισσότερη γενναιοψυχία. Γενναιότητα όμως δεν υπάρχει στην πλευρά Σαμαρά. Γιατί έχει εγκλωβιστεί ανάμεσα σε περίεργους υπερπατριώτες με ζουρλομανδύα και τύπους που βλέπουν ως Μεσία  και μόνο ικανό να σώσει το «έθνος» .... τον Ηγέτη Αντώνη! Το «έθνος» γι’ αυτούς έχει μια περίεργη έννοια, ακαθόριστη και δεν περιέχει όποιον δεν βλέπει τον Αντώνη ως Σωτήρα και Μονομάχο των «εθνικών δικαίων»!...!

Ιαματικά λασπόλουτρα .... "ο Τόλης" !...!


Εχει στηθεί γλέντι στις τηλεοράσεις.
Με µουσική υπόκρουση τα σουξέ των λαϊκών βάρδων και λοιπών της µπουζουκοδιασκέδασης, οι οποίοι «πιάστηκαν» να έχουν «χαλαρή σχέση µε την Εφορία»
Καλύτερη τηλεόραση δεν θα µπορούσε να προσφέρει η επικαιρότητα. Εχουµε, άλλωστε, εθιστεί στη σκανδαλολογία. Βουτάµε στον βάλτο ενός διαλυµένου συστήµατος, λες και .......

Έκρηξη βόμβας στο σπίτι του δημάρχου της Χιμάρας!!!

Ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός εξεράγη χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα,στο σπίτι του Δημάρχου της Χιμάρας και προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ.Βασίλη Μπολάνου.Σύμφωνα με το Βορειοηπειρωτικό Πρακτορείο Ειδήσεων(nenanews),από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο σπίτι του δημάρχου, σε σταθμευμένα αυτοκίνητα καθώς και στα γύρω σπίτια. Θαύμα χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι δεν υπήρξαν θύματα αφού τα θραύσματα της έκρηξης εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση. Συγκεκριμένα: από την έκρηξη διαλύθηκε η εξώπορτα του σπιτιού του κυρίου Μπολάνου και έσπασαν όλα τα τζάμια, ένα .....

Στο «κόκκινο» οι σχέσεις Βορείου και Νοτίου Κορέας.

South Korean soldiers conduct military drill near DMZ separating South Korea from North Korea in YangguSouth Korean soldiers patrol along military fence near DMZ separating South Korea from North Korea in YangguSouth Korean soldiers shout slogans before military drill near DMZ separating South Korea from North Korea in Yanggu

Η Σεούλ διακόπτει τις εμπορικές συναλλαγές με την Πιονγιάνγκ και την καλεί να απολογηθεί για τη βύθιση του νοτιοκορεατικού πολεμικού σκάφους. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν» λέει ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος. Ο Μπ.Ομπάμα ζητά από το στρατό «ετοιμότητα» για αποτροπή τυχόν επίθεσης κατά της Σεούλ.
Στις φωτογραφίες Νοτιοκορεάτες στρατιώτες - REUTERS/Lee Sang-hak/Yonhap (SOUTH KOREA - Tags: MILITARY POLITICS) NO SALES. NO ARCHIVES. SOUTH KOREA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN SOUTH KOREA - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Ακέφαλες προϊστορικές ζωγραφιές σε σπηλιά στην Αίγυπτο

To match interview EGYPT-DESERT/To match interview EGYPT-DESERT/ To match interview EGYPT-DESERT/
Ο περίφημος τοίχος στην σπηλιά των τεράτων, στο Gilf al-Kebir, 900 Km νοτιοδυτικά του Καΐρου (στα σύνορα με τη Λιβύη και το Σουδάν). Στον τοίχο εμφανίζονται προϊστορικά σχέδια που ανακαλύφθηκαν το 2002. Διακρίνονται φιγούρες που χορεύουν και ακέφαλα σώματα, που αποκλήθηκαν «παράξενα τέρατα». Τοποθετούνται στην αυγή του Αιγυπτιακού πολιτισμού. O Γερμανός αρχαιολόγος Rudolph Kuper τα τοποθετεί στα 6.000 - 8.000 χρόνια π.Χ.
To match interview EGYPT-DESERT/ REUTERS/Stringer (EGYPT - Tags: SOCIETY) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Ζητείται αλλαγή του ευρωπαϊκού μοντέλου

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ, ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΖΟ ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΦΩΝ» ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ .....

Ευρωπαϊκή θύελλα για ελεγχόμενη πτώχευση

Διαφωνίες στην ΕΕ για την πρόταση της Γερμανίας να αποβάλλονται από το ευρώ οι «απείθαρχες» χώρες
Αν υπάρχει κάτι στο οποίο συμφώνησαν οι χώρες-μέλη, αυτό είναι πως το Σύμφωνο Σταθερότητας που διέπει τα κράτη του ευρώ θα πρέπει να ενισχυθεί σε ό,τι αφορά τόσο την πρόληψη των κρίσεων όσο και τις ποινές προς τις χώρες που δεν σέβονται τη δημοσιονομική πειθαρχία. Ως προς το εύρος όμως των ποινών, η διάσταση των απόψεων υπήρξε σαφής, κυρίως δε σε σχέση με την εσχάτη των ποινών, η οποία σύμφωνα με τις γερμανικές αντιλήψεις δεν θα πρέπει να είναι άλλη από τον εξαναγκασμό σε αποχώρηση από τη ζώνη του ευρώ των δημοσιονομικώς απείθαρχων κρατών. Μια προοπτική που δεν προβλέπεται από την ισχύουσα σήμερα κοινοτική νομοθεσία και η οποία, εφόσον τεθεί προς συζήτηση, εκτιμάται ότι θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Ειδικά η γερμανική θεωρία περί ελεγχόμενης πτώχευσης των χωρών που .....

Ένας χρόνος από τον κυκλώνα Aila

Performers take part in a mime on the first anniversary of Cyclone Aila in DhakaSurvivor of Cyclone Aila takes part in a demonstration in DhakaPerformers take part in a mime on the first anniversary of Cyclone Aila in Dhaka
Εκδηλώσεις στη μνήμη των θυμάτων από το πέρασμα του κυκλώνα Aila στο Μπαγκλαντές. Η κεντρική εκδήλωση έγινε στο Πανεπιστήμιο της Dhaka όπου συγκεντρώθηκαν επιζώντες και ζήτησαν από την κυβέρνηση την παρέμβαση για την αποκατάστασή τους.
Η κεντρική εκδήλωση οργανώθηκε από την μη κυβερνητική οργάνωση «Emergency Capacity Building Project» (ECB).
REUTERS /Andrew Biraj (BANGLADESH - Tags: ANNIVERSARY DISASTER SOCIETY IMAGES OF THE DAY) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Ο David Beckham στο Αφγανιστάν

British soccer player David Beckham poses for a photograph with soldiers from the Theater Working Dog Unit during a visit to Camp Bastion in AfghanistanBritish soccer player David Beckham strokes a dog at the Theater Working Dog Unit during a visit to Camp Bastion in AfghanistanBritish soccer player David Beckham runs from an attack dog at the Theater Working Dog Unit during a visit to Camp Bastion in Afghanistan
Ο David Beckham επισκέφθηκε χθες, το Camp Bastion (Helmand Province) στο Αφγανιστάν. Στην τρίτη φωτογραφία ο Beckham με ειδική στολή προστασίας δοκιμάζει τις ικανότητές του κατά τη διάρκεια επίθεσης σκύλου.
REUTERS/Corporal Barry Lloyd RLC/MOD/Crown Copyright/Handout (AFGHANISTAN - Tags: ENTERTAINMENT POLITICS SOCIETY SPORT SOCCER CONFLICT) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Χρόνια ΠΟΛΑΝ Αρχηγαντώνη!


Χρόνια πολλά Προεδράρα
και του χρόνου σπίτι σου!
Άλλωστε δεν θα έχεις αφήσει και τίποτα όρθιο στην Νέα Δημοκρατία.
Στα χαμηλότερα ποσοστά μας έχεις οδηγήσει.
Ωραίο κέρασμα μας έκανες…..
/ / Νότια του Βασιλείου της Δανιμαρκίας / /