Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ντόρα: Γιατί δεν συνάντησα τον Παναγιώτη

Πώς εξηγεί η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας την απόφασή της να μη συναντήσει τον περιφερειάρχη και γιατί κρίνει ότι δικαιώθηκε από τις εξελίξεις.
Δικαιωμένη δηλώνει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, για την απόφασή της να μη συναντήσει τον 

Το πλήρες διήμερο πρόγραμμα της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κρήτη

Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη θα περιοδεύσει το διήμερο 13 - 14 Μαρτίου στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στους νομούς Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου, στο πλαίσιο επαφών με στελέχη της Συμμαχίας και πολίτες.
Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα της Ντόρας Μπακογιάννη:

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Αν μη τι άλλο η τοπική ΝΔ στη Θεσσαλονίκη δείχνει πως έχει … χιούμορ. Όχι σαν τα golden boys της Συγγρού που είναι μέσα στη μαυρίλα και τη μιζέρια.
Για του λόγου το αληθές σας λέμε πως σήμερα το πρωί συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, με 

Πώς να σώσετε τα λεφτά σας από την βλακεία του διαδικτύου!

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την ιντερνετική μούφα της «δεδομένης» χρεοκοπίας της Ελλάδας στις 25 Μαρτίου.
Όλοι έχετε λάβει το περίφημο πλέον μήνυμα που σας καθοδηγούσε (και καλά!) πώς να σώσετε τα λεφτά σας. Από την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, για την οποία μάλιστα μας γνωστοποιούσαν και την 

Μείωση επιτοκίων και επιμήκυνση 7,5 ετών εξασφάλισε η Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής

Τη μείωση των επιτοκίων κατά μια μονάδα και την αύξηση του χρονικού ορίου για την απόσβεση των δανείων στα 7,5 χρόνια ήταν τα κέρδη που αποκόμισε η Ελλάδα από τη Σύνοδο Κορυφής.
O Γ.Παπανδρέου μίλησε για ιστορικές αποφάσεις όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για το ευρώ.
«Ζητήσαμε τη βοήθεια των εταίρων μας στην ευρωζώνη για να 

Ιαπωνία: Αγνοείται η τύχη 10.000 κατοίκων παραθαλάσσιας πόλης.

Σύμφωνα με την ιαπωνική αστυνομία οι νεκροί ανέρχονται σε 637, ενώ 653 άνθρωποι αγνοούνται, με το συνολικό αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Αγνοείται η τύχη 10.000 κατοίκων παραθαλάσσιας πόλης.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) επιβεβαίωσε σήμερα ότι μέχρι στιγμής 621 άνθρωποι έχουν 

Φούντωσαν πάλι τα σενάρια!

Έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες, τα σενάρια για πρόωρες εκλογές ή για σαρωτικό ανασχηματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, μετά και την θετική εξέλιξη που υπήρξε στη σύνοδο κορυφής, φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά, αυτή τη φορά, τις εισηγήσεις συνεργατών του και κορυφαίων υπουργών ώστε να

Ναι στο ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου

Άρθρο του Λ. Αυγενάκη, βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Ναι στο ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου και στο νοικοκύρεμα των μισθών, όχι στις άκριτες και ισοπεδωτικές περικοπές
Το νοικοκύρεμα στο χώρο των αμοιβών στο δημόσιο τομέα είναι πλέον δεδομένο ότι πρέπει να υπάρξει. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ανάγκη δεν συνεπάγεται αυτονόητα την άκριτη και ισοπεδωτική μείωση όλων των μισθών των 

Η δικαίωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Η Ντόρα Μπακογιάννη θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση την υπερψήφιση του σχεδίου ανόρθωσης από 180 βουλευτές.
«Οι χθεσινές εξελίξεις δικαίωσαν τη Δημοκρατική Συμμαχία που έλεγε ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο η Ευρώπη θα μας βοηθήσει. Θέλω όμως να είμαστε ξεκάθαροι. Κανείς δεν μπορεί να μας σώσει, μόνοι μας πρέπει να 

Δελφίνος το παίζει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Δικό του μαγαζάκι ετοιμάζει μέσα στη ΝΔ ο Ευριπίδης. Είναι στα πάνω του αντίθετα με άλλους δελφίνους που πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο! Μαθαίνουμε ότι είναι έτοιμος να απαγκιστρωθεί και από τον ίδιο τον Καραμανλή και ότι τις προσπάθειές του στηρίζουν και μεγάλα στελέχη της Συγγρού που θεωρούν δεδομένη την 

Ο Νίκος Μαλλιαρός επισκέφθηκε το Μανώλη Κονταρό στη Γερμανία

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος του Ρεθύμνου Νίκος Μαλλιαρός επισκέφθηκε τον Μανόλη Κονταρό την περασμένη Τετάρτη στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας. Συνδέονται με στενή φιλία και ο Νίκος Μαλλιαρός ήθελε από κοντά να δει το Μανόλη και να ενδιαφερθεί προσωπικά για την πορεία αποκατάστασής του. Η οποία σημειωτέον είναι εκπληκτική και όλοι μιλάνε για ένα θαύμα.
Φυσικά ο διάλογος μεταξύ των δύο φίλων επεκτάθηκε και σε οργανωτικά  θέματα της 

Επιτυχία Παπανδρέου, η απόφαση της συνόδου κορυφής για δάνειο και αποπληρωμή

Χαμόγελα αισιοδοξίας στην ελληνική αντιπροσωπεία, μετά την απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προχωρήσει στη μείωση των επιτοκίων δανεισμού της Ελλάδας κατά μία μονάδα, αποφάσεις που σημαίνουν όχι νέα μέτρα! 
Παράλληλα, συμφωνήθηκε να υπάρξει επιμήκυνση των χρονικών ορίων απόσβεσης των 

Πυρηνικό «θρίλερ» στην Ιαπωνία

Έκρηξη σημειώθηκε στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νο1 και καπνοί φάνηκαν να υψώνονται από τις εγκαταστάσεις του, οι οποίες είχαν πληγεί από τον χθεσινό φονικό σεισμό των 8,9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία.

Τέρα κατάστροφη! Σοκ και δέος στην Ιαπωνία. Το μέγεθος των καταστροφών σε 40 φωτογραφίες ....

40 φωτογραφίες που έκαμαν το γύρο του κόσμου. 
Οι 40 φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν περισσότερο από όλα τα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη.
Πατήστε παρακάτω για να δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

"Ελληνοϊαπωνικός διάλογος" για το τσουνάμι στην Ιαπωνία

Η ΕΕ ζητά να φύγει ο Καντάφι

Διχάζει τους «27» η στρατιωτική δράση
Ανοικτή κρατούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες την επιλογή στρατιωτικής δράσης εναντίον του καθεστώτος Καντάφι, τονίζοντας όμως πως για αυτή θα απαιτηθεί συμφωνία των Ηνωμένων Εθνών και του Αραβικού Συνδέσμου.
Παράλληλα, η  ΕΕ έδωσε πολιτική στήριξη στους αντικαθεστωτικούς αλλά όχι