Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ο Νίκος Μαλλιαρός επισκέφθηκε το Μανώλη Κονταρό στη Γερμανία

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος του Ρεθύμνου Νίκος Μαλλιαρός επισκέφθηκε τον Μανόλη Κονταρό την περασμένη Τετάρτη στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας. Συνδέονται με στενή φιλία και ο Νίκος Μαλλιαρός ήθελε από κοντά να δει το Μανόλη και να ενδιαφερθεί προσωπικά για την πορεία αποκατάστασής του. Η οποία σημειωτέον είναι εκπληκτική και όλοι μιλάνε για ένα θαύμα.
Φυσικά ο διάλογος μεταξύ των δύο φίλων επεκτάθηκε και σε οργανωτικά  θέματα της 

Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ρέθυμνο, αλλά και στα αναμενόμενα εγκαίνια της Συμμαχίας στην πόλη. 
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες αναμένεται η κινητοποίηση να έχει μεγάλη επιτυχία. Μέχρι και ο Μανόλης έχει δραστηριοποιηθεί από τη Γερμανία, μια και η απουσία του είναι εμφανέστατη.

Δεν ξέρουμε σε ποιο σημείο έφτασαν οι συζητήσεις Μαλλιαρού – Κονταρού αλλά από εφημερίδες μαθαίνουμε ότι ο Μανόλης πιέζεται από πολλούς Κρητικούς να κατεβεί στις επόμενες εκλογές υποψήφιος βουλευτής. 
Δεν ξέρουμε κατά πόσον έχει γνώση των πιέσεων η Ντόρα, μια και η Πρόεδρος της Συμμαχίας με το Μανόλη Κονταρό συνδέονται με δοκιμασμένη και πολύχρονη φιλία.
Λέτε να προέκυψε στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας ένα αχτύπητο δίδυμο για τη Συμμαχία στο Ρέθυμνο; 
Και τί λέει η Ντόρα για τα σενάρια που κυκλοφορούν; Μήπως θέλει στα μετόπισθεν το Μανόλη όπου μπορεί να προσφέρει περισσότερα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :