Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται η προκήρυξη

...... με την οποία η «Σέχτα Επαναστατών» αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Ιδιαίτερα αξιολογείται το γεγονός ότι η προκήρυξη εστάλη σε έντυπη και όχι σε ηλεκτρονική (CD) μορφή, όπως γινόταν στο παρελθόν.

Όπως έγινε γνωστό, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» και υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο όπου είχε αφεθεί η προκήρυξη. Συντάκτες της εφημερίδας, οι οποίοι πήγαν στο σημείο, βρήκαν ένα επτασέλιδο κείμενο, που αναφέρεται στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Αυτό είναι το "μπουμπούκι" του κυρίου Σαμαρά

Ύστερα από την προκλητική ενέργειά του να διορίσει τον εαυτό του γενικό διευθυντή της ΣΕΚΕ, προκειμένου να αποκατασταθεί επαγγελματικά, αφού φαίνεται δύσκολη η επανεκλογή του στη Βουλή, ο πρώην υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Αλέξανδρος Κοντός αντιμετωπίζει και άλλο πρόβλημα. Ομάδα καπνοπαραγωγών ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του, εξαιτίας αποφάσεων που είχε λάβει όταν ήταν υπουργός, οι οποίες ζημίωσαν την παραγωγή καπνού και οδήγησαν σε απώλεια κέρδους των καπνοπαραγωγών. Η προκλητικότητα της ενέργειάς του να αυτοδιοριστεί γενικός διευθυντής της ΣΕΚΕ ήταν η αφορμή και γι' αυτό οι καπνοπαραγωγοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν δικαστικά εναντίον του.

Στα "ΝΕΑ" η προκήρυξη της "Σέχτας"

Προκήρυξη από την Οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», με την οποία γίνεται η ανάληψη της ευθύνης για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, έλαβαν τα «ΝΕΑ». Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας. Οι συντάκτες του κειμένου, το οποίο παρέλαβαν «ΤΑ ΝΕΑ» μετά από τηλεφώνημα αγνώστου, επιχειρούν να δικαιολογήσουν το δολοφονικό χτύπημα στο Σωκράτη Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για δημοσιογράφους και εκδότες, όπως οι κ.κ Π. Κωστόπουλος, Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρής, Δ. Κοντομηνάς κ.ά.
Παράλληλα, «εκτοξεύουν» απειλές κατά αστυνομικών, εισαγγελέων, σωφρονιστικών υπαλλήλων, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.

Μαντέψτε και... κερδίστε!!!

Όποιος πέσει μέσα, κερδίζει μια... ψυχοθεραπευτική κρουαζιέρα παρέα με τον Πρόεδρο Αντώνη, με άφθονα δωρεάν "Larid" για... ξένοιαστες και ανέμελες στιγμές!!!
Το κρίσιμο ερώτημα είναι:
ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ Η ΑΚΡΟΝΕΟΔΕΞΙΑ ΝΝΔ ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
Α. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΦΠΑ
Β. ΙΣΟ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ
Γ. ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΦΠΑ

Παίξτε και κερδίστε! Τα μηνύματα με τις απαντήσεις σας, στη... Συγγρού...

Κείμενο προβληματισμού για τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς στο "forum για την Ελλάδα"

Η 36η επέτειος από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, τον Ιούλιο του 1974, σφραγίζεται από την μεγαλύτερη και βαθύτερη κρίση που αντιμετωπίζει ο τόπος. Κρίση που δεν περιορίζεται μόνο στο οικονομικό και παραγωγικό δυναμικό της χώρας, αλλά είναι κρίση αξιών και προτύπων, γίνεται κρίση θεσμών.
Η Δημοκρατία που γεννήθηκε από την μεταπολίτευση της 24ης Ιουλίου του 1974, έκλεισε με οριστικό, δίκαιο και ισότιμο τρόπο τους λογαριασμούς του 20ου αιώνα που αφορούσαν τα πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων, τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος, θέματα που άπτονται της κοινωνικής ισότητας, την ένταξη της Ελλάδας στο σύγχρονο ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Η Δημοκρατία όπως λειτούργησε από το 1974 και μετά έχει επιτεύγματα για τα οποία ο ελληνικός λαός είναι περήφανος.
Η συγκυρία όμως, αναγκάζει όλο και πιο πολλούς Έλληνες, πιο καθαρά και πιο ανοικτά από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο παρελθόν, να ομολογήσουμε ότι είχε αδυναμίες και ανεπάρκειες, ότι εξέθρεψε στρεβλές και νοσηρές καταστάσεις.
Καλλιεργήθηκε ο κομματισμός, που εξέθρεψε την αναξιοκρατία και τη διαφθορά στη λειτουργία του κράτους. Το αποτέλεσμα είναι να ..........