Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Οι σαρδανάπαλοι του Αρχηγαντώνη γελοιοποιούνται κάθε μέρα και περισσότερο!

Βγήκε πάλι απόψε ο... φωστήρας του σαμαρισμού Κώστας Μαρκόπουλος στο δελτίο του Alter, για να προωθήσει το νεοδεξιό λαϊκισμό του παραπαίοντος αρχηγού του σχετικά με την Οικονομία και την προσφυγή ή μη της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Πεδίον δόξης λαμπρόν για ακροσυντηρητικούς κρατικιστές και επικίνδυνους δημαγωγούς η δεινή κατάσταση της χώρας, για την οποία ευθύνονται ακριβώς χρόνιες αντιλήψεις και πρακτικές σαν τις δικές τους: κρατισμός, ρουσφέτι, παροχές με δανεικά και χωρίς αντίκρυσμα. Ό,τι συνδέει περίεργα και αλλοπρόσαλλα το Σαμαρά με το "βαθύ ΠΑΣΟΚ", κάτι που φαίνεται και από τα συναφή ΜΜΕ... Και τι είπε ο "Κος ΕΟΤ"; Ότι για τη σημερινή τραγωδία ευθύνεται η... εξάμηνη "καθυστέρηση" του Παπανδρέου να πάρει μέτρα! Δηλαδή, τον Οκτώβρη η Ελλάς ήταν ένας... οικονομικός γίγαντας που κατέρρευσε μέσα σε 6 μήνες, επειδή ο Γιώργος δεν άκουσε τον Ζιγδαντώνη που τού έλεγε να πάρει μέτρα από τον Οκτώβριο! Τέτοια σοβαρότητα και "επιχειρήματα" από τη μεριά της "νέας ΝΔ", γι' αυτό και καταβαραθρώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Και όταν τέθηκε στο φαιδρό Μαρκόπουλο το αυτονόητο ερώτημα: "εσείς, δηλαδή, τι αντιπροτείνετε;" Εκείνος κατάπιε τη γλώσσα του! Να τα χαίρεσαι τα σαίνια σου, Σφουγγάρη...

Δεν εμπιστεύονται καθόλου τους ανθρώπους του Καραμανλή τα στελέχη του Αρχηγού

Ούτε ο Αρχηγός Αντώνης, ούτε τα κοντινά του στελέχη αντέχουν στη θέα πολλών συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού. Τους έχουν δίπλα τους λόγω των συμφωνιών μεταξύ Αρχηγού και πρώην. Το παν ήταν να εξασφαλίσει την προεδρία ο Αντώνης.
Ο χρόνος τρέχει, και αργά ή γρήγορα. πολλοί ανεπιθύμητοι θα εκπαραθυρώνονται για να παίρνουν τη θέση τους καθαροί δεξιοί και στελέχη της Άνοιξης.
Μόνο τους προερχόμενους από την ΠΟΛΑΝ εμπιστεύεται απόλυτα ο Αρχηγός και οι μυστικοσύμβουλοί του.

Σφοδρή επίθεση Ντόρας κατά "κυρίου" Μάκη Τ

Στην σημερινή πρωινή εκπομπή του Mega η Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του γνωστού Μάκη για την χθεσινή συνέντευξη που πήρε απ’ τον εκτελεστή Ξηρό. Οι δημοσιογράφοι του Mega, υποστήριξαν το …. αυτονόητο. Όταν παίζεις βέβαια με δημοσιογράφους, το αυτονόητο αποκτά περίεργες έννοιες. Ειδικά όταν πρέπει να δικαιολογήσεις δολοφόνους, γιάφκες και κακούργους. Αυτονόητο πάντως θεωρείται για κάποιους η ….. τηλεθέαση. Στον βωμό της θυσιάζονται όλες οι αρχές και οι αξίες της ανθρώπινης ζωής. Ειδικά όταν μιλάμε για την μορφή της ελεεινής δημοσιογραφίας. Αυτής που κερδοσκοπεί εις βάρος της αξιοπρέπειας και του ήθους. Εις βάρος της ΑΥΤΟΝΟΗΤΗΣ αξίας που έχει η ίδια η ανθρώπινη ζωή! Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει με την δημοσιογραφία της ελεεινής μορφής. Να συζητάμε για το αυτονόητο όπως ορίζεται από την δημοσιογραφική κερδοσκοπία. Η υπεραξία των υπολογισμών της τηλεθέασης συνθλίβει τα πάντα στο πέρασμα της μικροπρέπειας και της ευτέλειας των αξιών. Της απαξίωσης των αξιών. Τελικά οι δημοσιογράφοι της φαιοκίτρινης ενημέρωσης αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάμουν για να κερδίσουν περισσότερα. Προσπαθούν να απαξιώσουν όσο περισσότερο μπορούν τις αξίες που διέπουν τη ζωή μας. Με ανηθικότητα, μικροπρέπεια, αναξιοπρέπεια και φτηνές δικαιολογίες.

Τι κάνει η Παπακώστα;

Η Κατερίνα Παπακώστα έλεγε στις παρέες της ότι αυτή έβγαλε τον Αντώνη στη θέση του Αρχηγού. Εάν δεν τον στήριζε δεν θα έβγαινε. Της χρωστά ο αρχηγός! Στις εσωκομματικές εκλογές της ΟΝΝΕΔ στήριξε τον Χατζή γιατί «τον στηρίζει ο Αντώνης»! Έδωσε τη μεγάλη μάχη για να βγει ο εκλεκτός Χατζής της Ρηγίλλης. «Αφού τον στηρίζω εγώ. Ο Χατζής θα βγει». Ο Αρχηγός υποτίθεται θα κρατά ουδετερότητα και όλοι οι δικοί του θα στήριζαν Χατζή.

Η Παπακώστα και τα 3Μ στην πρώτη γραμμή, της .... συντριβής.

Προσγειώθηκε το Discovery

The Space Shuttle Discovery prepares to land at the Kennedy Space Center in this image from NASA TV April 20, 2010. REUTERS/NASA TV (UNITED STATES - Tags: SCI TECH) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNSNASA's space shuttle Discovery touches down at 9:08 AM on the Landing Facility's Runway 33 at the Kennedy Space Center, Florida on April 20, 2010. Discovery and her crew successfully completed a fifteen day mission, STS 131, to the International Space Station, delivering over 10,000 pounds of supplies and science equipment.   UPI/Joe Marino-Bill Cantrell Photo via NewscomThe crew of the Space shuttle Discovery (L to R) mission specialist Clay Anderson, Japan Aerospace Exploration agency (JAXA) astronaut Naoko Yamazaki, mission specialists Stephanie Wilson, Dorothy Metcalf-Lindenburger, Rick Mastracchio, pilot James Dutton Jr. and commander Alan Poindexter stand on the runway after landing at the Kennedy Space Center in Cape Canaveral, Florida April 20, 2010. REUTERS/John Raoux/Pool (UNITED STATES - Tags: SCI TECH TRANSPORT IMAGES OF THE DAY)
Ολοκληρώθηκε η δεκαπενθήμερη αποστολή του Discovery και προσγειώθηκε στο Kennedy Space Center.
UPI/Joe Marino-Bill Cantrell Photo via Newscom

Η συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Mega (α' μέρος)

Συνέντευξη Ντόρας Μπακογιάννη στο Mega (β' μέρος)

Συνέντευξη Ντόρας Μπακογιάννη στο Mega (γ' μέρος)

Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ

Για την μεγάλη επιτυχία της αποκάλυψης της γιάφκας των τρομοκρατών του "Επαναστατικού Αγώνα"
"... ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας δεν έχει χρώμα, δεν είναι ούτε κόκκινος, ούτε πράσινος, ούτε μπλε, είναι ο κοινός αγώνας της Ελλάδας".

FT: Η Ελλάδα θα πτωχεύσει ούτως ή άλλως

Την άποψη ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη, ανεξαρτήτως του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας διατυπώνει ο αρθρογράφος των Financial Times Βόλφγκανγκ Μίνχαου, σημερινό φύλλο της εφημερίδας.
«Η διάσωση της Ελλάδας απλώς καθυστερεί το αναπόφευκτο» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάλυση του, τονίζοντας πως η διάσωση αποτρέπει την πτώχευση εντός του έτους, αλλά δεν επηρεάζει τα δεδομένα ως προς την πιθανότητα μίας μελλοντικής πτώχευσης.
Αναφορικά με τον εκτροχιασμό των spread, ακόμα και μετά τη συμφωνία για στήριξη της Ελλάδας, ο αναλυτής των FT, υποστηρίζει πως «οι οικονομικές αγορές έχουν καταλάβει ότι με ή χωρίς διάσωση η Ελλάδα έχει στην ουσία ....

4 οχι του πρωθυπουργού στο ΔΝΤ

Η Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις της μάχης κατά της διαφθοράς

Σχέδιο Ομπάμα για έλεγχο των τραπεζών

U.S. President Obama attends a fundraiser for Barbara Boxer in Los Angeles
Η ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ της Goldman Sachs και η σοβαρότητα των κατηγοριών που πλήττει το κύρος της πιο πετυχημένης επενδυτικής τράπεζας στον κόσμο προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο.
Οικονομολόγοι και αναλυτές θεωρούν ότι η εξέλιξη αυτή δεν είναι τυχαία και έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει βάλει εμπρός σχέδιο για να αυξήσει την εποπτεία των τραπεζών. Η αύξηση στην εποπτεία και η επιβολή αυστηρών περιορισμών στις τράπεζες είναι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί «η θύελλα που έπληξε την (αμερικανική) οικονομία τα τελευταία δύο χρόνια», όπως έχει δηλώσει ο αμερικανός πρόεδρος.
Οπως είπε χθες ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τ. Γκάιτνερ, στην Ουάσιγκτον υπάρχει αισιοδοξία πως παρά τις ....

EXCLUSIVE - O Iggy Pop παίζει στο Παρίσι

EXCLUSIVE - Iggy Pop performs in ParisEXCLUSIVE - Iggy Pop performs in ParisEXCLUSIVE - Iggy Pop performs in Paris
Photo by Tiger/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom

Ανοίγουν ξανά τα αεροδρόμια

Μεγάλες προετοιμασίες στη Ρωσία για την 65η επέτειο της νίκης κατά των Ναζί.

Russian soldiers train for the military parade at a military base in AlabinoRussian servicemen train for the military parade at a military base in AlabinoRussian soldiers train for the military parade at a military base in Alabino near Moscow
Ρώσοι στρατιώτες κάνουν πρόβες στην στρατιωτική βάση Alabino, κοντά στη Μόσχα, για την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην 65η επέτειο της νίκης κατά των Ναζί. Η κεντρική παρέλαση ια γίνει στην κόκκινη πλατεία στις 9 Μαΐου.
REUTERS/Sergei Karpukhin (RUSSIA - Tags: MILITARY POLITICS ANNIVERSARY)

Ο Μουρούτης του Χατζή και ο Χατζής του Μουρούτη

ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ!
Μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα τηλεφωνούσε ο ίδιος προσωπικά σε στελέχη και γαλάζιους νεολαίους για να τους πει ότι "η Ρηγίλλης στηρίζει τον Χατζή". Υπάρχουν προσωπικές μαρτυρίες νεολαίων που... τους τηλεφωνούσε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μουρούτης (του γραφείου Τύπου της Ν.Δ.) για να στηρίξουν τον Χατζή. Υπάρχουν επίσης καταγεγραμμένες κλήσεις σε κινητά από το γραφείο του Μουρούτη. Παναγιωτόπουλος και Αρβανιτόπουλος το έχουν πει στον Σαμαρά. Και όλοι περιμένουν τις αποφάσεις του προέδρου της Ν.Δ. Στην φωτογραφία ο Μουρούτης. Μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής μάλλον θα έβαλε στο... ντουλάπι τις σαμπάνιες!

Η ώρα της αλήθειας για τη Νέα Δημοκρατία

H οξεία οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας θέτει τέλος στις αυταρέσκειες και βεβαιότητες του παρελθόντος. Μας υποδεικνύει ότι το αναπτυξιακό μοντέλο που ακολούθησε η Ελλάδα μετά την αντιπολίτευση έχει κορεστεί.
Η σκληρή αλήθεια είναι ότι όλοι μας, και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, ενώ χρόνια τώρα γνωρίζαμε τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, το μόνο που κάναμε ήταν να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί. Βλέπαμε το δέντρο και χάναμε το δάσος, τη στιγμή που και μια στοιχειώδη γνώση των οικονομικών θεμάτων μας αποδείκνυε ότι η οικονομία μας στηριζόταν σε πήλινα πόδια.
Αν δεν αντιμετωπίσει η χώρα μας ουσιαστικά και αποτελεσματικά τα μεγάλα .....

Στο 11,3% η ανεργία τον Ιανουάριο.

Ενα χρόνο πριν ήταν στο 9,4% και το Δεκέμβριο του 2009 είχε φτάσει το 10,2%, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι μειώθηκε σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2009 σε 4.445.743 άτομα.

Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 21,8% σε ετήσια βάση φτάνοντας στα 567.132 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός διαμορφώθηκε σε 4.276.258 άτομα.

Στις γυναίκες, το ποσοστό ανεργίας διαμορφώθηκε στο 14,9% από 13,3% πριν από ένα χρόνο και στους άντρες αυξήθηκε στο 8,7% από 6,7%.

Ο Γουρνάς και οι πλαστές ταυτότητες

ΣΤΗ ΔΙΝΗ των αποκαλύψεων για τον τρόπο δράσης των κατηγορούμενων ως μελών του Επαναστατικού Αγώνα βρέθηκαν ένας ναυτικός και ένας ελαιοπαραγωγός: από τη Μεσσηνία και οι δύο, είναι τα πραγματικά πρόσωπα πίσω από τις πλαστές ταυτότητες που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος Κώστας Γουρνάς.

Με τα στοιχεία του 29χρονου Δημοσθένη Μανδαλώζη ο Γουρνάς είχε νοικιάσει το διαμέρισμα γιάφκα της οδού Μήδειας 7 στην Κυψέλη, καθώς και το γκαράζ της οδού Αντωνιάδου στον Καρέα. Δεύτερος μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού, υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας είναι ο ...

Clegg-mania στην Αγγλία

Britain's Liberal Democrat leader Clegg and finance spokesman Cable answers questions at a news conference at the party headquarters in central London

Πρώτος στις δημοσκοπήσεις, πλέον δημοφιλής πολιτικός από την εποχή του Ουίνστον Τσώρτσιλ. Η Κλεγκ-μανία εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στη Βρετανία. Αλλά αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι εάν ο μήνας του μέλιτος θα κρατήσει για τον ηγέτη των Φιλελεύθερων Δημοκρατών τουλάχιστον έως τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Δύσκολα θα μπορούσε να θυμηθεί κανείς κάποιον πολιτικό να βγαίνει από τη σκιά και να γίνεται σούπερ σταρ μέσα στα 90 λεπτά που διαρκεί ένα ντιμπέιτ. Από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης τίποτε δεν είναι το ίδιο στη Βρετανία. Οι προβολείς της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον ...

95 χρόνια από την μάχη της Καλλίπολης

Veterans Travel To Turkey For ANZAC Day CommemorationsVeterans Travel To Turkey For ANZAC Day CommemorationsVeterans Travel To Turkey For ANZAC Day Commemorations
Φέτος συμπληρώνονται 95 χρόνια από την μάχη της Καλλίπολης. Βετεράνοι και παιδιά στρατιωτών, που έλαβαν μέρος στην μάχη, από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ταξιδεύουν μέχρι την Καλλίπολη για να τιμήσουν την περίφημη ANZAC (Australia New Zealand Army Corps) Day. Όταν το πρωί της 25ης Απριλίου του 1915, κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, έφταναν στρατιώτες από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στην Καλλίπολη.
(Photo by Phil Walter/Getty Images)

Η σημερινή ανατολή του ηλίου στο ηφαίστειο Eyjafjallajokull

The sun rises behind an erupting volcano near Eyjafjallajokull, Iceland April 20, 2010. REUTERS/Lucas Jackson (ICELAND - Tags: DISASTER ENVIRONMENT)

Ο ήλιος ανατέλλει στο ηφαίστειο Εϊγιαφιατλαγιοκούλ της Ισλανδίας. 
REUTERS/Lucas Jackson (ICELAND - Tags: DISASTER ENVIRONMENT)

Με πυρ κατά διαδηλωτών απειλεί ο στρατός της Ταϊλάνδης

An anti-government red shirt protester faces Thai army and police in the Silom Road financial district in BangkokMilitary Return To The Streets As Bangkok Tensions Rise

Ο στρατός προειδοποίησε τους διαδηλωτές ότι δε θα διστάσει υπό ορισμένες συνθήκες να χρησιμοποιήσει τα όπλα για να αντιμετωπίσει «αποφασιστικά» την κατάσταση.
Ο συνταγματάρχης Σανσέμ Καεουκάμνερντ δήλωσε ότι:«Πρέπει να διατηρήσουμε μια απόσταση μεταξύ των στρατιωτών και των διαδηλωτών. Εάν προσπαθήσουν να ...

Σάλο έχουν προκαλέσει τα φιλάκια του Paul Scholes και του Gary Neville

Apr. 17, 2010 - 05780746 date 17 04 2010 Copyright imago BPI The Manchester United Players Paul Scholes and Gary Neville Share A Kiss AS They Celebrate Scholes Winning Goal PUBLICATIONxNOTxINxUKxFRAxNEDxESPxSWExPOLxCHNxJPN men Football England Premier League 2009 2010 Action shot Manchester Vdig 2010 horizontal Highlight premiumd Football.

Ο Paul Scholes και ο Gary Neville, παίχτες της Manchester United, φιλιούνται για να γιορτάσουν το γκολ που μόλις έβαλε η ομάδα τους, στο προχθεσινό ματς.
 Παρεξηγήθηκαν φυσικά!


PUBLICATIONxNOTxINxUKxFRAxNEDxESPxSWExPOLxCHNxJPN
Content © 2010 ZumaPress All rights reserved.

Μεγάλη γκάφα με το δεύτερο ηφαίστειο!

REUTERS PICTURE HIGHLIGHT
Πανικός προκλήθηκε χθες όταν κάμερα του ΝΒC κατέγραψε μια από τις εκρήξεις του ηφαιστείου Εϊγιαφιατλαγιοκούλ στην Ισλανδία και προς στιγμή μεταδόθηκε από πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης ότι ένα δεύτερο ισλανδικό ηφαίστειο, το Χέκλα, άρχισε να « καπνίζει ». Τελικώς όμως δεν ήταν παρά ένα λάθος που ξεκίνησε από μια κάμερα που έδειχνε «ζωντανά» το γνωστό ηφαίστειο, αλλά έγραφε ότι είναι το Χέκλα. Οι σεισμολόγοι απεύχονται πάνω απ΄ όλα αυτό το ενδεχόμενο: να επηρεαστεί αυτό το γειτονικό και πολύ μεγαλύτερο ηφαίστειο της ίδιας περιοχής της Ισλανδίας, όπως δυστυχώς έχει γίνει και στο παρελθόν.
Στον πανικό πολλά διεθνή ΜΜΕ άρχισαν να μεταδίδουν την είδηση για το δεύτερο ηφαίστειο που "εξεράγη στην Ισλανδία". Δίπλα η φωτογραφία που μετέδωσε το REUTERS για το δεύτερο ηφαίστειο με τη λεζάντα "A volcano erupts near Eyjafjallajokull", ενώ πρόκειται για το  Eyjafjallajokull.

GO TO GATE:Στο ταμπλώ της Γλασκώβης η πρώτη αναχώρηση από UK.

GLASGOW, SCOTLAND - APRIL 20: An information sign at Glasgow Airport shows a flight leaving for Stornoway on April 20, 2010 in Glasgow, Scotland. Scottish airspace reopened this morning as the restrictions were lifted following the ban due to volcanic ash from Iceland in UK airspace. (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)


Η πρώτη πτήση για αναχώρηση από το Glasgow ανακοινώθηκε στο ταμπλώ του αεροδρομίου. Πάει Stornoway.
Καλό ταξίδι.


(Photo by Jeff J Mitchell/ Getty Images)

GLASGOW, SCOTLAND - APRIL 20: Passengers arrive at Glasgow Airport on April 20, 2010 in Glasgow, Scotland. Scottish airspace reopened this morning as the restrictions were lifted following the ban due to volcanic ash from Iceland in UK airspace. (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)GLASGOW, SCOTLAND - APRIL 20: Passengers arrive at Glasgow Airport on April 20, 2010 in Glasgow, Scotland. Scottish airspace reopened this morning as the restrictions were lifted following the ban due to volcanic ash from Iceland in UK airspace. (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)

REUTERS PICTURE HIGHLIGHT: Σφοδρή ανεμοθύελλα εναντίον μοναχών στο Θιβέτ

REUTERS PICTURE HIGHLIGHT



Θιβετιανοί μοναχοί εν τω μέσω σφοδρής ανεμοθύελλας. Κατά τη διάρκεια της προσευχής για τα θύματα του πρόσφατου φονικού σεισμού.




REUTERS NEWS PICTURES, SINGAPORE TEMPLATE OUT. CHINA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN CHINA. ATTENTION EDITORS - REUTERS PICTURE HIGHLIGHT TRANSMITTED BY 0625 GMT ON APRIL 20, 2010

Καστανίδη πας καλά; Χαρίζεις ποινές τόσο εύκολα;

Προσέξτε τις ποινές και τους λόγους για τους οποίους χαρίζονται!
Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 2/2/2010 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ.1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων,
αποφασίζουμε:

Χαρίζεται:
1.Το υπόλοιπο της ποινής του Καρακωνσταντή Μιχαήλ του Στέργιου, που του έχει επιβληθεί με την απόφαση αριθμός 47655/14-9-2007 του Τριμελούς Πλημμελειο-δικείου Αθηνών σε ποινή καθείρξεως είκοσι (20) ετών, χρηματική ποινή 154.937 ευρώ και ....

Η πολυπόθητη αρχή του τέλους ήλθε ανέλπιστα γρήγορα…

Για τους αληθινούς ΝΔκράτες, τους ΝΔκράτες των αγώνων και της αντίστασης στα φαύλα χρόνια της πράσινης μονοκρατορίας, η παρουσία του Εφιάλτη στο τιμόνι της Παράταξης ήταν, είναι και θα παραμείνει μέγιστο ιστορικό ατόπημα, ακαθαρσία, πρόκληση στη μνήμη και τη συνείδησή μας.
Την περασμένη Κυριακή, όμως, η πρωτοπόρα πάντοτε νεολαία της Παράταξης άναψε το λυκόφως της γλυκιάς προσμονής για τη λύτρωση… Άρχισε να αχνοφέγγει η ώρα της απαλλαγής της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης από τους ψυχωτικούς και νοσηρούς νεοδεξιούς καταληψίες, τον Αρχηγαντώνη και την παιγνιώδη παρεούλα του. Η δεινή ήττα του εκλεκτού τους Κώστα Χατζή στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΟΝΝΕΔ κατέστη πρόκριμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει…
Δεν είμαστε εμείς που θα φύγουμε από το σπίτι μας, από τον φυσικό χώρο των αγώνων μας! Άλλοι να ετοιμάζουν τις βαλίτσες, και αυτή τη φορά χωρίς εισιτήριο επιστροφής…

Η ΝΔ έγινε ...ΚΑΠΗ!

Η μικρή συμμετοχή μερικών χιλιάδων σήμερα στην ΟΝΝΕΔ επιβεβαιώνει ότι στις κάλπες του Νοεμβρίου είχαν προσέλθει κυρίως, κατά εκατοντάδες χιλιάδες, οι μεγάλες ηλικίες...

Αν όπως λέγεται ψηφίσουν μόνο γύρω στις 40-50.000 στις σημερινές εκλογές της ΟΝΝΕΔ, θα πρόκειται για ένα σκηνικό - αποκάλυψη για τη ΝΔ. Όχι διότι υπολείπονται περίπου ...750-760.000 νεοδημοκράτες που είχαν πάει να ψηφίσουν για νέο αρχηγό του κόμματος στις 29 Νοεμβρίου, αλλά διότι επιβεβαιώνεται ότι...

Η μεγάλη νίκη του Αντρέα Παπαμιμίκου

Γροθιά στο στομάχι του φαύλου συστήματος Σαμαρά η μεγάλη νίκη του Αντρέα Παπαμιμίκου.
Αφού κατάφερε και ανέπνευσε αρχικά στη αποπνικτική μυρωδιά της "καμαρίλας" της Ρηγγίλης στη συνέχεια κατάφερε να ανατρέψει τα σε βάρος του προγνωστικά και να πετύχει μια τεράστια νίκη κυρίως σε επίπεδο Κοινωνίας.
Ο εκλεκτός του Κώστα Μαρκόπουλου και των χειροκροτητών του Α.Σαμαρά Κ.Χατζής πλήρωσε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκλογικού σώματος και την αντίδραση της νεολαίας.
'Ενα εκλογικό σώμα που ξέρει να τιμωρεί πολύ σκληρά-σε αντίθεση από τους μεγαλύτερους -τις μεθοδεύσεις και τους μηχανισμούς.
/ / http://cobra-argos.blogspot.com / /