Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Στη Νέα Ρηγίλλης άρχισαν να βλέπουν ως υπολογίσιμο αντίπαλο τον Καρατζαφέρη.

Οι συμβουλάτορες του αρχηγού, νόμιζαν ότι μόλις αρπάξουν τη Ρηγίλλης και λόγω λαϊκοδεξιάς καταγωγής , θα εξαφανίζονταν από το προσκήνιο ο Καρατζαφέρης. Τον οποίο αντιμετώπιζαν ως εισβολέα στην δεξιά πολυκατοικία που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην "βαθιά δεξιά". Εννοείται ότι ως βαθιά δεξιά θεωρούν οι σύμβουλοι τα κατάλοιπα της ΠΟΛΑΝ και ένα σημαντικό κομμάτι της ΝΔ που χαρακτηρίζεται ως "λαϊκή δεξιά".
Μετά την εκλογή Σαμαρά το κόμμα πάσχει από σαφή διαχωρισμό των πολιτικών του τάσεων. Το κόμμα απομακρύνθηκε από το κέντρο και θεωρεί τον φιλελευθερισμό αρρώστια. Τα γκάλοπ διευρύνουν το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του αρχηγού προσπαθούν να επιβάλλουν δια πυρός, σιδήρου και χτυπημάτων κάτω από τη μέση, την πυγμή της Νέας Άνοιξης!
Τώρα έχει πέσει στο τραπέζι και η πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που μόλις .....

Για τα πανηγύρια οι αντιδράσεις του Σαμαρά για την εξεταστική στην οικονομία

Χολωμένος εμφανίζεται ο αρχηγός Αντώνης με τον πρωθυπουργό Γιώργο σχετικά με την εξεταστική που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ για την οικονομία. Έτσι για τα κανάλια και το θεαθήναι. Άλλο που δε θέλει. Σιγά που θα κλάψει για την εμπλοκή της προηγούμενης κυβέρνησης σε απάτες και στημένα στατιστικά!
Θέλει να ξεμπερδεύει το συντομότερο δυνατό και με τον Καραμανλή που προετοιμάζει την επιστροφή του και με τη Ντόρα που διεκδίκησε την αρχηγία του κόμματος. Προς την πλευρά του Κωστάκη θέλει να κλείσει οπωσδήποτε ο κύκλος των μεταξύ τους υπεσχημένων και τη Ντόρα προσπαθεί να απομονώσει στο κόμμα. "Το 40% να γίνει 1,5%". Το πιάσατε το υπονοούμενο; Και ο Καραμανλής απλά να ακολουθεί εξ' αποστάσεως το νεό πρόεδρο χωρίς περεταίρω αλληλεξάρτηση! Τον ενδιαφέρει η πλήρης επικράτηση στη ΝΔ και η εγκαθίδρυση μιας ιδιότυπης ΠΟΛΑΝ στο εσωτερικό της Ρηγίλλης.
Στην πραγματικότητα η εξεταστική για την οικονομία είναι αποτέλεσμα συμφωνιών .....

Ο Παπανδρέου ζητά δάνεια 25 δις.

Τελικά θελει ή δεν θέλει δάνεια ο Γιωργάκης; Κάποιοι ωτακουστές από μέσα διαδίδουν ότι όλα αυτά που ακούτε είναι παλαβομάρες των κακών καναλιών του εξωτερικού που βρίζουν την μεγάλη Ελλάδα.
Το θέμα είναι απλό. Του έγραψε η μαμά του να επισκεφθεί τη Δανία και αυτός μπερδεύτηκε και το είπε δάνεια. Μπερδεύει ως γνωστόν τα δάνεια με τη Δανία. Δεν ξέρει να διαβάζει και καλά τα ελληνικά, μια και αυτός ήταν γεννημένος για τις μεγάλες χώρες και όχι την πτωχή Ελλάδα, και κάπως έτσι έγινε το κακό.
Τον άκουσαν οι ξένοι και το πήραν αυτολεξεί. Δεν έψαξαν τα συμφραζόμενα. Άλλο που δε θέλουν οι κουτόφραγκοι και οι φλεγματικοί Άγγλοι. Όπου γάμος και χαρά οι τράπεζες της Γερμανίας πρώτες. «Δε σας δίνουμε δάνειο που να χτυπιέστε»!
Πάντως άδικα χάρηκαν γιατί ο πονηρός Γιώργος απλά μπέρδεψε τη Δανία του Νότου με τα δάνεια. Ας όψεται η σουηδική ανατροφή και το αμερικάνικο κολλέγιο!

Εξοργισμένο με τον Πάγκαλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ

Βόμβα στα θεμέλια της μονιμότητας στο δημόσιο ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ. Για να προετοιμάσει το έδαφος το νέο ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε τον αντιπρόεδρο Πάγκαλο, ο οποίος χθες μιλώντας στους Λυριτζή και Οικονόμου, έκανε σαφείς τις προθέσεις της κυβέρνησης: «Αν μια θέση καταργείται τότε εννοείται ότι παύει να ισχύει και η έννοια της μονιμότητας».
Έξω φρενών οι «αγωνιστές» του κινήματος και οι εκπρόσωποι του βαθέος ΠΑΣΟΚ. Αυτοί που περίμεναν 5,5 χρόνια για να διορίσουν τα παιδιά τους. Αυτοί που περίμεναν να τους αντικαταστήσει στο δημόσιο ο γιός και η κόρη τους. Τζάμπα πήγαν οι «αγώνες»; Για να ρθει ο Πάγκαλος και να τους δώσει τα παπούτσια στο χέρι; Πάρτη την κόρη σου και μπρός; Έξω φρενών οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος. Δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι θα μείνουν στο ράφι των ιδιωτικών επιχειρήσεων τα πράσινα παιδιά!

Ερώτηση:όταν το νέο ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει το βαθύ ΠΑΣΟΚ εννοούν ότι το νέο ΠΑΣΟΚ επιπλέει σαν φελλός ή πνίγεται στα ρηχά;

Κάθε τέσσερις μέρες το ΠΑΣΟΚ φτιάχνει και από μια επιτροπή.

Ράβε ξήλωνε!
Σε δουλειά να βρίσκεται ο σοσιαλισμός.
Πρέπει κάπου να χώσουν όλα τα παιδιά του πράσινου ήλιου.

Σε 4 μήνες έχουν σκαρώσεις μόλις 35 επιτροπές που αφορούν ολόκληρο το φάσμα του δημόσιου τομέα. 

Να τις εκατοστίσουν για να βρουν το δρόμο τους στα πράσινα λιβάδια της εξουσίας όλοι οι πράσινοι αγωνιστές. Όλα τα παιδιά στην πίστα των κοινών αγώνων.
Μερικές μάλιστα από τις επιτροπές διαθέτουν αντικείμενο συναφές παλαιότερων που καταργήθηκαν για να ξαναλειτουργήσουν με νέο προσωπικό.
Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ είχε μιλήσει για δραστική μείωση των επιτροπών προς περικοπή δαπανών.
Την σχετική καταγγελία έκανε στη Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης

Πάει! Αποτρελάθηκε τελείως ο Σαμαράς!

Έλεος! Πού τη βλέπει τη λάμψη της νίκης; Φέρτε μου , τα χάπια μου!

Αχάριστους θεωρεί πρώην συνεργάτες του ο Καραμανλής.

Αχάριστους τους ανεβάζει, αχάριστους τους κατεβάζει κάποιους πρώην συνεργάτες του ο Καραμανλής. Κάποιοι που είχαν ευνοηθεί υπερβολικά επί κυβέρνησής του και σήμερα αποφεύγουν ακόμα και τηλέφωνο να τον πάρουν! Θεωρεί ότι δηλώσεις των σημερινών προεδρικών που αφήνουν ακάλυπτη την κυβερνητική του θητεία, εκπορεύονται από το επιτελείο του Σαμαρά και τα στελέχη της ΠΟΛΑΝ. Είναι έντονα ενοχλημένος από δηλώσεις του Μιχαλολιάκου, του Χαρακόπουλου και του Παναγιωτόπουλου αλλά και από τη συμπεριφορά πρώην στελεχών του, που .....

Η "άσβηστη φλόγα" επέστρεψε στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Μόσχα.

Η άσβηστη φλόγα επέστρεψε με όλες τις τιμές στην κανονική της θέση. Στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κάτω από το Κρεμλίνο στο κέντρο της Μόσχας. Την φλόγα άναψε ο Ρώσος πρόεδρος Dmitry Medvedev και παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός Vladimir Putin αλλά και ολόκληρη η Ρωσική ηγεσία. Η φλόγα είχε απομακρυνθεί για την .....

Ο Καραμανλής ψάχνει να βρει τρόπο για να "επιστρέψει"!

Κολακευμένος από τις αντιδράσεις του κομματικού κοινού στο ΣΕΦ, ο πρώην πρωθυπουργός συζητά με τους έμπιστούς σωματοφύλακές του, τον τρόπο που θα επιστρέψει στο προσκήνιο. Με μακροπρόθεσμo στόχο φυσικά την επιστροφή στην ηγεσία του κόμματος. Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που στήριξε Αντώνη. Τον θεωρεί αναλώσιμο. Καμένο χαρτί!
Αισθάνεται ότι ο Αντώνης βρίσκεται σε κοινή γραμμή πλεύσης με τον Παπανδρέου και οι δυο τους πάνε να τον ρίξουν στο λάκκο με τα σκάνδαλα. Βουλευτής που βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον του Καραμανλή, διαδίδει ότι:«εδώ ο Αντώνης γύρισε και δεν θα επιστρέψει ο Καραμανλής; Αξίζει και αυτός μια δεύτερη ευκαιρία». Ο ίδιος βουλευτής πιστεύει ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί να κάμει κουμάντο στο μαγαζί της Κεντροδεξιάς. Τα νεοδεξιά σενάρια είναι καμένα από χέρι και ο αλαζόνας Αβραμόπουλους δεν μπορεί με τίποτα να εκπροσωπήσει το Κέντρο όπως θέλουν να πιστεύουν τα φερέφωνα του Αντώνη.
Εκλογές θα έχουμε το αργότερο το 2012. Οπότε και η έκταση της αναμενόμενης ήττας θα αναγκάσει τους ......

Ρηγίλλης:Με ποιόν τα έχουν οι Σύμβουλοι;

Αφού το έστυψαν καλά το επικοινωνιακό αποτέλεσμα της Προσυνεδριακής συγκέντρωσης στο ΣΕΦ, οι σύμβουλοι έπρεπε να καταλήξουν σε κάποια πρόσωπα στα οποία θα φορτώνονταν η αποτυχία. 

Έριξαν λοιπόν τις ευθύνες της αποτυχημένης εκστρατείας στον Αβραμόπουλο. Αυτός έπεισε τον αρχηγό να προχωρήσουν σε διαφημίσεις στην τηλεόραση και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Σε μια περίοδο κρίσης αλλά και μεγάλων οικονομικών προβλημάτων στη Ρηγίλλης. Σε μια περίοδο που τα κομματικά ταμεία είναι άδεια.

Ο «αγώνας» του κ. Δημήτρη Τίποτα σχετίζεται με την θεσμοθέτηση θέσης νούμερο 2 στο κόμμα. Ενδιαφέρεται να κατοχυρώσει θέση αντιπροέδρου στα αμερικάνικα πλαίσια. Ξέρει ο Αντώνης. Στην Αμερική σπούδασε. Συμφοιτητής του Παπανδρέου γαρ.

Φυσικά κοιτάζει στην επόμενη μέρα γιατί κατά βάθος πιστεύει ότι ο αρχηγός Αντώνης είναι πρόεδρος εντός παρενθέσεως. Και χτίζει τα επόμενα βήματα που έχουν στόχο την δική του προεδρία στο κόμμα. Κατοχυρώνει με την Αντιπροεδρία θέση και απέναντι στον Καραμανλή που επίσης θέλει να επιτρέψει το συντομότερο δυνατό και απέναντι στη Ντόρα, την οποία δεν έχει πάψει να θεωρεί διαρκές φαβορί ακόμα και έπειτα από την επερχόμενη ήττα στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Το γαρ πολύ της θλίψεως...

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης είναι ένας από τους γνησιότερους «λαϊκοδεξιούς» της Νέας Δημοκρατίας. Ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την «εισβολή των ξένων σωμάτων», δηλαδή των κεντρογενών πολιτικών, με το «άνοιγμα» Καραμανλή από το 1977 και μετά. Δεν τον ενδιαφέρει, εάν με τον τρόπο αυτό αμφισβητεί, μαζί με αρκετούς άλλους, την πιο καίρια στρατηγική επιλογή του ιδρυτού της ΝΔ. Με την οποία επιχείρησε, και εν πολλοίς κατόρθωσε, να βγάλει τη Δεξιά από τα χρονοντούλαπα της λαϊκής απώθησης και αποστροφής... Εκείνο που ενδιέφερε πάντα το Γιάννη Κεφαλογιάννη και τους ομόφρονές του ακραίους συντηρητικούς ήταν το «καθαρόαιμον» της παράταξης... Άσχετα με τις επιταγές των σύγχρονων καιρών και τις ιστορικές μνήμες του ελληνικού λαού.
Τέτοιοι πολιτικοί μπορεί να είναι καλοί και πιστοί «στρατιώτες», στερούνται όμως ηγετικών προσόντων και γι’ αυτό είναι καταδικασμένοι να παίζουν πάντα δεύτερους και τρίτους ρόλους... Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν συμβιβάστηκε ποτέ μ’ αυτή τη σκληρή πραγματικότητα. Ήθελε και τον πρώτο ρόλο και το κόμμα «καθαρό»... Όμως, στην Ελλάδα τουλάχιστον, αυτό ήταν, είναι και θα παραμείνει ανέφικτο. Και το μόνο που θα μένει είναι τα βαριά απωθημένα και η θλίψη... Και όταν η θλίψη περισσεύει οδηγεί σε παραλογισμούς και ιστορικές ακροβασίες... Σαν αυτήν που θέλει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να μην... έχει θέση στην ιστορία της ΝΔ!!! Επειδή, πριν από... 50 χρόνια (!!!) ανήκε στην «Ένωση Κέντρου» και συμμετείχε στον «Ανένδοτο Αγώνα» κατά της τότε Δεξιάς...
Αυτά ακούστηκαν και πάλι από τα χείλη του Γιάννη Κεφαλογιάννη, του οποίου η θυγατέρα Όλγα υποστήριξε (;) στις εσωκομματικές εκλογές τη Ντόρα Μπακογιάννη! Φυσικά δεν ήταν ο μόνος «γόνος» που επέλεξε να διαφοροποιηθεί από τις πατρογονικές παραδόσεις... Το ίδιο συνέβη και με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο μεν πατήρ Ιωάννης στήριξε Σαμαρά, ο δε υιός τη Ντόρα... Τυχαία (;) σύμπτωση: Ιωάννης Βαρβιτσιώτης και Ιωάννης Κεφαλογιάννης έχουν τα ίδια απωθημένα με το Μητσοτάκη. Το ότι δεν τους έδωσε το «δαχτυλίδι» μετά την παραίτησή του από την ηγεσία το 1993...
Εκείνο που προφανώς αρνούνται να συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι σκέφτονται με αυτόν τον αραχνιασμένο και μουχλιασμένο τρόπο είναι ότι ο Μητσοτάκης αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από το λαό της Νέας Δημοκρατίας! Τόσο πολύ, που το ίδιο το όνομά του είχε γίνει κυρίαρχο σύνθημα της γαλάζιας βάσης επί των ημερών του. Αυτό δεν το «χώνεψαν» ποτέ οι υποτιθέμενοι ακραιφνείς «δεξιοί»... Γι’ αυτό και δεν έπαψαν ποτέ να τον υπονομεύουν και να τον αντιπολιτεύονται. Παρά ταύτα κατόρθωσε, με τη στήριξη του λαού, να οδηγήσει σε τρεις εκλογικούς θριάμβους τη ΝΔ. Και όταν -πολεμούμενος από τη διαπλοκή και προδομένος από το «αγαπημένο του παιδί», το Σαμαρά- έχασε, δεν ξεφτίλισε την παράταξή του! Την κράτησε κοντά στο 40%! Κάποιοι άλλοι, «καραμανλικοί» νομίζω, την απαξίωσαν με 35% το 1981 και 33% το 2009... Αυτή είναι η γλυκιά εκδίκηση της Ιστορίας. Και όποιος δεν διδάσκεται από αυτήν, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει...

Νέα θεωρία για την Σελήνη

Σύμφωνα με την επικρατούσαν θεωρία έως σήμερα, η Σελήνη…

.....προέκυψε από την πρόσκρουση της Γης με ένα μεγάλο ουράνιο σώμα..

Τη νέα θεωρία για την δημιουργία της Σελήνης, διατύπωσαν Ολλανδοί επιστήμονες.
Οι τελευταίοι υποστηρίζουν ότι το φεγγάρι δημιουργήθηκε ύστερα από μια φυσική πυρηνική έκρηξη στον μανδύα της Γης, από όπου εκτοξεύθηκε ένας τεράστιος πίδακας ύλης στο διάστημα.

Η χωροχρονική «γλώσσα» του σώματος

Νέα βρετανική επιστημονική έρευνα υποστηρίζει ότι όταν ο άνθρωπος σκέφτεται το… μέλλον κινεί ασυναίσθητα το σώμα του προς τα εμπρός. 

Αντίθετα ότι έχει το νου του στο παρελθόν το σώμα του προς τα πίσω… Οι επιστήμονες τονίζουν ότι το σώμα μας έχει χωροχρονική «γλώσσα»…

Πρόκειται ουσιαστικά για μια υποσυνείδητη δύναμη που κινεί το ανθρώπινο σώμα…

O Ασίφ Αλί Ζαρντάρι διώχνει τα κακά πνεύματα θυσιάζοντας, κάθε μέρα, .... κατσίκες

Μια μαύρη κατσίκα την ημέρα το κακό το κάνει πέρα. Αυτό φαίνεται να πιστεύει ο πρόεδρος του Πακιστάν Ασίφ Αλί Ζαρντάρι ο οποίος βάζει τους ανθρώπους του να δολοφονούν καθημερινά από μία κατσίκα έξω από το σπίτι του προκειμένου να κρατά μακριά του όλα τα κακά πνεύματα.

Πρόκειται για ένα - εξαιρετικά βάναυσο είναι η αλήθεια - πακιστανικό έθιμο που φέρει την ονομασία Sadaqad, δηλαδή εθελοντική φιλανθρωπία, αφού σύμφωνα με το Ισλάμ ο κάθε πιστός οφείλει να προσφέρει χρήματα ή
κρέας ενός πρόσφατα σφαγιασμένου ζώου στους φτωχούς προκειμένου να εξασφαλίσει την εύνοια του Αλλάχ και την προστασία του από κάθε δυστυχία.

Τελευταίως βέβαια οι εφημερίδες του Πακιστάν καταγγέλλουν ολοένα και πιο έντονα την ....

"Δεξιά στροφή";

Κάποιοι κάνουν λόγο για «δεξιά στροφή» του κυβερνώντος κόμματος καθώς το τελευταίο καιρό ρίχνει περισσότερο βάρος στα θέματα δημόσιας τάξης. Όμως το όλο θέμα απαιτεί μια ευρύτερη προσέγγιση που αποφεύγει κλισέ τα οποία έχουν από καιρό ξεπερασθεί. Επ’ αυτού άλλωστε δεν χρειάζεται κανείς να κοιτάξει μακρύτερα από την Ευρώπη και το πώς αντιδρούν σε θέματα δημόσιας τάξης και μετανάστευσης οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σχηματισμοί της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς.

Ένα πάντως είναι σίγουρο: Τα μεγάλα πολυσυλλεκτικά κόμματα συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη κυριαρχίας στο μεσαίο χώρο. Αυτό το πράττουν όχι με μονοσήμαντες προσεγγίσεις, αλλά με μείγματα πολιτικής. Σε άλλα θέματα κινούνται «δεξιότερα» ή «αριστερότερα», ή και ανάμεσα στα δύο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αποφεύγουν ακραίες θέσεις. Διαμορφώνουν έτσι μια συνολική εικόνα, πραγματιστική, μετριοπαθή και ευέλικτη.

Ένα κλασικό παράδειγμα πραγματιστή πολιτικού είναι...

Ο κρατιστής....Βγενόπουλος. Καλά περνά!

Αντίθετος με τις ιδιωτικοποιήσεις(!) δήλωσε στο ALTER ο Βγενόπουλος...Αντε ας επιστρέψει, λοιπόν, την Ολυμπιακή και τα 300 εκ που έβγαλε από τον ΟΤΕ!!!
Δήλωσε υπέρ του "Κρατικού καπιταλισμού"(!!!) ...άλλο πάλι και τούτο!...μάλλον το μοντέλο της Κίνας θα είχε στο νου του!

Λαϊκισμός και Άγιος ο Θεός...αφου έχουμε κρατιστή λαό...του λέμε αυτά που θέλει να ακούσει...κοινώς του "χαϊδεύουμε τα αυτιά"!

Το ερώτημα είναι: ΓΙΑΤΙ;

Το προπέρσυνο 
......

Γιατί μας μισούν οι ευρωπαίοι ;

«Είστε απείθαρχοι, σπάταλοι και καλοπερασάκηδες»
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ άλλη φορά- ούτε καν στη διάρκεια της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε είχαν περισσέψει τα αρνητικά δημοσιεύματα- που η Ελλάδα να ήταν για τόσες πολλές ημέρες στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου. Και όχι για καλό. Οι «Financial Τimes» είχαν καθιερώσει ειδική σελίδα με την ελληνική σημαία και υπέρτιτλο «η ελληνική κρίση». Επειτα από συνεχόμενα δημοσιεύματα για την ελληνική τραγωδία, την τελευταία εβδομάδα ανέλυαν λεπτομερώς την «αυξανόμενη πίεση» από τις Βρυξέλλες προς την Αθήνα για να πάρει επιπλέον μέτρα. Την ίδια αντιμετώπιση είχε και η «Wall Street Journal». «Η ΕΕ ζητεί περισσότερα μέτρα από την Ελλάδα»
ενημέρωνε τους αναγνώστες της. Επί δύο μήνες η Αθήνα έγινε το κέντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος. Εφημερίδες όπως η «Washington Ρost», o «Guardian», o «Μonde», η «Ιnternational Ηerald Τribune», περιοδικά όπως το «Νewsweek» και o «Spiegel» καθώς και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα έστειλαν ειδικούς ανταποκριτές για να καλύψουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τις απεργίες. Αυτό που περίμεναν, να ......

Ελάτε κύριε ήλιε αρχηγέ. Μιλήστε μας σήμερα!

Στο βάθος δεξιά «Κηποθέατρον η Νέα Άνοιξις»
Να ο ήλιος ανεβαίνει Σαμαράς στον ουρανό ...
Τι ιλαροτραγωδία ήταν αυτή η προσφώνηση; Παρανόϊα! Και αυτό το κείμενο ήταν σίγουρα εμπνεύσεως Λαζαρίδη! Έτσι φαίνεται! Μια και ο Χρύσανθος μοιάζει με την ψυχώ του προέδρου. Άραγε το σκέφτονταν πολλή ώρα, αυτό το δακρύβρεχτο κείμενο; Αυτό θυμίζει διάλογο από σχολική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου και έχει κάτι από επερχόμενο μεσιανισμό σε ....

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [23-02-2010]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Με τι ακριβώς ασχολείται τώρα ο ..... Καραμανλής;

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [23-02-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Γερμανική χυδαιότητα και ανθελληνικό παραλήρημα...

Το αίσχος και η ιεροσυλία δεν έχουν όριο σε ορισμένα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, που επιχειρούν με κάθε τρόπο να πλήξουν το κύρος της Ελλάδας διεξάγοντας έναν πρωτοφανή πόλεμο λάσπης και διασυρμού εναντίον της χώρας μας!!!

Το σημερινό πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού «Focus», το οποίο διαφημίζεται από χθες στην επίσημη ιστοσελίδα του έντυπου, ξεπερνά κάθε όριο ευπρέπειας και ιστορικού σεβασμού.

Στην ιστοσελίδα του γερμανικού εντύπου, παρουσιάζεται ....

ΑΠΕΡΓΙΑ: ...Να πληρώσουν οι κλέφτες και οι ......

Να πληρώσουν οι κλέφτες και οι τράπεζες 


που χρηματοδοτήθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό, 


όπως δήλωνε προεκλογικά ο Γιώργος Παπανδρέου

/ ΠΑΜΕ /
/ Σίβυλλα /

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [23-02-2010]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...

Τα πρωτοσέλιδα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [23-02-10]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...