Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο Καραμανλής ψάχνει να βρει τρόπο για να "επιστρέψει"!

Κολακευμένος από τις αντιδράσεις του κομματικού κοινού στο ΣΕΦ, ο πρώην πρωθυπουργός συζητά με τους έμπιστούς σωματοφύλακές του, τον τρόπο που θα επιστρέψει στο προσκήνιο. Με μακροπρόθεσμo στόχο φυσικά την επιστροφή στην ηγεσία του κόμματος. Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που στήριξε Αντώνη. Τον θεωρεί αναλώσιμο. Καμένο χαρτί!
Αισθάνεται ότι ο Αντώνης βρίσκεται σε κοινή γραμμή πλεύσης με τον Παπανδρέου και οι δυο τους πάνε να τον ρίξουν στο λάκκο με τα σκάνδαλα. Βουλευτής που βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον του Καραμανλή, διαδίδει ότι:«εδώ ο Αντώνης γύρισε και δεν θα επιστρέψει ο Καραμανλής; Αξίζει και αυτός μια δεύτερη ευκαιρία». Ο ίδιος βουλευτής πιστεύει ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί να κάμει κουμάντο στο μαγαζί της Κεντροδεξιάς. Τα νεοδεξιά σενάρια είναι καμένα από χέρι και ο αλαζόνας Αβραμόπουλους δεν μπορεί με τίποτα να εκπροσωπήσει το Κέντρο όπως θέλουν να πιστεύουν τα φερέφωνα του Αντώνη.
Εκλογές θα έχουμε το αργότερο το 2012. Οπότε και η έκταση της αναμενόμενης ήττας θα αναγκάσει τους ......

.... οπαδούς του κόμματος να στραφούν στον πρώην πρωθυπουργό! Για να τους σώσει φυσικά «από τη χούντα του ΠΑΣΟΚ» και κάτι τέτοια!
Τελικά στην πολυκατοικία της Δεξιάς, όλοι επενδύουν στην ήττα του Αντώνη.
Άραγε ο Αντώνης με ποιες εγγυήσεις οδεύει στην εσωκομματική κυριαρχία; Με του Παπανδρέου, του Δελαστίκ, του Μπόμπολα και του ΑΝΤ1, όπως ακούγεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια :