Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Στη Νέα Ρηγίλλης άρχισαν να βλέπουν ως υπολογίσιμο αντίπαλο τον Καρατζαφέρη.

Οι συμβουλάτορες του αρχηγού, νόμιζαν ότι μόλις αρπάξουν τη Ρηγίλλης και λόγω λαϊκοδεξιάς καταγωγής , θα εξαφανίζονταν από το προσκήνιο ο Καρατζαφέρης. Τον οποίο αντιμετώπιζαν ως εισβολέα στην δεξιά πολυκατοικία που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην "βαθιά δεξιά". Εννοείται ότι ως βαθιά δεξιά θεωρούν οι σύμβουλοι τα κατάλοιπα της ΠΟΛΑΝ και ένα σημαντικό κομμάτι της ΝΔ που χαρακτηρίζεται ως "λαϊκή δεξιά".
Μετά την εκλογή Σαμαρά το κόμμα πάσχει από σαφή διαχωρισμό των πολιτικών του τάσεων. Το κόμμα απομακρύνθηκε από το κέντρο και θεωρεί τον φιλελευθερισμό αρρώστια. Τα γκάλοπ διευρύνουν το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του αρχηγού προσπαθούν να επιβάλλουν δια πυρός, σιδήρου και χτυπημάτων κάτω από τη μέση, την πυγμή της Νέας Άνοιξης!
Τώρα έχει πέσει στο τραπέζι και η πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που μόλις .....
.... ξεκίνησε στην Ελλάδα. Οι σύμβουλοι, ειδικά εκπαιδευμένοι στα παίγνια, διατυπώνου διάφορες απόψεις σχετικές με την ψυχολογία των μαζών, στις οποίες οι κρίσεις μετατοπίζουν τον κόσμο στα άκρα. Στην άκρα δεξιά και στην άκρα αριστερά. Αυτό σημαίνει ότι οι παρούσες δύσκολες συνθήκες ευνοούν το ΛΑΟΣ όσο και αν μέχρι τώρα δεν ήθελαν ούτε να ακούνε τέτοιες απόψεις. Τελικά αποφάσισαν ότι χρειάζεται πλέον να υπολογίζουν τον Καρατζαφέρη γιατί παίζει στο γήπεδό τους και συχνά πολύ πιο επικοινωνιακά. Βάζοντας γκολ και παγιδεύοντας την κρίσιμη λαϊκή δεξιά στο ρετιρέ του.
Άρα στην ατζέντα εκτός από τη Ντόρα (η οποία βρίσκεται μονίμως στο στόχαστρο των εντύπων και των blogs που ελέγχουν οι μυστικοσύμβουλοι) απαιτείται να μπει και ο Καρατζαφέρης γιατί η μέχρι τώρα αδιαφορία τους, τον έχει ευνοήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :