Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Για τα πανηγύρια οι αντιδράσεις του Σαμαρά για την εξεταστική στην οικονομία

Χολωμένος εμφανίζεται ο αρχηγός Αντώνης με τον πρωθυπουργό Γιώργο σχετικά με την εξεταστική που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ για την οικονομία. Έτσι για τα κανάλια και το θεαθήναι. Άλλο που δε θέλει. Σιγά που θα κλάψει για την εμπλοκή της προηγούμενης κυβέρνησης σε απάτες και στημένα στατιστικά!
Θέλει να ξεμπερδεύει το συντομότερο δυνατό και με τον Καραμανλή που προετοιμάζει την επιστροφή του και με τη Ντόρα που διεκδίκησε την αρχηγία του κόμματος. Προς την πλευρά του Κωστάκη θέλει να κλείσει οπωσδήποτε ο κύκλος των μεταξύ τους υπεσχημένων και τη Ντόρα προσπαθεί να απομονώσει στο κόμμα. "Το 40% να γίνει 1,5%". Το πιάσατε το υπονοούμενο; Και ο Καραμανλής απλά να ακολουθεί εξ' αποστάσεως το νεό πρόεδρο χωρίς περεταίρω αλληλεξάρτηση! Τον ενδιαφέρει η πλήρης επικράτηση στη ΝΔ και η εγκαθίδρυση μιας ιδιότυπης ΠΟΛΑΝ στο εσωτερικό της Ρηγίλλης.
Στην πραγματικότητα η εξεταστική για την οικονομία είναι αποτέλεσμα συμφωνιών .....
..... της άτυπης συγκυβέρνησης και έχει τις ευλογίες όλων των πασοκικών μέσων ενημέρωσης που στήριξαν Αντώνη. Του Μπόμπολα κυρίως και του Κυριακού. Επιχειρηματίες που διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις με τον αρχηγό και φυσικά τους ακούει. Επιχειρηματίες που πολέμησαν σκληρά τον πρώην πρωθυπουργό.
Πληροφορίες θέλουν ισχυρό μπλοκ επιχειρηματικών συμφερόντων να απαιτεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο εσωτερικό της ΝΔ μέσα στο 2010. Γρήγορα δηλαδή θα έχουμε εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :