Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ρηγίλλης:Με ποιόν τα έχουν οι Σύμβουλοι;

Αφού το έστυψαν καλά το επικοινωνιακό αποτέλεσμα της Προσυνεδριακής συγκέντρωσης στο ΣΕΦ, οι σύμβουλοι έπρεπε να καταλήξουν σε κάποια πρόσωπα στα οποία θα φορτώνονταν η αποτυχία. 

Έριξαν λοιπόν τις ευθύνες της αποτυχημένης εκστρατείας στον Αβραμόπουλο. Αυτός έπεισε τον αρχηγό να προχωρήσουν σε διαφημίσεις στην τηλεόραση και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Σε μια περίοδο κρίσης αλλά και μεγάλων οικονομικών προβλημάτων στη Ρηγίλλης. Σε μια περίοδο που τα κομματικά ταμεία είναι άδεια.

Ο «αγώνας» του κ. Δημήτρη Τίποτα σχετίζεται με την θεσμοθέτηση θέσης νούμερο 2 στο κόμμα. Ενδιαφέρεται να κατοχυρώσει θέση αντιπροέδρου στα αμερικάνικα πλαίσια. Ξέρει ο Αντώνης. Στην Αμερική σπούδασε. Συμφοιτητής του Παπανδρέου γαρ.

Φυσικά κοιτάζει στην επόμενη μέρα γιατί κατά βάθος πιστεύει ότι ο αρχηγός Αντώνης είναι πρόεδρος εντός παρενθέσεως. Και χτίζει τα επόμενα βήματα που έχουν στόχο την δική του προεδρία στο κόμμα. Κατοχυρώνει με την Αντιπροεδρία θέση και απέναντι στον Καραμανλή που επίσης θέλει να επιτρέψει το συντομότερο δυνατό και απέναντι στη Ντόρα, την οποία δεν έχει πάψει να θεωρεί διαρκές φαβορί ακόμα και έπειτα από την επερχόμενη ήττα στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :