Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Στην BP η ευθύνη για την διαρροή πετρελαίου

Ύστερα από επιθεώρηση των επιπτώσεων που έχει προκαλέσει...

11.888:ο αριθμός πίσω από κάθε πληροφορία ...

ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ = 8 γράμματα
ρουσφέτι = 8 γράμματα
269 ρουσφτετια = 2+6+9=17 = 1+7=8
Σ Χατζηγακης = 11 γράμματα
ΟΛΟ ΜΑΖΙ 11888 
ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ???

Ποιός είναι ο Βουλευτής της ΝΔ που τάχθηκε υπέρ των Eurofighter?



Ποιός είναι ο Βουλευτής της ΝΔ που τάχθηκε υπέρ των Eurofighter, και δεν κατανομάζει το Αντι νιούζ, στις 14-2-2008 (του Αγίου Βαλεντίνου...)?



Τί κατάλαβε ο κ. Σαμαράς από την πολιτική Ερντογάν;

Ο κ. Σαμαράς, μιλώντας στο 8ο Συνέδριο της Ν.Δ., πρότεινε ως υπόδειγμα δράσης την πολιτική με την οποία ο Ταγίπ Ερντογάν πέτυχε να βγάλει την Τουρκία από το ΔΝΤ. Μάλλον είχε λάθος ενημέρωση. Διότι η πολιτική Ερντογάν ήταν στον αντίποδα της πολιτικής που αυτός προτείνει, στον αντίποδα της λογικής της καταψήφισης του συμφωνημένου προγράμματος Αθήνας - τρόικας, αντιθέτως, ήταν ευθέως ανάλογη με την αυστηρή εφαρμογή αυτού του προγράμματος. Αυτό έκανε ο Τ. Ερντογάν, έτσι κατάφερε να οδηγήσει την τουρκική οικονομία στη σταθερότητα και την ανάπτυξη – όχι κολακεύοντας τους αγριεμένους «πελάτες» που χάνουν το κράτος «τους» ούτε ........

Ευρωπαϊκή Διάκριση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την ύψιστη διάκριση απέδωσε χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια η ευρωπαική ακαδημία επιστημών και τεχνών. Ανάμεσα στα 1.400 μέλη, που απαρτίζουν την Ακαδημία, βρίσκονται έξι νομπελίστες, καθώς και ο πάπας Βενέδικτος. Τον Κάρολο Παπούλια παρασημοφόρησε ο πρόεδρος της ακαδημίας, καθηγητής κ. Unger και τον ανακήρυξε προτέκτορα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών.

Η βαρυχειμωνιά ως κάρμα του κ. Σαμαρά

Δεν νομίζω ότι κάποιος είχε προσδοκίες από το πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή ότι θα ήταν μια μάζωξη ανάδειξης εσωκομματικών ισορροπιών και διατύπωσης βερμπαλισμών. Όπως αναμενόταν, έλειψε κάθε συγκεκριμένη ιδεολογική τοποθέτηση και ασφαλώς κάθε διάθεση αυτοκριτικής για την κατάντια της κεντροδεξιάς παράταξης και τη διάλυση που σήμανε για τον τόπο η προηγούμενη διακυβέρνηση.
Ο κ. Σαμαράς εξελέγη στην προεδρία του κόμματος όχι διότι είχε μια συγκεκριμένη πρόταση για τον τόπο. Ούτε επειδή τα περάσματα του στη βάση της Νέας Δημοκρατίας ήταν τέτοια ώστε να δημιουργούν προσδοκία εξουσίας. Αναδείχθηκε πρόεδρος του κόμματος, διότι είχε απέναντι του την κ. Μπακογιάννη και στηρίχθηκε από το νεοκαραμανλικό μπλοκ. Το γεγονός αυτό δεν ήταν δυνατόν παρά να ........

Στις ΗΠΑ για συνομιλίες ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου επισκέφθηκε σήμερα τον Λευκό Οίκο για συνομιλίες με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, τις πρώτες μετά από ένα μήνα ψυχρότητας στις σχέσεις των δύο χωρών εξαιτίας της ισραηλινής απόφασης να συνεχιστούν οι κατασκευές σπιτιών για 1.600 Εβραίους στην προσαρτημένη ανατολική Ιερουσαλήμ.
Ο Λευκός Οίκος είχε ζητήσει το πάγωμα της εποικιστικής πολιτικής του Ισραήλ αλλά ο κ. Νετανιάχου .......

Τρεις νεκροί από συντριβή μικρού αεροσκάφους

Στη Βουδαπέστη, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες το βράδυ, όταν αεροσκάφος τύπου Cessna στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη. Το αεροσκάφος, για άγνωστους λόγους έχασε απότομα ύψος ενώ πετούσε πάνω απο την ουγγρική πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κήπο κτηρίου

Νέες συγκρούσεις στη νοτιοανατολική Τουρκία

Νέες συγκρούσεις στη νοτιοανατολική Τουρκία σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου, κατά τις οποίες τρεις Τούρκοι στρατιώτες και εννέα Κούρδοι αντάρτες σκοτώθηκαν. Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk, ομάδα ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) επιτέθηκε σε στρατιωτικό φυλάκιο στην περιοχή Σεμντινλί, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και το Ιράν, και οι στρατιώτες απάντησαν στα πυρά των ανταρτών.

Προσδέθηκε τελικά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το Progress

Μεταφέρει τρόφιμα, νερό και καύσιμα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Το διαστημόπλοιο μεταφοράς φορτίων "Progress" προσδέθηκε την Κυριακή στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), μετά από την αποτυχημένη απόπειρα την Παρασκευή, ανακοίνωσε το ρωσικό κέντρο ελέγχου διαστημικών πτήσεων (Tsoup).
"Στις 20H17 ώρα Μόσχας (16H17 GMT), το Progress M-06M προσδέθηκε στο 'Ετουάλ' του ISS" ανέφερε το Tsoup στην ιστοσελίδα του.
Το Progress μεταφέρει τρόφιμα, νερό και .......

Δορυφόρος θα παρακολουθεί τα διαστημικά σκουπίδια


Ο πρώτος δορυφόρος που θα είναι αποκλειστικά επιφορτισμένος με την παρακολούθηση των διαστημικών σκουπιδιών εκτοξεύεται την Πέμπτη από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.
/ / www.imerisia.gr / /

Παρά τους κινδύνους, υγιεινή η έκθεση στον ήλιο

Οι ανησυχίες σχετικά με τη σύνδεση των αυξανόμενων ποσοστών καρκίνου του δέρματος και της έκθεσης στην ηλιοφάνεια μπορεί, τελικά, να έχουν οδηγήσει σε υπερβολικά προληπτικές συμβουλές προς το κοινό σε ό,τι αφορά την αποφυγή της ηλιοθεραπείας κατά τις μεσημεριανές ώρες, σύμφωνα με μια απολογιστική έκθεση των βρετανικών οργανισμών υγείας.

Η μεσογειακή διατροφή "ασπίδα" και για τον καρκίνο του προστάτη

Σύμφωνα με έρευνες Αυστραλών επιστημόνων, η μεσογειακή διατροφή περιορίζει σημαντικά τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση Molecular Nutrition and Food Research, δείχνει ότι οι κάτοικοι της Ελλάδας αλλά και οι Έλληνες μετανάστες της Αυστραλίας έχουν μικρότερα ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο του προστάτη, σε σχέση με τους ..........

Τρόμος από το "φάντασμα" του κάστρου

Μπορεί να μένουν γοητευμένοι όσοι επισκέπτονται το επιβλητικό κάστρο που βρίσκεται στην κωμόπολη Santa Severa στην περιοχή της Ρώμης, κάποιοι όμως από αυτούς φεύγουν τρομοκρατημένοι. Η αιτία είναι το φάντασμα που -σύμφωνα με μαρτυρίες- έχει στοιχειώσει το κάστρο του 13ου αιώνα!
Ως γαλάζια φιγούρα περιγράφουν οι περισσότεροι το φάντασμα που ισχυρίζονται ότι κυκλοφορεί στην περιοχή। Κάποιοι λένε ότι το έχουν δει να .........

Γεύσεις αρχαίες και «πικάντικες»

Η γεύση είχε τη δική της ιστορία και τα µυστικά της, που αποκαλύπτονται στο ανανεωµένο περιοδικό «Αρχαιολογία και Τέχνες»
Γεύσεις αλµυρές είναι ιδανικές για να προκαλέσουν σεξουαλική διέγερση στους άνδρες. Γεύσεις πικρές για να ανεβάσουν την ερωτική διάθεση των γυναικών. Κι αν η γεύση είναι µια αίσθηση αναπόσπαστα δεµένη µε την ανάγκη της τροφής αποτελεί «βασική προϋπόθεση για την .......

Μπουκάλι με μήνυμα, 11 χρόνια μετά στα χέρια του!

Ένα μπουκάλι με ένα μήνυμα που πετάχτηκε κάποτε στον Ειρηνικό Ωκεανό από έλληνα ναυτικό βρήκε τον δρόμο για το σπίτι του στην... Αίγινα, έστω και έντεκα χρόνια μετά। Ήταν 4 Νοεμβρίου του 1998 όταν ο καπετάν Σταύρος Δρακάκης, στην διαδρομή από τον Παναμά με προορισμό την Κορέα, κοντά στο Μαουί, θέλησε να στείλει ένα πελαγίσιο μήνυμα στην οικογένειά του। Πήρε λοιπόν χαρτί και μολύβι, έγραψε τρία σημειώματα, τα έβαλε σε ένα μπουκάλι και τα έριξε στον Ωκεανό, με την ελπίδα ότι ...........

Στη Βουλή η δικογραφία για την παραποίηση των στοιχείων του ελλείμματος

Στη Βουλή θα διαβιβαστεί η δικογραφία, η οποία σχηματίστηκε για την υπόθεση παραποιημένων στοιχείων, που αφορούν το έλλειμμα της χώρας και εστάλησαν στη Eurostat, επί διακυβέρνησης ΝΔ.
Για την υπόθεση είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ο ΛΑΟΣ, δια του βουλευτή του, Αθανάσιου Πλεύρη, και με αφορμή αυτή είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση, που διενήργησε η 8η πταισματοδίκης, υπό την εποπτεία εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Από την έρευνα προέκυψαν ενδείξεις για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων και έτσι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράϊκου, απέστειλε τη δικογραφία στον Άρειο Πάγο, με σκοπό να διαβιβαστεί στη Βουλή, βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Στην αναφορά του ΛΑΟΣ υπήρχαν στοιχεία της Eurostat για συγκεκριμένους τομείς της Οικονομίας, όπως ελλείμματα στο χώρο της Υγείας, κ.α.

Τα΄χουν χαμένα στη ΝΝΔ-Αντί να προτείνουν λύσεις, σε ρόλο "δημοσιογραφου" επαρχιακής εφημερίδας παραθέτουν αποδελτιώσεις τύπου-Δυσκολευεται η Κόλλια..

Σήμερα η ΝΝΔ ...εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου που ακόμα δεν κατάλαβε κανείς γιατί το έδωσαν στη δημοσιότητα...
Προφανώς είναι τεράστια η απελπισία τους και το' ριξαν στα ανούσια και ανευ σημασία Δελτία Τύπου....
Προτάσεις δέν έκαναν...
Λύσεις δεν προτείνουν...
Διαπιστώσεις μόνο παραθέτουν...
και απλά Στατιστικά στοιχεία των εφημερίδων αναφέρουν...
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η Γραμματέας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών κα Μαρία Κόλλια και η Αναπλ. Γραμματέας δρ. Τέτα Διαμαντοπούλου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
«Στο πλαίσιο λειτουργίας της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης διαπιστώνουμε καθημερινά ότι διογκώνονται οι...

Τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη έφτασαν στους Καλόγερους