Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Γιατί ο Ηγέτης Αντώνης στηρίζει τα βαρίδια του πρώην Μαξίμου;

Πολλοί απορούν με την στάση του Αρχηγού Αντώνη στο θέμα του Αγγέλου. Ο κυριότερος λόγος βέβαια είναι διότι η εμπλοκή Αγγέλου βάζει στο κάδρο του Βατοπεδίου τον ίδιο τον πρώην καταλληλότερο. Το «δυνατό χαρτί» της Νέας και Παλαιάς ΝΔ. "Tο παρελθόν και το μέλλον του τόπου και της Παράταξης". Ο Αρχηγός Αντώνης αποτελεί παρόν, δηλαδή …. παρένθεση! Ο Αντώνης το ξέρει. Ο Καραμανλής και ο Αγγέλου του έδωσαν ένα κόμμα που φέρει την σφραγίδα της Οικογένειας Καραμανλή. Δεν μπορεί να κουνιέται στον Κωστάκη το νεότερο, τον Β’. Καμιά σχέση με τον Α’, φυσικά. Ο Β’ είναι η προσωποποίηση της δειλίας, της ατολμίας και της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Αλλά πού να τα πει αυτά ο Αρχηγός, όσο και αν θα το ήθελε πολύ. Γι’ αυτό προσπαθεί να επιστρέψει στις προκαραμανλικές ρίζες της Λαϊκής Δεξιάς μπας και αποκτήσει και αυτός δικαιώματα σε ένα κόμμα που δεν του ανήκει.
Φυσικά ο Αγγέλου υποστήριξε μέχρι αηδίας τον Αντώνη στις εσωκομματικές εκλογές. Έκοψε, έραψε και αναδείχτηκε σε πρωταγωνιστή του παρασκηνίου. Ο Αντώνης τώρα χρωστά και στον Καραμανλή (το δαχτυλίδι) και στον Αγγέλου (τις διάφορες μηχανορραφίες). Ο Αρχηγός δεν μπορεί να κάμει βήμα χωρίς τον πρώην καταλληλότερο και την παρέα του Μαξίμου. Όλες οι θεωρίες περί βαριδίων αφορούν μη αρεστούς στο νεοκαραμανλικό κύκλωμα και τίποτε παραπάνω. Η στήριξη των αρεστών και του ίδιου του Κωστάκη είναι επιβεβλημένη. Έτσι ο Αντώνης μπαίνει και αυτός στο κάδρο των σκανδάλων, μια και υιοθετεί πλήρως την "πενταετία". Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα της αυτοκάθαρσης. Πλήρης στήριξη στο νεοκαραμανλικό κατεστημένο. Εξάλλου οι πληροφορίες θέλουν ροή μαύρου χρήματος στα ταμεία του κόμματος μέσω Βατοπεδίου. Δεν μπορεί ο Αρχηγός να μην στηρίξει τα ….. «ταμεία του»;
Όσο για την περίφημη ρήξη με το παρελθόν, φυσικά και δεν αφορά τον Καραμανλή και το βρώμικο περιβάλλον του πρώην Μαξίμου. Αφορούσε την «Αγία Οικογένεια», τον Μητσοτάκη και τη Ντόρα Μητσοτάκη, Κούβελου, Μπακογιάννη, συν όλα τα κοσμητικά επίθετα που της έχουν προσάψει οι «σοφοί» ….. «Φίλοι του Ηγέτη Αντώνη Σαμαρά», με τις ευλογίες του πρώην καταλληλότερου!...!

Γιατί πάει Μυτιλήνη ο Σαμαράς;

Η δημοσκοπική κατάρρευση της Νέας ΝΔ ανάγκασε το επιτελείο των μυστικοσυμβούλων να βγάλει τον Αντώνη σε τουρνέ και περιοδείες. Τα αποτελέσματα της πρώτης περιοδείας στα Γιάννενα ήταν απογοητευτικά. Γι’ αυτό ελπίζουν ότι ο δεύτερος σταθμός, στη Μυτιλήνη, θα έχει μεγαλύτερα επικοινωνιακά οφέλη. Τα Γιάννενα έπαιξαν πριν τα αθλητικά. Δεν υπήρχε μάλιστα κανένας ιδιαίτερος λόγος νε τύχουν ειδικής προβολής. Μια μικρή εκδήλωση σε ένα ξενοδοχείο και επισκέψεις σε κολλητούς και ημέτερους. Ούτε καν συνέντευξη τύπου δεν έδωσε ο Αρχηγός.
Ο δεύτερος σταθμός πρέπει οπωσδήποτε να πάει καλύτερα. Η επιλογή της Μυτιλήνης δεν είναι καθόλου τυχαία. Εκεί βρίσκεται ένα από τα κύρια κέντρα υποδοχής και επαναπροώθησης λαθρομεταναστών. Και είναι γνωστή η στάση του Αρχηγού στο «Μεταναστευτικό»! Ιδίως των «Φίλων του Αντώνη» που έχουν ξεκινήσει μεγάλη εκστρατεία στο διαδίκτυο και στα blogs εναντίον των μεταναστών και το κακό που προκαλούν στην «πατρίδα»!...!
Κυριότερος πάντως λόγος που οι «Φίλοι του Αντώνη» επέλεξαν τη Μυτιλήνη είναι επειδή από το νησί κατάγεται η σύζυγος του αδελφού του Αρχηγού Αντώνη, Αλέξανδρου. H οποία προέρχεται από τη γνωστή στο νησί, οικογένεια Παγίδα. Λόγω αυτής της ιδιαίτερης συγγένειας πιστεύεται ότι η υποδοχή δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτήν στα Γιάννενα. Θα υπάρξει κινητοποίηση από την οικογένεια που θα είναι αντάξια του Αρχηγού. Όπως αρμόζει σε κάθε μεγάλο Ηγέτη.
Σκεφτείτε να μην είχε ξεκινήσει ο Ηγέτης πόλεμο στα φέουδα και τα βιλαέτια. Τελικά η σημερινή «Νέα ΝΔ» είναι παγιδευμένη, όσο ποτέ άλλοτε στην οικογενειοκρατία και στις εύθραυστες εσωκομματικές ισορροπίες.

Χρυσό για την Ελλάδα στο Rowing U23

BREST, BELARUS - JULY 25: Sister of a member of the Greek team after having her photo taken with them, at the medal ceremony of BLW2x teams of (L-R) New Zealand, silver medal Lucy Strack, Julia Edward, Greece, gold medal Triantafyllia Kalampoka, Christina Giazitzidou and Germany, bronze Helke Nieschlag, Sina Burmeister during the FISA World Rowing U23 Championships at The Brest Rowing Course on July 25, 2010 in Brest, Belarus. (Photo by Piotr Malecki/Getty Images)

BREST, BELARUS - JULY 25: Sister of a member of the Greek team after having her photo taken with them, at the medal ceremony of BLW2x teams of (L-R) New Zealand, silver medal Lucy Strack, Julia Edward, Greece, gold medal Triantafyllia Kalampoka, Christina Giazitzidou and Germany, bronze Helke Nieschlag, Sina Burmeister during the FISA World Rowing U23 Championships at The Brest Rowing Course on July 25, 2010 in Brest, Belarus. (Photo by Piotr Malecki/Getty Images)

Ο επικεφαλής των Ευρωπαίων ελεγκτών της τρόικας κ. Σερβάς Ντερόουζ ζητεί πιο υπεύθυνη αντιπολίτευση

Τι θα είχε συμβεί αν δεν μεσολαβούσε το πρόγραμμα διάσωσης της ελληνικής οικονομίας; «Το έλλειμμα θα είχε εκτοξευθεί στο 20%, ενώ η ύφεση θα είχε αγγίξει το 10%». Ο κ. Σερβάς Ντερόουζ, ο επικεφαλής των Ευρωπαίων ελεγκτών της τρόικας και ο άνθρωπος που διαπραγματεύθηκε για λογαριασμό της Ευρωζώνης το Μνημόνιο, μιλάει για όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ελληνικής οικονομίας και τα επόμενα βήματα της τρόικας. Σε συνέντευξή του, σήμερα, στην «Κ»:
- Ξεκαθαρίζει ότι κάνουν λάθος όσοι προβλέπουν χρεοκοπία της Ελλάδας.
- Eκτιμά ότι η ύφεση μάλλον θα χειροτερέψει κατά τη διάρκεια του έτους.
- Παραδέχεται ότι τα μέτρα λιτότητας είναι χωρίς προηγούμενο.
- Προβλέπει ότι στη διάρκεια του 2011 θα φτάσουμε στο χαμηλότερο σημείο, αλλά μετά η .........

Αγωνία για το σύνδρομο των μελισσών

Eντονη ανησυχία προκαλεί στους μελισσοκόμους το πρόβλημα εξαφάνισης των μελισσών που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ το φθινόπωρο του 2006. Από τότε έχει παρατηρηθεί σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και αν δεν βρεθεί λύση, δεν αποκλείεται να πάρει διαστάσεις παγκόσμιας περιβαλλοντικής κρίσης.
«Σε προχωρημένο στάδιο «κατάρρευσης», ένα μελίσσι παρουσιάζει παντελή απουσία ενήλικων εντόμων, ενώ παραμένουν μέσα στην κυψέλη λίγες ή καθόλου νεαρές μέλισσες και η βασίλισσα», εξηγεί ο Π. Χαριζάνης, καθηγητής Μελισσοκομίας στο Γεωπονικό Αθηνών.Μέχρι σήμερα, παρά τις έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί διεθνώς δεν έχει βρεθεί ένας κοινά αποδεκτός αιτιολογικός παράγοντας για το «σύνδρομο κατάρρευσης των μελισσιών».

Κίνδυνος πρόωρου τοκετού από λάιτ αναψυκτικά

Πιθανή σχέση με πρόωρο τοκετό ενδέχεται να έχει η μεγάλη κατανάλωση αναψυκτικών με τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, τα οποία συνήθως σημαίνονται ως λάιτ.
Τα λάιτ προϊόντα είναι ευρέως διαδεδομένα σε αναψυκτικά και χυμούς, αλλά ο δρ Θόρχαλουρ Χάλντορσον από Ίδρυμα Statens Serum στην Κοπενχάγη και οι συνεργάτες του που έκαναν την έρευνα, σημειώνουν ότι «δεν υπάρχουν αρκετές μελέτες που να εξασφαλίζουν την ασφάλεια από την κατανάλωση τέτοιου είδους τεχνιτών γλυκαντικών».
Στο πλαίσιο της μελέτης οι ειδικοί μελέτησαν τις ........

Σελίδες φρίκης κατά των ζώων στο Facebook

Την παρέμβαση του εισαγγελέα αλλά και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζητούν δεκάδες αναγνώστες της zougla.gr, μέσω email, για τρία νέα γκρούπ που φτιάχτηκαν στο Facebook. Το ένα - που συγκροτήθηκε πριν από μία εβδομάδα και έχει πλέον κατέβει ή δεν είναι προσβάσιμο σε όλους - προτρέπει τα μέλη του, να εξοντώνουν και να βασανίζουν τα ζώα.
Το γκρουπ φέρει τον τίτλο «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ». Εκεί δημοσιεύονται φωτογραφίες κατακρεουργημένων ζώων. Ο Έλληνας διαχειριστής της συγκεκριμένης ομάδας αναφέρει τρόπους για την .......

Ο καφές δεν αφυδατώνει!

Μέχρι τώρα πιστεύαμε πως τα ποτά που περιέχουν καφεΐνη μας αφυδατώνουν και για αυτό πρέπει να πίνουμε πολύ νερό. Η αλήθεια όμως είναι, όπως έχουν δείξει επιστημονικές μελέτες, ότι η μέτρια κατανάλωση αναψυκτικών, καφέ και τσάι, δεν αυξάνει την απώλεια υγρών.
Μάλιστα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, συνιστά για την αναπλήρωση των υγρών του οργανισμού, την κατανάλωση 6 ποτηριών ροφημάτων ημερησίως. Εξάλλου νερό έχουν και τρόφιμα όπως τα φρούτα και τα λαχανικά.

Θεόδωρος Διασάκος:Γιατί πήγα με την Ντόρα Μπακογιάννη


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 
1 Γιατί πιστεύετε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τις αρχές της ελεύθερης οικονομίας από ό,τι ένα μεγάλο κόμμα όπως η ΝΔ;
2 Η Ντόρα Μπακογιάννη υπερψήφισε τόσο το μνημόνιο όσο και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.Επραξε σωστά;
Δεν είναι σαν να υπερψηφίζει τις πολιτικές της κυβέρνησης;  

3 Στο μήνυμα με το οποίο ανακοίνωσε την ίδρυση του «Φόρουμ για την Ελλάδα» η κυρία Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην ανάγκη συνθέσεων και συνεργασιών,αλλά την ..........

Γιώργος Αναστασόπουλος:Γιατί πήγα με την Ντόρα Μπακογιάννη

Συνέντευξη του Γεωργίου Αναστασόπουλου* στο ΒΗΜΑ της Κυριακής:

ΒτΚ: Γιατί πιστεύετε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τις αρχές της ελεύθερης οικονομίας από ότι ένα μεγάλο κόμμα όπως η ΝΔ;

ΓΑ: Η τήρηση των αρχών της αγοράς δεν είναι υπόθεση μικρών ή μεγάλων κομμάτων. Είναι ακριβώς όπως αναφέρετε στην ερώτηση σας υπόθεση αρχών. Αποτελεί μάλιστα ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός πως οι καταστροφολογικές αναφορές στις υποτιθέμενες "αδυναμίες" των αρχών της οικονομίας της ........

Καραμανλής:εννιά μήνες κάνει το παγώνι !...!

Είμαι πολύ θυμωμένος με τον Καραμανλή. Πολύ όμως. 
Για πολλά πράγματα. Από το ότι έχει μούτρα και βγαίνει σε κόσμο- αντί να κρύβεται σπίτι του για το κακό που προξένησε στη χώρα- μέχρι την απίστευτη αταραξία που επιδεικνύει όταν εγκαλείται να απολογηθεί για όσα καταστροφικά επέφερε στον τόπο. Την Τετάρτη με θύμωσε ακόμη πιο πολύ. Εννιά μήνες τώρα κάνει το «παγώνι» και δεν λέει κουβέντα για την περίοδο της διακυβέρνησής του. Δεν λέει λέξη για το πώς κατόρθωσε- γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να μας οδηγήσει στον πάτο του βαρελιού μέσα σε 5, χρόνια. Είναι της άποψης πως ό,τι πει θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του, όπως λένε οι μπάτσοι στην Αμερική όταν συλλαμβάνουν κάποιον, ή μήπως παριστάνει τον σιωπηλό Κιγκινάτο και περιμένει, όπως λένε- άκου τώρα σχεδιασμό ο άνθρωποςνα αποτύχει ο Γιώργος και δεδομένης της αδυναμίας του Σαμαρά, να τον παρακαλέσουμε γονυπετείς να μας κυβερνήσει ξανά (να το ξορκίσω το κακό τώρα ή να το αφήσω για μετά...;). Αδυνατώ να το εξηγήσω. Η ουσία είναι πως την Τετάρτη έβαλε εκείνον τον Αντώναρο να κάνει μια δήλωση στήριξης προς τον Γιάννη Αγγέλου (πράγμα που το θεωρώ θεμιτό), αλλά μέσα στη δήλωση αυτή δεν κρατήθηκε και άφησε να ξεχειλίσει ο αντιπασοκισμός του. Η επιβολή, είπε, των περιοριστικών όρων στον Αγγέλου έγινε για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης «ειδικά τώρα (προσέξτε με, παρακαλώ) που γιγαντώνεται η δικαιολογημένη αντίδραση των πολιτών στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης»! Μα καλά, δεν ντρέπεται καθόλου; Μιλάει αυτός για «αδιέξοδη οικονομική πολιτική», που μαζί με τον Αλογοσκούφη μάς οδήγησαν στον γκρεμό; Ελεος...
/ / Τoυ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ / / ΤΑ ΝΕΑ / /

Με αίμα θα σταματήσει ο λαϊκισμός;

Να αρχίσουμε από τα βασικά. Είναι για μένα θέμα αρχής ότι μια δολοφονία, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες πραγματοποιείται, είναι ως πράξη κάτι αποτρόπαιο, αδιανόητο, και εξοργιστικό. Και υπ΄ αυτήν την έννοια απόλυτα καταδικαστέα. Δεν το συζητάμε καν. Με ποιο δικαίωμα αφαιρείς τη ζωή ενός ανθρώπου; Ποιος στο εκχώρησε και από πού το άντλησες; Πάμε τώρα στα ειδικότερα: όπως και τότε, που δρούσε η 17 Νοέμβρη, μου ήταν αδύνατον να καταλάβω πώς λειτουργούσε το μυαλό αυτών των ανθρώπων. Τι ήταν αυτό δηλαδή που έκανε τον Γιωτόπουλο να φωνάζει τον Κουφοντίνα και τους υπόλοιπους να .......

Συνέντευξη Ντόρας Μπακογιάννη στην εφημερίδα "ΤΟΛΜΗ" του Ηρακλείου

«Το πολιτικό κενό θα καλυφθεί» τονίζει ξεκάθαρα η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, στην αποκλειστική συνέντευξη, που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΤΟΛΜΗ» και το δημοσιογράφο Κωστή Παπαγεωργίου, προδιαγράφοντας την απόφασή της για τη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα.
Στη συνέντευξή της η κυρία Μπακογιάννη εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συρρίκνωση στη Ν.Δ. είναι νομοτελειακή, διότι δεν υπάρχει διάλογος στο κόμμα και πρόσθεσε ότι σήμερα χρειάζεται μια πολιτική πρόταση, που να δίνει μια υπεύθυνη και ρεαλιστική διέξοδο για τη χώρα και τους πολίτες. Σημείωσε ότι οι πολίτες δεν ανέχονται πλέον τις νοοτροπίες που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κυρία Μπακογιάννη έδωσε το ιδεολογικό στίγμα του νέου κόμματος και αναφέρθηκε στις χρόνιες αδυναμίες των παλαιών κομμάτων, δηλώνοντας παράλληλα εντυπωσιασμένη από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις και την ανταπόκριση των πολιτών
____________________________
Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:
_________________________________
............

Το κόλπο με τα γαλάζια ομόλογα

ΔΙΠΛΟ είναι το «χανγκόβερ» για τη διακυβέρνηση Καραμανλή . Στους πονοκεφάλους που προκάλεσε η κατάθεση του Γιάννη Αγγέλου στην εφέτη- ανακρίτρια για το Βατοπέδιο, έρχονται να προστεθούν οι ημικρανίες από την Εξεταστική για τα δομημένα ομόλογα και μάλιστα ενώ αυτή δεν έχει κλείσει καν δεκαήμερο.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ έλαβε έγγραφο στις 19 Ιουλίου από τον υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Ιωάννη Παπαδάκη.

Πρόκειται για απάντηση σε ερωτήματά της για το αν η ΤτΕ είχε γνώση για τα δομημένα που .........

Γιάννης Αγγέλου:ο «Πολεμιστής της σκιάς»

Πολύ οικείος και προσηνής την περίοδο της παντοδυναμίας του έδειχνε να είναι ο Γιάννης Αγγέλου. Αντήλλασσε αστεία μαζί τους και έκανε με όσους κάπνιζαν κανένα τσιγάρο- στα κρυφά από τότε που αρρώστησε- στον προθάλαμο
του πρωθυπουργικού γραφείου. Το μειλίχιο ύφος και οι χαμηλοί τόνοι τον βοηθούσαν ώστε να μη δημιουργεί μέτωπα. Την άποψή του την έλεγε μόνο στον πρωθυπουργό, τον οποίο πολύ συχνά επηρέαζε καθοριστικά.

Η Αλεξάνδρα είναι το βαρόμετρο. Κοιτάω το ύφος της και αμέσως καταλαβαίνω τι σκέφτεται ο Καραμανλής για μένα. Είναι τόσο ταυτισμένη και αυτή και ο άνδρας της μαζί του που ..........

«Preppers»:Περιμένοντας το τέλος του κόσμου


Στο υπόγειο των Χάρισον νομίζεις ότι ο χρόνος πάγωσε στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Στοιβάζουν τις ελπίδες τους σε ράφια με κονσέρβες και αποξηραμένες τροφές. Μαζεύουν προμήθειες με ζήλο που μπορεί να εκληφθεί ως εμμονή. Προετοιμάζονται λες και περιμένουν το τέλος του κόσμου. Το Κάμινγκτον είναι ένα χωριό της Μασαχουσέτης που έχει ριζώσει σε μια ευλογημένη γη. Εδώ δεν υπάρχει ο κίνδυνος σεισμών ή τυφώνων. Η μόνη φυσική καταστροφή που θυμούνται οι κάτοικοι ήταν μια πλημμύρα στη δεκαετία του ΄30. Τα ξύλινα σπίτια του είναι χτισμένα σε μια εύφορη πεδιάδα και ένα ...........

Φεστιβάλ λάθους

Στα τέλη του 19ου αιώνα, στις έρευνες που πραγματοποιούσε για τη χολέρα σε κοτόπουλα, ο Λουί Παστέρ μόλυνε τα πειραματόζωα με βακτήρια πιστεύοντας ότι θα τα σκοτώσει. Εκανε λάθος: όχι μόνο τα κοτόπουλα επέζησαν, αλλά επιπλέον ενισχύθηκε το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Κάνοντας, όμως, αυτό το λάθος ανακάλυψε ένα εμβόλιο. Από ένα λάθος του Αλέξανδρου Φλέμινγκ γεννήθηκε η πενικιλίνη και σε ένα λάθος οφείλουμε την ύπαρξη του φούρνου μικροκυμάτων, των ελαστικών των αυτοκινήτων αλλά και της τηγανητής πατάτας. Από τον κανόνα δεν ξέφυγε ούτε ο Αλβέρτος Αϊνστάιν. Από τα 180 επιστημονικά άρθρα που δημοσίευσε, τουλάχιστον .........

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (2005) : "..οι πολίτες μας απειλούν με προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.." !

Με βάση αυτή τη δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού το 2005 εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου νομίζουμε ότι η "άγνοια" που του αποδίδει ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου δεν ευσταθεί..
Διάβασα σήμερα έκπληκτος στο "Πρώτο Θέμα" μέρος της κατάθεσης και της υπερασπιστικής γραμμής που ακολούθησε ο πρώην Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γιάννης Αγγέλου ενώπιον της Ανακρίτριας . Οι σκέψεις μου (και η "έκπληξή" μου) επικεντρώθηκαν σε δύο σημεία της καταθέσεώς του...
Το πρώτο ήταν ότι ο κ. Αγγέλου ισχυρίστηκε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός "..δεν γνώριζε το περιεχόμενο των επιστολών προς το Πολιτικό του Γραφείο και ούτε κάτι τέτοιο ήταν .........