Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Γιατί ο Ηγέτης Αντώνης στηρίζει τα βαρίδια του πρώην Μαξίμου;

Πολλοί απορούν με την στάση του Αρχηγού Αντώνη στο θέμα του Αγγέλου. Ο κυριότερος λόγος βέβαια είναι διότι η εμπλοκή Αγγέλου βάζει στο κάδρο του Βατοπεδίου τον ίδιο τον πρώην καταλληλότερο. Το «δυνατό χαρτί» της Νέας και Παλαιάς ΝΔ. "Tο παρελθόν και το μέλλον του τόπου και της Παράταξης". Ο Αρχηγός Αντώνης αποτελεί παρόν, δηλαδή …. παρένθεση! Ο Αντώνης το ξέρει. Ο Καραμανλής και ο Αγγέλου του έδωσαν ένα κόμμα που φέρει την σφραγίδα της Οικογένειας Καραμανλή. Δεν μπορεί να κουνιέται στον Κωστάκη το νεότερο, τον Β’. Καμιά σχέση με τον Α’, φυσικά. Ο Β’ είναι η προσωποποίηση της δειλίας, της ατολμίας και της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Αλλά πού να τα πει αυτά ο Αρχηγός, όσο και αν θα το ήθελε πολύ. Γι’ αυτό προσπαθεί να επιστρέψει στις προκαραμανλικές ρίζες της Λαϊκής Δεξιάς μπας και αποκτήσει και αυτός δικαιώματα σε ένα κόμμα που δεν του ανήκει.
Φυσικά ο Αγγέλου υποστήριξε μέχρι αηδίας τον Αντώνη στις εσωκομματικές εκλογές. Έκοψε, έραψε και αναδείχτηκε σε πρωταγωνιστή του παρασκηνίου. Ο Αντώνης τώρα χρωστά και στον Καραμανλή (το δαχτυλίδι) και στον Αγγέλου (τις διάφορες μηχανορραφίες). Ο Αρχηγός δεν μπορεί να κάμει βήμα χωρίς τον πρώην καταλληλότερο και την παρέα του Μαξίμου. Όλες οι θεωρίες περί βαριδίων αφορούν μη αρεστούς στο νεοκαραμανλικό κύκλωμα και τίποτε παραπάνω. Η στήριξη των αρεστών και του ίδιου του Κωστάκη είναι επιβεβλημένη. Έτσι ο Αντώνης μπαίνει και αυτός στο κάδρο των σκανδάλων, μια και υιοθετεί πλήρως την "πενταετία". Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα της αυτοκάθαρσης. Πλήρης στήριξη στο νεοκαραμανλικό κατεστημένο. Εξάλλου οι πληροφορίες θέλουν ροή μαύρου χρήματος στα ταμεία του κόμματος μέσω Βατοπεδίου. Δεν μπορεί ο Αρχηγός να μην στηρίξει τα ….. «ταμεία του»;
Όσο για την περίφημη ρήξη με το παρελθόν, φυσικά και δεν αφορά τον Καραμανλή και το βρώμικο περιβάλλον του πρώην Μαξίμου. Αφορούσε την «Αγία Οικογένεια», τον Μητσοτάκη και τη Ντόρα Μητσοτάκη, Κούβελου, Μπακογιάννη, συν όλα τα κοσμητικά επίθετα που της έχουν προσάψει οι «σοφοί» ….. «Φίλοι του Ηγέτη Αντώνη Σαμαρά», με τις ευλογίες του πρώην καταλληλότερου!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :