Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Χυδαία επίθεση κατά του δημοσιογράφου Τάκη Καμπύλη από τους μουτζαχεντίν μυστικοσύμβουλους του Ηγέτη Αρχηγού Αντώνη ….

Με κατάπτυστα και υβριστικά άρθρα οι μυστικοσύμβουλοι του Μεγάλου Ηγέτη Αντώνη επιτίθενται στον δημοσιογράφο Τάκη Καμπύλη για τις απόψεις του σε άρθρο στην Καθημερινή με τίτλο «Σκοτεινό Γαλάζιο»(4/7/2010). Οι μυστικοσύμβουλοι, σας έχουμε ήδη επισημάνει λειτουργούν ως «Ιερά Εξέταση» της Νέας ΝΔ. Δουλειά τους είναι να ξεχωρίζουν τους πιστούς από τους άπιστους. Αυτούς που λατρεύουν τον Αντώνη και αυτούς που ασκούν κριτική. Όποιος δεν είναι με τον Αντώνη κατατάσσεται στους εχθρούς της πατρίδας, όπως φαίνεται από το κατάπτυστο άρθρο του Ιωάννη Κωτούλα σε blog προσκείμενο στην υψηλόβαθμη παρέα του Αρχηγού Αντώνη. Άρθρο υποστηρικτικό σε άλλο χυδαίο άρθρο του γραμματέα σχέσεων κοινωνίας-κόμματος της ΝΔ Διονύση Καραχάλιου. Άρθρο που επίσης επιτίθεται στον ίδιο δημοσιογράφο με φανατισμό και τυφλό μίσος ….. με τον πολύ «ευφυή» και «διονυσιακό» τίτλο: «Χαριτωμένο Ροζ» !...!    (αηδία)
Η εύκολη λύση και εδώ. Κοιτάξτε τί είπε στο παρελθόν ο Τάκης. Κοιτάξτε! Μίλησε με ένα Τούρκο! Απίστευτο! Τολμά να ασκεί κριτική στον Ηγέτη και τις απόψεις του! Τολμά να αντιμιλά στους Λαζαριδοφαήλους! Όποιος αγνοεί το μεγαλείο του Ηγέτη είναι ..........

......... ημιμαθής και «πρόχειρος». Δεν έχει σπουδάσει στην «Ελληνολατρία» τους και την «Πατροδολαγνεία» τους. Αυτοί θέτουν τα όρια της αγάπης για την Ελλάδα μας και βάζουν ταμπέλες σε όποιον δεν ακολουθεί πιστά τις προϋποθέσεις που θέτουν. Η αγάπη και η Πατρίδα είναι κονσέρβες γι' αυτούς! Οι τύποι είναι επικίνδυνοι. Βάζουν ταμπέλες και χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για κανιβαλισμό και διώξεις σε «ανεπιθύμητους» και «άπιστους»!...! Με πρόστυχο τρόπο αφαιρούν το δικαίωμα στους «άπιστους» να έχουν λόγο πάνω σε Ελληνοτουρκικά προβλήματα και στιγματίζουν απόψεις «μη αρεστές» με χυδαίες και φασιστικές μεθόδους.
Προσέξτε μυστικοσύμβουλοι γιατί έχετε ήδη απολέσει τον έλεγχο. Στα λιβάδια της προσωπολατρίας υπάρχει και το χόρτο της βλακείας. Πλάι στα αυγά του φιδιού, στις σαύρες, τα σκουλήκια και τα φίδια. Ποιό είναι το επόμενο βήμα; Θα ανοίξετε τα ξερονήσια; Κούνια που σας κούναγε ! Δεν θα περάσετε ποτέ κουφάλες νεκροθάφτες!...!
Η ημιμάθεια είναι πάντοτε κακός σύμβουλος, ιδίως όταν συνδυάζεται με την αρρωστημένη εκμετάλλευση της έννοιας της Πατρίδας και όταν η Πατρίδα ταυτίζεται με πρόσωπα όπως ο Σαμαράς. Έλεος!...! Θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει!...!
Δεν θα περιμέναμε βέβαια κάτι καλύτερο από τους ακραίους νεοδεξιούς στυλοβάτες του Μεγάλου Αρχηγού!...! Ευτυχώς που δημοσιεύουν τις απόψεις τους για να ξέρουμε τι παίζεται στο σκοτεινό μυαλό των «παιχνιδιάρηδων» και πατριδοκάπηλων μυστικοσυμβούλων …..

Δεν υπάρχουν σχόλια :