Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Φωτιές ανάβει στην κυβέρνηση Ομπάμα ο πάστορ Terry Jones και το quran day

Ο πάστορας Τέρι Τζόουνς μιας εκκλησίας Ευαγγελιστών στην Φλόριντα έχει απειλήσει ότι θα κάψει 200 αντίτυπα του Κορανίου στην επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις τόσο στην κυβέρνηση Ομπάμα όσο και εκτός ΗΠΑ.
Η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα συζητά το κατά πόσο θα πρέπει να τηλεφωνήσει στον πάστορα της Φλόριντας και να του ζητήσει να .........

Σαν σήμερα ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σαν σήμερα το 1993, ανεξαρτητοποιείται ο τότε βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Συμπιλίδης και προσχωρεί στην Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά, με αποτέλεσμα να πέσει η Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η κίνηση αυτή, έθεσε την ευρύτερη Κεντροδεξιά Παράταξη στα γνωστά πέτρινα χρόνια της δεκαετίας ΠΑΣΟΚ, με πρωθυπουργούς τους Παπανδρέου και Σημίτη.

Μαρινάκης:"Το πρωτάθλημα είναι στο χέρι σας"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο σημερινό αγιασμό της ομάδας:«Είναι στο χέρι σας να πετύχουμε τους στόχους μας και φυσικά όλοι καταλαβαίνετε ότι πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα», τόνισε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών αμέσως μετά τον αγιασμό της νέας περιόδου.
«Θέλω να σας ευχηθώ καλή χρονιά και να ξέρετε ότι σας  ......

Ο Μεϊμαράκης .....

 .... καλεί σε συστράτευση τους Έλληνες πολίτες.
Τους Έλληνες πολίτες τους ρώτησε;
Πιο σεμνά βρε Βαγγέλα 
γιατί οι Έλληνες πολίτες σε ακούνε 
και τρομάζουν!

Δείτε τί γίνεται στον Ειρηνικό έτσι και έχει τρικυμία!...!

Μεγάλη απογοήτευση στους πολίτες … (Βαρόμετρο Σεπτεμβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ)

Μεγαλύτερη απογοήτευση από τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά
Σύμφωνα και με το Βαρόμετρο Σεπτεμβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ.
Ποιά είναι καλύτερη κυβέρνηση για τον τόπο:60% απάντησε καμία, 27% του ΠΑΣΟΚ και μόλις 7% της ΝΔ.
Ικανοποίηση από την κυβέρνηση:19%
Ικανοποίηση από τη ΝΔ:9%
Πρόθεση ψήφου:
ΠΑΣΟΚ:44%,
ΝΔ: 27%,
ΚΚΕ:10,5%,
ΛΑΟΣ:5,5%,
ΣΥΡΙΖΑ:4%,
Οικολόγοι-Πράσινοι:2,5% και
Δημοκρατική Αριστερά:2%.

Όταν τα άγρια ζώα συμπεριφέρονται .... φυσιολογικά!

Ο καλύτερος τρόπος για να διαφημίσεις ..... πεπόνια!...!

Rowie Meers has found the perfect way to support her melons - using old bras

40 συμβουλές Εξοικονόμησης Ενέργειας

Μερικέs συμβουλέs, μέσα στην κρίση πού περνάμε, ίσωs να μάs ειναι ακόμα ποιο χρήσιμεs...

1. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που φέρουν την πιστοποίηση ENERGY STAR, εξοικονομούν ενέργεια μόνο όταν έχει ενεργοποιηθεί από το λογισμικό η κατάλληλη επιλογή.
2. Απλώστε τα ρούχα για να στεγνώσουν φυσικά αντί να χρησιμοποιήσετε το στεγνωτήριο. Κάποια υφάσματα μάλιστα είναι προτιμότερο να μην τοποθετηθούν σε στεγνωτήριο ποτέ. 
3. Προτιμήστε να αγοράσετε ένα laptop για τον επόμενο ηλεκτρονικό υπολογιστή σας. Καταναλώνουν σημαντικά .........

Νέα κυβέρνηση:Πολυδάπανο μπάχαλο χωρίς καμιά λογική!..

ΠΡΩΤΑ ν’ αρχίσουμε σήμερα με τη διασκεδαστική πλευρά του «ανασχηματισμού – τουρλουμπούκι»… Και μετά να πιάσουμε τα πολύ σοβαρά…
ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τώρα είχαμε απλώς τα υπουργεία Παιδείας, Δημόσιας Τάξης, Ναυτιλίας, Δημοσίων Εργων, Υγείας, Εργασίας, Προεδρίας κ.λπ.
…Τώρα, αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα του τόπου, άλλαξαν και τις ονομασίες και τους τίτλους των υπουργείων!..
***
ΜΠΟΡΕΙΤΕ, λόγου χάρη, να εξηγήσετε γιατί το υπουργείο Παιδείας το μετονόμασαν σε… «Διά Βίου Μάθησης»;
* Δεν τους ικανοποιούσε το «Υπουργείο Ναυτιλίας» και το έκαναν «Θαλασσίων Υποθέσεων»; Αφήνοντας όμως απ’ έξω το ........

Ο τραγικός «πόλεμος» της Νέας ΝΔ κατά του μνημονίου:υποκρισία, κούφιες ελπίδες και αστειότητες!...!

Παρατηρώ την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας ενώπιον των περιφεριακών εκλογών και δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ αν πρόκειται περί αστείου ή κούφιων λόγων. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποιεί ως σημαία στον «αγώνα» της, την άρνηση του μνημονίου, και καλεί τους πολίτες να συσπειρωθούν και να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, και να την τιμωρήσουν που «πρόδωσε» τον Ελληνικό λαό με την ψήφηση του μνημονίου.
Το μεγάλο πάθος δε της ηγεσίας της ΝΔ, προσπαθεί να δηλωθεί με κάθε τρόπο και μέσο ενημέρωσης στον Ελληνικό λαό, για τις μαύρες μέρες που θα ακολουθήσουν αν υποστηρίξει το κυβερνών κόμμα. Δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ πως γίνεται να χρησιμοποιεί αυτήν την πολιτική και να καταφεύγει σε τόσο λαϊκιστικές θέσεις. Αυτό γιατί απο την στιγμή που ο .........

Συμφωνία Γαλλίας-Ρουμανίας για το ζήτημα των Ρομά

Η Γαλλία και η Ρουμανία συμφώνησαν να «δοθεί ένα τέλος στις στείρες πολεμικές» όσον αφορά το ζήτημα των Ρομά, τόνισαν ο Γάλλος υπουργός Μετανάστευσης, Ενσωμάτωσης και Εθνικής Ταυτότητας, Ερίκ Μπεσόν και ο Ρουμάνος υπουργός Εξωτερικών Τεοντόρ Μπακόνσκι.
Μετά τη συνάντηση που είχαν στο Βουκουρέστι, ο κ. Μπακόνσκι ανέφερε ότι ........

Έκθεση για τους πολιτισμούς της ΝΑ Ευρώπης, κατά την 4η και 5η χιλιετία π.Χ.

Τους σημαντικούς πολιτισμούς, που αναπτύχθηκαν στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης κατά την 5η και 4η χιλιετία π.Χ., θα παρουσιάζει από τις 7 Οκτωβρίου του 2010 έως τις 10 Ιανουαρίου του 2011, έκθεση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.Η έκθεση οργανώνεται από το Institute for the Study of the Ancient World του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με το .......

Βεντέτα δικαιοσύνης-Πανίκα. Κάθε φορά που έχουμε εκλογές τον θυμούνται … όλως τυχαίως!

Οι σκληροί μυστικοσύμβουλοι του Σαμαρά είναι αυτοί που στήνουν τις παγίδες στον Ψωμιάδη. Τους ανταγωνίζεται βλέπετε σκληρά σε επίπεδο ….. λαϊκισμού και δεν τους αρέσει καθόλου η αυτόνομη παρουσία του σε θέματα …. Μακεδονίας. Πεδίο υποτίθεται προνομιακό για τους ακροδεξιούς συμβούλους του Αντώνη. Στις προηγούμενες εκλογές τα νήματα κινούνταν από το Πασόκ. Τώρα όμως υποκινούνται από τους σκληρούς σύμβουλους του Αντώνη! Θα επιθυμούσαν στην υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Σταύρο Καλαφάτη ή τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Ηπιότερους και ευκολότερους στη διαχείριση μακεδονικών θεμάτων. Στην πραγματικότητα θα ήθελαν πολύ περισσότερο τον απρόβλεπτο Ψωμιάδη νε παραιτηθεί παρά να υποχωρήσει στο θέμα του αδερφού του. Δεν τους βγήκε και συνεχίζουν τον υπόγειο πόλεμο με βίντεο, αρνητικές δημοσιεύσεις από ελεγχόμενους δημοσιογράφους και κάθε είδους πισώπλατη μαχαιριά.
Έτσι και βγει ο Ψωμιάδης ξέρουν ότι δεν θα περάσουν καλά.

Το νέο τραγούδι της Madonna!

Μεγαλεία ο Πανάρας

Νέα σκηνικά ο Πανάρας που παραπέμπουν στη δεκαετία του 60 με ολίγον σουρεαλιστικό κιτς! Ξενέρωτα τελείως και επιπέδου Δημοτικού. Σα να θέλει να απαγγείλει ο Πανάρας ποιματάκια για την επανάσταση του 1821. Μου φαίνεται θα ταίριαζαν περισσότερο στην Τζότζολα με τα όμορφα μάτια και τις τηλεοπτικές ατάκες. Ο Πανάρας είναι δυσνόητος και δεν γίνεται άμεσα κατανοητός ενώ την Τζότζολα δεν χρειάζεται να την καταλαβαίνεις. Μιλά στην κάμερα μόνη της! Συνιστώ στον Πάνο να αρχίσει να μας λέει και τον καιρό. Θα είναι περισσότερο εποικοδομητικός και χρησιμότερος στην κοινωνία. Επίσης θα συνιστούσα να χαμήλωνε λίγο ο φωτισμός γιατί με το φωτεινό background φαίνεται λίγο χλωμός και δεν του βγαίνει το αυτονόητο επαναστατικό!

Πώς ήρθα στον κόσμο, μπαμπά...;;;


Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση. (Μέγεθος αρχείου: 0,83MB)

16 νόμοι συγγενείς του Μέρφι. Ποτέ μην τους προσπεράσετε!

1. Νόμος της μηχανικής επισκευής - Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η μύτη σας, τ΄ αρχίδια σας, η κωλοτρουπίδα σας, θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα κι όλα αυτά τα χαριτωμένα.  .............

Περίεργη διαπλοκή Τέντε –Σαμαρά

Είναι φανερό πλέον ότι οι τρικλοποδιές που έβαζε ο Σαμαράς στον Ψωμιάδη ήταν αποτέλεσμα γνώσης δικαστικών πληροφοριών που θα έπρεπε να βρίσκονται κλειδαμπαρωμένες στο συρτάρι του Εισαγγελέα. Το ίδιο και οι διαρροές από τη Νέα Ρηγίλλης για την άρση της αθωότητας του Πέτρου Μαντούβαλου. Οι κινήσεις του Σαμαρά δεν είχαν πάντως καθόλου ως κίνητρο, την δήθεν αθωότητα του προσωπικού του αγώνα κατά της οικογενειοκρατίας. Εξάλλου και ο ίδιος ο Σαμαράς είναι κληρονόμος πολιτικών θέσεων και μας το παίζει αθώα περιστερά. Σιγά μην είναι ο Αντώνης, ο Διοκλητιανός κατά της οικογενειοκρατίας;
Ο Τέντες είναι πλέον σίγουρο ότι είχε «δώσει» πληροφορίες σους μυστικοσύμβουλους του Αντώνη ή οι κινήσεις του Τέντε είναι .......

Φάρμακα: Οι μειώσεις θα φέρουν...αυξήσεις

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων για το νέο δελτίο τιμών .............


Πώς να (μην) κάνετε ανασχηματισμό…

Υποτίθεται ότι οι πρωθυπουργοί κάνουν ανασχηματισμούς για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του παραγόμενου κυβερνητικού έργου. Αυτό θα έπρεπε να είναι το μόνο μέλημα του κ. Παπανδρέου σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο. Ο μεταμεσονύχτιος ανασχηματισμός δεν παρέχει καμία εγγύηση ότι αυτό θα συμβεί.
Εδώ και ένα μήνα η κυβέρνηση πιπιλά την καραμέλα ότι ο ανασχηματισμός θα δώσει απάντηση στο πρόβλημα συντονισμού που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση. Η κοινή λογική βέβαια λέει ότι όσο ...........

To ΔΝΤ καλεί... και την Τουρκία

Επιτακτική χαρακτηρίζεται η ανάγκη για λήψη μέτρων κάλυψης του δημόσιου χρέους.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) κάλεσε χθες την Τουρκία να υιοθετήσει το ταχύτερο δυνατό τα μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης τα οποία η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει λόγω των βουλευτικών εκλογών που προβλέπεται να διεξαχθούν το ερχόμενο έτος.
Σε ετήσια έκθεσή του για την ........

Οταν το κινητό «προστατεύει» από την ακτινοβολία

Εταιρεία από το Ισραήλ ανέπτυξε μια εφαρμογή για το κινητό τηλέφωνο η οποία μπορεί να δείχνει στον κάτοχό του τα επίπεδα της ακτινοβολίας την οποία δέχεται όταν μιλάει και στη συνέχεια του προτείνει λύσεις για να την περιορίσει. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» λογισμικό το οποίο ανέπτυξαν τεχνικοί της εταιρείας Τawkon.
ΒΗΜΑ ΟΝLINE

Μεγάλες ταραχές και στο Λος Άντζελες

Είκοσι δύο διαδηλωτές συνέλαβαν οι Αρχές του Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια ταραχών που σημειώθηκαν την Τρίτη για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα, μετά τον θάνατο την Κυριακή από πυρά αστυνομικού ενός 37χρονου μετανάστη από τη Γουατεμάλα.
Περίπου 300 διαδηλωτές πέταξαν πέτρες, αυγά και μπουκάλια σε αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Μακάρθουρ Παρκ, στο κέντρο του Λος Άντζελες.
Οι 22 διαδηλωτές συνελήφθησαν για την άρνησή τους να διαλύσουν την συγκέντρωση, δήλωσε ο ........

Ψηφίστηκε στην Ισπανία η αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας

Άντε βρε σύντροφοι. Αγώνας και πάλι για να μη μας φάνε τα Ισπανά!
Οι Ισπανοί βουλευτές ενέκριναν σήμερα οριστικά ένα νόμο που θα καταστήσει πιο ευέλικτη την αγορά εργασίας και εναντίον του οποίου τα συνδικάτα έχουν οργανώσει γενική απεργία στις 29 Σεπτεμβρίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κοινοβουλίου.
Η νέα νομοθεσία γενικεύει ένα τύπο σύμβασης επ' αόριστον που δίνει δικαίωμα σε μικρότερη αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης, περιορίζει την προσφυγή στις προσωρινές συμβάσεις, εισάγει  ........

Τι ακριβώς θέλει η Νέα ΝΔ για το μνημόνιο;

Εσείς έχετε καταλάβει;
  • Οι μυστικοσύμβουλοι (και λοιποί ακροδεξιοί) λένε ΟΧΙ στο μνημόνιο και ζητωκραυγάζουν ότι δικαιώθηκαν .....στη γραμμή Παπαρήγας!.
  • Οι υπόλοιποι το παίζουν σοβαροί και προσπαθούν να φανούν πιο αξιόπιστη δύναμη εξουσίας, οπότε στα κρυφά παραδέχονται ότι δεν πρόκειται να αντιπαρατεθούν στο μνημόνιο και επιπλέον θα το στηρίξουν. Ειδικά εάν χρειάζονταν 181 ψήφοι για να περάσει από τη Βουλή, φυσικά και θα το ψήφιζαν.
  • Κάποιοι(βλέπε Αβραμόπουλος) ζητάνε επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και νέο μνημόνιο.
  • Κάποιοι είναι στο ΝΑΙ και το ΟΧΙ, ανάλογα με το ακροατήριο
  • Και ο Αρχηγός, υποχείριο των ακροδεξιών του συμβούλων, βρίσκεται  στο ΟΧΙ, αφού ....... «θα βρούμε μόνοι μας τα λεφτά»! Ξέρει αυτός! Τί Μεσσίας θα ήταν διαφορετικά;

Ζωντανά αποτελέσματα αναζήτησης από την Google

Μountain View California
Αποτελέσματα αναζήτησης που αλλάζουν όσο ο χρήστης πληκτρολογεί τις λέξεις που επιθυμεί εγκαινιάζει σταδιακά από την Τετάρτη η Google, σε μία προσπάθεια, όπως εξηγεί, να εξοικονομήσουν οι χρήστες χρόνο.
Όπως διευκρινίζει η εταιρεία οι χρήστες διαβάζουν πολύ πιο γρήγορα από ότι .......

Η Ανγκελα Μέρκελ τιμά στη Γερμανία τον Δανό καρτουνίστα του Μωάμεθ

Γερμανικό βραβείο για την ελευθερία του Τύπου παρέλαβε διά χειρός της Ανγκελα Μέρκελ ο Δανός δημιουργός των σκίτσων του Μωάμεθ που πυροδότησαν την οργή του μουσουλμανικού κόσμου. Η Γερμανίδα καγκελάριος υπερασπίστηκε τον Κουρτ Βέστεργκααρντ, λέγοντας ότι έχει δικαίωμα σε μία κοινωνία της Δύσης να δημοσιεύει στα σκίτσα του -στην προκειμένη τον Μωάμεθ φορώντας τουρμπάνι που έμοιαζε σαν βόμβα με αναμμένο φιτίλι.

Ο Ευγένιος είναι ο νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Παμψηφεί εξελέγη ο επίσκοπος Κνωσού κ.Ευγενίος νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, θέση που χήρεψε μετά την εκδημία του Ανθιμου. Ο νέος Μητροπολίτης καταχειροκροτήθηκε από τους πιστούς που περίμεναν, καρτερικά, τη χαρμόσυνη είδηση, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος ήταν λιγοστός σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες διαδικασίες. Στο τριπρόσωπο, εκτός από τον Ευγένιο, είχαμε και τον ηγούμενο Αρκαδίου Μύρωνα, καθώς και ηγούμενο της Μονής Αττάλης, Παρθένιο.
O νέος μητροπολίτης θα μεταβεί στο Φανάρι, θα .......

Πήρε προθεσμία ο κουμπάρος του Μαντέλη

Μεγάλο πρόβλημα για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι ...... κουμπάροι
Προθεσμία για να απολογηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου ζήτησε και έλαβε από τους ανακριτές της υπόθεσης της Siemens ο επιχειρηματίας, κουμπάρος του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη, Γιώργος Τσουγκράνης.
Ο κ. Τσουγκράνης κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από .........

Ραδιοφωνική συνέντευξη (8/9) Ντόρας Μπακογιάννη στο ΒΗΜΑ fm99,5 στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα

Τον λαϊκισμό τον πληρώνει πολύ ακριβά η Ελλάδα

Για το αν θα στηρίξει συγκεκριμένους υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές  η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε: «δεν θα το κάνω, γιατί έχω μεγάλο σεβασμό στον θεσμό της αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα δε για τον θεσμό του αιρετού περιφερειάρχη έχω δώσει μάχες τα δέκα τελευταία χρόνια, και με πολύ μεγάλη απογοήτευση μπορώ να σας πω, ενδεχομένως και θυμό, βλέπω την κατάσταση όπως εξελίσσεται.», και συμπλήρωσε ότι «η λογική, σου δίνω χρίσμα, σου παίρνω πίσω το χρίσμα και στο .......