Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Έκπληξη! Μόνο ο Αντώνης δεν ήξερε την οικονομική κατάσταση της χώρας!

Ο κόσμος βούιζε και ο Αντώνης διόριζε στο δημόσιο! Σε Μουσεία και Αρχαιολογικές Υπηρεσίες. Ο έλεγχος είχε χαθεί και τολμούν και βγαίνουν οι παπαγάλοι της Ρηγίλλης και λένε ότι ο Αντώνης δεν είχε πλήρη γνώση! Μέχρι και ο Αβραμόπουλος έστελνε επιστολές και το αυτί του Αντώνη δεν ίδρωνε. Διόριζε περισσότερους. Μέχρι και ναούς μετακινούσε. Τι Μεσσίας θα ήταν εάν δεν είχε υπερφυσικές ικανότητες; Σε αυτές τις ικανότητες οφείλεται και η αισιοδοξία των συμβούλων για τον μηδενισμό του ελλείμματος σε ένα χρόνο! Δηλαδή … ζήτω που καήκαμε (και οι έντεκα!) …

Γενεές δεκατέσσερις περνάνε οι μυστικοσύμβουλοι τον ωραίο Αβραμό

Στην τελευταία στροφή τρέχει για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Η δυσαρέσκεια ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Δήμα στη θέση Αντιπροέδρου. Ο Δημήτρης ήθελε να είναι μόνος του. Έχει τεράστιο εκτόπισμα για να βρίσκεται κάποιος άλλος δίπλα του, πόσο μάλλον ο …. Δήμας; Έπειτα διαφώνησε με την πολιτική του αντιμνημονίου, χωρίς καν κάποια εναλλακτική πρόταση από πλευράς ΝΔ. «Τι της θέλει τις προτάσεις» επι9μένουν οι Μυστικοί του Αντώνη! Το όλο σκηνικό έχει πείσει τους Χρύσανθους ότι το παίζει αποστασιοποιημένος. Τελευταίο αποκύημα της λογικής των Αντωνάκηδων είναι να του φορτώσουν την ήττα στην Πελοπόννησο. Οι Χρυσανθοφαήλοι ως γνωστόν δεν ευθύνονται για τις ήττες. Ενώ ο Δημήτρης που είναι απρόθυμος να συμμετάσχει στον «αγώνα του έθνους» μπορεί να αποτελέσει το τέλειο εξιλαστήριο θύμα! Άσε που μπορεί να δοθεί ευκαιρία να τον θέσουν στο περιθώριο της Ρηγίλλης. αυτή είναι η αισιόδοξη πλευρά των Αυτοδιοικητικών εκλογών τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την επερχόμενη ήττα στην Πελοπόννησο, η οποία αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Αντώνη!

"Μάχη για την Κρήτη" μαζί με τη Ντόρα Μπακογιάννη-Περιοδεία στο Ρέθυμνο-Αναλυτικό Πρόγραμμα


Αύριο, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010, Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Νίκος Μαλλιαρός και οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Μάχη για την Κρήτη" θα περιοδεύσουν στην πόλη και τα χωριά του Ρεθύμνου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • 12.00 Βόλτα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. 
  • 14.30 Επίσκεψη στο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο
  • 15:20 Δημαρχείο Δήμου Αρκαδίου (Άδελε) - Χαιρετισμός
  • 16:00 Αγγελιανά
  • 16:15 Δημαρχείο Δήμου Γεροποτάμου (Πέραμα) - Χαιρετισμός
  • 16:50 Γαράζο
  • 17.20 Βενί
  • 17:40 Αξός
  • 18:25 Ανώγεια
  • 19:40 Ζωνιανά
  • 20:30 Κράνα
  • 21:00 Κάλυβος
  • 21:25 Λιβάδια

Η Εξεταστική για το Μνημόνιο

Με την εξεταστική για το Μνημόνιο απειλεί ο Αντώνης! Απειλεί θεούς και δαίμονες! Δεν το θέλει ένα πράμα και θα γίνει χαμός. Θα μπουν φυλακή και ο Παπανδρέου και τα δεκανίκια του που μας οδήγησαν σε αυτό το μνημόνιο. Η πτώχευση ταιριάζει περισσότερο στους Έλληνες. Έχει περάσει πολλές φορές πείνα! Το κόμμα του ξέρει! Γιατί δηλαδή να μην ξαναπεινάσει ο έλληνας;
Αντωνάκη πες αλεύρι; Η Ευρωπαϊκή Ένωση σε γυρεύει. Εκεί βρε κουτό να πας να πείς τον πόνο σου και άσε τις μαγκιές στο Ελλάντα. Οι Έλληνες έχουν φάει πολύ κουτόχορτο αλλά και οι βλακείες που λες και κάνεις πάνε αμάσητες!

«Μάχη για την Κρήτη»: "Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών και στις 14 Νοεμβρίου θα γίνει ο θρίαμβος"


Θρίαμβο για το συνδυασμό «Μάχη για την Κρήτη» στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών προέβλεψε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Κρουσσώνα, το πρωί, της Κυριακής.
Θρίαμβο για το συνδυασμό «Μάχη για την Κρήτη» στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών προέβλεψε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον...

Αλήθεια ο Αντώνης πρότεινε στην Ευρώπη την διαγραφή Σκυλακάκη;

Έτσι δεν έλεγαν τα αντωνάκια. Με ιαχές όχλου απαιτούσαν τώρα την αποπομπή Σκυλακάκη και την πλήρη δικαίωση του Αντώνη.
Τώρα ήταν στην Ευρώπη όπου έφαγε τα χαστούκια της ζωής του. Όπου δεν έβγαλε άχνα για το μνημόνιο, αντιθέτως παραδέχτηκε ότι στηρίζει τις «διαρθρωτικές αλλαγές»! αν μπορούσε ας έκανε διαφορετικά. Έχει καταντήσει ένα θλιβερό ανέκδοτο η σημερινή ηγεσία της ΝΔ. Μέσα έχουν το ύφος δέκα Μαραθωνομάχος και δεκαπέντε καρδιναλίων! Λένε «όχι» δυνατά! Και έξω είναι οι γατούλες του Κοινοβουλίου. Χωρίς καν να κάνουν νιάου νιάου στα κεραμίδια!
Γιατί βρε Μυστικοσύμβουλοι δεν υπενθυμίσατε στον ηγέτη ότι έχει κάτι ...................

Αποκλειστικό, Πρωτάκουστο και Πρωτόγνωρο: Η Λαϊκίστικη Δεξιά αλώνει την Κρήτη! Τι δείχνουν τα τελευταία γκάλοπ! Πανικός στους ΔΝΤούδες, στους Φούφουτους και τα Εξαπτέρυγα!!!

Δεν μπορούμε να κρατηθούμε! Τι απαγορεύσεις και πράσινα άλογα! Αυτό που γίνεται στη Λεβεντογέννα Κρήτη δεν έχει προηγούμενο! Η Ιστορία ξαναγράφεται με τα θρυλικά χρώματα της Νέας Νέας Δημοκρατίας! Οι παιάνες ηχούν διθυραμβικά στο άκουσμα και μόνο του Ιερού Ονόματος: Αντώνης ο Αρχηγαντώνης!!!
Ποσοστά άνω του 58% αναμένεται να καταγράψει ο ακρονεοδεξιός υποψήφιος Γιάννης Πλακιωτάκης, εξαφανίζοντας τον πασοκτζή Αρναουτάκη και τον αχυράνθρωπο της Κόρης του Αποστάτη, Δημήτρη Γιαννουλάκη! Ο τελευταίος μάλιστα βρίσκεται ήδη σε βαριά κατάθλιψη, ενώ η Κουβελομητσοτάκαινα δεν τολμά να εμφανιστεί ούτε στα...

Αλαφουζος σφυρίζει ... Ακριβοπούλου τραγουδά!

Θα συνιστούσαμε οι προσπαθειες παρεμβάσης του Αλαφουζου στην πολιτική ζωή μεσω του δελτίου του ΣΚΑΙ να γίνονται με πιό κόσμιο και έξυπνο τρόπο και όχι τόσο εξόφθαλμα γιατί αν μη τι αλλο ... δεν πετυχαίνεις και το στόχο σου κύριε Αλφ! Πάντως εκεί στον SKAI τους αρέσει ο μετριοπαθής Σαμαράς (των δύο τελευταίων ημερών γιατί "μετριοπαθής Σαμαράς" δεν υπάρχει για περισσότερο, μόνο για τόσο μπορεί να κρατηθεί σε καταστολή)
Κατερίνα: Κατέβηκαν οι τόνοι λεει (...ναι...μια βδομάδα πριν τις εκλογές)
Κατερίνα: Δεν φταίει ο Σαμαρας για το θεμα των προωρων (...ναι...γι'αυτό έχει ανακυρήξει σε θέμα εθνικης προδοσίας το θέμα του μνημονίου)
Κατερίνα: Ο Σαμαράς λέει μίλησε με τον Jean Claude Juncker και του είπε ότι είναι υπέρ των ενέσεων ρευστότητας στις τράπεζες αλλά και των μέτρων και της δημοσιονομικής εξυγίανσης (εδώ μέσα κύριε Juncker μου μας τα έχει ζαλίσει και έχει κυρήξει επανάσταση εναντίον του ΔΝΤ...στα λόγια)
Κατερίνα: Ειδαμε Σαμαρα με θεσεις και προτασεις (ναι ακριβώς ... τις θέσεις και προτάσεις του ΔΝΤ!)

Τα φτηνά ρητορικά σχήματα του Αντώνη

Ο Αντώνης επιβραβεύοντας πλήρως την πολιτική Καραμανλή, που μας έφτασε στο χείλος του γκρεμού, αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν τόσο γρήγορα. Είναι πολύ νωπές στη μνήμη του λαού, οι βαριές συνέπειες της καραμανλικής δειλίας. Η οικονομία πήγε είκοσι χρόνια πίσω και ο λαός ξεκίνησε να βιώνει μόλις τώρα και για πολλά χρόνια ακόμη τις συνέπειες της αδιαφορίας από πλευράς ηγετικής ομάδας που εξουσίαζε το Μαξίμου για πεντέμισι χρόνια ….
Έτσι ο λαϊκισμός συνυφασμένος με έναν φτηνό λυρισμό αποτελεί μονόδρομο για το επιτελείο του Αντώνη. Έτσι προέκυψαν τα δήθεν εντυπωσιακά λεκτικά σχήματα και οι λιμνούλες με τα τέρματα που φτάνουν μέχρι το ξεπεσμένο «Δεν μασάω ρε»!..!
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν καθόλου προτάσεις από πλευράς σημερινής ΝΔ για την δύσκολη οικονομική συγκυρία. Υπάρχουν λεκτικές εξάρσεις και πομπώδεις «λύσεις» τύπου μπαρούφας. Όπως ο κυκλικός πληθωρισμός που έχει κατανοήσει ο Αντώνης γιατί είναι μεγάλος οικονομολόγος και η αθλιότητα με τον μηδενισμό του ελλείμματος σε ένα χρόνο.
Προτάσεις που έχουν χαρακτήρα συνθήματος και τίποτε άλλο. Χωρίς κανένα περιεχόμενο. Χωρίς πειστικές και εναλλακτικές λύσεις. Εξού και ο εκφυλισμός του πολιτικού λόγου σε ρητορικές βλακείες!..!

Ωχ, μας πήραν... είδηση! Συγγνώμη, σαμαρόπουλά μου, τώρα θα πούμε την αλήθεια για την Κρήτη!

Προσπαθήσαμε, προσπαθήσαμε να περάσουμε τα ψεύτικα γκάλοπ για την Περιφέρεια Κρήτης. Προσπαθήσαμε να... «φουσκώσουμε» λίγο τα ποσοστά της κόρης του αποστάτη, αλλά μας... κατάλαβαν!!! Τελικά είναι πολύ... έξυπνα τα σαμαροπουλάκια, και να δεις που δεν τους φαίνεται... Βλέπετε, τα κρίναμε και αυτά με βάση αυτό το απλανές και ανέκφραστο βλέμμα... αγελάδας του Αρχηγαντώνη, αλλά διαψευστήκαμε!!!
Επειδή λοιπόν η συνείδηση μάς ελέγχει, τώρα θα πούμε όλη την αλήθεια. Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος! Καθώς οι αληθινές δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν το Βατερλό του μητσοτακέϊκου στην Κρήτη!
Ειδικά στα Χανιά, ξαναγράφεται η...

Ο Σαμαράς πιστεύει ότι οι δικοί του εκβιασμοί είναι …. δικαίωση!...!

Το επιτελείο των μυστικοσυμβούλων με την ακροδεξιά προϊστορία έχει θητεύσει ως γνωστόν και σε σταλινικού τύπου πολιτικές σχολές. Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα, κυρίως στην ερμηνεία της πραγματικότητας και σε ό,τι αφορά το καθημερινό πολιτικό προτσές. Είναι πολύ δύσκολο οι Φαηλοκρανιδιώτες και τα λοιπά αντωνάκια να παραδεχτούν ότι κάπου λανθάνουν. Έχουν πάντα δίκιο! Και το «δίκαιο» αυτό αποτελεί την σημερινή πολιτική ορθότητα στη Νέα Ρηγίλλης.
Δεν επιτρέπεται η παραμικρή αμφισβήτηση των μυστικοσυμβούλων και οι πάντες πρέπει να χειροκροτούν το νέο κομματικό «δόγμα»! Στους δε πρωινούς καφέδες της Ρηγίλλης, απλά επιβραβεύεται το «δίκαιο» των ...................

«κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν»

ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚ.ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
Η 29η Οκτωβρίου για τις γυναίκες σε όλο τον πλανήτη είναι μια μέρα ιδιαίτερη. Είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, μια μέρα που δεν αφορά μόνο όσες νοσήσανε αλλά όλες μας ανεξαιρέτως. Είναι αφιερωμένη στην πρόληψη, στην σωστή ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση.

Υπολογίζεται ότι 1 στις 8 γυναίκες παγκοσμίως θα εκδηλώσει καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Και εδώ θέλω να επικεντρωθώ. Δεν είμαι γιατρός, ούτε μιλώ με καμιά ανάλογη ιδιότητα, είμαι γυναίκα και έχω ...............

Μαρινάκης: «Εξω από το ποδόσφαιρο τέτοιες ενέργειες»

Ο πρόεδρος της Superleague και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης καταδίκασε με επίσημη ανακοίνωσή του την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε χθες το βράδυ ο Κύρος Βασάρας έξω από το σπίτι του. .............

Αν ο λαός δεν θέλει, το Μνημόνιο δεν θα εφαρμοστεί

Οι επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές είναι περισσότερο κρίσιμες από τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Τότε, το μεγάλο κακό είχε γίνει. Αν η κυβέρνηση της Ν.Δ. είχε προκηρύξει εκλογές τον Ιανουάριο ή τον Μάρτιο ή, έστω, τον Ιούνιο 2009 (όπως κάθε φορά σχεδίαζε…), η διαφορά ίσως ήταν σημαντική, εφόσον η επόμενη κυβέρνηση θα προλάβαινε το τέλειο ξεχείλωμα. Ωστόσο, τον Οκτώβριο, τα ελλείμματα και το χρέος είχαν εκτροχιαστεί οριστικά, το κακό δεν μπορούσε να διορθωθεί, είχαμε συρθεί στο χείλος της χρεοκοπίας. Αν η κυβέρνηση της Ν.Δ. έφευγε τότε ή έξι μήνες αργότερα, η διαφορά δεν θα ήταν μεγάλη.
Τώρα είναι διαφορετικά. Εχουμε αρχίσει μια σκληρή προσπάθεια να αποφύγουμε τη χρεοκοπία, να .............

The manslater...το τέλειο εργαλείο για τον άντρα!!!

Επιτέλους.. ήρθε η στιγμή να καταλάβεις τι εννοεί μια γυναίκα....

Δείτε το βίντεο...........

Ζούμε έναν καθημερινό εμφύλιο …

«Σχεδόν 18.000 καταγγελίες έχουν γίνει από πολίτες στις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών για φοροδιαφυγή», γράφτηκε στον Τύπο την περασμένη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα: Συγγενείς κατήγγειλαν συγγενείς για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων, γείτονες κατήγγειλαν γείτονες για παράνομο πλουτισμό, συνέταιροι συνεταίρους για πλαστά τιμολόγια, κ.ο.κ.

Οι εμφύλιοι που ξεσπούν καθημερινά στην ελληνική κοινωνία είναι πολλοί. Θα αντέξει; Περίπου ένα χρόνο από τότε που ξέσπασε η οικονομική κρίση, ο απολογισμός της συνύπαρξης αναδεικνύει πρώτα στη λίστα την εμπάθεια, τον φόβο, τον θυμό, τη μνησικακία. Η πληροφορία που καταδικάζει ερήμην, που αποκαλύπτει μίζες, υπέρογκους μισθούς, διαπλεκόμενα συμφέροντα, χρηματισμούς, «αδιανόητα προνόμια» επαγγελματικών ομάδων, κυκλοφορεί με αξιοζήλευτη ταχύτητα, ανακυκλώνεται, ανατροφοδοτείται, διανθίζεται με λεπτομέρειες, πραγματικές ή επινοημένες είναι ..............

Υπέροχες εικόνες από τον Erik Johansson

Ο Erik Johansson έχει εξαιρετικό ταλέντο στο μοντάζ φωτογραφιών.



Το άγνωστο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) δεν είναι η έξαλλη Αριστερά. Αυτή εξαπολύει τις συνήθεις ιερεμιάδες, κάνει κάποιες διαδηλώσεις, και εξ όσων γνωρίζουμε δεν κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια ούτε καν να ανατρέψει κάποιο πρόγραμμα τού διεθνούς αυτού οργανισμού.
Το χειρότερο που μπορούσε να κάνει στο ΔΝΤ είναι να του βγάλει το κακό όνομα. Αλλά γι' αυτό, πάλι, φρόντισε χρόνια πριν η σοβιετική προπαγάνδα, αυτή που παρουσίαζε τους πυραύλους «Πέρσινγκ» επιθετικούς και τους SS-20 ειρηνικούς.
 Ο πιο επικίνδυνος εχθρός του ΔΝΤ είναι η νεοσυντηρητική Δεξιά, διότι επηρεάζει τις αποφάσεις του μεγαλύτερου χρηματοδότη του. Oι ΗΠΑ συνεισφέρουν το 17,09% από τα 328 δισ. δολάρια που είναι .....................

Φταίνε οι ξένοι ή η ελληνικότητα;

H οδύνη της ύφεσης φέρνει στην επιφάνεια οδυνηρά ερωτήματα αυτογνωσίας και ταυτότητας, πολλά από τα οποία εκκολάπτονταν σιγαλά, επί έτη, σε φωλιές λογίων, ευαίσθητων δεκτών ή απλώς ιδεόληπτων και σαλών. Από τη δεκαετία του '80, όταν η δημοκρατία είχε πια στερεωθεί και η ευμάρεια μεταμόρφωνε τον καθ' ημέρα βίο, ζεσταίνεται η παλαιά συζήτηση: για την ελληνικότητα, το λαϊκό, τις δυτικές οφειλές και τις ανατολικές καταβολές, τον χαρακτήρα της ορθοδοξίας, το ποσόν του κοσμοπολιτισμού, την καχεξία της αστικής τάξης, την επαμφοτερίζουσα στάση των ελίτ - τέτοια...

Συχνά, οι αναζητήσεις αυτές κατέληγαν σε βίαια διλήμματα (όπως όλα τα διλήμματα): Φταίμε εμείς για το κακό μας ριζικό; Ο ασίγαστος εμφύλιος, ο διχασμός; Ή φταίνε οι άλλοι, οι ξένοι, οι μεγάλες δυνάμεις; Καταγόμεθα απευθείας εκ των αρχαίων, άρα .....................

Τέχνη για τα ..... κολοκύθια

Για να αναπτυχθεί μια κολοκύθα, χρειάζονται αρκετοί μήνες. Για τον Αμερικανό καλλιτέχνη Ray Villafane, αρκούν δύο ώρες για να την μετατρέψει σε ένα φανταστικό πορτρέτο! Μοναδικά του εργαλεία μερικά κουτάλια και ένα νυστέρι. .............

67 χρόνια από την Μάχη του Στάλινγκραντ

Η συντριβή των Ναζί στην πόλη, το 1943, σηματοδότησε την αλλαγή ισορροπιών στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμου
Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ξεχώρισε η πολεμική αναμέτρηση ανάμεσα στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία και τη Σοβιετική Ενωση.
Η γερμανική επίθεση στις 22 Ιουνίου 1941 («Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα») εγκαινίασε την ιδεολογική φάση του πολέμου, αφού οι κεντρικοί στόχοι του Χίτλερ, όπως είχαν διατυπωθεί άλλωστε στο διαβόητο βιβλίο του «Μάιν Καμπφ» (Ο Αγών μου), ήταν η κατάκτηση του πολυπόθητου «ζωτικού χώρου» στην ανατολή (μέχρι τα Ουράλια και τον Καύκασο), η εξόντωση, ο ξεριζωμός ή η μετατροπή σε σκλάβων των «Σλάβων υπανθρώπων», η ....................

Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1 -7 Νοεμβρίου)

Αθήνα: Η UNICEF υποδέχεται τη φετινή Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού με το σύνθημα «Μητρικός Θηλασμός: Μόνο 10 Βήματα - ο Φιλικός προς τα Μωρά Τρόπος» που εστιάζεται στο ζωτικό ρόλο των υπηρεσιών υγείας στην εμπέδωση ορθών πρακτικών μητρικού θηλασμού. ...........

Μπράβο, Κώστα! Πρέπει να έχεις μεγάλη αξία για να σε πολεμά τόσο χυδαία και άνανδρα η «Συμμορία των Εργολάβων»!...!

Σας είχαμε υποσχεθεί από παλιά, ότι κάποια στιγμή θα σας αναλύσουμε τα περί της «Συμμορίας των Εργολάβων». Εργολάβων λάσπης, λοιδοριών, συκοφαντιών, μίσους και αθλιότητας. Για λογαριασμό του δισεγγόνου της Πηνελόπης Δέλτα, εγγονού του παλιού βουλευτή Θεσσαλονίκης Αλέξανδρου Ζάννα, και πρωτανιψιού του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά. Του γνωστού και ως Σφουγγάρη ή Αρχηγαντώνη ή Ζιγδαντώνη ή...

Αναλυτικό Πρόγραμμα Περιοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη στο Ρέθυμνο

Αύριο, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010, η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» στο Ρέθυμνο, κ. Νίκο Μαλλιαρό και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους θα περιοδεύσουν σε χωριά του νέου καλλικρατικού Δήμου Μυλοποτάμου καθώς και στην έδρα του καποδιστριακού Δήμου Αρκαδίου.

Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:.......

Η Μάχη των μαχών για την Κρήτη στα Χανιά! Ανοικτή συγκέντρωση με ομιλήτρια τη Ντόρα Μπακογιάννη

Κορυφώνεται ο προεκλογικός αγώνας για την Περιφέρεια Κρήτης καθώς εισερχόμαστε στην τελευταία εβδομάδα προ της κρίσιμης κάλπης της 7ης Νοεμβρίου.
Η «Μάχη για την Κρήτη» με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Δημήτρη Γιαννουλάκη και την επίσημη στήριξη της Κρητικιάς Ντόρας Μπακογιάννη κλιμακώνει τις προεκλογικές της δραστηριότητες με περιοδείες και...

Ο «δικός μας» Mr Facebook

Η φωνή είχε την αστάθεια της ειλικρινούς αγωνίας. «Το netbook μου έχει ιό» είπε και όρμησε στο τηλέφωνο να ζητήσει βοήθεια. Σε λίγο, δύο συμφοιτήτριες, στενές φίλες, κατέφθασαν στο σπίτι με τα δικά τους λάπτοπ και όλες μαζί με τη βοήθεια του chat στο facebook βρήκαν τη θεραπεία. Κάπως έτσι απεφεύχθη ο «νεκρός χρόνος». Οι ώρες, δηλαδή, που η 20χρονη θα έπρεπε να ζήσει χωρίς να έχει επαφή με το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης. Εξάρτηση; Καθημερινή συνήθεια; ΄Η απλώς κανονικότητα της εποχής επιβεβλημένη από 500 εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο; ..............

Συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη σε μπλογκ της Ευρτανίας


Οι πολίτες ρωτούν... Οι υποψήφιοι απαντούν...

Στις ερωτήσεις που εσείς στείλατε αρχικά απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης:
1. Μέσα στην γενικευμένη οικονομική-κοινωνική-πολιτική κρίση, και κυριότερα την κρίση θεσμών που διέπει την κοινωνία σήμερα, τι είναι αυτό που σας ώθησε να διεκδικήσετε την Καλλικρατική θέση του δημάρχου της πρωτεύουσας του νομού Ευρυτανίας;

Καταρχάς, δεν είναι μια απόφαση που πήρα μόνος μου. Είναι απόφαση που την πήραμε από κοινού με...

80,1 δις ξόδεψαν οι Aμερικανοί για «πληροφορίες»

Το δικό τους «χρυσούν αιώνα» από άποψη χρηματοδότησής τους, διανύουν οι αμερικανικές πολιτικές και στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών που σύμφωνα με την ανακοίνωση του ίδιου του Λευκού Οίκου, έλαβαν τους προηγούμενους μήνες για τις δραστηριότητές τους το κολοσσιαίο ποσό των 80.1 δις δολαρίων, το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα του κόσμου των κατασκόπων. ............

Επιτέλους, ένας αυθεντικός... γουρσούζης στη Νέα Νέα Δημοκρατία!!!

Αυτό θα πει «γκαντέμης»!!! Γνήσιος, όχι... ιμιτασιόν! Τη μια βραχνιάζει η φωνή του, την άλλη το αεροπλάνο του δεν μπορεί να προσγειωθεί και γυρίζει πίσω!!! Τώρα, ένα ακόμη συμβάν έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ένας μεγάλος «κατσικοπόδαρος» βρίσκεται στο τιμόνι της ΝΝΔ: έπαθε, λένε, τενοντίτιδα και φοράει νάρθηκα στο αριστερό του χέρι...
Μακριά απ’ τον...

Από 1η Νοεμβρίου το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Από 1 Νοεμβρίου του 2010 έως και 30 Απριλίου του 2011 τίθεται σε ισχύ το μειωμένο (νυχτερινό) οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ για τη χειμερινή περίοδο. .............

Ποιος πληρώνει, κύριε Σαμαρά, για τις τόσες χιλιάδες επιστολές κάθε λίγο και λιγάκι;

Για... ψύλλου πήδημα ο πρόεδρος της ΝΝΔ, Αντώνης Σαμαράς στέλνει προσωπικές επιστολές στα «μέλη του κόμματος». Είναι τουλάχιστον η τέταρτη (!!!) φορά μετά την εκλογή του που προβαίνει σε μια τόσο πολυδάπανη μορφή επικοινωνίας με τους... 800.000 που ενεγράφησαν ως μέλη την 29η Νοεμβρίου 2009!!! Αν ο αριθμός αυτός είναι... πραγματικός, τότε μιλάμε για κολοσσιαία ποσά που σκορπίζονται σε καιρούς οικονομικής κρίσης και περισυλλογής. Εκτός και αν η αλήθεια είναι...

Ένα ταξίδι… χωρίς επιστροφή!

Γιατί το πλήρωμα της πρώτης αποστολής προς τον Άρη δε θα μπορεί να γυρίσει στη Γη;

H αποστολή ανθρώπων στον Άρη, τον Κόκκινο Πλανήτη, αποτελεί διαχρονικό όνειρο για τους επιστήμονες της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος των ΗΠΑ, της γνωστής ΝΑSΑ. ................

Ο "Λέων" που έγινε... "γατούλα"...

ΜΕ ΒΡΥΧΗΘΜΟΥΣ κατά του μνημονίου ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα του ο Αντώνης Σαμαράς (με υπέρτατο στόχο να διασωθεί ο Κικίλιας…), σε νιαουρίσματα υπέρ του μηχανισμού στήριξης και της δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας κατέληξε μόλις πάτησε το πόδι του στις Βρυξέλλες… Ο Αντώνης Σαμαράς από «λέων» εσωτερικού μεταβάλλεται σε «γατάκι» εξωτερικού όταν βρίσκεται μπροστά στους Ευρωπαίους ομοϊδεάτες του. Με άλλα λόγια, οι πολιτικές του απόψεις αλλάζουν με τη συχνότητα που αλλάζει πουκάμισα. Η μετάλλαξη αυτή του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτει και την...

Ολυμπιακό Χωριό, μια πόλη - φάντασμα

Το Ολυμπιακό Χωριό έξι χρόνια μετά τους Αγώνες και τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη κατοίκησή του είναι μια ακυβέρνητη πολιτεία 10.000 κατοίκων, ένα χωριό φάντασμα, απομονωμένο (εκτός πολεοδομικού ιστού) με 2.300 σπίτια, μια νεκρή πλατεία, μηδενική κοινωνική ζωή, μια γκρίζα ζώνη αντί για πράσινη, πολλά αναξιοποίητα στρέμματα, αθλητικές εγκαταστάσεις που αργοπεθαίνουν. Ολα αυτά σε μια πόλη που χτίστηκε ως πρότυπο αλλά κατήντησε αντιπρότυπο. Και βέβαια κανείς δεν φέρει ευθύνη. Λόγω ενός απόλυτα θολού και αδιευκρίνιστου καθεστώτος διαχείρισης, μια πολλά υποσχόμενη πρόταση λειτουργίας πόλης «ολυμπιακών προδιαγραφών» έφτασε να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας με οσμές σκανδάλου, δικαστικές διαμάχες και κινητοποιήσεις των κατοίκων, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει χθες κατάληψη του κτιρίου το οποίο έχει πουλήσει η Μονή Βατοπεδίου σε ιδιώτες. ................