Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μπράβο, Κώστα! Πρέπει να έχεις μεγάλη αξία για να σε πολεμά τόσο χυδαία και άνανδρα η «Συμμορία των Εργολάβων»!...!

Σας είχαμε υποσχεθεί από παλιά, ότι κάποια στιγμή θα σας αναλύσουμε τα περί της «Συμμορίας των Εργολάβων». Εργολάβων λάσπης, λοιδοριών, συκοφαντιών, μίσους και αθλιότητας. Για λογαριασμό του δισεγγόνου της Πηνελόπης Δέλτα, εγγονού του παλιού βουλευτή Θεσσαλονίκης Αλέξανδρου Ζάννα, και πρωτανιψιού του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά. Του γνωστού και ως Σφουγγάρη ή Αρχηγαντώνη ή Ζιγδαντώνη ή... «μεσσία» της Νεοδεξιάς ή γατούλας ή... Γουρσούζη...
Στη σπείρα των «Προθύμων Εργολάβων» περιλαμβάνεται όλη η... αφρόκρεμα του νεοελληνικού «ήθους» και της «αξιοπιστίας»: Θέμος Αναστασιάδης (ή Κομιστής), Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (ή Ταρζάν), Λάκης Λαζόπουλος (ή φύσει Γελωτοποιός), κ.ά. «φρούτα» της κραυγαλέας υποκουλτούρας του παρακμιακού μας συστήματος.
Όλοι μαζί και ένας-ένας εκτελούν τις «βρώμικες» δουλειές για το Μεγάλο Αφεντικό... Συκοφαντούν, απειλούν, τρομοκρατούν οποιονδήποτε έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη Ντόρα Μπακογιάννη. Από τη μανία τους δεν γλυτώνουν ούτε οι... γάτες της Ντόρας! (Δεν ξέρουμε αν έχει γάτες, αλλά αν έχει είναι και αυτές... στόχος!!!)
Στο σημερινό επεισόδιο της «μαφιόζικης» εργολαβίας στόχος είναι ο Κώστας Μπακογιάννης! Επειδή... τόλμησε να θέσει τον εαυτόν του στην κρίση των συμπατριωτών του στο Καρπενήσι και να ζητήσει την ψήφο τους για Δήμαρχος του νέου διευρυμένου Δήμου της πρωτεύουσας της Ευρυτανίας. Δεν του το... συγχωρούν αυτό! Και κυρίως δεν του συγχωρούν, ότι η επίσημη ΝΝΔ δεν τόλμησε να κατεβάσει εκεί δικό της σαμαρικό υποψήφιο, αφού τα τοπικά στελέχη της ΝΔ στην Ευρυτανία στήριξαν ευθύς εξαρχής τον Κώστα, αψηφώντας τη βούληση της Νεορηγίλλης του Σαμαρά και των χρυσανθοφαήλων!
«Εκτελεστής» στο τελευταίο «χτύπημα» της σαμαρομαφίας είναι ο Κομιστής, Θέμος. Με το «Πρώτο Ψέμα» και όλα τα «τσιράκια» του... Είχαμε ήδη δημοσιεύσει καταγγελία δημότη του Καρπενησίου για τις ύποπτες κινήσεις «απεσταλμένων» του «Πρώτου Ψέματος» στην Ευρυτανία που προσπαθούσαν να στήσουν «ρεπορτάζ» σε βάρος του Κώστα Μπακογιάννη (διαβάστε εδώ). Η εργολαβία ολοκληρώθηκε και στο σημερινό «Πρώτο Ψέμα» δημοσιεύονται τα αποτελέσματά της!
Τα κρατάμε στο αρχείο μας. Ανάμεσα στα υπόλοιπα μνημειώδη εμέσματα του δημοσιοκαφρικού ξεπεσμού και της ξεδιάντροπης λιβελογραφίας των Εργολάβων.
Τα κρατάμε, για να μας θυμίζουν πάντοτε, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ότι σ’ αυτή τη χώρα ανάμεσα στους Μεγάλους και τους Ήρωες παρεισέφρησαν ως αξιοθρήνητες παρασιτικές υπάρξεις και κάποιοι μικροί, μοιραίοι και ελεεινοί: Ο Αρχηγαντώνης και οι «Φίλοι» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :