Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ωχ, μας πήραν... είδηση! Συγγνώμη, σαμαρόπουλά μου, τώρα θα πούμε την αλήθεια για την Κρήτη!

Προσπαθήσαμε, προσπαθήσαμε να περάσουμε τα ψεύτικα γκάλοπ για την Περιφέρεια Κρήτης. Προσπαθήσαμε να... «φουσκώσουμε» λίγο τα ποσοστά της κόρης του αποστάτη, αλλά μας... κατάλαβαν!!! Τελικά είναι πολύ... έξυπνα τα σαμαροπουλάκια, και να δεις που δεν τους φαίνεται... Βλέπετε, τα κρίναμε και αυτά με βάση αυτό το απλανές και ανέκφραστο βλέμμα... αγελάδας του Αρχηγαντώνη, αλλά διαψευστήκαμε!!!
Επειδή λοιπόν η συνείδηση μάς ελέγχει, τώρα θα πούμε όλη την αλήθεια. Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος! Καθώς οι αληθινές δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν το Βατερλό του μητσοτακέϊκου στην Κρήτη!
Ειδικά στα Χανιά, ξαναγράφεται η... Ιστορία! Η Λαϊκίστικη Δεξιά με τον Πλακιωτάκη εξαφανίζει οριστικά το Βενιζελισμό!!! Πρώτος έρχεται ο υποψήφιος του Σαμαρά, αφήνοντας πίσω του και το ΠΑΣΟΚ και -φυσικά- την κόρη του αποστάτη! Μη θέλετε και νούμερα... Δεν μπορούμε να τα γράψουμε! Πιάνεται η καρδιά μας... Είπαμε, να αυτομαστιγωθούμε αλλά όχι και μέχρι εξαντλήσεως!
Στους δε λοιπούς νομούς της Κρήτης, Λαϊκίστικη Δεξιά και Αρναουτάκης του ΠΑΣΟΚ δίνουν μάχη στήθος με στήθος (με περισσότερες πιθανότητες για τον Πλακιωτάκη, φυσικά), ο δε κακομοίρης ο Γιαννουλάκης της κόρης του αποστάτη τους... παρακολουθεί ενεός από... μακριά, αφού με δυσκολία ξεπερνά το 7% (και αυτό με αναγωγές, όχι έτσι με την πρώτη...)!!!
Ναι, φίλοι μου, αυτή είναι η πικρή αλήθεια... Πάει, το μητσοτακέϊκο, έσβησε! Η Κρήτη δίνει τη Μεγάλη Νίκη στο Μεγάλο Ακρονεοδεξιό Ηγέτη, Αντώνιο τον Α΄!!!
Μια... «μειοψηφία Χανίων» είχε η κόρη του εφιάλτη, την έχασε κι αυτή... Καλά να πάθεις, αυτοκράτειρα Θεοδώρα Κουβελομητσοτάκαινα! Που μου θες και... νέο κόμμα! Αχαχούχαααααα!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :