Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Αποκλειστικό, Πρωτάκουστο και Πρωτόγνωρο: Η Λαϊκίστικη Δεξιά αλώνει την Κρήτη! Τι δείχνουν τα τελευταία γκάλοπ! Πανικός στους ΔΝΤούδες, στους Φούφουτους και τα Εξαπτέρυγα!!!

Δεν μπορούμε να κρατηθούμε! Τι απαγορεύσεις και πράσινα άλογα! Αυτό που γίνεται στη Λεβεντογέννα Κρήτη δεν έχει προηγούμενο! Η Ιστορία ξαναγράφεται με τα θρυλικά χρώματα της Νέας Νέας Δημοκρατίας! Οι παιάνες ηχούν διθυραμβικά στο άκουσμα και μόνο του Ιερού Ονόματος: Αντώνης ο Αρχηγαντώνης!!!
Ποσοστά άνω του 58% αναμένεται να καταγράψει ο ακρονεοδεξιός υποψήφιος Γιάννης Πλακιωτάκης, εξαφανίζοντας τον πασοκτζή Αρναουτάκη και τον αχυράνθρωπο της Κόρης του Αποστάτη, Δημήτρη Γιαννουλάκη! Ο τελευταίος μάλιστα βρίσκεται ήδη σε βαριά κατάθλιψη, ενώ η Κουβελομητσοτάκαινα δεν τολμά να εμφανιστεί ούτε στα... Χανιά!!!
Ο Μέγας Ηγέτης Ήλιος Μεσσίας και Αρχηγός ετοιμάζεται να κατέλθει ως Θριαμβευτής στην Κρήτη των Ηρώων που -επιτέλους- αναγνωρίζει το Μεγαλείο του Δισεγγόνου της Πηνελόπης Δέλτα, Εγγονού του Βουλευτή Αλεξάνδρου Ζάννα και Πρωτανιψιού του Βουλευτού Γεωργίου Σαμαρά!!! Κάτω η Οικογενειοκρατία των Μητσοτάκηδων! Εφιάλτη, τρέξε να κρυφτείς μαζί με την Θυγατέρα σου! Ο Λαός μίλησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :