Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Απελπισμένος ο Σαμαράς επιζητά «σωσίβιο» στους… «νταβατζήδες»!

Απελπισμένος από την χωρίς προηγούμενο κατρακύλα της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις και αποφασισμένος να μην επαναλάβει τους… λεονταρισμούς Καραμανλή στου «Μπαϊρακτάρη» κατά των «νταβατζήδων» είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Το «παιδί του λαού», ο «άφθαρτος», ο «λαοπρόβλητος», και δεν συμμαζεύεται, πραγματοποιεί αυτές τις μέρες και ώρες κύκλο επαφών με μεγαλοπαράγοντες των ΜΜΕ, όπως ο Κυριακού, ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης.
Οι μάσκες έπεσαν πολύ νωρίς για τον αρχηγό της «Νέας Άνοιξης», ο οποίος υποκριτικά κατήγγελλε τους «μηχανισμούς» που δήθεν στήριζαν την αντίπαλό του στις εσωκομματικές εκλογές… Με φαγοπότια και άλλες δεξιώσεις επιδιώκει να εξασφαλίσει το «ιλαρό βλέμμα» των «αφεντικών» της προπαγάνδας, αφού διαπιστώνει, ότι ο ίδιος είναι ανίκανος να σύρει με επιτυχία το βαρύ άρμα της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης.
Ατύχησε όμως… Βρίσκεται εκτός εποχής, αφού -όπως εύστοχα είπε χθες η Μπακογιάννη στο Alter- η «δημοκρατία των τηλεπαραθύρων» έχει τελειώσει οριστικά στις συνειδήσεις των πολιτών! Όσα θετικά πρωτοσέλιδα και αν «εξαγοράσει» ο Σαμαράς, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει την αδυσώπητη πραγματικότητα: οι περισσότεροι νεοδημοκράτες τον έχουν ήδη... «γραμμένο» εκεί που του αξίζει!

Τεράστια τηλεθέαση είχε η συνέντευξη της Ντόρας

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με την αποκλειστική συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν ο μεγάλος νικητής στην μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα στις βραδινές ενημερωτικές εκπομπές, χθες. 
Τη Ντόρα Μπακογιάννη υπολογίζεται ότι είδαν 704.186 πολίτες.

Την «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, που ακολούθησε στο Mega, με την περίφημη δημοσκόπηση, που στραπατσάρησε τη Νέα Ρηγίλλης, παρακολούθησαν 436.700 τηλεθεατές (πολύ μεγάλο ποσοστό για τη συγκεκριμένη ζώνη τηλεθέασης) και τον «Κίτρινο Τύπο» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου 367.542.
Τέλος, το «Προσκήνιο» με τον Γιάννη Πολίτη είδαν 290.135 άτομα.
/ star.gr /

Ο Σαμαράς βλέπει την πλάτη του ΚΑΝΕΝΑ

Καημένε Αντώνη τι σου έμελλε να πάθεις. Να σε κερδίζει ο ΚΑΝΕΝΑΣ! Και να μην ξέρεις που να τον βρεις να του δώσεις να καταλάβει.
Τι αγωνία και αυτή να σε κερδίζει ο κανένας! Το πρόβλημα του αρχηγού Αντώνη έχει μεταφυσικές διαστάσεις. Αν θέλετε μυθικές διαστάσεις.
Να περνά ο Οδυσσέας-δημοσκόπηση και να φωνάζει στον κύκλωπα, τεράστιο και μονόφθαλμο αρχηγό Αντώνη:«Είμαι ο κανένας». Και ο μονόφθαλμος Αντώνης να νομίζει ότι μετά το απέραντο χάος, έρχεται … η Πολιτική Άνοιξη . Ο αρχηγός βλέπει στα μάτια των οπαδών του τη νίκη που έρχεται. Έτσι λέει.
Μάλλον κάτι έχει πάθει και δεν καταλαβαίνει τις σφαλιάρες που του ρίχνει αυτός ο ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ο Γ. Παπανδρέου στο Λευκό Οίκο

Ακριβώς στην είσοδο του Λευκού Οίκου. Λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο Ομπάμα

Αναβρασμός στην Κρήτη με τους Σαμαρικούς εγκάθετους

Ο σαμαρικός μηχανισμός της Ρηγίλλης προσπαθεί να επιβάλει ακόμα και στην Κρήτη τους δικούς του ανθρώπους. Είναι που ο Σαμαράς δεν έχει εμπάθεια και τα στελέχη του δεν διακρίνονται από ρεβανσισμό και βεντετισμό!
Οι μηχανισμοί της Ρηγίλλης προσπαθούν να επιβάλλουν τους δικούς τους μόνο ανθρώπους, ακόμα και στην Κρήτη. Σκεφτείτε τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Των διώξεων το κάγκελο! Από όλες τις οργανώσεις φτάνουν μηνύματα διαγκωνισμών και «ανοιξιάτικης» μισαλλοδοξίας.
Μέχρι και στα Χανιά επιβάλλουν τον πρώην πολιτευτή της Πολιτικής Άνοιξης, Γιώργο Καλαϊτζάκη και στην προσπάθεια πρωτοστατεί ο πρώην βουλευτής και νυν σαμαρικός εγκάθετος , Μανούσος Βολουδάκης. Τέκνο της γνήσιας λαϊκής δεξιάς που αισθάνονταν και αυτός καταπιεσμένος στα πολιτικά όρια της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς και τώρα δεν κρατιέται. Είναι και αυτός σαν τον Μανώλη που όταν ακούει κεντροδεξιά βγάζει καντήλες!
Στο πρόσφατο πέρασμα πάντως του Αγγελάκα από την Κρήτη, στις κατά τόπους συγκεντρώσεις, ο κόσμος του γύρισε την πλάτη και όσοι παρέστησαν στις αποτυχημένες συγκεντρώσεις, τον πήραν στο ψιλό. Το φυσά και δεν κρυώνει ο Αγγελάκας.

Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Αλογοσκούφης;

Τώρα που τα ρίχνουν όλα στις πλάτες του ενδέχεται να ήρθε η ώρα να μιλήσει. Έτσι και το αποφασίσει θα είναι η συνέντευξη που θα αφήσει εποχή. Ξέρει τα πάντα που συνέβαιναν στην κυβέρνηση Καραμανλή.
Π.χ. μπορεί να μιλήσει για τις προμήθειες των νοσοκομείων, όπως υποστηρίζει κατ’ ιδίαν. Βολές κατά Αβραμόπουλου είναι αυτές! Επίσης μπορεί να κάψει τον Μάξιμο Χαρακόπουλο:«Μου έστελνε κάθε λίγο και λιγάκι επιστολές για να πουλάει «εξυπηρέτηση» στην εκλογική του πελατεία». Έχει ράματα για όλους τους πρώην Μαξιμίτες και πρώην Νεοδιακυβερνητές.
Αρκεί να το αποφασίσει να μιλήσει γιατί πολλά λένε ο Μανώλης, ο Καράογλου αλλά και ο ίδιος ο ...

Γέφυρες ρίχνει ο Σαμαράς προς Αλογοσκούφη μεριά;

Ακούγεται ότι στέλνει τον Αρβανιτόπουλο και τον κατακόκκινο Πάνο να ηρεμήσουν τον πρώην τσάρο γιατί αφήνει πολλά υπονοούμενα στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του.  

Λέγεται ότι ο ίδιος ο αρχηγός Αντώνης έστειλε ειδική αποστολή τον Αρβανιτόπουλο, το διευθυντή του γραφείου του, για να διαβεβαιώσει ότι οι διάφοροι λαϊκοί δεξιοί που επιτίθενται στον Αλογοσκούφη κινούνται χωρίς κομματική κάλυψη. Κινούνται αυτόνομα.

Ένα είναι σίγουρο. 
Ο Αλογοσκούφης δεν τους πιστεύει και ξέρει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη Νέα Ρηγίλλης. Τα πάντα σχεδιάζονται βάση … θεωρίας των παιγνίων.

Πολύ τσατίλα ο Αβράμ με τη Νέα Ρηγίλλης

Πολύ εκνευρισμένος είναι ο Δημητράκης ο Αβραμόπουλος με τα στελέχη της Νέας Άνοιξης που έχουν διορίσει αδέρφια, φίλους και ξαδέρφια στα κεντρικά του κόμματος και τις παρακείμενες γραμματείες.
Αισθάνεται ότι τον έχουν ρίξει. Στις μεταξύ τους συμφωνίες είχαν αποφασίσει να διορίζονται και στελέχη του ΚΕΠ. Οι δικοί του άνθρωποι.
Βλέπει όμως ότι δίνεται προτεραιότητα σε διψασμένα για διορισμούς στελέχη της ΠΟΛΑΝ που την έχουν πέσει στο φαγοπότι των κομματικών ταμείων, μέσω παχυλότατων μισθών. Έτσι αποκλείστηκαν στελέχη του Αβραμικού ΚΕΠ και είναι …. λογικό να αισθάνονται ριγμένα.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Νίκο Χατζηνικολάου

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, καλησπέρα σας. 9:42΄ και είμαστε ζωντανά μαζί για να ανακρίνουμε τηλεοπτικά, μετά από πολύ καιρό απουσίας από τις τηλεοπτικές εκπομπές, την κα Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτή και πρώην Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας. Καλώς ορίσατε κα Μπακογιάννη. 
NT. MΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Καλησπέρα κ. Χατζηνικολάου. Όλοι χρειαζόμαστε ένα χρόνο «αποτοξίνωσης». 
Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Θέλω να ξεκινήσω από το απολύτως επίκαιρο, από τα νέα της τελευταίας στιγμής. Πριν από λίγη ώρα παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις που έκαναν η κα Χίλαρι Κλίντον, η Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.
                        Μου έκανε μεγάλη εντύπωση μια ατάκα της κας Κλίντον, την οποία θέλω να  ...

Ο κύκλος των επαπειλούμενων διαγραφών γύρω από τον αρχηγό Αντώνη

Ενδεικτικό του κλίματος που αντιμετώπισαν τα ανοιξιάτικα στελέχη της Ρηγίλλης την χθεσινή συνέντευξη της Ντόρας στο Νίκο Χατζηνικολάου, είναι η προετοιμασμένη αρθρογραφία των «παπαγάλων της Άνοιξης» που βγήκε κατευθείαν από την κατάψυξη της πολιτικής εμπάθειας και του εσωκομματικού ρεβανσισμού. Συγκεκριμένα, blog που βρίσκεται σε στενή σχέση με τον κόκκινο Πάνο, πριν καν μιλήσει η Ντόρα την παρουσίαζε «θλιβερή» … Δεν αξίζουν καν σχολιασμού, αναρτήσεις τέτοιας τεχνικής. Blog που βρίσκεται σε στενή επαφή με τον Χ. Λαζαρίδη (είναι ο «γκόμενος»(!) της Νέας Άνοιξης), ουσιαστικά διέγραφε τη Ντόρα μια και καλή για να ησυχάσει το κόμμα, το έθνος και ο γαλαξίας της πάτριας εξωγήινης Ανδρομέδας….
Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η σαμαρική Ρηγίλλης σε Δεξιά συσκευασία δεν έχει κανένα μέλλον. Χρειάζεται το Κέντρο και πλανώνται πλάνην οικτρά εάν νομίζουν ότι ...

Ο David Beckham επιδεικνύει και πάλι τα tattoo που έχει!

Έχει ωραιοπάθεια και πάθος με τα tattoo που έχει στα χέρια του. Τα ανανεώνει συνεχώς και θέλει να τα δείχνει. Τώρα έχουν γεμίσει και τα δυό του χέρια. Φαίνεται η διαφορά από παλαιότερες φωτογραφίες και παλαιότερους αγώνες.

Τα (κακά) παιδία παίζει…


Στη χθεσινή εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή της στο Νίκο Χατζηνικολάου η πρώην ΥΠΕΞ, Ντόρα Μπακογιάννη «κάρφωσε» άγρια την έλλειψη σοβαρότητας και πολιτικού ήθους που διακρίνει το στενό επιτελείο του προέδρου Αντώνη… 
Με αφορμή τον κωμικοτραγικό θόρυβο που προκάλεσαν οι «ανοιξιάτικοι» μυστικοσύμβουλοι για την πρόσφατη επίσκεψή της στην Κύπρο, η Βουλευτής της ΝΔ είπε με άλλα λόγια, αναφερόμενη στο επίπεδο της νέας ηγετικής ομάδας του κόμματος: «Εδώ καράβια πνίγονται…»  
Πραγματικά, την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες έχουν σαστίσει και βρίσκονται στα όρια της απόγνωσης, λόγω των σκληρών οικονομικών μέτρων Παπανδρέου, η «Νέα ΝΔ» επιδίδεται σε γελοία «παίγνια» διαρροών και «ψυχρού πολέμου» σε βάρος της κ. Μπακογιάννη. Παρερμηνεύοντας σκόπιμα και συνειδητά κάθε ...

H επίσημη ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας των Scorpions

Οι Scorpions ανακοίνωσαν σε news conference, στο Μόναχο και επίσημα τη νέα τους παγκόσμια περιοδεία 'Get Your Sting and Blackout' με την ευκαιρία του νέου άλμπουμ τους 'Sting in the Tail'. Στις φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου διακρίνονται οι Matthias Jabs, Klaus Meine and Rudolf Schenker (Α-Δ).

Τεράστιο τριπλό κύμα στη Μεσόγειο σκότωσε δύο επιβάτες σε κρουαζερόπλοιο !

H ιστορία των "αεροπλάνων της θάλασσας"

Τα βρίσκεται και ως erkanoplan (όπως εδώ)

Τεράστια προσοχή στα περίεργα SMS – Είναι απάτη!

“Βρες την ημερομηνία που θα πεθάνεις” ή “κέρδισε μια γυναίκα για μια μέρα” έγραφαν τα μηνύματα που λάμβαναν
κάποιοι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Τζίρο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ κάνουν οι «απατηλές» εταιρείες της βιομηχανίας των SMS, με την «βοήθεια» εκείνων της κινητής τηλεφωνίας, αποστέλλοντας εκατοντάδες μηνύματα σε κατόχους που κάνουν το λάθος να απαντούν σε εκείνα, δήθεν κέρδους ή πλασματικά ερωτικού περιεχομένου υποτιθέμενων θαυμαστριών και θαυμαστών!

Αυτά τα μηνύματα, συνήθως 4 την εβδομάδα, χρεώνονται 2 ευρώ το καθένα, στον ...

Κάντε μια βόλτα με το "εκπληκτικό" stimulator της Toyota

Κλικ στην εικόνα για να μεταφερθείτε στο "The Toyota Simulator"
Προσέξτε να έχετε τα ηχεία σας ανοιχτά.
Δουλεύει καλύτερα loud

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ;

Από την 3η του Σεπτέμβρη στην 3η του Μάρτη...
Είναι πιο ...ΠΑΣΟΚ ο Παπουτσής από τον Σαχινίδη; Είναι «αντάρτης» ο Σκανδαλίδης; Δύσκολο έως απίθανο – ή τουλάχιστον τόσο πιθανό όσο το να ψήφισε Παπανδρέου ο Καραμανλής στις εκλογές του Οκτώβρη.
Απλώς, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ. Δεν είναι στα «μέτρα», δεν είναι στην «ιρλανδική συνταγή», δεν είναι καν στο δίλημμα «ύφεση ή ανάπτυξη». Μεταξύ μας, θα προτιμούσε να είναι στους δρόμους, και να εισπράττει δακρυγόνα μαζί με τον Τσίπρα και το Μανώλη Γλέζο.

Διότι ακόμη κι η πιο μεταλλαγμένη, κι η πιο αλλοτριωμένη σοσιαλδημοκρατία αυτής της Γης, δεν το αντέχει να διανύσει τόση απόσταση μέσα σε πέντε μήνες. Διότι τί να σώσει η επίκληση του πατριωτισμού, όταν έχεις κάψει και την τελευταία ιδεολογική ρεζέρβα στην αιμοδιψή κούρσα των αγορών; Διότι δεν το αντέχεις να ορκίζεσαι ακόμη στην 3η του Σεπτέμβρη και να σου ξημερώνει η 3η του Μάρτη...

Η ρουλέτα γύρισε όμως, κι έκατσε στο απόλυτο μαύρο. Το εάν την έσπρωξαν λίγο και οι εσώτεροι – ιδεολογικοί, κομματικοί και επικοινωνιακοί – ψυχαναγκασμοί λίγη σημασία έχει για την ...

«Έμφυλη» γκρίνια για την Συνδιάσκεψη γυναικών στη Ρηγίλλης

Απογοητεύτηκαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στην εκδήλωση των γυναικών της Ν.Δ. στην οποία μίλησε ο Σαμαράς. Ελάχιστος κόσμος, κανένας παλμός και προπαντός καμία διάθεση για να χειροκροτήσουν τον πρόεδρο της Ν.Δ. Η αίθουσα του Κάραβελ είχε διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να χωράνε το πολύ 300 άτομα και στη Ρηγίλλης δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται κομματικές εκδηλώσεις για την « έμφυλη διάσταση του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας» (σς αυτός ήταν ο τίτλος, όσο κι αν ηχεί παράδοξο) την ώρα που καίγονται τα σπίτια του κόσμου. Τέτοια κάνουν γι΄ αυτό και βρίσκονται ακόμη 12 μονάδες πίσω στις δημοσκοπήσεις. Το ρεπορτάζ λέει ακόμη ότι ο Σαμαράς τα έβαλε και με την Παπακώστα που είναι υπεύθυνη των γυναικών και με τον Αγγελάκα, ως γραμματέα οργανωτικού.


parapolitika.gr


Τελικά μήπως "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" η Ελλάς;...

Tελικά απ'ότι φαίνεται η υπόθεση της πώλησης νησιών η μνημείων δεν έιναι καθόλου μια θλιβερή προβοκάτσια φθηνών λαικών περιοδικών και ΜΜΕ της Γερμανίας. Είναι μια πραγματικότητα που έχει μπεί σε συζήτηση!!!!!!!
Διαβάζω στον εγκυρότατο Guardian της 4/3 σε άρθρο της Julia Finch με τίτλο "Greece told to sell off islands and artworks".
"Two senior German MPs have demanded that Greece sell off some of its islands, historic buildings and art works as a condition of...receiving a financial lifeline from the EU."{"2 Aνώτεροι Γερμανοί βουλευτές απαίτησαν η Ελλάδα να ...

Πώς να μην πατώνει η ΝΔ, όταν...

 "Η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από έμπειρους πολιτικούς και πολιτικούς με προσφορά που δεν διαγράφεται. Έτσι θα μπορέσει να ξαναβρεί τον βηματισμό της! Για αυτό λοιπόν επιθυμούμε τον πρώην Υπουργό ξανά στις επάλξεις..."
Οι παραπάνω λέξεις σταχιωμένες, αποτελούν περιγραφή σε group στο facebook, που φέρει τον τίτλο "Θέλουμε το Γιώργο Βουλγαράκη στην ενεργό πολιτική".
Μην φανταστείς καμιά αθρόα προσέλευση υποστηρικτών. 60 με το ζόρι μαζεύτηκαν κι άλλοι 100 είναι ...

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου είναι το πιο "βρώμικο στόμα στην Ουάσιγκτον" (;)

Ο Eric Massa  [2] καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Rahm Emanuel (;)
“Είναι ο γιός του διαβόλου”…. «Είναι ατομικιστής που θα πουλούσε ακόμα και τη μάνα του για μια ψήφο» … «Έκανα μπάνιο μια μέρα στα ντουζ του Κογκρέσου και ήρθε ο Rahm Emanuel χωρίς καν να φορά πετσέτα και κόλλησε το δάχτυλό του στο στήθος μου, ουρλιάζοντας εναντίον μου». …. «Είναι άνθρωπος αυτός;» … «Δεν έδωσα συνέχεια …»

Παρατείνονται οι εργασίες της εξεταστικής για Siemens

Την παράταση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο της Siemens έως και τις 17 Μαΐου αποφάσισαν οι βουλευτές που μετέχουν σε αυτή. Εν τω μεταξύ, την κατάθεσή του ολοκλήρωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης.

Ο κ Βουρλούμης έκανε δεκτή την πρόταση βουλευτών να υπάρξει κοστολογικός κοστολογικός έλεγχος από ανεξάρτητη εταιρία για τη σύμβαση 8002 που σχετίζεται με την ...

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [09-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα νέα στελέχη του Σαμαρά


Ο Σαμαράς έχει καταλάβει ότι ο μηχανισμός του είναι γυμνός. Δεν έχει ικανά στελέχη και αυτό τελικά το συνειδητοποίησε και ο ίδιος. Απομάκρυνε όλα τα στελέχη που στήριξαν την Μπακογιάννη και έτσι εγκλωβίστηκε…
Εμείς είχαμε, πρόσφατα, μιλήσει για την «Ανυπαρξία της ΝΔ». Τώρα αφού βλέπει ότι τα στελέχη της ΠΟΛ.ΑΝ δεν αρκούν, βγήκε στην γύρα… Και ποιον βρήκε;
Τον Μάκη Βορίδη. Το politikosafari αναφέρει ότι «ασφαλείς πληροφορίες, φέρνουν τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Μάκη Βορίδη να προσχωρεί στην Ν.Δ.» Αντί να αξιοποιήσει τα στελέχη του κόμματος ενισχύει την άποψη περί «πολυκατοικίας»….


UDemand


Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [09-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Συνάντηση Γ. Παπανδρέου - Χ. Κλίντον

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου άρχισε την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες με ιδιαίτερη συνάντηση την οποία είχε με την Αμερικανίδα Υπουργό Εξωτερικών Hillary Clinton στο Στέητ Ντηπάρτμεντ και με μια βαρυσήμαντη ομιλία σε φημισμένη δεξαμενή σκέψης της Ουάσιγκτον.
Οι συνομιλίες στο Στέητ Ντηπάρτμεντ επικεντρώθηκαν στην οικονομική κρίση και σε θέματα που αφορούν την στρατηγική συνεργασία Ελλάδος-Ηνωμένων Πολιτειών. Αμέσως μετά την συνάντηση οικοδέσποινα και προσκεκλημένος μίλησαν από κοινού στα Ελληνικά και τα Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τόνισε μεταξύ άλλων: ...

Μίλησε σαν Ντόρα

Δυστυχώς αυτός ο δυναμικός και πανέξυπνος άνθρωπος δεν είναι Πρόεδρος επειδή την πούλησαν! Έχασε από μια παρεούλα... τον Κώστα, τον Αντώνη και τον Δημήτρη.
Εμείς όμως τι κάνουμε στη Νέα Δημοκρατία; Μας εκφράζει αυτή η Νέα Δημοκρατία; Μπορεί να αλλάξει συμπεριφορά ο Σαμαράς απέναντι μας; Μας υπολογίζουν ή όχι; Έχουν καταλάβει ποια είναι η δυναμική μας ή μας θεωρούν ξοφλημένους επειδή χάσαμε τις εσωκομματικές; Η Ντόρα θα μας πει αν γίνει νέο κόμμα και πότε;
Η ζωή προχωράει και πρέπει να εκφραστούμε. Αν είναι να συμβιβαστούμε σε μια στημένη διαδικασία...
ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

Προς ΝΤΟΡΑ...
Κυρία Μπακογιάννη αν είναι να παραμείνουμε σε αυτή την παρωχημένη κατάσταση της Νέας Δημοκρατίας τουλάχιστον πείτε μας να το πάρουμε απόφαση και να κάνουμε υπομονή μήπως και αλλάξει κάτι... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ... κρίμα!


Δεξί Xαφ


Χαρτόσημο 5 λεπτών...

Χαρτόσημο 5 λεπτών Μπόμπ Σφουγγαράκης!  Το φτύνετε (προσοχή! από πίσω) και το επικολλάτε σε αίτηση την οποία και αποστέλλετε στην Ρηγίλλης όπως σας επιτραπεί η έξοδος από την χώρα!

Clinton-Papandreou:"Remarks With Greek Prime Minister George Papandreou After Their Meeting"

Treaty Room
Washington, DC
March 8, 2010


After Their Meeting

March 8, 2010
Treaty Room
Washington, D.C.

SECRETARY CLINTON: It is such a pleasure to welcome the prime minister to the State Department. I have had the great privilege of knowing him over a number of years in various capacities, and it’s wonderful to be able to work with him now.
Before we begin, I want to say just a few words about Iraq. Yesterday, millions of ...