Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Απελπισμένος ο Σαμαράς επιζητά «σωσίβιο» στους… «νταβατζήδες»!

Απελπισμένος από την χωρίς προηγούμενο κατρακύλα της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις και αποφασισμένος να μην επαναλάβει τους… λεονταρισμούς Καραμανλή στου «Μπαϊρακτάρη» κατά των «νταβατζήδων» είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Το «παιδί του λαού», ο «άφθαρτος», ο «λαοπρόβλητος», και δεν συμμαζεύεται, πραγματοποιεί αυτές τις μέρες και ώρες κύκλο επαφών με μεγαλοπαράγοντες των ΜΜΕ, όπως ο Κυριακού, ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης.
Οι μάσκες έπεσαν πολύ νωρίς για τον αρχηγό της «Νέας Άνοιξης», ο οποίος υποκριτικά κατήγγελλε τους «μηχανισμούς» που δήθεν στήριζαν την αντίπαλό του στις εσωκομματικές εκλογές… Με φαγοπότια και άλλες δεξιώσεις επιδιώκει να εξασφαλίσει το «ιλαρό βλέμμα» των «αφεντικών» της προπαγάνδας, αφού διαπιστώνει, ότι ο ίδιος είναι ανίκανος να σύρει με επιτυχία το βαρύ άρμα της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης.
Ατύχησε όμως… Βρίσκεται εκτός εποχής, αφού -όπως εύστοχα είπε χθες η Μπακογιάννη στο Alter- η «δημοκρατία των τηλεπαραθύρων» έχει τελειώσει οριστικά στις συνειδήσεις των πολιτών! Όσα θετικά πρωτοσέλιδα και αν «εξαγοράσει» ο Σαμαράς, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει την αδυσώπητη πραγματικότητα: οι περισσότεροι νεοδημοκράτες τον έχουν ήδη... «γραμμένο» εκεί που του αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :