Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Πλησιάζει ο πρώτος ανασχηματισμός στην σκιώδη της Νέας ΝΔ.

Θεωρείται πλέον δεδομένο, όσο και αν κάποιοι μυστικοσύμβουλοι, το διαψεύδουν, για να θολώνουν τα νερά και να δημιουργούν ηγετικό προφίλ στον αρχηγό. Κάτι σαν πρωτοβουλίες κινήσεων και δυναμικές παρεμβάσεις και φανφάρες.
Κάποιοι σκιώδεις που έχουν αντιληφθεί τις περίεργες διαρροές-απειλές από τη Νέα Ρηγίλλης, εις βάρος τους, δεν θα ανεχθούν και τόσο εύκολα τον «δυναμισμό» του προέδρου.
Αισθάνονται σαν θύματα προμελετημένου σχεδίου που έχει στόχο την βελτίωση της εικόνας του Αντώνη.

Αυτό σημαίνει ότι οι προστριβές πρόκειται να αυξηθούν και το κόμμα να περάσει σε νέα πιο «αιματηρά» επεισόδια εσωστρέφειας.

Οι συνεχείς"απειλές" για ενδεχόμενη προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, δεν ωφέλησε!

Είναι στραβός ο γιαλός, η απλώς στραβά αρμενίζουμε; Ως χώρα και για να ακριβολογούμε: ως κυβέρνηση. Καθόσον τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκε το εξής περιστατικό. Ο επικεφαλής Οργανισμός Διαχείρισης του Δημοσίου Χρέους, φέρεται να δήλωσε ότι η συμφωνία των Βρυξελλών, και οι συναφείς αναφορές περί ενδεχόμενης προσφυγής της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , δεν ωφέλησαν! Δικαίωμα του, φυσικά, να έχει την άποψη του. Το ερώτημα είναι: ο Πρωθυπουργός που τον τοποθέτησε στη θέση του γνωρίζει αυτές τις απόψεις του υφισταμένου του;

Διότι όσοι δεν έχουν χάσει ακόμη τη μνήμη τους θυμούνται ότι ...

Ψυχραιμία, ενότητα και αποφασιστικότητα, προτείνει η Ντόρα

Ψυχραιμία, ενότητα και αποφασιστικότητα ώστε η χώρα να βγει από την κρίση, συνέστησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Ντόρα Μπακογιάννη, που βρίσκεται στα Χανιά για τις ημέρες του Πάσχα.
«Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία δύναμη , κουράγιο.
Eμείς οι Έλληνες, όταν το βάζομε πείσμα, μπορούμε να τα βγάλομε πέρα.
Θα βγούμε και από αυτή την κρίση, φτάνει να είμαστε ψύχραιμοι, ενωμένοι και αποφασισμένοι», είπε η κα. Μπακογιάννη.

Όταν πέφτει ο Σαμαράς, ανεβαίνει ο Καρατζαφέρης !...!

Μεγάλο εκνευρισμό έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις στις διάφορες ομάδες και τάσεις, στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Κυρίως αυτές που δεν είδαν τα φώτα της δημοσιότητας και δίνουν ακόμη πιο άσχημη εικόνα στα προγνωστικά τους. Τους εκνευρίζει ιδίως η αντοχή του Καρατζαφέρη. Κάποιον που ο αρχηγός Αντώνης θα έπρεπε να είχε ήδη εκτοπίσει από το προσκήνιο. Τουλάχιστον έτσι νόμιζαν. Οι μόνοι που φαίνεται ότι ο αυτί τους δεν ιδρώνει είναι οι μυστικοσύμβουλοι και τα ανοιξιάτικα στελέχη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίζουν τα στελέχη του πρόεδρου. Έχουν αρχίσει και τα ανεκδοτάκια εις βάρος αυτών των στελεχών.
Όσο για τον αρχηγό, κάποιοι τον φωνάζουν ήδη «Αντώνη Ζίγδη»! Τον συγκρίνουν με τον ηγέτη της «Ένωσης Κέντρου», που παρέλαβε έναν ισχυρό κομματικό μηχανισμό και τον έθεσε εκτός Βουλής.
Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η ΝΔ στο συνέδριο τόσο ...

Προς Μιχαλολιάκο:«Αφήστε τους νέους να εκφραστούν»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Βασίλης Αξιώτης, έκανε, χθες, από την Κέρκυρα, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του, ενόψει των εκλογών της νεολαίας της ΝΔ, την ακόλουθη δήλωση:

«Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρός μας, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα πάρει θέση υπέρ κανενός εκ των τριών υποψηφίων προέδρων της ΟΝΝΕΔ, στις εκλογές της 18ης Απριλίου, σέβομαι απόλυτα την γνώμη και τη θέση που διατύπωσε ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Βασίλης Μιχαλολιάκος, υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Χατζή. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ...

Τούβλα και κονίαμα σώζουν την Αγία Σοφία από σεισμό

Ακόμη κρατά πολλά  κρυμμένα μυστικά ο  «ναός των ναών»,  καθώς 
έχουν  διερευνηθεί μόλις  238 μ. των  υπόγειων στοών  του, αλλά όχι και 
οι  δεκάδες  διακλαδώσεις τους,  ώστε να αποδειχθεί  αν ισχύει ο θρύλος 
 που θέλει την Αγία  Σοφία να συνδέεται  με τα  Πριγκιποννήσια, τη  
Βασιλική Στέρνα,  τον Ιππόδρομο και  το Μεγάλο Παλάτι  Δύο αντισεισμικά μυστικά του ναού - συμβόλου της Κωνσταντινούπολης αποκαλύπτει νέα έρευνα που υλοποιήθηκε με ελληνική συμμετοχή
Τούβλα δώδεκα φορές πιο ελαφρά από τα συνηθισμένα και ειδικά κονιάματα είναι τα δύο μυστικά που προσέφεραν αντισεισμική προστασία στην κορυφαία δημιουργία της βυζαντινής αρχιτεκτονικής, την Αγία Σοφία, και της επιτρέπουν να αντέχει σεισμό τουλάχιστον 7 ρίχτερ.

«Καταφέραμε μέσα από τα υλικά να διαβάσουμε τα μυστικά των βυζαντινών μαστόρων», λέει στα «ΝΕΑ» η καθηγήτρια του ...

Σημερινά Galleries από το PicApp

GUANTANAMO BAY, CUBA

Guantanamo Prison Remains Open Over A Year After Obama Vowed To Close It

Guantanamo Prison Remains Open Over A Year After Obama Vowed To Close ItGuantanamo Prison Remains Open Over A Year After Obama Vowed To Close It
Ο αμερικανός πρόεδρος έχει υποσχεθεί να κλείσει την βάση-φυλακή μέσα στο 2010. οι φωτογραφίες είναι μέσα από το Guantanamo και έχουν τραβηχτεί από τον John Moore (Getty Images). μάλλον το πιο πιθανό είναι να μεταφερθεί το μεγαλύτερο τμήμα της φυλακής στη Ναυτική Βάση των ΗΠΑ στην Καραϊβική.
/ / Content © 2010 Getty Images All rights reserved. / /

Το φαγοπότι των πλουσίων σκλαβώνει ξανά την Αφρική


ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ μετά την πρώτη μεγάλη λεηλασία της Μαύρης Ηπείρου από τις αποικιοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης η Αφρική οδηγείται σε νέα δεσμά. Τρόφιμα που προορίζονται για τα πλούσια κράτη της Γης, την ώρα που εκατομμύρια Αφρικανοί
λιμοκτονούν, είναι ο στόχος της νέας αποικιοκρατίας. Οι ξένοι πλέον δεν εποφθαλμιούν τα διαμάντια ή τον χρυσό του υπεδάφους της, αυτά τα ζητήματα έχουν «τακτοποιηθεί» από παλιά. Εκμεταλλεύονται τα εύφορα ακαλλιέργητα εδάφη και το λιγοστό νερό τής ηπείρου, τα οποία, αντί να χορταίνουν
και να ξεδιψάνε τους Αφρικανούς, πηγαίνουν κατευθείαν στις ...

Wavin’ Flag by K’naan ... Το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής

Οι Πινκ Φλόιντ ...χορεύουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


Μουσικές και τραγούδια των Πινκ Φλόιντ θα παρουσιάσει στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μουσικής, το Μπαλέτο της Όπερας του Μιλάνου, υπό τις χορογραφικές οδηγίες του Ρολάν Πετί.
Οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 12, 13 και 14 Απριλίου.
Η παράσταση, διάρκειας μιας ώρας και είκοσι λεπτών, περιλαμβάνει τραγούδια από τους δίσκους τους «Μeddle», «Relics», «Οbscured by Clouds», «Τhe Dark Side of Τhe Μoon», «Τhe Wall» και «Ιs Τhere Αnybody Οut Τhere?».
Τιμές εισιτηρίων: 90 ευρώ, 67 ευρώ, 50 ευρώ, 30 ευρώ και (φοιτητικό) 20 ευρώ. Η προπώληση έχει αρχίσει.

Ο Τομ Χανκς στην περιφορά του επιταφίου στο Λος Άντζελες μαζύ με τον Τζιμ Γιαννόπουλο και την Νία Βάρνταλος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εκατοντάδες πιστών συγκεντρώθηκαν στο ναό της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής αλλά και την περιφορά του επιταφίου. Ανάμεσα στους πιστούς και αρκετά μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ όπως ο Τομ Χανκς με τη γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον, η Νία Βάρνταλος αλλά και ο πρόεδρος της 20th Century Fox Τζιμ Γιαννόπουλος. Ο Tom Hanks με τον φίλο του Τζιμ Γιαννόπουλο μάλιστα κρατούν κάθε χρόνο και τον επιτάφιο. Ο Χανκς ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και μιλούσε με τον κόσμο ενώ κατά τη διάρκεια της περιφοράς δεν σταμάτησε να ...