Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Όταν πέφτει ο Σαμαράς, ανεβαίνει ο Καρατζαφέρης !...!

Μεγάλο εκνευρισμό έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις στις διάφορες ομάδες και τάσεις, στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Κυρίως αυτές που δεν είδαν τα φώτα της δημοσιότητας και δίνουν ακόμη πιο άσχημη εικόνα στα προγνωστικά τους. Τους εκνευρίζει ιδίως η αντοχή του Καρατζαφέρη. Κάποιον που ο αρχηγός Αντώνης θα έπρεπε να είχε ήδη εκτοπίσει από το προσκήνιο. Τουλάχιστον έτσι νόμιζαν. Οι μόνοι που φαίνεται ότι ο αυτί τους δεν ιδρώνει είναι οι μυστικοσύμβουλοι και τα ανοιξιάτικα στελέχη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίζουν τα στελέχη του πρόεδρου. Έχουν αρχίσει και τα ανεκδοτάκια εις βάρος αυτών των στελεχών.
Όσο για τον αρχηγό, κάποιοι τον φωνάζουν ήδη «Αντώνη Ζίγδη»! Τον συγκρίνουν με τον ηγέτη της «Ένωσης Κέντρου», που παρέλαβε έναν ισχυρό κομματικό μηχανισμό και τον έθεσε εκτός Βουλής.
Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η ΝΔ στο συνέδριο τόσο ...

...δυναμώνουν οι φωνές αμφισβήτησης και οργής εναντίον όσων απομονώνουν τον αρχηγό, σε ένα κλειστό κλαμπάκι Πολιτικής Άνοιξης. Υπάρχουν και οι περισσότερο θαρραλέοι που επισημαίνουν ότι το σημερινό ηγετικό κλαμπάκι είναι απόλυτη προσωπική επιλογή του προέδρου. Φέρει απολύτως την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση. Δεν φταίνε τα γκάλοπ, ούτε το Πασόκ και τα μίντια. Φταίνε όσοι έχουν κατσικωθεί σε υψηλά πόστα στη Νέα Ρηγίλλης και αντιμετωπίζουν ως ξένους και εχθρούς όσους .... «δεν έφυγαν ποτέ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :