Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Προς Μιχαλολιάκο:«Αφήστε τους νέους να εκφραστούν»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Βασίλης Αξιώτης, έκανε, χθες, από την Κέρκυρα, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του, ενόψει των εκλογών της νεολαίας της ΝΔ, την ακόλουθη δήλωση:

«Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρός μας, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα πάρει θέση υπέρ κανενός εκ των τριών υποψηφίων προέδρων της ΟΝΝΕΔ, στις εκλογές της 18ης Απριλίου, σέβομαι απόλυτα την γνώμη και τη θέση που διατύπωσε ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Βασίλης Μιχαλολιάκος, υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Χατζή. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ...

.... ιστορικού στελέχους-αγωνιστή της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ να εκφράζει ανοιχτά την προσωπική του προτίμηση σε οποιονδήποτε υποψήφιο.

Αυτό ωστόσο απέχει πολύ από τη λογική της εμπλοκής πολιτικών γραφείων στην εκλογική διαδικασία. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως οι εποχές έχουν αλλάζει. Οι νέοι έχουν πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουν στην δύσκολη πραγματικότητα που τους κληροδότησαν οι προηγούμενες γενιές και πλέον δεν δέχονται υποδείξεις, γραμμές και συστήματα. Οι πρακτικές περασμένων δεκαετιών πρέπει και ήρθε η ώρα να εκλείψουν

Το μεγάλο στοίχημα της διαδικασίας ανάδειξης νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, στις 18 Απριλίου, είναι η μεγάλη, αυθόρμητη, συμμετοχή της νεολαίας και η διαμόρφωση του αποτελέσματος από νέους και νέες που θα θέλουν να δηλώσουν παρών στις εξελίξεις. Από νέους και νέες που δεν κρύβονται και κυρίως δεν χειραγωγούνται αλλά συμμετέχουν ενεργά για ένα αξιόλογο παρόν και για ένα καλύτερο μέλλον. Αφήστε τους νέους να εκφραστούν γιατί αυτοί είναι το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια :