Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

"BINGO" Σαμαρά στα Γιάννενα: Ολόψυχη στήριξη στο "βαρίδι" των Ιωαννίνων...

Η πρώτη και μοναδική... ολόκαρδη στήριξη που παρείχε ο πρόεδρος της ΝΝΔ, Αντώνης Σαμαράς σε υποψήφιο για τις επερχόμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν εκείνη προς τον σημερινό Νομάρχη Ιωαννίνων και πρωτοπαλίκαρο του σαμαρισμού στην Ήπειρο, Αλέκο Καχριμάνη (στη φωτο μαζί με τον Ζιγδαντώνη). Από τα Γιάννενα ξεκίνησε την "εξόρμηση" στην επαρχία ο Αρχηγαντώνης, μόνο και μόνο για να δώσει στον Καχριμάνη το "χρίσμα" του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου!!! Πέτυχε... διάνα, ο δύστυχος... Αφού ο βίος και η πολιτεία του εν λόγω υποψηφίου παραπέμπει σε... "βαρίδι" που "πληγώνει την παράταξη"... Εκτός και αν ο σχετικός αφορισμός αφορά μόνον τους μη αρεστούς στο σύστημα Σαμαρά και όχι τον κ. Καχριμάνη. Συγκλονιστικά στοιχεία και αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα του κυρίου Νομάρχου, διαβάστε στο...

Σκάνδαλα με το κιλό! Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών η δικογραφία και για τις υποκλοπές!...!

Ενώ ο πρώην "ακαταλληλότερος" προετοιμάζει το σχέδιο "επιστροφής" του, ως "πολιτικά διωκόμενος"!....! ... στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών διαβιβάστηκε η δικογραφία για τις υποκλοπές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Άρειου Πάγου.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου κ. Φώτιος Μακρής διαβίβασε την υπόθεση των «Υποκλοπών», που είχε ......

Το παραμύθι των «ντορικών»: Άλλο ένα καταχθόνιο «παίγνιο» των μυστικοσυμβούλων, και… χ@@@@@ε η φοράδα στ’ αλώνι!


Οι μυστικοσύμβουλοι του Προέδρου Αντώνη νυχθημερόν επιδίδονται σε χαοτικά παίγνια. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να λανσάρουν τον αποτυχημένο Ζιγδαντώνη ως «ελπίδα της Ελλάδας»… Και κυρίως να εμποδίσουν το… αναπόφευκτο: τη «θριαμβευτική» επάνοδο του Ολετήρα Κωστάκη του Τυροπιτάκια, που οδήγησε την Ελλάδα στην απελπισία, επάνω από το «πτώμα» του Αρχηγού Αντώνη!!!
Το πιο δόλιο και θλιβερό παίγνιο της Νέας Ρηγίλλης προς Συγγρού, είναι η καραμέλα των περίφημων δήθεν «ντορικών» που ο Πρόεδρος Αντώνης παίρνει ένα-ένα με το μέρος του, με την κατάλληλη «αντιπαροχή», φυσικά… Υποψηφιότητες, «σκιώδεις» θεσούλες άνευ αντικειμένου και άλλα χαζά και λούμπεν της νεοανοιξιάτικης φαιδράς πορτοκαλέας.
Η ίδια η Ντόρα μόνον ως προσβολή μπορεί να εκλάβει την απόδοση του όρου «ντορικός» σε τέτοιους γλοιώδεις θεσιθήρες και υποκείμενα πολιτικού «αμφισεξουαλισμού»! Καμμένα χαρτιά όλοι και όλες τους, τυπάκια της εποχής που αργοπεθαίνει κάτω από τη βαριά μπότα του Μνημονίου και της αναγκαστικής προσγείωσης στη ζοφερή αλήθεια, ότι «λεφτά δεν υπάρχουν»! Κάποιοι απ’ αυτούς έχουν το θράσος -φοβούμενοι την αποδοκιμασία της Ιστορίας- να ψελλίζουν, ότι τάχατες θα… ψήφιζαν το Μνημόνιο, εάν δεν ετίθετο ζήτημα «κομματικής πειθαρχίας»!...! Κρίμα τα παντελόνια σας, κύριοι!
Και για να το πούμε μια και καλή: Δεν είστε άξιοι να συστρατευθείτε με μια Γυναίκα που με παλικαρίσια ψυχή έβαλε το συμφέρον του Έθνους πάνω από τις κομματικές της δεσμεύσεις! Τραβάτε μαζί με τον Ολετήρα και το «τσιράκι» του, τον αφερέγγυο Σαμαρά, και αφήστε εμάς να χτίσουμε με αξιοπρέπεια και εντιμότητα τη νέα Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη που απαιτούν οι καιροί.
Εσείς λουφάξτε σε καμιά ποντικότρυπα μαζί με τον αποτυχημένο αρχηγίσκο σας! Μετρήθηκε, ζυγίστηκε και βρέθηκε λίγος εδώ και καμιά δεκαπενταριά χρόνια, νομίζω…

Καρφίτσες και post-it γίνονται τέχνη!...!

An art exhibition made out of push pins and Post-it Notes by artist Eric Daigh is seen on display at Grand Central Terminal in New York August 4, 2010. REUTERS/Shannon Stapleton (UNITED STATES - Tags: SOCIETY)Artwork made of push pins by artist Eric Daigh is seen on display at Grand Central Terminal in New York August 4, 2010. REUTERS/Shannon Stapleton (UNITED STATES - Tags: SOCIETY)Artwork made of push pins by artist Eric Daigh is seen on display at Grand Central Terminal in New York August 4, 2010. REUTERS/Shannon Stapleton (UNITED STATES - Tags: SOCIETY)
Πού αλλού; Στη Νέα Υόρκη. Δύο έργα του με καρφίτσες και post-it εκθέτει στο Grand Central Terminal της Νέα Υόρκης ο Eric Daigh.

REUTERS/Shannon Stapleton (UNITED STATES - Tags: SOCIETY) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Απογοήτευση Σαμαρά στο Ρέθυμνο

Μεγάλη η απογοήτευση του Αντώνη αλλά και των τοπικών λαϊκοδεξιών παραγόντων στο Ρέθυμνο. Κύριος εκπρόσωπος της Λαϊκής Δεξιάς στο νομό εμφανίζεται ο αδελφός του Γιάννη Κεφαλογιάννη, Αχιλλέας. Ο λόγος της επίσκεψης υποτίθεται ήταν για κοινωνικές υποχρεώσεις (ήταν προσκεκλημένος σε γάμο φίλου του). Αν και στο παρασκήνιο έγινε προσπάθεια να κινηθεί ο κομματικός μηχανισμός, ως εάν επρόκειτο για επίσημη επίσκεψη του Αρχηγού στο νομό. Και όταν λέμε κομματικός μηχανισμός δεν εννοούμε τόσο πολύ της Όλγας, αλλά του θείου της Αχιλλέα Κεφαλογιάννη. Ο οποίος σημειωτέον θεωρεί καμένο χαρτί την ανιψιά του και προωθεί τον γιό του στη θέση της Όλγας και γι’ αυτό γλύφει τον Αρχηγό…
Τις τελευταίες μέρες ο Αχ! Κεφαλογιάννης κίνησε γη και ουρανό για να πείσει τοπικά στελέχη να παραβρίσκονται στην ανεπίσημη περιοδεία του Ηγέτη στην πόλη και στις διάφορες επισκέψεις του. Πρόβα για εκλογές! Η Όλγα υποχρεωτικά θα συνόδευε τον Αντώνη. Βουλευτής του κόμματος είναι! Παντού όμως υπήρξε παγωμάρα και αναγκαστικές χαιρετούρες. Πουθενά θέρμη και λαμπρή υποδοχή, όπως προσπάθησαν να διαδώσουν τα θερμόαιμα παπαγαλάκια της Νέας Ρηγίλλης. Όσο για τα "κάστρα που έπεσαν", μάλλον στο όνειρό τους το είδαν ή πλάκα μας κάνουν!....
Ο γηραιός Αχιλλέας πάντως, ο τοπικός «δεινόσαυρος», τις τελευταίες μέρες, μέχρι και κατ΄ιδίαν επισκέψεις σε σπίτια και επιχειρήσεις μελών της Τοπικής Ρεθύμνου επιχείρησε. Προσπαθούσε να πείσει γνωστούς Ρεθεμνιώτες για την αναγκαιότητα της παρουσίας τους σε «κάθε βήμα» του Αντώνη. «Είναι καλό κοπέλι ο Αντώνης»!...! … «Μη γίνουμε και ρεζίλι;» … «Σύντεκνε! Δίνει μεγάλη σημασία το κόμμα στην επίσκεψη»!...!
Φανταστείτε εμπόλεμο σκηνικό στο Ρέθυμνο. Και δεν έχουν έρθει ακόμα εκλογές. Οι Σχοινάδες προωθούν τον δικό τους νεαρό τον Κωστή, εναντίον της Οικογένειας Κεφαλογιάννη. Τη στιγμή που έχουν αποσπάσει προσωπική υπόσχεση για υπουργοποίηση του Κωστή, ο οποίος υποτίθεται σπουδάζει τώρα στο Χάρβαρντ το αντικείμενο του «κατοχυρωμένου» υπουργείου του. Ο Αχιλλέας προωθεί το γιό του και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης τη δική του κόρη. Της οικογενειοκρατίας το κάγκελο. Η αποθέωση του αγώνα που κάνει ο Μεγάλος Αρχηγός Αντώνης εναντίον των βιλαετίων και της οικογενειοκρατίας. Στην Όλγα συμπαρίσταται και ο θείος της Γιώργος Βαρδινογιάννης. Οι Σχοινάδες και ο Αχ! Κεφαλογιάννης θεωρούν καμένο χαρτί την Όλγα και την πολεμούν στο παρασκήνιο λυσσαλέα, ενώ η Όλγα ακούγεται ότι είναι έτοιμη ακόμα και να παραιτηθεί της πολιτικής σε περίπτωση που συνεχιστεί το βρώμικο παρασκήνιο και τα κομματικά μαχαιρώματα (κυρίως απ’ τον θείο της Αχ!) ……..
Στο όλο σκηνικό είναι πασιφανές ότι προηγείται σε προτιμήσεις και συμπάθειες, ο Κωστής, ο νεαρός γόνος των Σχοινάδων, από τον "Αντώνη και τους Φίλους του".

Φιλική νίκη του ΠΑΟ επί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Ίντερ ...

Inter Milan's Joel Chukwuma Obi (L) battles for the ball with Panathinaikos FC's Loukas Vyntra (R) during the second half of their friendly soccer match in Toronto, August 3, 2010. REUTERS/Mark Blinch (CANADA - Tags: SPORT SOCCER)Panathinaikos FC's Djibril Cisse (C) celebrates his goal with teammates Sebastian Leto (2nd L) and Loukas Vyntra (24) against Inter Milan during the first half of their friendly soccer match in Toronto, August 3, 2010.  REUTERS/Mark Blinch (CANADA - Tags: SPORT SOCCER)Panathinaikos FC's Djibril Cisse (R)celebrates his goal with teammates Sidney Gouvou (C) and Sotiris Ninis against Inter Milan during the first half of their friendly soccer match in Toronto, August 3, 2010.  REUTERS/Mark Blinch (CANADA - Tags: SPORT SOCCER)
Αποδίδοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και με μεγάλους πρωταγωνιστές τον εκπληκτικό Σεμπάστιαν Λέτο και τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 την Ίντερ στο «Rogers Centre» του Τορόντο. Δύο γκολ πέτυχε ο Γάλλος, ένα ο Αργεντινός.
Οι Μιλανέζοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Προσπαθούσαν να .........

Αντί ενός δολαρίου (συν τις ζημιές) πουλήθηκε το Newsweek !...!

CHICAGO - AUGUST 2: The August 9 issue of Newsweek magazine is shown on a newsstand on August 2, 2010 in Chicago, Illinois. It was reported that Sidney Harman, the founder of Harman International Industries Inc. has signed a deal with the Washington Post Company for it's subsidiary Newsweek magazine on August 2, 2010. Newsweek is one of the top three newsweeklies in the US but as of 2007 has lost $44 million in operating costs. (Photo by John Gress/Getty Images)NEW YORK - MAY 05: A security camera is seen on the wall outside Newsweek headquarters in midtown Manhattan on May 5, 2010 in New York City. The Washington Post Company has announced that they plan to sell it's subsidiary Newsweek magazine, which it has owned since 1961, and have hired an investment banking firm to broker the deal. Newsweek is one of the top three newsweeklies in the US. (Photo by Mario Tama/Getty Images)WASHINGTON - MAY 05: In this photo illustration a copy of Newsweek magazine and a copy of the Washington Post is shown on May 5, 2010 in Washington, DC. The Washington Post Company has announced that they plan to sell Newsweek and have hired an investment banking firm to broker the deal. (Photo Illustration by Mark Wilson/Getty Images)
Αντί ενός δολαρίου (συν τις ζημιές) αγόρασε μεγιστάνας του ήχου το Newsweek!...!
Με το συμβολικό ποσό του ενός δολαρίου αγόρασε ο Σίντνεϊ Χάρμαν, ιδρυτής εταιρείας συσκευών ήχου, το δοκιμαζόμενο τα τελευταία χρόνια αμερικανικό ειδησεογραφικό περιοδικό Newsweek.
Ο Χάρμαν θα καλύψει και τις ζημιές του περιοδικού, αν και ένα .......

Τζαμί στην πληγή της Νέας Υόρκης

NEW YORK - JULY 15: A flag bearing the former World Trade Center towers and a U.S. flag flies above as workers continue construction on the World Trade Center site in July 15, 2010 New York City. Construction at the site is expected to be completed by 2013. (Photo by Eric Thayer/Getty Images)NEW YORK - JULY 15: Workers continue construction on the World Trade Center site in July 15, 2010 New York City. Construction at the site is expected to be completed by 2013. (Photo by Eric Thayer/Getty Images)
Ενα από τα βασικά εμπόδια για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους κοντά στο σημείο της πλέον αιματηρής επίθεσης ισλαμιστών τρομοκρατών στη Νέα Υόρκη ξεπεράστηκε χθες. Η αρμόδια υπηρεσία του δήμου της Νέας Υόρκης έκρινε ότι το υπάρχον κτίσμα, που απέχει τρία οικοδομικά τετράγωνα από το οικόπεδο των Δίδυμων Πύργων, δεν είναι διατηρητέο και έτσι μπορεί να κατεδαφιστεί ώστε να ανεγερθεί το τέμενος-πολιτιστικό κέντρο.
Σύμφωνα με την «πρωτοβουλία της Κόρδοβας», που θα κατασκευάσει το τέμενος, ο λατρευτικός χώρος θα ............

Αποκαλύψεις για τον αποθανόντα ακροδεξιό Χάιντερ

Εκατομμύρια σε μυστικούς λογαριασμούς στο Λιχτενστάιν, επικερδείς σχέσεις με τον Μουαμάρ Καντάφι και τον Σαντάμ Χουσεΐν, ένα εκρηκτικό πολιτικό ημερολόγιο. Οι αποκαλύψεις του εβδομαδιαίου αυστριακού περιοδικού Profil σχετικά με τον αποθανόντα ακροδεξιό ηγέτη Γιεργκ Χάιντερ κυριαρχούν στην αυστριακή ειδησεογραφία.
Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και μη επιβεβαιωμένες, αφού οι Αρχές αρνούνται να σχολιάσουν έρευνες που .........

Σε «τεντωμένο σχοινί» Ισραήλ και Λίβανος

Israeli soldiers rest near the border with Lebanon August 4, 2010. The Israeli army moved a crane back into a tense frontier zone with Lebanon on Wednesday to complete a tree-pruning mission that led to the deadliest violence along the border since a 2006 war. REUTERS/Baz Ratner (ISRAEL - Tags: POLITICS CIVIL UNREST MILITARY)Mονάδα του ισραηλινού στρατού επέστρεψε σήμερα στο σημείο των συγκρούσεων για να ολοκληρώσει την επιχείρηση κοπής δένδρων που βρίσκονταν κατά μήκος του φράκτη ασφαλείας στην λιβανο-ισραηλινή μεθόριο εμποδίζοντας το έργο των συσκευών παρακολούθησης. Λιβανικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε απόσταση από τον φράκτη και δυνάμεις της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ περιπολούν στο λιβανικό χωριό Ανταϊσέχ επί της μεθορίου.
Η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στον νότιο Λίβανο ανακοίνωσε σήμερα ότι οι .........

Σε θέσεις κλειδιά στη Νέα ΝΔ σπρώχνει ο «καταλληλότερος», τους δικούς του….


Προετοιμάζει το επόμενο βήμα ο πρώην καταλληλότερος. Σπρώχνει τους κολλητούς του σε θέσεις κλειδιά για να συνεχίσει να ελέγχει το κόμμα ανενόχλητος αλλά και να δημιουργεί εστίες πίεσης στους «Φίλους του Αντώνη Σαμαρά». Ανοίγει έτσι και το παιχνίδι της μετα-σαμαρικής εποχής. Όλοι οι αποτυχημένοι υπουργοί του Καραμανλή επιστρέφουν αργά αλλά σταθερά σε κομβικά σημεία στη διοίκηση της Νέας ΝΔ. Σε αυτή την στρατηγική υπάγεται και ο διορισμός του Ευριπίδη Στυλιανίδη, ενός αποτυχημένου υπουργού της «επάρατης πενταετίας». Τώρα το παίζει «δικαιωμένος» και αυτός για το τεράστιο έργο που άφησε πίσω του και οφείλει η πατρίδα και το κόμμα να το αναγνωρίσουν με θέσεις και εξουσίες στη Νέα ΝΔ.
Τελικά Αντωνάκης και Κωστάκης πάνε μαζί, χέρι χέρι. Κολλητούληδες και σφιχταγκαλιασμένοι. Όλα ήταν τέλεια επί νέο-καραμανλικής πενταετίας. Σε αυτό το συμπέρασμα έφτασε και η περίφημη αυτοκριτική. Δηλαδή ο Σαμαράς ηττήθηκε κατά κόμμα. Αναγνωρίζει πλέον ότι το κόμμα έχει ιδιοκτήτη και δεν μπορεί να κουνιέται στο αφεντικό Κωστάκη…. Ο Σαμαράς προτιμά να σιωπήσει και στη συνέχεια να στηρίξει με πάθος το «έργο» που άφησε πίσω του ο «πρώην»! οι «Φίλοι του Αντώνη» πιστεύουν ότι έτσι θα ανατραπεί το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία και θα δημιουργηθούν ξανά συνθήκες επιστροφής της ΝΔ στην εξουσία. Με τον Καραμανλή τον Κωστάκη, μπροστάρη στους αγώνες για «μια καλύτερη Ελλάδα», που υπάρχει μόνο στα συνθήματα του Κωστάκη! Συνθήματα που άφησαν εποχή και προκαλούν ρίγη συγκίνησης στους οπαδούς του πρώην …. Στους οπαδούς της ολικής καταστροφής!...! Αυτούς που πιστεύουν ακόμα και σήμερα ότι ο ελληνικός λαός είναι αχάριστος και χρωστά πολλά στον νεο-Καραμανλή! Έλεος!...!