Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Το παραμύθι των «ντορικών»: Άλλο ένα καταχθόνιο «παίγνιο» των μυστικοσυμβούλων, και… χ@@@@@ε η φοράδα στ’ αλώνι!


Οι μυστικοσύμβουλοι του Προέδρου Αντώνη νυχθημερόν επιδίδονται σε χαοτικά παίγνια. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να λανσάρουν τον αποτυχημένο Ζιγδαντώνη ως «ελπίδα της Ελλάδας»… Και κυρίως να εμποδίσουν το… αναπόφευκτο: τη «θριαμβευτική» επάνοδο του Ολετήρα Κωστάκη του Τυροπιτάκια, που οδήγησε την Ελλάδα στην απελπισία, επάνω από το «πτώμα» του Αρχηγού Αντώνη!!!
Το πιο δόλιο και θλιβερό παίγνιο της Νέας Ρηγίλλης προς Συγγρού, είναι η καραμέλα των περίφημων δήθεν «ντορικών» που ο Πρόεδρος Αντώνης παίρνει ένα-ένα με το μέρος του, με την κατάλληλη «αντιπαροχή», φυσικά… Υποψηφιότητες, «σκιώδεις» θεσούλες άνευ αντικειμένου και άλλα χαζά και λούμπεν της νεοανοιξιάτικης φαιδράς πορτοκαλέας.
Η ίδια η Ντόρα μόνον ως προσβολή μπορεί να εκλάβει την απόδοση του όρου «ντορικός» σε τέτοιους γλοιώδεις θεσιθήρες και υποκείμενα πολιτικού «αμφισεξουαλισμού»! Καμμένα χαρτιά όλοι και όλες τους, τυπάκια της εποχής που αργοπεθαίνει κάτω από τη βαριά μπότα του Μνημονίου και της αναγκαστικής προσγείωσης στη ζοφερή αλήθεια, ότι «λεφτά δεν υπάρχουν»! Κάποιοι απ’ αυτούς έχουν το θράσος -φοβούμενοι την αποδοκιμασία της Ιστορίας- να ψελλίζουν, ότι τάχατες θα… ψήφιζαν το Μνημόνιο, εάν δεν ετίθετο ζήτημα «κομματικής πειθαρχίας»!...! Κρίμα τα παντελόνια σας, κύριοι!
Και για να το πούμε μια και καλή: Δεν είστε άξιοι να συστρατευθείτε με μια Γυναίκα που με παλικαρίσια ψυχή έβαλε το συμφέρον του Έθνους πάνω από τις κομματικές της δεσμεύσεις! Τραβάτε μαζί με τον Ολετήρα και το «τσιράκι» του, τον αφερέγγυο Σαμαρά, και αφήστε εμάς να χτίσουμε με αξιοπρέπεια και εντιμότητα τη νέα Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη που απαιτούν οι καιροί.
Εσείς λουφάξτε σε καμιά ποντικότρυπα μαζί με τον αποτυχημένο αρχηγίσκο σας! Μετρήθηκε, ζυγίστηκε και βρέθηκε λίγος εδώ και καμιά δεκαπενταριά χρόνια, νομίζω…

Δεν υπάρχουν σχόλια :