Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Και ο Δήμας ανάμεσα στους επιτρόπους που παίρνουν μισθό από τη Κομισιόν μέχρι και τώρα

Ευρωπαίοι πρώην επίτροποι εξακολουθούν να λαμβάνουν μηνιαίες αποδοχές από την Κομισιόν, μολονότι έχουν φύγει από τη κομισιόν και πολλοί κατέχουν νέα πολιτικά αξιώματα.
Σύμφωνα με τη γερμανική έκδοση των Financial Times, δεκαεπτά πρώην επίτροποι λαμβάνουν «μεταβατικά επιδόματα» που κυμαίνονται μεταξύ 40% και 65% του μισθού που λάμβαναν όσοι υπηρετούσαν στην Κομισιόν.

Μεταξύ αυτών φέρονται να είναι μια πρόεδρος κράτους, δύο υπουργοί Εξωτερικών και δύο ........

Ντόρα Μπακογιάννη: "Δώστε τώρα αύξηση 3% στους συνταξιούχους!"

«Το ερώτημα είναι, εάν μέσα στο Μνημόνιο μπορεί κανείς να ασκήσει μια διαφορετική πολιτική από αυτή που κάνει το ΠΑΣΟΚ σήμερα. Η απάντηση είναι «ναι», και το απέδειξα με νούμερα: Το μνημόνιο προβλέπει 100 εκατομμύρια από τη μείωση των συντάξεων με πληθωρισμό 1,5% αλλά με το σημερινό πληθωρισμό (5,6%) παίρνει περισσότερα από τους συνταξιούχους και για αυτό η Κυβέρνηση οφείλει να τους δώσει άμεσα αύξηση 3%. Εκεί πρέπει να εντοπίσουμε την κριτική μας στην κυβέρνηση». 

Ντόρα Μπακογιάννη, σήμερα το πρωί στο Θέμα 989

Μετά το διασυρμό τον βγάλανε στη γύρα…

Αφού με την εμφάνιση στη ΔΕΘ και τις προτάσεις «α λα Χουντίνι», ότι θα «μηδενίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο», ο Αντώνης Σαμαράς έγινε καταγέλαστος απ’ άκρου σ’ άκρο της Ελλάδας, η παιγνιώδης χορεία των μυστικοσυμβούλων σκαρφίστηκε νέα επικοινωνιακά τρυκ, για να τονώσει το πεσμένο ηθικό του Αρχηγού… Τον βγάλανε στη γύρα στα εμπορικά της Ερμού και το κέντρο της Αθήνας, φροντίζοντας επιμελώς ώστε μπροστά στις κάμερες να βρεθούν μόνο… θαυμαστές του Μάγου της Ρηγίλλης! Που όλοι τον…

Μας κατηγορεί ο Μπαντουβάς ότι «τρέχουμε πίσω από φουστάνια»!

Τα έχει χάσει τελείως ο αποτυχημένος "κλητήρας" Μπαντουβάς! Εκτός του αντιαισθητικού της κατηγορίας του, απαραίτητο να τονιστεί και ο επικίνδυνος ρατσισμός του σε συνδυασμό με τον αρρωστημένο μισογυνισμό του!
Ξέρουμε που μας έχει οδηγήσει η περίφημη «παράταξή» του όποτε έπαιζε με τέτοιες ακροδεξιές κορώνες! Στο χείλος της αβύσσου!
Οφείλουμε όμως μια απάντηση σε αυτές τις ακροδεξιές και επικίνδυνες «βλακείες»:
«Η Ντόρα φορά φουστάνια, ξέρει όμως να φορά αντρίκεια και παντελόνια, όχι σαν κάτι αντράκια της φακής!»

Πολύ πονηροί οι Χρύσανθοι

Στην πρόταση του Καρατζαφέρη για να γίνει πρόταση για Εξεταστική στο μνημόνιο απαντούν όχι τώρα. Δηλαδή τι περιμένουν; Να παλιώσει η πρόταση σαν το παλιό καλό κρασί; Όχι! Θέλουν να περάσει στο απυρόβλητο ο Καραμανλής. Όχι βέβαια να ξεχαστεί. Αυτός δεν ξεχνιέται με τίποτα. Ειδικά όταν ο λαός βιώνει σήμερα τα αποτελέσματα της καταστροφικής οικονομικής πολιτικής του. Λόγω απουσίας και ανυπαρξίας. Δεν ήθελε να αναλάβει το πολιτικό κόστος. Και απλά άφηνε τα πράγματα να χειροτερεύουν. Η μυστική λέξη είναι «Παραγραφή». Περιμένουν να παραγραφούν τα εγκλήματα του Καραμανλή για να βαράνε μετά το Πασόκ.

Αντώνης ο...Ψυχοθεραπευτής! (Όταν μιλάει η… εμπειρία…) [video]


Προσέξτε το ύφος, την προσήλωση, τις κινήσεις… Το άγγιγμα στο στήθος, τον ψυχεδελικό τόνο της φωνής… Ο άνθρωπος δείχνει να έχει πείρα… Μετά από τόσες συνεδρίες…

Εξοργισμένες ΗΠΑ και ΕΕ για το «παραλήρημα» Αχμαντινετζάντ στον ΟΗΕ

Iran's President Mahmoud Ahmadinejad holds up copies of the Koran (L) and the Bible as he addresses the 65th United Nations General Assembly at the U.N. headquarters in New York, September 23, 2010.   REUTERS/Mike Segar (UNITED STATES - Tags: POLITICS RELIGION)
Παραληρηματικές χαρακτηρίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες τις δηλώσεις του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ για την 11η Σεπτεμβρίου από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Ο Ιρανός πρόεδρος μίλησε περί «αμερικανικής συνωμοσίας» για να εξασφαλιστεί η επιβίωση του Ισραήλ, προκαλώντας την αποχώρηση των αντιπροσωπειών των ΗΠΑ και των 27 κρατών-μελών της ΕΕ.
Για «απεχθείς και προκλητικές» δηλώσεις κάνει λόγο ο Μπαράκ Ομπάμα.

Τελικά τι στάση κράτησε η ΝΔ στην απελευθέρωση των μεταφορών;

Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο θέλουν εκεί στη Νέα ΝΔ. Ενώ ο Καραμανλής δεν παρέλειπε να υπενθυμίζει σε κάθε εμφάνισή του το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, τα τσιράκια του Αντώνη είναι εθισμένα στα παιχνίδια. Ήθελαν να τα έχουν καλά και με τους φορτηγατζήδες και να κάνουν πως το παίζουν ….. «ολίγον» φιλελεύθεροι! Του "κοινωνικού" φιλελευθερισμού!...!
Έτσι έβαλαν τον κακομοίρη τον Καμμένο να το παίξει "κοινωνικός" ποπολάρος! Που κάνει αντίσταση στο κόμμα! Μόνο που το παιχνίδι ήταν στημένο!

Καλά πάνε και ψηφίζουν στην Ευρώπη «ΝΑΙ» στο μνημόνιο κι’ εδώ το παίζουν ΟΧΙές;

Δεν παίζονται οι μυστικοσύμβουλοι! Τρελαίνουν κόσμο με τις βλακείες τους. Κάθονται σαν καλά παιδάκια στην Ευρώπη κι’ εδώ μας τάζουν νέες εξεταστικές για να δούμε πως μπήκαμε στο μνημόνιο. Ποιοι φταίνε.μέχρι και η εξεταστική για το μνημόνιο κάηκε. Λόγω της πλάκας που κάνουν οι έλληνες με τη μείωση του ελλείμματος σε ένα χρόνο αναγκάστηκαν να το ρίξουν στις πολιτικές απειλές. Ναι να γίνει Εξεταστική για το μνημόνιο αλλά να γίνει από τώρα σαφές ότι θα αφορά και την επάρατη διετία Καραμανλή 2007-2009. Να εξηγούμαστε από τώρα!

Και τραγουδιστής ο Κακά!

Ο πολύμηνος τραυματισμός έδωσε την ευκαιρία στον Κακά να ανακαλύψει άγνωστες πτυχές του εαυτού του. Μία από αυτές είναι και το ταλέντο του στην ερμηνεία και τη σύνθεση τραγουδιών! ..........................

Μόνο δυο μέρες χρειάζονταν για να αποδομηθεί η πολυαναμενόμενη σωτηρία του Αντώνη!

Άδικα προετοιμάζονταν τόσους μήνες ο Χρύσανθος! Γελά ο κόσμος με τα χάλια της Νέας ΝΔ. αυτό δεν είναι κόμμα εξουσίας είναι σύλλογος Πινόκιο! Αυτοί δεν θέλουν να σώσουν την Ελλάδα αλλά να τη ρίξουν στο γκρεμό! Τόσα ξενύχτια για να εκπαιδευτεί ο Αντώνης και να φέρει τα πάνω κάτω στις δημοσκοπήσεις πήγαν όλα στράφι.
Αυτό το έλλειμμα που θα το μηδενίσει σε ένα χρόνο τον έκαψε. Και τώρα πρέπει να στηρίζει τις ανοησίες του και ο κόσμος να γελά! Έτσι προέκυψε η Εξεταστική για το μνημόνιο και έπεται πρόταση μομφής που απλά επιβεβαιώνουν τη γύμνια των συμβούλων «βασιλιάδων» οι οποίοι έχουν υπερεκτιμήσει τις ικανότητές του και πιστέουν ότι σε λίγους μήνες όλοι οι έλληνες θα φωνάζουν ότι είναι περήφανοι που έιναι Ακροδεξιοί! Έτσι περίμεναν και την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού μετά την παρουσία του Αντώνη στη ΔΕΘ!
Πήρανε τον πρώτο μεγάλο πούλο!

Η Συρία αναγνώρισε την ΠΓΔΜ ως 'Δημοκρατία της Μακεδονίας'

Iran's President Mahmoud Ahmadinejad addresses the 65th United Nations General Assembly at the U.N. headquarters in New York, September 23, 2010. Ahmadinejad told the United Nations on Thursday most people believe the U.S. government was responsible for the attacks of September 11, 2001, prompting the U.S. delegation to leave in protest. Several European delegations also left shortly after Ahmadinejad made the remarks. REUTERS/Mike Segar (UNITED STATES - Tags: POLITICS IMAGES OF THE DAY)
Διπλωματικές σχέσεις συνήψαν ΠΓΔΜ και Συρία, καθώς η Δαμασκός αναγνώρισε τη ΠΓΔΜ με το συνταγματικό της όνομα, δηλαδή 'Δημοκρατίας της Μακεδονίας'.
Οι δύο χώρες υπέγραψαν τη σχετική συμφωνία στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο Καραμανλής θα απαντήσει με επιστολή!

Ένα ένα τα καίει τα χαρτιά του ο Αντώνης. Απομένει η πρόταση μομφής!

ΝΝΔ: Κυνική ομολογία για τη διαγραφή Σκυλακάκη!

«Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης ετοιμαζόταν να κάνει grande εμφάνιση στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Θα ζητούσε το λόγο και θα αμφισβητούσε ευθέως όλα όσα υποστήριξε ο Αντώνης Σαμαράς στη ΔΕΘ. Ήταν τόσο έτοιμος να το κάνει και τόσο ενθουσιώδης, που δεν μπόρεσε να κρατηθεί 24 ώρες. Τα είπε -μέσες, άκρες- στο Βήμα FM και έδωσε μια θαυμάσια αφορμή για τη διαγραφή του, την οποία κάθε άλλο παρά περίμενε. Στη Ρηγίλλης ήταν ενήμεροι ότι ετοίμαζε παράσταση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, γι' αυτό και δεν άφησαν αναξιοποίητη την ευκαιρία της δημόσιας και εκτός οργάνων διαφοροποίησης σε μια κεντρική στρατηγική επιλογή του κόμματος…» («Ελεύθερος Τύπος»).

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια… Αρκεί και μόνο το ύφος και η ουσία των γραφομένων της αρχισαμαροφυλλάδας, για να διαπιστώσουν οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της χώρας τι...

Οικογενειοκρατία τέλος! Και ο αδελφός του Γκιουλέκα αλωνίζει στη Θεσσαλονίκη!

Εκτός από τον αδελφό του Ψωμιάδη υπάρχει και ο αδελφός του Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη! Είπαμε οικογενειοκρατία τέλος στη Νέα ΝΔ αλλά τίποτε δεν κινείται χωρίς αδέλφια, ξαδέλφια, κουμπαράκια και μπατζανάκια! Ειδικά ο αδελφός του Γκιουλέκα πρωτοστατεί σε ό,τι κάνει ο …. «Δήμαρχος»….
Δεν έκαμε βέβαια το λάθος να μπει στο ψηφοδέλτιο αλλά δίνει το πρώτο και τελευταίο πρόσταγμα στην εκστρατεία του Γκιουλέκα! Μέχρι και την οικονομική εξόρμηση αυτός την ........

Απ’ όπου κι αν πέρασε, άφησε πίσω του στάχτη και μπούλμπερη…

Ο λόγος για τον monsieur Avramó, τον κύριο Τίποτα, ή μάλλον τον κύριο Χρέη και Οικονομική Καταστροφή! Το τι μπάχαλο άφησε στο Υπουργείο Υγείας, το φωνάζει ο κόσμος όλος! Μόνο το καραμπινάτο σκάνδαλο με τα εκατομμύρια άχρηστα εμβόλια για τη νέα γρίπη φτάνει.
Όσο για το Δήμο της Αθήνας… Εκεί, όταν παρέλαβε η Ντόρα από τον κύριο, ήταν υποθηκευμένα μέχρι και τα έσοδα από τα τραπεζοκαθίσματα!!! Απόλυτο χάος και χρεοκοπία.
Η Ντόρα μαζί με τον υπεύθυνο για τα οικονομικά Αντιδήμαρχο, Θεόδωρο Σκυλακάκη πέτυχαν -με τη χρηστή διαχείριση- την εξυγίανση των οικονομικών του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας, ώστε να φτάσει -για όσους γνωρίζουν- στην κατηγορία Moody’s Aaa. Αυτά για κάτι… Καμένους που έχουν το θράσος και μιλάνε… Αλλά γι’ αυτούς θα επανέλθουμε αργότερα

Ανώτατο Σοβιέτ η Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας του Άργους

Καταγγέλλει μέλος του Δ.Σ και ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της!!!
Συμμετείχα στις εσωκομματικές εκλογές τις Νέας Δημοκρατίας το Νοέμβριο του 2009 πιστεύοντας ότι οι Δημοτικές Οργανώσεις είναι όργανα που παράγουν πολιτικές. Όμως σχεδόν ένα χρόνο μετά απ’ότι φαίνετε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση του Άργους στην οποία και έχω εκλεγεί, λειτουργεί ως Ανώτατο Σοβιέτ. Αντί να κάνει συναντήσεις με τις παραγωγικές ομάδες του Δήμου Άργους – Μυκηναίων, να παίρνει θέσεις και να προτείνει λύσεις για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την Ελληνική Κοινωνία «αποφάσισε» να εκδώσει δελτίο τύπου για την στήρίξη υποψήφιων στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Λειτουργώντας ως .........

www.whatmovieshouldiwatchtonight.com

ΤΟ όνομα αυτού του ιστότοπου θα σας θυμίσει λίγο σιδηρόδρομο (λόγω του μήκους του), αλλά το περιεχόμενό του είναι σίγουρο πως θα αρέσει σε όλους τους ταινιόφιλους και όχι μόνο.
Και τούτο επειδή το www.whatmovieshouldiwatchtonight.com είναι κατάφορτο με κινηματογραφικά τρέιλερ για να σας... ανοίξει η όρεξη και να τρέξετε να βρείτε τα dvd των ταινιών που σας έκαναν κλικ.
Το ιδιαίτερο στο συγκεκριμένο site είναι πως ...

Βοήθεια στη γλώσσα του Η/Υ


F1!  F1!  F1!


// clopyandpaste.blogspot.com //

Χωρίς λεφτά! listia!

ΑΥΤΟ τώρα είναι αρκετά παράξενο αλλά έχει ενδιαφέρον για όσους θέλουν να πουλήσουν και να αγοράσουν... χωρίς λεφτά. Και για να εξηγήσουμε καλύτερα:
Το www.listia.com είναι ένα site δημοπρασιών στο οποίο όμως για τις συναλλαγές δεν χρησιμοποιούνται χρήματα.
Αντί χρημάτων οι χρήστες συλλέγουν πόντους είτε από δημοπρασίες είτε από ενέργειες που κάνουν. Στην ουσία το site αφορά όσους θέλουν να αγοράσουν μεταχειρισμένα δίνοντας τα δικά τους μεταχειρισμένα, χωρίς ...

Σετ για αλάτι και πιπέρι

Σαν πολύ ασχοληθήκαμε με τους αποτυχημένους!...

Πολύ ηλεκτρονικό "μελάνι" και πολλή φαιά ουσία καταναλώσαμε ασχολούμενοι με τον κ.κ. Κωστή Μπαντουβά. Τον εκλεκτό του Αρχηγαντώνη στο Ηράκλειο. Τον χλευαστή των γυναικών και υβριστή των μπλόγκερς! Μήπως τελικά του κάνουμε τσάμπα διαφήμιση; Τι είναι ο άνθρωπος; Ένας ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ πολιτευτής της ΝΝΔούλας και τίποτε περισσότερο...
Άντε ας ασχοληθούμε τώρα με κάτι πιο σοβαρό...

O Γάλλος σκηνοθέτης Ζαν-Λικ Γκοντάρ στο πλευρό «πειρατή» του Ιντερνετ

Με ρούχα «πειρατή» εμφανίστηκε ο 79χρονος Γάλλος σκηνοθέτης Ζαν-Λικ Γκοντάρ, όχι βέβαια για να παίξει σε μια νέα ταινία του τύπου «Οι πειρατές της Καραϊβικής».
Ο μοντερνιστής καλλιτέχνης, ο οποίος ταυτίστηκε με τον νέο γαλλικό κινηματογράφο, τάχτηκε στο πλευρό του φωτογράφου Τζέιμς Κλιμάν, που κατηγορείται για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων μουσικών έργων από το Διαδίκτυο.
«Δεν υπάρχει πνευματική ιδιοκτησία» δήλωσε ορθά-κοφτά ο σύμμαχος του Τζέιμς Κλιμάν σε ...

Εξωτικό ξενοδοχείο αεροπλάνο!


Το ξενοδοχείο Costa Verde έχει δημιουργηθεί στην άτρακτο ενός Boeing 727 και βρίσκεται στο Manuel Antonio της Κόστα Ρίκα. ....................

Αυξήθηκε η περιουσία των 400 πλουσιοτέρων αμερικανών

Η αργή οικονομική ανάκαμψη επηρέασε λίγο τους πολύ πλούσιους στις ΗΠΑ.

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τον κατάλογο των 400 πλουσιοτέρων αμερικανικών επισημαίνοντας ότι η περιουσία τους αυξήθηκε κατά 8% από πέρυσι, φθάνοντας το 1 τρισεκατομμύριο 37 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου με περιουσία που ανέρχεται στα 54 δισεκατομμύρια δολάρια, και ...

Αερόστατα


Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση.

Δεν τους λυπούνται τους έρμους σαμαροδημοσιογράφους στη Ρηγίλλης;

Φαίνεται ότι ο Χάρι Πότερ δεν κάθεται στ’ αυγά του και «απλώνεται» προς Ρηγίλλης μεριά, όπου ήδη τον περιμένει ο μέγας Δρυίδης Σαμαρίξ για να πιούν μαζί το μαγικό μείγμα του τελευταίου.
Αν κρίνουμε από το σημερινό δημοσίευμα στον «Παράτυπο» του Ελεύθερου Τύπου, στη «Ρηγίλλης διαβάζουν Σκυλακάκη και γελάνε» διότι ο διαγραφείς Ευρωβουλευτής, στην επιστολή που απέστειλε για να τεκμηριώσει τη διαφωνία του με την πρόταση Σαμαρά «κατηγορεί τη ΝΔ ότι υποστηρίζει πώς τα αντισταθμιστικά θα αυξήσουν το ΑΕΠ κατά 7%, ενώ η ΝΔ λέει απλώς (sic) ότι τα αντισταθμιστικά είναι ύψους 7%».
Εκείνο που δεν καταλάβαμε εμείς είναι σε τι αντιστοιχεί ακριβώς αυτό το 7% των αντισταθμιστικών. Δεδομένου ότι το οικονομικό επιτελείο του κ. Σαμαρά κάνει ............

Το «περιοδικό» στηρίζει τους «Απόδημους Κρήτες» στην αήθη επίθεση που δέχεται από τον «κλητήρα» Μπαντουβά!

Έπειτα από τη νέα επίθεση του κυρίου Μπαντουβά προς τους "Απόδημους Κρήτες",  νιώσαμε την υποχρέωση να απαντήσουμε.

Αξιότιμε κύριε Μπαντουβά,
να είστε σίγουρος ότι δεν θα κρυβόμασταν πίσω απ'την ανωνυμία εάν εσείς, οι πολιτικοί, δε βρισκόσασταν οχυρομένοι πίσω από τους...
νομικούς σας συμβούλους.
Το blog μας θα συνεχίσει να υπάρχει και να εξελίσσεται και χωρίς την υποστήριξη ανθρώπων που αντιδρούν στην πικρή αλήθεια. Μας αρκούν οι υπόλοιποι.
Θα χαρούμε να ξαναδιαφημίσετε τα ξενοδοχεία σας στο blog μας. Ελπίζουμε, όμως, την επόμενη φορά να προσφέρετε και κάποιο δώρο στους αναγνώστες μας!
Με εκτίμηση,
"Απόδημοι Κρήτες"

Υ.Γ. Οι χαρακτηρισμοί που αναφέραμε για τον προστατευόμενό σας (προφανώς δεν έχει ούτε την ικανότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και το πράττει μέσω υμών) προέκυψαν έπειτα από ρεπορτάζ. Ελπίζω κι εσείς να πράξατε το ίδιο πριν μας αποκαλέσετε "κακόσειρους", "γιαλαντζί Κρητικούς", "αντράκια", "λιβελογράφους" κ.α.
Υ.Γ. 2 Θα περίμενε κανείς η πολυετής εμπειρία σας στην πολιτική να σας έχει μπολιάσει με την αρετή της ψυχραιμίας. Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι στην πρώτη αλήθεια που ακούσατε για συνεργάτη σας την απωλέσατε πλήρως...
Διαβάστε επίσης: 

Ο σκαφάτος πρώην υπουργός της ΝΔ …!

Η Νέα ΝΔ στα σκάφη αναστενάζει!...!
50 μέτρα σκάφος βρίσκεται υπό την κατοχή πρώην υπουργού της ΝΔ. Αξίζει ιδιαίτερης μνείας λόγω των μεγάλων διασυνδέσεών του, αλλά και λόγω της συγγένειάς του με πολύ μεγάλο στέλεχος της Νέας ΝΔ. Σφυρίζουν αδιάφορα οι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί αλλά η συγγένεια είναι υπαρκτή. Δε λένε να ξεκολλήσουν από την οικογενειοκρατία στη Νέα ΝΔ μια και η οικογενειοκρατία επικρατεί σε όλες τις βαθμίδες του κόμματος. Εάν δεν είναι αδέρφια ή γιοί θα είναι κουμπάροι και μπατζανάκια! Τζάμπα ο αγώνας ενάντια στα βιλαέτια και τα φέουδα, αφού αυτά έβγαλαν τον Αντώνη. Ήδη τα κουβαλά και ήδη κινείται ο Μεγάλος Πινόκιο Αντώνης στη σκιά του πρώην Μαξίμου!
Ποιός να είναι άραγε αυτός ο πενηντάμετρος σκαφάτος;

Μία αγάπη που δε στέκεται σε εμπόδια


Εκείνη δεν έχει πόδια, εκείνος δεν έχει χέρια… Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να ζουν ευτυχισμένοι μαζί και να δίνουν σε όλους εμάς μαθήματα ζωής. Δείτε το photostory που ακολουθεί με την καθημερινότητα τους! .......................

Συνέντευξη Σαμαρά: στημένη ερώτηση για Ψωμιάδη από εφημερίδα-"φάντασμα"


Ενάρξεις συνεντεύξεων τύπου με τους δημοσιογράφους των αγαπημένων εφημερίδων. Ερωτήσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των ερωτώμενων, κατόπιν συνεννοήσεως με τον εκπρόσωπο τύπου. Ερωτήσεις-χάδι. Ερωτήσεις-αβάντα... Όλα τα είχαμε δει στις συνεντεύξεις τύπου των αρχηγών των κομμάτων στη ΔΕΘ. Αλλά η ερώτηση από την παντελώς άγνωστη εφημερίδα «Λαγκαδάς», στην πρόσφατη ........

Ο Ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής Χατζημαρκάκης κράζει την φασιστική ΝΔ του Σαμαρά


Αναφορικά με τη διαγραφή του ευρωβουλευτή Θ. Σκυλακάκη από μέλος της ΝΔ - Ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης δήλωσε:
«Οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα και ρεαλισμό ενόψει της σημαντικής προσπάθειας που καταβάλλεται για την εξυγίανση των δημοσιονομικών της χώρας. Το τίμημα που πληρώνει ο ελληνικός λαός είναι βαρύ και η ευθύνη που φέρει η πολιτική κάστα είναι μεγάλη. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για εξωπραγματικές θεωρίες. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι στις μέρες μας καταπατάται το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης, ιδιαίτερα από μια πολιτική παράταξη η οποία ιδρύθηκε πάνω στην ιδεολογία της πολιτικής ελευθερίας. Δεν είναι λύση η ανακοπή κάθε φωνής που αντιπροσωπεύει μια άλλη, σωστή γνώμη, όπως του συνάδελφου ευρωβουλευτή Θεόδωρου Σκυλακάκη. Η λύση υπάρχει στη συνεκτικότητα και στην εποικοδομητική συνεργασία όλων των κομμάτων. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έθεσε επανειλημμένα, με τον ξεπερασμένο αντιδημοκρατικό τρόπο της διαγραφής, την παράταξή της εκτός του σύγχρονου πλαισίου λειτουργίας των Ευρωπαϊκών Ομάδων, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην απώλεια αξιοπιστίας του κόμματος στην Ευρώπη αλλά και της Ελλάδας γενικότερα».
Πηγή Φιλελεύθερη Κρήτη

Ο Καρατζαφέρης καλεί τη ΝΔ να καταθέσει σήμερα κιόλας πρόταση για Εξεταστική στο μνημόνιο

Να ζητήσει άμεσα τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο καλεί τη ΝΔ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του θα προσυπογράψει το αίτημα.
«Ειλικρινώς δεν κατανοώ γιατί για ένα τόσο σοβαρό, για τον ελληνικό λαό, ζήτημα, θα πρέπει να περιμένουνε να διερευνηθεί 'εάν και όταν' η ΝΔ γίνει κυβέρνηση» δήλωσε την Παρασκευή, κληθείς να σχολιάσει την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.
«Ο ΛΑΟΣ καλεί τη ΝΔ να καταθέσει σήμερα κιόλας πρόταση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα αυτό και ας ........

Κανείς δεν έχει βρει λύσεις. Οι Ελληνες πολεμούν να επιβιώσουν, χωρίς να κοιτάζουν ούτε μπρος ούτε πίσω

Κατά κανόνα, σε σχόλιο ή ανάλυση καταπιανόμαστε με κάποιο γεγονός και με αυτό επιχειρούμε να φωτίσουμε αθέατες πτυχές του παρόντος, να αναδείξουμε τις προκλήσεις του αύριο. Τι γίνεται, όμως, όταν αφήνουμε τα γεγονότα να μιλήσουν μόνα τους; Ας δούμε πώς φαίνεται ο κόσμος μέσα σε ένα 24ωρο, όπως αυτό αποτυπώθηκε από την International Herald Tribune της περασμένης Πέμπτης.

Το πρώτο θέμα αποκάλυπτε πόρισμα του Διεθνούς Οργανισμού Εμπορίου, το οποίο ...

Τα παιδιά των αδικοχαμένων Κρητικών πιλότων υιοθετεί η βουλή


Στην υιοθεσία των ανήλικων παιδιών των πιλότων σε αεροσκάφη οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος ως ελάχιστο φόρο τιμής προχωρά με απόφαση του το ελληνικό κοινοβούλιο. Ανάμεσα τους τα παιδιά του αδικοχαμένου Σήφη Αναστασάκη που με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του σε εναέριο δυστύχημα πάνω απο την Χρυσή κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης πριν απο μερικές εβδομάδες. ......................................

Για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους συνεδριάζουν οι μεταφορείς

Πανελλαδική γενική συνέλευση πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Στο λιμάνι του Πειραιά, όπου την Πέμπτη σημειώθηκε ένταση με μεταφορείς που εμπόδισαν την είσοδο φορτηγών στα πλοία, βρίσκονται αυτή την ώρα περίπου 30-40 ιδιοκτήτες φορτηγών. Η αναχώρηση των πλοίων γίνεται κανονικά, ωστόσο οι ...

Αν η ανεργία φτάσει το 20% και οι άνεργοι το ένα εκατομμύριο ...

... συνηθίζουμε να λέμε, θα γίνει κοινωνική επανάσταση. Θα γίνει; Υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα αυτό το υψηλότατο ποσοστό ανεργίας σιγά σιγά να εμπεδωθεί σαν άλλη μια πικρή πραγματικότητα.

Η κυβέρνηση, αντί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, το πιθανότερο είναι να βαφτίσει την υψηλή ανεργία «διαρθρωτικής» φύσης, δηλαδή πάγιο χαρακτηριστικό της ελληνικής οικονομίας, όπως έγινε στην Ισπανία η οποία μετράει πάνω από 4 εκατ. ανέργους. Οι Ισπανοί ήταν βέβαιοι ότι θα οδηγούνταν σε κοινωνική έκρηξη όταν οι άνεργοι στη χώρα θα ...

Διαγράφεται και ο Σπηλιωτόπουλος...;;;

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε χθεσινή του συνέντευξη στο MEGA και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, χαρακτήρισε τη διαγραφή Σκυλακάκη λανθασμένη επιλογή και τόνισε ότι οι διαγραφές πρέπει να αποφεύγονται, ενώ δήλωσε ότι αν ένα κόμμα θέλει να είναι σε τροχιά διακυβέρνησης πρέπει να ποντάρει στη σύνεση και τη συναίνεση. Παράλληλα μίλησε και υπέρ του μνημονίου. Τα όσα είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, έρχονται σε αντίθεση όχι μόνο σε αυτά που πιστεύει, αλλά και σε αυτά που πράττει ο κύριος Σαμαράς. Πάει κι αυτός για διαγραφή;

E-shop.gr: Φερέγγυοι εν μέσω κρίσης


Η e-shop.gr αναγνωρισμένη από την ICAP GROUP ως μια από τις δυνατότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα “Strongest Companies in Greece”.

Η e-shop.gr εντάχθηκε στις “Strongest Companies in Greece” της Icap Group, ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή. ...............................

Μέντιουμ...

Έχουμε βαρεθεί να ασχολούμαστε με τον ίδιο άνθρωπο αλλά κάθε μέρα δίνει κι από μια αφορμή για σχολιασμό.

Όταν θα έλθουμε εμείς στην κυβέρνηση θα κάνουμε μόνο μία: Την εξεταστική Επιτροπή για να αποκαλυφθεί στο λαό πως φτάσαμε στο Μηχανισμό Στήριξης και στο Μνημόνιο.

Έχοντας δει μόλις τους 11 πρώτους μήνες της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ο Σαμαράς προεξοφλεί ότι θα ζητήσει τη σύσταση μόνο μιας Εξεταστικής Επιτροπής. Ποιος του ζήτησε να δεσμευθεί για κάτι τέτοιο; Αν το ΠΑΣΟΚ εμπλακεί σε καμια 10αρια σκάνδαλα ακόμα; Ο Σαμαράς δεν θα αντιδράσει; Τεράστια απογοήτευση. Δεν ασχολούμαστε άλλο.

Μια μελωδία για κάθε ψυχική διαταραχή

Η μουσική μπορεί να συμβάλει στη θεραπεία συγκεκριμένων ψυχικών ασθενειών και ψυχοσωματικών διαταραχών, εκτιμούν αμερικανοί και σκωτσέζοι επιστήμονες, οι οποίοι ζητούν από τους ασθενείς τους να ακούνε συγκεκριμένα μουσικά κομμάτια. Π.χ., ο Μπετόβεν θεωρείται κατάλληλος για την αντιμετώπιση κρίσεων πανικού, οι Ρink Floyd για την κατάθλιψη, ενώ η τζαζ γενικά θεωρείται το πλέον «θεραπευτικό» είδος μουσικής. .............................

Παγκόσμιες πρωτιές...

1918 - Ο μάγος Houdini εξαφανίζει έναν ελέφαντα μαζί με τον γυμναστή του!
1983 - Ο David Copperfield εξαφανίζει το Άγαλμα της Ελευθερίας!
1994 - Ο Franz Harary εξαφανίζει το Tower Bridge στο Λονδίνο!
και...
2011 - Ο Αντώνης Σαμαράς εξαφανίζει το Έλλειμμα της Ελλάδος

Ανακαλύφθηκαν γονίδια που σχετίζονται με το άσθμα

Μια μεγάλη διεθνής επιστημονική έρευνα ανακάλυψε σε ανθρώπους αρκετές γενετικές παραλλαγές που συνδέονται με το άσθμα. Η εξέλιξη αυτή μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων, αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν μπορεί να οδηγήσει σε προβλέψεις για το ποιος άνθρωπος τελικά θα εμφανίσει άσθμα. ......................

Τεκμηριώθηκε η βιβλική «Έξοδος» του Μωϋσή

Ο ερευνητής του πανεπιστημίου του Κολοράντο (ΗΠΑ), Καρλ Ντριούζ, ειδικός γιά τα ατμοσφαιρικά θέματα, τεκμηρίωσε, τελευταία, το φυσικό φαινόμενο, που επέτρεψε τη βιβλική «Έξοδο» του Μωϋσή από την Αίγυπτο, όπου ο Φαραώ κρατούσε αιχμάλωτους γιά χρόνια τους Εβραίους.
Όπως επισημαίνει ο κ. Ντριούζ, έχει πλέον εντοπιστεί και το «πέρασμα» της βιβλικής «Εξόδου», που έγινε πριν από 3.000 έτη, που θα ήταν ............

Ποιος είναι το πραγματικό «δεκανίκι» του Παπανδρέου…;

Καλά, βρε σεις, το πιστέψατε, ότι τα «φιλαράκια», οι «συμφοιτητές», οι «συγκάτοικοι» τα χάλασαν…; Το χάψατε τόσο εύκολα το παραμύθι; Αν ναι, την πατήσατε! Και μαζί σας, δυστυχώς, και η συντριπτική πλειοψηφία ακόμη και των πλέον έγκριτων δημοσιογράφων και αναλυτών! Που… στενοχωριούνται, επειδή η «συναίνεση κορυφής» που είχε διαφανεί στην αρχή, με την εκλογή Σαμαρά, δήθεν τώρα χάθηκε…
Όχι, όχι. Μην πιστεύετε μόνο σε ό,τι βλέπετε. Υπάρχουν αθέατες πλευρές που εκεί βρίσκεται η αλήθεια. Υπάρχουν οι «παιγνιώδεις» μυστικοσύμβουλοι, με master και διατριβές στις θεωρίες των παιγνίων και του χάους! Και απ’ ό,τι φαίνεται, σας την έφεραν!
Γιώργος και Αντώνης παραμένουν “friends for ever”… Όπως...

Ο Σαμαράς δεν θέλει την αλήθεια! Διαγράφει όποιον έχει άποψη και λέει την αλήθεια!

Ο Θοδωρής Σκυλακάκης «τόλμησε» και είπε την άποψή του...
Ο Θοδωρής Σκυλακάκης «τόλμησε» και είπε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό !
Ο Θοδωρής Σκυλακάκης «τόλμησε» να θέλει…να μιλήσει στη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ν.Δ.!
Ο Θοδωρής Σκυλακάκης «τόλμησε» να πιστεύει πως δεν υπάρχουν «μάγοι» να κάνουν τα «μαγικά κόλπα» τους.
Ο Θοδωρής Σκυλακάκης διέπραξε το «έγκλημα» να πει αυτό που πιστεύει!
Ο Θοδωρής Σκυλακάκης «τόλμησε» να έχει ..........

Την επόμενη εβδομάδα η απάντηση Καραμανλή για το Βατοπέδι

Με επιστολή θα ανταποκριθεί την επόμενη εβδομάδα ο Κώστας Καραμανλής, στην κλήση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση του Βατοπεδίου και τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες πέντε πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας.

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία του με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Δ. Τσιρώνη, ο πρώην πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως την επόμενη εβδομάδα, θα αποστείλει επιστολή, με την οποία θα τοποθετηθεί για την υπόθεση.

«Ανεξάρτητα από το περιεχόμενό της, η μαρτυρία του πρώην πρωθυπουργού θα είναι ..........