Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σύνεντευξη Στέφανου Μάνου στο ΚΑΝΑΛΙ 1

Ο πρόεδρος της «ΔΡΑΣΗΣ», Στέφανος Μάνος, μιλώντας στην εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας» που παρουσιάζουν στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά, στους 90,4, ο Βασίλης Σκουρής και η Μαριτίνα Ζαφειριάδου, μεταξύ άλλων δήλωσε:
Ο «διχασμός» είναι μεταξύ λογικών και ηλιθίων και όχι μεταξύ «μνημονιακών» και «αντιμνημονιακών».  
   Οι «ηλίθιοι» ας πάνε να επαναδιαπραγματευτούν τους όρους του Μνημονίου.
·         Γιατί δεν μας λέει ο Σαμαράς πως θα «μηδενίσει» το έλλειμμα; Όλοι αυτοί οι μάγοι, δεν έχουν βαρεθεί τα «μαγικά»;

·         Όταν μιλάς δημοσίως πρέπει να εξηγείς τι προτείνεις, δεν πρέπει να απαιτούνται μετά .........

Ήρθε το σκοτάδι! Μη λυπάσαι φίλε. Ο Αντώνης είναι το φως του κόσμου!

Φωτιές σε Ρέθυμνο και Χανιά

Συνεχίζουν να καίνε οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το μεσημέρι  στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Σέμπρωνας αλλά και στις Ατσιπάδες.
Στις Βρύσες του Δ. Φοίνικα στο Ρέθυμνο, έχουν αποτεφρωθεί 80 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης, και 20 δασικής και γεωργικής από ένα τρίτο πύρινο μέτωπο το οποίο τελικά έσβησε με την παρέμβαση ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων.
  Στο Δ. Μουσούρων, στα Χανιά, εξακολουθεί να καίει η φωτιά. Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής επιχείρησε και στα 4 σημεία , ενώ ρίψεις νερού πραγματοποίησαν τα ελικόπτερα της Υπηρεσίας.

Lady Gaga:Το πιο καλοπουλημένο προϊόν του 21ου αιώνα!

Η σούπερ σταρ της ποπ με τον νέο θρίαμβό της στα Video Μusic Αwards, όπου απέσπασε οκτώ διακρίσεις, αποδεικνύει ότι ακόμη και αν καλλιτεχνικά αμφισβητείται, σε θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας είναι «επιστήμων».«Αν δεν πολεμήσουμε για τα δικαιώματά μας, σύντομα θα έχουμε τα ίδια δικαιώματα με το κρέας που έχουμε πάνω στα κόκαλά μας».
Με αυτή τη δήλωση η Lady Gaga προσπάθησε να εξηγήσει την εξωφρενική εμφάνισή της στα Video Μusic Αwards του ΜΤV με φόρεμα που παρέπεμπε σε κομμάτια ωμού κρέατος.
Για να συμπληρώσει, δείχνοντας το εξώφυλλο της ιαπωνικής «Vogue» όπου εμφανίζεται γυμνή με πραγματικές μπριζόλες να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του σώματός της: «Εγώ δεν είμαι ένα κομμάτι κρέας».
Αυτό βεβαίως είναι εμφανές από τις ευφυείς ..........

"Aπογοήτευση η πρόοδος των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας"

Greece's Prime Minister George Papandreou sits during the Millennium Development Goals Summit at the U.N. headquarters in New York, September 20, 2010. REUTERS/Shannon Stapleton  (UNITED STATES - Tags: POLITICS)

Την απογοήτευση που έχει προκαλέσει η έλλειψη προόδου σε ό,τι αφορά την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας όπως είναι η μείωση κατά 50%, έως το 2015, των ανθρώπων που ζουν με λιγότερο από ένα δολάριο την ημέρα, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για «την αντιμετώπιση της φτώχειας, της πείνας και της ανισότητας των δύο φύλων», που ..........

Ο Αντώνης και η Ελπίδα

Σαν Σήμερα πέθανε το 1971 ο Γιώργος Σεφέρης

Ο Γιώργος Σεφέρης (Γιώργος Σεφεριάδης όπως είναι το πραγματικό του όνομα), νομπελίστας έλληνας ποιητής και διπλωμάτης, γεννήθηκε στη Σμύρνη στις 29 Φεβρουαρίου του 1900. Ηταν πρωτότοκος γιος του Στυλιανού και της Δέσπως Σεφεριάδη.
Το ξέσπασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου θα αναγκάσει την οικογένεια να εγκατασταθεί το 1914 στην Αθήνα όπου ο Γιώργος Σεφέρης θα ...........

Ο Αντώνης ξεκίνησε χθες την επανάσταση του ….. ανόητου!

Ποιό αυτονόητο! Αναβαθμιστήκαμε! Από το αυτονόητο περάσαμε στο ανόητο! Για βλάκες ψάχνει ο Αντώνης ή αυτοί οι μυστικοσύμβουλοι νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο; Εάν ήταν να εξαφανιστεί το έλλειμμα σε δυό χρόνια γιατί δεν το εξαφάνιζε όταν ήταν στην κυβέρνηση; Α ναι! Τότε ήταν απασχολημένος γιατί μοίραζε κονδύλια του ΟΠΑΠ. Είχε κρύψει στα συρτάρια του Υπουργείου Πολιτισμού την ιδιότητα του «μεγάλου» οικονομολόγου!
Γιατί δεν ψηφίζω Σαμαρά;
Θα μας πάρει δάνειο 110 δις χωρίς μνημόνιο.
Θα μας φέρει ανάπτυξη χωρίς διαρθρωτικές αλλαγές τύπου Καλλικράτη.
Θα μηδενίσει το δημόσιο χρέος της χώρας σε μόλις δύο χρόνια.
Θα επιτύχει την παγκόσμια ονομασία των Σκοπίων σε Σκόπια.

Όταν ο Βαγγέλας θυμόταν το δάκρυ του Καραμανλή

Ο Μr. Facebook στον Ολυμπο!

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ, άσημος φοιτητής του Χάρβαρντ προ εξαετίας, με ένα πρόγραμμα κοινωνικής δικτύωσης εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση της λίστας των πιο σημαντικών της χρονιάς εκτοπίζοντας το αφεντικό της Αpple.
Εχουν περάσει μόλις έξι χρόνια από τότε που ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ , κλεισμένος στο δωμάτιό του, στον ξενώνα του κολεγίου όπου φοιτούσε, έβαζε τις τελευταίες «πινελιές» στο πρόγραμμα του Facebook.
Τον περασμένο Ιούλιο οι χρήστες της ιστοσελίδας ξεπέρασαν τα 500 εκατομμύρια σε .......

Ο κύκλος των χαμένων... αυτοκριτικών...

Λυκουρέντζος: "Ο κύκλος της αυτοκριτικής έχει κλείσει, έχει εξαντληθεί αυτή η συζήτηση και νομίζω ότι για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά, ένα κόμμα το οποίο απομακρύνεται από την εξουσία έκανε τέτοια εκτεταμένη συζήτηση"

E; Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά και δεν το πήραμε πρέφα;!
Διαφωτίστε μας σε κάτι: Στον κύκλο της αυτοκριτικής εντάσσεται και η πλήρης στήριξη Σαμαρά στα "έργα και ημέρες" του Καραμανλή;  / / antikrogias / /

Κυβερνοπόλεμος ακτιβιστών κατά της βιομηχανίας μουσικής και κινηματογράφου

Αντιδρώντας στη στοχοποίηση της υπηρεσίας ανταλλαγής αρχείων Pirate Bay, ακτιβιστές της ηλεκτρονικής πειρατείας εξουδετέρωσαν δικτυακούς τόπους της Κινηματογραφικής Ένωσης Αμερικής (MPAA) και της Ένωσης Δισκογραφικής Βιομηχανίας Αμερικής (RIAA).
Όπως ανακοίνωσαν οι χάκερ στο δικτυακό τόπο 4chan, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε ως ..........

Τα 7(κυρίως) ψέμματα του Σαμαρά

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι ψεύδεται, εξαπέλυσε -ενώπιον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή- ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της 75ης ΔΕΘ, όπου παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματός του για έξοδο από την κρίση.
  Κατά την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων στην 75η ΔΕΘ, αναφέρθηκε στα «επτά ψέματα» που σηματοδοτούν την εποχή της παρακμής και στις «εφτά αλήθειες», που είναι οι προτάσεις της ΝΔ για την αλλαγή του κλίματος κι ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης, με στόχο να αποδομήσει την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης. Διαβάστε περισσότερα: tovima
Τα επτά ψέμματα
Το πρώτο ψέμα που έχει χρεοκοπήσει, κατά τον κ. Σαμαρά, είναι η «κοινωνική πολιτική» που .............

O Δίας στις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις του έως το 2022

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου, ο Δίας θα περάσει σε απόσταση 380 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη και θα παραμείνει εξαιρετικά φωτεινός για αρκετές εβδομάδες. Είναι το κοντινότερο πέρασμα του πλανήτη από το 1963 και μέχρι το 2022, ανακοίνωσε η NASA.
Όσοι έχουν ερασιτεχνικά τηλεσκόπια θα μπορέσουν να δουν την Κόκκινη Κηλίδα, μια καταιγίδα δύο φορές μεγαλύτερη από τη Γη που μαίνεται στον Δία εδώ και αιώνες.
Θα μπορέσουν επίσης να δουν τα .........

Δημοσιογραφικά στραβοπατήματα...

Xρειάζονται δύο για ένα ταγκό. Αλλά δεν φτάνει- πρέπει να χορεύουν και σωστά αμφότεροι. Για δύο συνεχόμενα μεσημέρια Κυριακής στη Θεσσαλονίκη η ελληνική δημοσιογραφία στραβοπάτησε αμέτρητες φορές. Η παρουσία των πολιτικών συντακτών της επικράτειας στις παραδοσιακές συνεντεύξεις Τύπου του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέδειξε ότι...

Θερμή υποδοχή για Γιαννουλάκη-Μπακογιάννη στην ενδοχώρα του Ηρακλείου (video)


Η "Μάχη για την Κρήτη" ξεκίνησε με ορμή. Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Δημήτρης Γιαννουλάκης περιοδεύουν στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.

Δημόσια και… προσωπική συγγνώμη από Ουιφαλούσι

Στο πρόσωπο του Τόμας Ουιφαλούσι πολύς κόσμος βλέπει από το βράδυ της Κυριακής έναν… εχθρό του ποδοσφαιρικού θεάματος. Ο άνθρωπος που τραυμάτισε τον Λιονέλ Μέσι στον αστράγαλο στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα απολογήθηκε τόσο δημόσια, όσο και προσωπικά στον Αργεντινό σούπερ σταρ, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να τραυματίσει τον αντίπαλό του στην επίμαχη φάση. .........................

Χαστούκι στον Σαμαρά από το ΙΟΒΕ: «Η έξοδος από το μνημόνιο σημαίνει ακαριαίος θάνατος»

Ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ κ Γ. Στουρνάρας μιλώντας σήμερα στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ εκτέλεσε ουσιαστικά τον «καλό» και «ταλαντούχο» Α. Σαμαρά:«Αν βγούμε από το μνημόνιο σήμερα αυτό σημαίνει ακαριαίος θάνατος. Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αμέσως, και για όσους νομίζουν ότι αυτό είναι καλό ας δούνε την Αργεντινή 10 χρόνια μετά τη χρεοκοπία και ακόμη δεν μπορεί να δανειστεί από τις αγορές, ακόμα ο κόσμος δεν έχει πάρει τα λεφτά του από τις τράπεζες από τότε, κι ακόμα υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού που κυριολεκτικά πεινάει σε μια χώρα πάρα πολύ εύφορη, σε μια χώρα πάρα πολύ παραγωγική».
Αυτό που χρειάζεται τώρα σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα είναι επικαιροποίηση του μνημονίου …… «δηλαδή αν δείτε ........

Η αθέατη άβυσσος της ανεργίας

Αν η ανεργία φτάσει το 20% και οι άνεργοι το ένα εκατομμύριο, συνηθίζουμε να λέμε, θα γίνει κοινωνική επανάσταση. Θα γίνει; Υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα αυτό το υψηλότατο ποσοστό ανεργίας σιγά σιγά να εμπεδωθεί σαν άλλη μια πικρή πραγματικότητα.

Η κυβέρνηση, αντί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, το πιθανότερο είναι να βαφτίσει την υψηλή ανεργία «διαρθρωτικής» φύσης, δηλαδή πάγιο χαρακτηριστικό της ελληνικής οικονομίας, όπως έγινε στην Ισπανία η οποία μετράει πάνω από 4 εκατ. ανέργους. 
Οι Ισπανοί ήταν βέβαιοι ότι θα οδηγούνταν σε ..........

Αλκοόλ και πρόωρη άνoια

Στην εκδήλωση πρόωρης άνοιας συμβάλει η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, όπως δείχουν στοιχεία μελέτης Αυστραλών μελετητών. .....................

Ρε δώστε την Ελλάδα μας στον Αντώνη!

Σε μόλις δύο χρόνια θα εξαφανίσει το έλλειμμα με αυξήσεις μισθών και συντάξεων, μειώσεις φόρων και μπόλικη ελπίδα. Άρα αφήστε τον ταλαντούχο Αντώνη να κάμει πράξη το όραμα με την ελπίδα μας ….

Περίεργες κούπες

Για καφέ και όχι μόνο...

΄Ηταν πολύ καλός ο Σαμαράς ...... Θεά!

Που είδαν την καλοσύνη του? Όμηρος του Καραμανλή πήγε, όμηρος έφυγε.
Η μήπως άρεσαν στα παπαγαλάκια τα καλαμπούρια που είπε για την Ντόρα (ότι στηρίζει τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ)?
Αλλά κυρίως στο...
μέγα θέμα της Οικονομίας. Τι είπε?
Ναυάγιο σκέτο ήταν και στους αριθμούς, αλλά και στην τοποθέτησή του στο παρελθόν που κληρονόμησε από τον Καραμανλή. Ούτε οι κλακαδόροι που είχαν μαζέψει στο Βελλίδειο, αν τους ρωτήσεις, εκτός υπηρεσίας, θα σου πουν πως δεν είναι δυνατόν 6 χρόνια να τα έκανε καλά η Κυβέρνησή τους, και στους 4 πρώτους μήνες που ήρθε το ΠΑΣΟΚ να κατέστρεψε την χώρα.
Ο Σαμαράς πέταξε εδώ και καιρό, ένα .......

Τεστ... διαστροφής...

Παρατηρήστε καλά τη φωτογραφία...
Τί είδατε;;;

Την έφερε ο Δημήτρης Σαραβάκος στον εκλεκτό «Δράκο» του Σαμαρά

Κατεβαίνει με Τατούλη. Ο πρώην "γαλάζιος" νομάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σαραβάκος ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και εντάσσεται στον συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας.
"Στόχος της συστράτευσης είναι η συγκρότηση μίας ισχυρής ευρωπαϊκής περιφέρειας, μέσα από την δημιουργική κινητοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας, από όπου κι αυτές προέρχονται.

Reuters: Η στήριξη της Ελλάδας θα συνεχιστεί και μετά το 2013

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα μετά το 2013 που ολοκληρώνεται το τριετές πρόγραμμα χρηματοδοτικής στήριξης ύψους 110 δισ. ευρώ, εάν η χώρα δεν μπορεί να έχει έως τότε πρόσβαση στις αγορές κεφαλαίων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Το πρακτορείο επικαλείται πηγή που παρακολούθησε την ενημέρωση των διεθνών επενδυτών από τον ........

Ο Μαρινάκης στηρίζει την ΑΕΚ για την διαιτησία

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε η ΑΕΚ στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος της Super League έμεινε πιστός στην αναγγελία του ότι δε θ’ ανεχθεί διαιτητικά λάθη ανεξαρτήτως από τα ποια ομάδα αδικείται και ποια ευνοείται.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού σε δήλωσή του καυτηρίασε τα .........

Ντόρα: "Να πει την αλήθεια για τη διαγραφή μου ο Σαμαράς"

Η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Μπακογιάννη κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να πει την αλήθεια σχετικά με τη διαγραφή της, σε συνέντευξή της στον Real Fm. Όπως ανέφερε, δεν έφυγε μόνη της από τη ΝΔ, αλλά διεγράφη γιατί θέλησε να ασκήσει το συνταγματικό της δικαίωμα και να εκφράσει με την ψήφο της στη Βουλή την άποψή της.
"Γιατί δεν έχει το θάρρος ο κ. Σαμαράς να στηρίξει τους λόγους διαγραφής μου; Να πει ότι διεγράφην γιατί είχα ........

Έχει γίνει συνήθεια το σφουγγάρι στον Αντώνη! Τώρα θα μας σφουγγαρίσει και το έλλειμμα!

Πρώτα θα εξαφανίσει το μνημόνιο και έπειτα σε δύο χρόνια θα εξαφανιστεί το έλλειμμα.
Θα τα σφουγγαρίσει ο Αντώνης!
Όχι σαν τις «κακομοίρες»(όπως ο ίδιος λέει) τις καθαρίστριες, αλλά ως μέγας οικονομολόγος που έχει συμβούλους τον αποτυχημένο τραπεζοϋπάλληλο Μηταράκη και τον κακομοίρη σαλαμινομάχο εκπορθητή Φαήλο!
Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή!
Η καταστροφή είναι βεβαία!

Πριν και μετά τις 6 μπύρες...!!!


// clopyandpaste.blogspot.com //

Ο αδυσώπητος πόλεμος που δέχεται ο Αντώνης από τα ΜΜΕ!


Τεράστιες επιθέσεις δέχεται η παρουσία του Αντώνη στη ΔΕΘ. Αυστηρή κριτική και απίστευτη αποδόμηση! Όπως βλέπετε στα πρωτοσέλιδα τον χτυπάνε αλύπητα! Προς Θεού, αυτό δεν λέγεται γλείψιμο! Σκεφτείτε δηλαδή να μην του έκαναν και πόλεμο!

Τελικά τί τρέχει με τον Καραμανλή και τον Σαμαρά;

Οι μισές εφημερίδες επιμένουν ότι ο Σαμαράς καλύπτει τον πρώην και οι άλλες μισές, ότι παίρνει αποστάσεις! Φυσικά και μόνο η παρουσία του στη ΔΕΘ, υπενθυμίζει στον Αντώνη ποιος είναι το αφεντικό της «παράταξης»! Όσο για τις εφημερίδες που βλέπουν «αποστάσεις», μάλλον παιχνίδι κάνουν ευθυγραμμισμένο με τις συνιστώσες των ακροδεξιών της Νέας Ρηγίλλης, των Δικτυωμένων και των σκληρών πρώην Πολανιτών. Το παιχνίδι είναι μόνο επικοινωνιακό. Πέραν τούτου, ουδέν! Ο Αντώνης δεν μπορεί καθόλου να ακουμπήσει τον Κωστάκη. Είναι ο ιδιοκτήτης. Ο Αντώνης είναι περαστικός. Αντιθέτως, ο Κωστάκης μπορεί να κάμει χαλάστρα όποτε θέλει του μεγάλου ηγέτη Αντώνη …..

Το ΠΑΣΟΚ τρέμει τον Νοέμβρη

Το αρχικό πλάνο αν και εκτελέστηκε σωστά και σχετικά έγκαιρα, έχοντας την κάλυψη και την υποστήριξη των κλασσικών ΜΜΕ, τίθεται πλέον σε δοκιμασία. ................

Διαφανή αντικείμενα!

Όλα στη φόρα...

Καλώς ήρθες στο διαδίκτυο Σοφία!

Ξεκίνησε η λειτουργία της διαδικτυακής εφημερίδας "Ελεύθερη Ζώνη", της Σοφίας Βούλτεψη. Πολύ καλό στήσιμο, σεμνό, σοβαρό και ….. ειλικρινές. Στο μήνυμα που στέλνει, με τίτλο «Αυτή η εφημερίδα» υπενθυμίζει ότι  ο λαός δεν προστατεύτηκε από τα ψέματα:
Σήμερα η χώρα ζει μια εθνική καταστροφή. Τα σημάδια ήταν εκεί, τα βλέπαμε, τα αγγίζαμε. Αυτοί που προκάλεσαν αυτήν την καταστροφή είχαν κάθε ...........

Η Γαλλίδα που διάλεξε να γίνει Ελληνίδα .

Η 26χρονη ηθοποιός Αριάν Λαμπέντ που με την πρώτη κινηματογραφική εμφάνισή της στο «Αttenberg» ενθουσίασε την κριτική επιτροπή του 67ου Φεστιβάλ Βενετίας επιλέγει τη χώρα μας για τις καλλιτεχνικές δραστηριότητές της. ............

Γρανίτα μαριχουάνα

Παγωτό με μαριχουάνα λανσάρισε επιχειρηματίας στις ΗΠΑ, το οποίο μάλιστα βγαίνει και σε διαφορετικές γεύσεις. Απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να καπνίζουν, αλλά να τρώνε τη μαριχουάνα τους.  ..........................

ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ?

Τα επτά ψέματα κατά τον κ. Σαμαρά, είναι:
- Πρώτο ψέμα, ότι μπορούμε να ζούμε συνεχώς μοιράζοντας δανεικά και συσσωρεύοντας χρέη.
- Δεύτερο ψέμα: ότι το χρέος το δημιούργησε η προηγούμενη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
- Τρίτο ψέμα: ότι για όλα όσα έγιναν από τον Οκτώβριο του 2009 φταίει, τάχα, και πάλι η ............

Ζωγραφική πάνω στη σκόνη!


Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση. (Μέγεθος αρχείου: 2.16MB)
 

Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα: "Προσέξτε, κ. Σαμαρά"

Το «αντιμνημονιακό» μέτωπο που επιχειρεί να ενισχύσει ο κ. Αντ. Σαμαράς εν όψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών προκαλεί δυσφορία όχι μόνο σε μεγάλο τμήμα των «γαλάζιων» ψηφοφόρων που αποτελούν την «αστική ραχοκοκαλιά» του κόμματος, αλλά και σε κορυφαία στελέχη της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς και βασικών διεθνών οργανισμών, όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η στάση της ΝΔ και οι κατηγορίες- μέχρι στιγμής παρασκηνιακές- για ταύτιση με την ακραία ρητορική των κομμάτων της Αριστεράς τη φέρνουν σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει αλλαγή κλίματος- προς το αρνητικότερογια την εμπλοκή του ΔΝΤ κυρίως από κεντροδεξιά κόμματα των χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Η συνολική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι του μνημονίου έχει...

Η χειρότερη εμφάνιση πολιτικού αρχηγού στην ιστορία της ΔΕΘ

Δεν αξίζει να σπαταλήσουμε χρόνο και φαιά ουσία για να σχολιάσουμε μία προς μία τις έωλες και ανερμάτιστες τοποθετήσεις του κ. Αντώνη Σαμαρά το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ. Το ρεζουμέ της όλης επιχείρησης δικαιώνει απόλυτα την εύστοχη ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ.: «Ασταθής, πλατιασμένος, αόριστος λόγος με αμετροεπείς προτάσεις, ακατάληπτες και ακατανόητες, τόσο από τους ειδικούς όσο και από την κοινωνία. Προφανώς πήγαν χαράμι τα πολύωρα σεμινάρια των επικοινωνιολόγων…» Και να φανταστεί κανείς, ότι η «προετοιμασία» για τη ΔΕΘ υπήρξε η κύρια… αιτία για την απουσία του κ. Σαμαρά από τη σημαντική Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος την περασμένη Τετάρτη! Τόσο κακό για το τίποτα…
Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε πολιτικός αρχηγός να χρειάστηκε τόσο πολύ χρόνο για να καταδείξει την πολιτική και ιδεολογική του φτώχεια. Την παντελή απουσία οποιασδήποτε συγκεκριμένης ρεαλιστικής και άμεσα εφαρμόσιμης πρότασης για τη διέξοδο από την οικονομική κρίση. Μόνο ευχολόγια, κριτική, αφορισμοί και κουραστικές θεωρητικολογίες. Καμία απολύτως πρόταση! Ούτε για δείγμα! Σπαταλούσε τουλάχιστον δέκα λεπτά (!!!) για να «απαντήσει» σε ερωτήσεις συγκεκριμένες και ξεκάθαρες. Και μετά την πάροδο της κάθε «απαντήσεως» κανείς δεν είχε καταλάβει «τι εννοούσε ο ποιητής»… Τα δε φλέγοντα ερωτήματα παρέμειναν αναπάντητα και το τοπίο θολό και συγκεχυμένο.
Στο μόνο που επέλεξε να γίνει «σαφής» ήταν στο...