Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Η Τουρκία είπε ... "ΝΑΙ" στον Ερντογάν και την μεταρρύθμιση

Έξι στους δέκα Τούρκους που προσήλθαν στις κάλπες της Κυριακής ψήφισαν υπέρ των αλλαγών στο τουρκικό Σύνταγμα που προτείνει η κυβέρνηση, αποτελέσματα που αποτελεί καίρια πολιτική νίκη για τον πρωθυπουργό της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Υπέρ των αλλαγών ψήφισε το 58% του εκλογικού σώματος, ενώ η συμμετοχή στη διαδικασία έφτασε το 77%. Τα ποσοστά του «ναι» είναι ........

Δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί, φταίμε όλοι μας.

Διαβάζω και ακούω παντού αγανακτισμένους πολίτες κατά της Κυβέρνησης, κατά των πολιτικών κομμάτων και αναρωτιέμαι έχουμε σαν Έλληνες πολίτες σώας τας φρένας;
Ουρανοκατέβατοι μας ήρθαν όλοι αυτοί που καταλήστεψαν τον τόπο; Δεν βγήκαν με την ψήφο του ελληνικού λαού;
Όσους μετανάστες κι αν φέρνουν για να βγούνε δεν μπορούν να βγούνε σε καμία περίπτωση στην εξουσία μόνο από αυτούς.
Πώς φίλε Έλληνα να μην καταληστεύουν τον τόπο όταν εσύ προη! γουμένως τους έχεις ..........

"Δεν θα καθυστερήσει η δημιουργία νέου κόμματος"

Τη θέση πως δεν πρόκειται να καθυστερήσει πολύ με την ίδρυση κόμματος, που θα είναι διαφορετικό από τα άλλα ελληνικά κόμματα και για το οποίο αναζητούνται δημιουργικοί άνθρωποι, διατυπώνει η ανεξάρτητη βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στο φύλλο του Σαββατοκύριακου της αυστριακής εφημερίδας «Ντερ Στάνταρντ».
Στη συνέντευξή της, η οποία έχει ως τίτλο «Με την κρίση πέθανε η παλιά πολιτική», η κ. Μπακογιάννη αναφέρεται διεξοδικά στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα, στα λάθη για την αντιμετώπισή της και στις δικές της προτάσεις, στη δυσαρέσκεια των Ελλήνων από τους πολιτικούς, καθώς και στη  ........

Ένα σύνδρομο που «θερίζει»:η λατρεία των διάσημων

Με τις ευλογίες του Διαδικτύου και των άλλων μέσων ενημέρωσης, τα φαινόμενα «θεοποίησης» κάθε λογής διασημοτήτων τείνουν να προσλάβουν διαστάσεις επιδημίας. 
Ο ένας στους τρεις εκτιμάται ότι έχει «κολλήσει» με κάποιον διάσημο, κατάσταση που χαρακτηρίζεται ως διαταραχή.Ως γνωστόν, μια επιτυχημένη καριέρα στη σοουμπίζ συνοδεύεται από ένα «πλούσιο» φαν κλαμπ, αμέτρητα αυτόγραφα, κραυγές, λουλούδια, γράμματα και πάει λέγοντας. 
Οπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες όμως, πολλές φορές οι θαυμαστές, μην μπορώντας να  ........

Αναζητούνται διαστημικοί ωκεανοί

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σιάτλ αναπτύσσουν μια νέα τεχνολογία διαστημικής εξερεύνησης η οποία θα ενσωματωθεί στα νέας γενιάς διαστημικά τηλεσκόπια που θα εκτοξευθούν τα επόμενα χρόνια για να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τα υπόλοιπα που βρίσκονται ήδη σε τροχιά γύρω από τη Γη. 
Η συγκεκριμένη τεχνολογία θα επιτρέπει στα διαστημικά τηλεσκόπια να ..........

Υποδοχή ήρωα ετοιμάζουν στον Καραμανλή οι οπαδοί του ….

Τη Θεσσαλονίκη πρόκειται να επισκεφθεί ο Καραμανλής και του ετοιμάζουν υποδοχή ήρωα για να του τονώσουν το πεσμένο ηθικό. Αν και δεν είναι τόσο πεσμένο μια και του έχει ανέβει η όρεξη. Από το περιβάλλον του, επιμένουν ότι σύντομα θα δικαιωθεί και θα τον αναζητήσει ξανά η βάση του κόμματος και σε δεύτερη φάση η ελληνική κοινωνία. Η μεγάλη επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού ξεκινά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας με την θριαμβευτική υποδοχή που λέγεται ότι του ετοιμάζουν οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να παραστεί στην πολυαναμενόμενη και σωτηριακού περιεχομένου (ως συνήθως) ομιλία του Σαμαρά στη ΔΕΘ.
Μέχρι τότε ας θυμηθούμε το άρθρο του Παπαχελά στην «Καθημερινή»: “Ο κ. Καραμανλής και η ευθύνη”:
Λένε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Στη δική μου περίπτωση η ελπίδα ήταν πως ο Κώστας Καραμανλής έκρυβε κάπου βαθιά μέσα του κάτι από ..........

Ντόρα Μπακογιάννη:«Κατώτερη των περιστάσεων η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ»

«Στην πιο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα η παρουσία του πρωθυπουργού κ.
Παπανδρέου στη ΔΕΘ ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Όχι γιατί, δεν διολίσθησε σε μια ακατάσχετη παροχολογία, αλλά γιατί επανέλαβε χιλιοδιακηρυγμένα πράγματα χωρίς να κάνει αποφασιστικά βήματα.
Δεν πήρε γενναίες αποφάσεις για καθοριστική μείωση της φορολογίας.
Δεν τόλμησε να συγκρουστεί με τη σπατάλη που συνεχίζεται σε ΔΕΚΟ και νοσοκομεία.
Δεν υπηρετεί τη λογική και την κοινωνική δικαιοσύνη, στερώντας από τους συνταξιούχους αύξηση 3% που δικαιούνται με βάση το αρχικό μνημόνιο.
Η Ελλάδα της επόμενης μέρας, η Ελλάδα που αρμόζει στις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις αυτού του τόπου, έχει ανάγκη από τολμηρές ιδέες και απλή λογική.»

Θέλεις να πετάξεις παπούτσι; Κανόνισέ το με το BBC …

..... για καλύτερη βιντεοσκόπηση και για πετυχημένη "είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου"!
Με εξασφαλισμένη θεαματικότητα! Όπως επί Καραμανλή έτσι και τώρα το BBC συνεχίζει την ανθελληνική του εκστρατεία με στόχο φυσικά την Ευρωζώνη μια και η Ελλάδα αποτελεί τον αδύναμο κρίκο της.
Το δυστύχημα είναι ότι πάντα βρίσκονται πρόθυμοι Εφιάλτες που συμμετέχουν στα βρώμικα επικοινωνιακά παιχνίδια των διεθνών αγγλοαμερικάνικων μέσων προβοκάτσιας κατά της Ελλάδας. Και πάντα βρίσκονται πρόθυμοι αναμεταδότες της «είδησης που έκαμε το γύρο του κόσμου»! Σχεδόν πάντα η προπαγάνδα τους πετυχαίνει το στόχο της. Μια και η εκστρατεία τους ουσιαστικά, βάλλει κατά της ελληνικής οικονομίας και οι «ειδήσεις που κάνουν το γύρο του κόσμου» πάνε πακέτο με υποβαθμίσεις και αυξήσεις των spreads.
Τελικά το παπούτσι που πέταξαν στον Παπανδρέου ανήκει και αυτό στο ίδιο ακριβώς πογκρόμ παραπληροφόρησης με τις ειδήσεις που στήνονταν επί Καραμανλή για να απομονώσουν την Ελλάδα και να την οδηγήσουν στο χείλος της καταστροφής με σκοπό τη δημιουργία προβλημάτων στο χώρο της Ευρωζώνης. Ο κύριος που πέταξε το παπούτσι δεν λειτούργησε καθόλου αυθόρμητα και "ηρωικά" όπως άφηναν στην αρχή να εννοηθεί. Το είχε κανονίσει με το BBC, όπως το BBC κανόνιζε να βρίσκει επί πληρωμή Αλβανούς να καίνε μαγαζιά τον «μαύρο Δεκέμβρη» του 2008, για πιο πέιστική αναμετάδοση των γεγονότων!
Ο 49χρονος παπουτσάς εθνικιστής Στέργιος Πραπεβέζης και οι Αλβανοί που έπαιρναν πενήντα ευρώ στην Πάτρα για να κάψουν μαγαζιά on camera ….. το ίδιο πράμα. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ανθελληνικό παραλήρημα κατά της χώρας με απρόβλεπτες πάντα επιπτώσεις. Αρκεί "η είδηση να κάνει το γύρο του κόσμου". Έκφραση που καθιερώθηκε με αρνητική έννοια επί Καραμανλή και το παραμύθι συνεχίζεται γιατί δεν έχουν τελειώσει ακόμη με την Ελλάδα!

100 χρόνια Yaroslavl

YAROSLAVL, RUSSIA. SEPTEMBER 12, 2010. A concert to celebrate the 1000th anniversary of Yaroslavl, the ancient city on the Volga River. (Photo ITAR-TASS / Vladimir Smirnov) Photo via Newscom

 
Πλήθος εκδηλώσεων σήμερα στη Ρώσικη πόλη του ποταμού Βόλγα, YAROSLAVL , που γιορτάζει τα 1000 χρόνια της.

Photo ITAR-TASS / Vladimir Smirnov / Newscom

Eπιστρέφει η τρόικα εν όψει της εκπόνησης του προϋπολογισμού του 2011

Στην Αθήνα επιστρέφει αύριο, Δευτέρα, η τρόικα, δηλαδή περίπου 30 εμπειρογνώμονες υπό τον Σ.Ντερούζ (ΕΕ), Π.Τόμσεν (ΔΝΤ) και Κλ.Μαζούχ (ΕΚΤ) οι οποίοι πέραν από τον έλεγχο της προόδου σε όλα τα κρίσιμα πεδία της γενικής κυβέρνησης, πρόκειται να συνεργαστούν στενά με τους εμπειρογνώμονες του υπουργείου Οικονομικών για την εκπόνηση του προϋπολογισμού του 2011. ...........

Ο «μυστηριώδης» μεσάζων κ. Καρακώστας

O μηχανικός Παντελής Καρακώστας φέρεται ότι είναι ο άνθρωπος που έφερνε σε επαφή τους προμηθευτές του ΟΤΕ, Siemens και Ιντρακόμ, με τις εταιρείες συμβούλων που καθόριζαν τα περιθώρια κέρδους τους στις μεταξύ τους προγραμματικές συμφωνίες για την ψηφιοποίηση του οργανισμού. 
Αυτό προκύπτει από τα δύο αρχεία του Π. Καρακώστα που κατάσχεσε η ........

F. Castro : "Ρατσιστικό ολοκαύτωμα" η πολιτική της Γαλλίας

Ο ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο χαρακτήρισε "ρατσιστικό ολοκαύτωμα" την πολιτική που εφαρμόζει η Γαλλία για τους Ρομά, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του Παρισιού. ........................

Όλη μας η ζωή σε εννέα γράμματα: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

"Αν και το μυαλό μας δουλεύει φιλελεύθερα, η καρδιά μας πάλλεται στον ρυθμό της γαλανόλευκης!"
του Γεωργίου Ι. Αναστασόπουλου*

Η έννοια του φιλελευθερισμού δεν χαρακτηρίζεται από κάποια διεθνιστική διάσταση όπως αρκετοί του πολέμιοι προσπαθούν να του προσάψουν. Η ιδέα της πατρίδας και η φιλελεύθερη προσέγγιση έχουν ένα κοινό: Την Ελευθερία! Οι προγονοί μας έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία. Όχι για κάποιο πολιτικό σύστημα αλλά για να  ........

Το μυστικό των φαρμάκων στην αρχαία Ελλάδα

Ανακαλύφθηκε το περιεχόμενο φαρμακευτικών χαπιών αρχαίων ελλήνων γιατρών, που βρέθηκαν σε ναυάγιο! Αμερικανοί αρχαιοβοτανολόγοι μπόρεσαν για πρώτη φορά να μελετήσουν και να αναλύσουν το περιεχόμενο χαπιών που έφτιαχναν οι γιατροί στην αρχαία Ελλάδα και τα οποία ανακαλύφθηκαν προ 20ετίας, σε ένα ναυάγιο ελληνικού πλοίου στα ανοιχτά της Τοσκάνης. ........

Το φθινοπωρινό όνειρο του Αντώνη!

Τι πιστεύει ο Αντώνης για τις επόμενες εκλογές;
"Στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα δείτε μεγάλες ανακατατάξεις του εκλογικού χάρτη και μεγάλες μετακινήσεις ψηφοφόρων. Η ΝΔ θα γίνει τελικά ο πόλος συσπείρωσης όλων εκείνων που θέλουν μια άλλη προοπτική για τον τόπο (...). Όσοι ταυτίστηκαν με το παλαιό καθεστώς που καταρρέει και με το Μνημόνιο που βυθίζει τη χώρα σε φαύλο κύκλο ύφεσης δεν χωρούν. Και δεν έχουν τίποτα να πουν".
Σα να μην τρέχει τίποτα! Ο αγωνιστής και πολέμαρχος Αντώνης βλέπει σύντομα εξουσία και φυσικά θα βρει μόνος του .......τα λεφτά. Άσε που δεν χρειάζεται λέει, μπαμπούλας για να μπει η Ελλάδα σε τάξη. Μόνο που δεν μας λέει ποιός έφερε την αταξία στην Ελλάδα και μας οδήγησε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Κανένας δεν τολμά να αναφέρει το όνομα του προκατόχου του, Κωστάκη Καραμανλή.
Ο λαός όμως δεν ξεχνά. Το ξέρει και θα του στείλει το μήνυμα της οργής, σύντομα!

Σπίτι από χάρτινα κουτιά και μπουκάλια

Στο Puerto Iguazu, κοντά στα σύνορα μεταξύ Αργεντινής και Βραζιλίας, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό σπίτι κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανακυκλωμένα υλικά.
Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν πάνω από
1.200 πλαστικά μπουκάλια και περισσότερα από 1300 χάρτινα κουτιά Tetra Pak. ....................

Αμφίρροπη η μάχη μεταξύ των αδελφών Μίλιμπαντ για την ηγεσία των Εργατικών

Δύο εβδομάδες πριν από την εσωκομματική αναμέτρηση, η μάχη ανάμεσα στους αδελφούς Μίλιμπαντ για την ηγεσία των Εργατικών στη Βρετανία συνεχίζεται, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι το αποτέλεσμα είναι ακόμη αμφίρροπο.

Έρευνα του YouGov για τους Sunday Times φέρνει τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ να .......

Πρόβλημα και με Κικίλια

Μια άλλη προσωπική επιλογή του Αντώνη που δεν τραβά είναι ο Βασιλάκης Κικίλιας. Και δεν έχει αρχίσει ακόμη να μιλά. Γιατί έτσι κι’ αρχίσει, αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη κατρακύλα! Στις τελευταίες πάντως συσκέψεις των μυστικοσυμβούλων στη Μουρούζη γίνεται λόγος ακόμα και για απόσυρσή του. Πώς όμως θα γίνει κάτι τέτοιο όταν έχει δοθεί η υποψηφιότητά του, με την μεγαλύτερη επισημότητα που θα μπορούσε να γίνει. Πάντως απεργάζονται διάφορα σενάρια για τους τρόπους που θα μπορούσε να βγει κάτι θετικό από την μάχη της Αττικής.
Στο τραπέζι έχει πέσει τώρα ακόμα και συνεργασία με τον … Δημαρά, ο οποίος λέει ανατρέπει τα δεδομένα και τυχόν συνεργασία μαζί του, αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις από την ζημιογόνα υποψηφιότητα Κικίλια !....!

Δεν άφησαν το «Χριστό» να μιλήσει ....

Παρά τα δρακόντεια μέτρα τελικά πέρασε ο ….. «Χριστός», κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Παπανδρέου στο Βελλίδειο!
Δηλαδή κάποιος που νομίζει ότι είναι ο Χριστός και απαιτεί την προσοχή μας για να μιλήσει!
Ξαφνικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας Παπανδρέου φώναζε:
«Θέλω να του μιλήσω», φώναζε ... είμαι ο Χριστός».
Φυσικά έγινε χαμός στη συνέχεια για να απελαθεί ο "Χριστός" από την αίθουσα. 
Όλα τάχε η Μαργιορή, ο "Χριστός" αυτοπροσώπως της έλλειπε!

Κάνουν μάθημα στο σχολείο μέσα από το iPad!

Σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Σκωτίας, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να εκσυγχρονίσουν αρκετά τις κλασικές μεθόδους διδασκαλίας δίνοντας έτσι μία νέα διάσταση στην εκπαίδευση των μαθητών. ..............

Νέα από το μέτωπο κατά της οικογενειοκρατίας. Σειρά είχε η Ήπειρος!

Γνωρίζουμε πολύ καλά τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο Αρχηγός της Νέας ΝΔ κατά της οικογενειοκρατίας. Παράλληλα με τον πόλεμο στα φέουδα και στα βαρίδια. Μόνο που στον πόλεμο αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται όλες οι οικογένειες! Αρκεί η οικογένεια να πρόσκειται στην ακραία ιδεολογία Σαμαρά και αυτομάτως περνά στο απυρόβλητο.
Το νέο επεισόδιο έλαβε χώρα στην Ήπειρο και στο ψηφοδέλτιο του επίσημου υποψήφιου Περιφερειάρχη της ΝΔ, Αλ. Καχριμάνη. Όπου έγινε προσπάθεια να συμπεριληφθεί ο ουδέτερος στις εσωκομματικές εκλογές βουλευτής Σταύρος Καλογιάννης. Έπεσε όμως σύρμα από τους μυστικούς συμβούλους και απεσύρθη και στην θέση του τοποθετήθηκε η αδερφή του. Σαφές δείγμα του πολέμου κατά της οικογενειοκρατίας.
Και γιατί παρακαλώ έπεσε σύρμα; Διότι εάν εκλέγετο Αντιπεριφερειάρχης ο Καλογιάννης θα έμπαινε στη θέση του στη Βουλή, ο Νίκος Γερασιμίδης που είχε εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της Ντόρας. Έγινε πανδαιμόνιο γιατί εκτός του πολέμου κατά της οικογενειοκρατίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Ρηγίλλης πογκρόμ διώξεων, εκκαθαρίσεων και αποκλεισμών κατά των υποστηρικτών της Ντόρας. Δεν είχαν γίνει καλοί υπολογισμοί και πίεζαν τον βουλευτή χωρίς την απαραίτητη μελέτη των επιπτώσεων μιας τέτοιας κίνησης. Δεύτερες ματιές οδήγησαν σε καλύτερες λύσεις. Αντί του ίδιου του Καλογιάννη κατέβασαν Αντιπεριφερειάρχη την αδερφή του. Το ίδιο κάνει. Απ’ την οικογένεια να είναι!....!

Κρίσιμο δημοψήφισμα για τη χώρα και τον Ερντογάν στην Τουρκία

Supporters of the Republican People's Party (CHP) attend their party congress as they stand in front of a portrait of Kemal Kilicdaroglu in Ankara May 22, 2010. Having been trounced by Erdogan's AK Party in the last two general elections, CHP delegates meet Saturday and Sunday in Ankara, where they are widely expected to choose Kemal Kilicdaroglu, a moderate, as new chairman, party insiders say. Recently, CHP, founded by Kemal Ataturk, founder of modern Turkey, was thrown into disarray after veteran party leader Deniz Baykal resigned following a sex tape scandal this month. REUTERS/Umit Bektas (TURKEY - Tags: POLITICS)
Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια Τούρκοι προσέρχονται τη Κυριακή στις κάλπες σε δημοψήφισμα για τις συνταγματικές αλλαγές που πρότεινε η κυβέρνηση Ερντογάν στο πλαίσιο μεταρρυθμίσεων οι οποίες απαιτούνται άλλωστε και από την ΕΕ για την ενταξιακή πορεία της χώρας.
Οι 26 αλλαγές που προτείνει η κυβέρνηση επιχειρούν να μεταβάλλουν το πνεύμα του Συντάγματος που υιοθετήθηκε μετά το ...........

Αυτό είναι το απόλυτο PC για τους φανατικούς των παιχνιδιών

Σίγουρα ένα PC που διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο έχουμε δει μέχρι σήμερα και είναι κατασκευασμένο για ατελείωτες ώρες Gaming. .....................

Η «επιταγή» του Φερνάντο Σάντος

Βότκα μολότοφ… Η σύγχρονη λεζάντα, των ημερών, στο κεφάλαιο «εθνική ομάδα». Μην τα επαναλαμβάνουμε, γνωστά. Αναγγελίες ή παραφιλολογία αποχώρησης, αινιγματικά επιχειρήματα, στοχοποίηση, νευρικότητα, ενόχληση, θυμός. Και στη μέση, ένας Φερνάντο Σάντος σε… αναμμένα κάρβουνα, φιτίλια. Προβληματισμένος, ενοχλημένος, τσατισμένος. ...................

Στο Ειδικό Δικαστήριο ο πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας για την οικονομική κατάρρευση

Ο συντηρητικός πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας Γκέιρ Χάαρντε και τρία μέλη του υπουργικού του συμβουλίου που κατηγορούνται για αμέλεια στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008 θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, αποφάνθηκε το Σάββατο αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.
Η επιτροπή επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα της «έκθεσης Αλήθεια» που δημοσιοποιήθηκε τον Απρίλιο και που υπογραμμίζει την .........

Πάει και ο Γκιουλέκας

Το παρακράτος που έχει στηθεί στη Ρηγίλλης, χάνει ένα ένα τα «κάστρα» του. Τα κάστρα αυτά είχαν στηθεί στο μυαλό των μυστικοσυμβούλων που υποτίθεται έπαιζε με δυνατά χαρτιά από το στρατόπεδο των φίλων του Αντώνη και των κολλητών. Αμ δε! 
Οι προσωπικές επιλογές του Αντώνη και κυρίως οι φανατικοί υποστηρικτές του, συνθλίβονται σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις. Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε τις αδυναμίες της επιλογής Γκιουλέκα. Τα γκάλοπ μας επιβεβαιώνουν θριαμβευτικά, αφού σε όλα προηγείται ο Μπουτάρης και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο! . Ο Γκιουλέκας δεν τραβά όσο και αν επιμένουν οι ακροδεξιοί μυστικοσύμβουλοι. 
Πάντως ήδη ακούγονται διάφορες φωνές αμφισβήτησης των επιλογών του επιτελείου του Αρχηγού. Ενδέχεται αμέσως μετά τις Αυτοδιοικητικές να αρχίσει και επίσημα η αμφισβήτηση όχι μόνο των «καθαρών» συμβούλων αλλά και του ίδιου του Μεγάλου Αρχηγού που έγινε Ηγέτης!

Πράγματα που το κινητό σου μπορεί να κάνει και πιθανώς εσύ δεν τα γνωρίζεις!

Παρακάτω παραθέτονται κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τα κινητά που σε κάποιους ίσως είναι άγνωστες:

1. Ο αριθμός ανάγκης για όλον τον κόσμο είναι: 112. Αυτός ο αριθμός μπορεί να πληκτρολογηθεί ακόμη και αν το κινητό σου είναι μπλοκαρισμένο. .....................

40 χρόνια ακόμα...

Ο ασθενής πηγαίνει στο γιατρό και γεμάτος αγωνία ρωτάει αν θα μπορέσει να ζήσει 40 χρόνια ακόμα.    
Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση. (Μέγεθος αρχείου: 0,41MB)
 

Μαρινάκης:"Να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο"

«Πυρ και μανία» ήταν ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις του για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Μια παράβαση που αμφισβητήθηκε έντονα και με την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη επί του Άρη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:
..................