Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτό είναι το απόλυτο PC για τους φανατικούς των παιχνιδιών

Σίγουρα ένα PC που διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο έχουμε δει μέχρι σήμερα και είναι κατασκευασμένο για ατελείωτες ώρες Gaming. .....................


Το Big O είναι ό νέος υπολογιστής της εταιρίας Origin PC ο οποίος σίγουρα είναι ο κρυφός πόθος κάθε gamer και αυτό γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι εκπληκτικά αλλά και γιατί... στο εσωτερικό του κρύβει κι ένα ολόκληρο Xbox 360 Slim με υδρόψυξη.

Έτσι, ο χρήστης μπορεί να παίζει παιχνίδια για το Xbox 360 και όταν βαρεθεί να παίξει παιχνίδια για το PC από το ίδιο μηχάνημα.

To Big O κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις οι οποίες έχουν αρκετές διαφορές στα χαρακτηριστικά τους

Το οικονομικό μοντέλο κοστίζει κάτι παραπάνω από 7.500$ και περιλαμβάνει έναν επεξεργαστεί Core i7 930 υπερχρονισμένο στα 4.3GHz, 6GB μνήμη RAM, 2 κάρτες γραφικών NVIDIA GTX 480, 2TB σκληρό δίσκο κι ένα τροφοδοτικό 1.5kW

Από την άλλη το ακριβό μοντέλο κοστίζει 17.000$ και περιλαμβάνει δύο επεξεργαστές Xeon X5680 υπερχρονισμένους στα 4.3GHz, τέσσερις κάρτες γραφικών GeForce GTX 480, 12GB μνήμη RAM, δύο τροφοδοτικά 1kW, και δύο σκληρούς δίσκους με χωρητικότητα 2TB ο καθένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :