Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Και ο Σαμαράς στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου;

Είναι ο αρχηγός που αναφέρεται στο περίφημο ημερολόγιο Χριστοφοράκου;

Ξέρει η Μπουγάτσου;

Γνωρίζει η Παπαδάκου;

Πάντως ακόμα δεν έχουμε μάθει ποιό είναι το μικρό δεξιό κόμμα
που τα πήρε από τα μαύρα της Siemens!

Θλιβερός σήμερα ο Σαμαράς στην Χαλκίδα. Κουραστικός και επαναλαμβανόμενος!...!

Μίλησε σε ένα μικρό και γερασμένο ακροατήριο, που μύριζε ναφθαλίνη και βαριόταν ακόμα και να χειροκροτήσει!...!
Ολόκληρη η αποτυχημένη Νέα Δημοκρατία αλλά και η μανιοκαταθλιπτική "νέα ΝΔ" έδωσαν το παρόν στην προσπάθεια του αρχηγού Αντώνη να κόψει τις σχέσεις του κόμματος με το πρόσφατο παρελθόν.
Το ακροατήριο κυρίως γερασμένο και κουρασμένο να βλέπει έναν αρχηγό να επαναλαμβάνει τον εαυτό του. Όπως συμβαίνει στις κακές θεατρικές παραστάσεις, μόνο που ο αρχηγός-πρωταγωνιστής είναι ηθοποιός βήτα διαλογής…
Γελοίες οι αναφορές στο «Αν» του Κίπλινγκ. Για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο. Αστεία η πρόθεση για «αυτοκάθαρση». Μοιάζει με «αυτοϊκανοποίηση» εσωτερικής κατανάλωσης.
Ο αρχηγός Αντώνης δεν καταφεύγει απλά σε ψέματα αλλά σε ψευδαισθήσεις που ωραιοποιούν καταστάσεις. Στρατηγική που πάντα αποτυγχάνει στην πολιτική, πρακτικά … Στρατηγική που αφήνει τεράστια κενά στις προτάσεις που υποχρεούται να παρουσιάζει ένα κόμμα εξουσίας στην κοινωνία. Εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρει η εξουσία αλλά η καρέκλα της ηγεσίας!
Επανέλαβε το περίφημο πια:«όταν λέμε όλα εννοούμε όλα», δηλωτικό της μη «κάλυψης» του πρόσφατου παρελθόντος. Μήνυμα προς την πλευρά Καραμανλή κυρίως. .
Επίσης ακούσαμε ξανά τη «θεωρία της ανάσας» για να δείξει ότι έχει προτάσεις για την οικονομία με τις αφηρημένες αναφορές σε «ανάσες»! Παρεξηγήσιμη αναφορά στο πολύ σεξ που «κυκλοφορεί» τελευταία! Ο κόσμος βλέπει το εισόδημά του να συρρικνώνεται και όταν ακούει τις «θεωρίες της ανάσας» απλά μειδιά με την κατάντια της ΝΔ που έχει (ξε)χάσει και τον ρόλο της και την ιδεολογία της!
Θλιβερός ο αρχηγός Αντώνης και σήμερα!

Στα ίχνη και της "νέας" τρομοκρατίας;

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. συνέδεαν τον 35χρονο με την οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας"
Ερευνες προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ευθεία διασύνδεση του 35χρονου Λάμπρου Φούντα με τρομοκρατική οργάνωση διεξάγουν οι αρχές Ασφαλείας. Εφοδοι σε σπίτια έγιναν και χθες σε αναζήτηση κρησφύγετου, ενώ έντονη είναι η ανησυχία των διωκτικών αρχών για «αντίποινα» μετά τον θάνατο του 35χρονου. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ., όπου πέφτει το κύριο βάρος, έχει μεταφερθεί πλήθος αποτυπωμάτων και δειγμάτων DNA και γίνεται προσπάθεια να συσχετιστούν με ευρήματα που έχουν συλλεγεί έπειτα από τρομοκρατικές επιθέσεις και ληστείες τραπεζών.
Την Πέμπτη, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στις εγκαταστάσεις της «Βιοϊατρικής» στους Αμπελοκήπους όπου ...

Ο Σαμαράς εγκαταλείπει το όνομα και το σήμα της ΝΔ

Επειδή τον εκνευρίζουν και το ΝΔ και ο πυρσός!
Το όνομα της ΝΔ του θυμίζει, λένε οι στενοσύμβουλοι, τους Καραμανλήδες με τους οποίους θέλει να κόψει κάθε σχέση και ο πυρσός του θυμίζει λένε τον Μητσοτάκη!...!
Τα σχόλια δικά σας!

[συνήθως όταν κάποιοι αρνούνται την αυτοκριτική για το παρελθόν τους, τους φταίνε και τα ρούχα τους, όχι μόνο τα σύμβολα!..!]

Νεκροί και τραυματίες σε συμπλοκές χριστιανών και μουσουλμάνων στην Αίγυπτο

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη βόρεια Αίγυπτο όταν σημειώθηκαν εμπρησμοί και ξέσπασαν ταραχές ανάμεσα σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους χθες Παρασκευή, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος σήμερα Σάββατο.

Η πυροσβεστική «μπόρεσε να ελέγξει τις φωτιές που ξέσπασαν σε τρεις κατοικίες και δυο αυτοκίνητα», δήλωσε ο Άχμεντ Χουσεΐν, κυβερνήτης της βόρειας επαρχίας Μάρσα Ματρούχ, στην κρατική τηλεόραση.

Οι σχέσεις ανάμεσα στους -πλειοψηφούντες- μουσουλμάνους και στους κυρίως κόπτες χριστιανούς είναι ...

Εφιαλτικά σενάρια για την ελληνική οικονομία από την Deutsche Βank

Η Deutsche Βank σε έκθεσή της βλέπει τρία μαύρα χρόνια με συνολική μείωση του ΑΕΠ κατά 7,5% έως το 2012 και παράλληλη εκτίναξη της ανεργίας στο 20% του εργατικού δυναμικού.

Γίνεται αναφορά σε ύφεση - για πρώτη φορά μετά το 1993- με κάθετη βουτιά επενδύσεων και κατανάλωσης.

Τα εφιαλτικά σενάρια της Deutsche Βank αναδεικνύουν τις πρόσθετες δυσκολίες που ενδεχομένως θα προκύψουν κατά την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να θέσει υπό έλεγχο και να καθηλώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ το 2012.


Καλά τα ταξίδια αλλά ας κάτσει και λίγο στην Αθήνα ο πρω Γιώργος!

Πολύ καλές οι διεθνείς τουρνέ του Γιώργου αλλά κάποιος πρέπει να του πει ότι η Ελλάδα εντός αναστενάζει.
Όχι από τα dvd της Τζούλιας αλλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η κυβέρνηση (συνοχής) αλλά και ο ελληνικός λαός (φτώχεια, ακρίβεια, ασυδοσία της αγοράς κ.λπ.)

Ίσως τα πολλά ταξίδια, του γυρίσουν μπούμερανγκ και να έχουν στο εσωτερικό αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Το καλύτερο είναι να αφήσει για τώρα τα πολλά ταξιδάκια και να στρωθεί στο εσωτερικό γιατί όταν βγαίνει ο Πάγκαλος να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση μάλλον χάνει πόντους και …. ψήφους!

Στελέχη της ΝΔ ζητούν συνεργασία μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και Αντώνη Σαμαρά

Ο N. Κακλαμάνης ενίσχυσε την ομάδα των βουλευτών και στελεχών που ζητούν να υπάρξει συνεργασία του Σαμαρά με τη Ντόρα Μπακογιάννη. Μετά τον νομάρχη Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδη πρότεινε και αυτός να γίνει συνάντηση, με τη φράση: «Είναι η ώρα μιας ειλικρινούς συζήτησης των δύο».

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις προκάλεσαν έντονες συζητήσεις μεταξύ των στελεχών της ΝΔ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι πλέον είναι αυτονόητη η αυτοκριτική και αναγκαία η επανεξέταση της κεντρικής γραμμής του κόμματος. Οι περισσότερο θαρραλέοι κάνουν λόγο για προβληματικό επιτελείο συμβούλων που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις στον κεντρικό μηχανισμό του κόμματος.

Επιστολή ΓΑΠ:"Οι κόποι μας θα πιάσουν τόπο"

Εδώ και πέντε μήνες δίνουμε μια καθημερινή μάχη σε όλα τα μέτωπα, εντός και εκτός της χώρας. Μια μάχη που αφορά πρώτα και πάνω απ΄ όλα τη διάσωση της χώρας, της οικονομίας μας.

Πρωταρχικό καθήκον μας και προϋπόθεση για όλα τα άλλα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας μας. Να δείξουμε σε όλους πως είμαστε φερέγγυοι, πως ο λόγος μας έχει αξία, πως έχουμε την υπερηφάνεια και την υπευθυνότητα να αντιμετωπίσουμε και να διορθώσουμε μόνοι μας τα δικά μας προβλήματα. Να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα της αναξιοπιστίας που άφησε πίσω της η προηγούμενη κυβέρνηση και που αποτελούσε απειλή για την ίδια τη χώρα.

Καταβάλλουμε ως λαός βαρύ τίμημα για τις εγκληματικές επιλογές των προηγουμένων ετών. Αναγκαστήκαμε να λάβουμε αποφάσεις επώδυνες, που αδικούν πολλούς συμπολίτες μας. Αλλά θα ήταν ακόμη πιο άδικο να ...

Η Κύπρος στο επίκεντρο παγκόσμιας συνωμοσίας!

ΤΑ ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΑΝ (ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΑΙΧΜΗΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΙΑΝΝΗ Η. ΙΩΑΝΝΟΥ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ
ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΣΜΟΥ
Νομίζετε πως ο λόγος που η Κύπρος υποφέρει από χρόνια ανομβρία έχει να κάνει με τα κλιματολογικά δεδομένα της περιοχής; Όχι, κύριοι! Το πράσινο κόμμα της Κύπρου (Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών) ανακάλυψε, εν έτει 2008, ότι ο πραγματικός λόγος της ανομβρίας είναι άλλος: οι Αμερικανο-Βρετανοί, από τις βάσεις του Ακρωτηρίου στην Κύπρο, βομβαρδίζουν με χημικές ουσίες τα σύννεφα πάνω από το νησί για να μη βρέχει, να καταστραφεί η οικονομία και να αναγκαστούν έτσι οι Κύπριοι να αποδεχτούν το σχέδιο Ανάν. Δεν πρόκειται γι΄ αστείο. Η είδηση παρουσιάστηκε με όλη τη σοβαρότητα από τους ...

Οριστικό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον Καραμανλή

Οι Λαζαριδομουρούτηδες και τα φίλα προσκείμενα στο ΠΑΣΟΚ (κυρίως) έντυπα και λοιπά μέσα ενημέρωσης συμβουλεύουν τον αρχηγό Αντώνη να κόψει κάθε δεσμό με το καραμανλικό παρελθόν. Ο Αντώνης είναι ο νέος Μεγαλέξανδρος που θα κόψει το γόρδιο δεσμό της δεξιάς, μια και καλή. Χωρίς περιστροφές και χρονοβόρες μελαγχολίες. Τόση κατάθλιψη υπάρχει στην παρέα του Αντώνη, δεν θέλουν άλλη!
«πρόεδρε. Εάν δεν ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου με τον Καραμανλή και εάν δεν φας τη Ντόρα, θεριό δε γίνεσαι. Ξέχασέ το. Για να γίνεις Αντώνης άρπαξε το σπαθί του Μεγαλέξανδρου και καθάρισε το βρώμικο τοπίο της αμαρτωλής καραμανλικής πενταετίας.» «Πρόεδρε καθάρισε μέχρι το συνέδριο τις βαρονίες, τις βρώμικες ομάδες και όλες τις ισχυρές οικογένειες» ……
Το σχέδιο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σε κάθε προσυνέδριο ο πρόεδρος απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το νέο-καραμανλισμό. Οι μυστικοί Λαζαριδομουρούτηδες αναλαμβάνουν να βρίσκουν τις φράσεις-μηνύματα και αναμένεται από τους συμβούλους του πρώην να ερμηνεύονται ανάλογα. Οι φράσεις όπως «δεν καλύπτουμε κανέναν και όταν λέμε κανέναν το εννοούμε» και «δεν απολογούμαι για κανέναν» διανθίζουν ήδη τον φωτισμένο λόγο του αρχηγού! Ελπίζουν ο πρώην καταλληλότερος να πιάνει τα υπονοούμενα και όχι μόνο τα μπιφτεκάκια!

Ο Σαμαράς συναντήθηκε με τα φιλαράκια του, τους βιομήχανους.

Έτσι ενισχύεται το φιλολαϊκό προφίλ
Στην προσπάθεια του προέδρου Αντώνη να ενισχύσει το φιλολαϊκό του προφίλ συναντήθηκε με το προεδρείο του ΣΕΒ. Τα παιδιά του λαού που αγωνιούν για τις συνέπειες της νεοσοσιαλφιλελεύθερης πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος το έχει πάρει απόφαση να διαχωρίσει οριστικά τη θέση του από τον σκληρό νεοφιλελευθερισμό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και να κόψει ακόμα και την καλημέρα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Γι’ αυτό φώναξε στο γραφείο του, στη Ρηγίλλης, τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο. Το καλύτεο παιδί στην πιάτσα! Ο Σύλλογος των Βιομηχάνων είναι ίσως η μόνη μη κυβερνητική οργάνωση που πραγματικά συμπάσχει με τον ελληνικό λαό κάτω από την καταιγίδα φόρων και αυξήσεων που του επεφύλαξε η αδίστακτη σοσιαλιστική κυβέρνηση.
Με τον ΣΕΒ χέρι χέρι ο πρόεδρος Αντώνης θα κατακτήσει όλες τις εξουσίες των ελληνικών σοβιέτ και θα συγκυβερνήσουν έπειτα κάτω από την φωτισμένη καθοδήγηση της πλουτοκρατίας και τους απαλλαγμένους, από κάθε επιρροή μητσοτακισμού, στενοσυμβούλους του. Η απελευθέρωση της Ελλάδας απαιτεί θυσίες που μόνο οι φίλοι του Αντώνη γνωρίζουν. Χωρίς αυτούς η Ελλάς και ο Αντώνης Σαμαράς δεν πάνε πουθενά! Στην πραγματικότητα Ελλάς και Αντώνης Σαμαράς, ένα και το αυτό!...!

Τηλεοπτικό σποτάκι για το iPad

Περί Γεροντόπουλου

Γιατί άραγε «μετατέθηκε» ο στενός φίλος του αρχηγού Αντώνη … ο Γεροντόπουλος; Τους ενώνουν τόσα πολλά από το παρελθόν! Ολόκληρη κοινή πορεία στους διαδρόμους της Πολιτικής Άνοιξης. Ήρθε η ώρα της επιβράβευσης του φίλου Γεροντόπουλου. Δεν είναι λίγο πράμα να έχεις συμμετάσχει στην «απελευθέρωση» της χώρας από τον «Μητσοτακισμό»; Κάπως έτσι το λένε οι πέριξ του προέδρου αυλοκόλακες και λιβανιστήρια!
Κανένας δεν θα αντιστέκονταν στην τοποθέτηση του Άκη σε υψηλότατο πόστο. Χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του αρχηγού και η πλήρης «επιστροφή» θα ήταν μια εύκολη υπόθεση.
Και όμως! Τι μεσολάβησε και ο Άκης «μετατέθηκε» από αναπληρωτής γραμματέας Αυτοδιοίκησης (χωράφια του σκληρού Μιχαλολιάκου)σε υπεύθυνο για τα επαρχιακά μέσα; Μοιάζει με υποβάθμιση. Γιατί ο Μιχαλολιάκος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον Άκη; Μήπως ο Άκης προσπάθησε με το καλημέρα να επιβάλει τη δική του γραμμή, πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στον Βασίλη και τον πήρε κακήν κακώς από πίσω; Και ο Άκης ακόμα τρέχει; Ας είναι καλά ο πρόεδρος Αντώνης που τον έσωσε στα επαρχιακά μέσα!

Ποια είναι τα επόμενα βήματα για το Διαδίκτυο;

Ποια είναι τα επόμενα βήματα για το Διαδίκτυο; Είκοσι χρόνια μετά τη δημιουργία του, η ιδέα ενός επιστήμονα έχει εξελιχθεί σε πολλά περισσότερα από τον απλό διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ επιστημόνων. Ο Παγκόσμιος Ιστός εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε χωρίς ιδιαίτερη παρέμβαση ή κατεύθυνση από κρατικές επιτροπές, κυβερνήσεις ή διεθνείς οργανισμούς. Σήμερα ωστόσο βρίσκεται μπροστά σε μια σειρά προκλήσεων, όπως τονίζουν επιστήμονες που προσπαθούν να προβλέψουν, ή να προσδιορίσουν το μέλλον του.

Ένας πιο έξυπνος Ιστός

Είτε τον αποκαλούμε σημασιολογικό Ιστό, ή Ιστό συνδεδεμένων δεδομένων, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι δημιουργούμε ένα πολύ πιο έξυπνο δίκτυο. Δίνοντας πολλά περισσότερα δεδομένα στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια δημιουργώντας τις μεθόδους αξιοποίησης τους, οι ειδικοί ελπίζουν να ....

H λογοκρισία του ΠΑΣΟΚ πέτυχε...τρομοκράτησαν και έκλεισαν το blog:nomoshleias

Aυτή είναι η σοσιαλιστική Δημοκρατία μας!!!
Η φίμωση κάθε φωνής που κάνει κριτική στην κυβέρνηση!!
έχει "κατέβει" άγνωστο για ποια αιτία.
 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

Αποκαλύπτουμε το αδίκημα του blog http://nomoshleias.blogspot.com

Ανάρτησε καλώς ή κακώς το blog http://nomoshleias.blogspot.com τη φωτογραφία που αποθηκεύσαμε προτού "ρίξουν" το blog για άγνωστη αιτία.Η φωτογραφία αυτή έθιξε τον βουλευτή Ηλείας κ. Ι. Κουτσούκο και έκανε σκληρή επίθεση στον ...

 ... υποψήφιο βουλευτή Ηλείας του ΛΑΟΣ κ.Κ.Κουτσουβέλη που είχε αναρτήσει το link του blog στο προσωπικό του προφιλ στο facebook!!

Μπράβο γόβες ο Χρήστος!

Έχετε δει στις κηδείες… Στέκονται οι τεθλιμμένοι συγγενείς στη σειρά με τα χαρτομάντιλα στο χέρι και ξαφνικά μπαίνει και ένας εκ των συγγενών, συνήθως αυτός που δεν παρέστη καθόλου κατά την διάρκεια της αρρώστιας ας πούμε του πεθαμένου, που ήταν απασχολημένος με άλλα ...Σκύβει που λέτε, τραβάει κι ένα δάκρυ, κουνάει και το κεφάλι πάνω κάτω με νόημα και αποχωρεί. Ενώ οι συγγενείς λένε από μέσα τους «τι να σου κάνω ρε άτιμε, έχε χάρη που σέβομαι την ώρα και δε σε γραπώνω από το σβέρκο».
Έτσι ακριβώς! Έτσι νιώθω καθώς παρακολουθώ τους όψιμα ανήσυχους πολιτικούς μας. Τον Χρήστο Παπουτσή για παράδειγμα και άλλους που πήραν σειρά… Βολεμένοι απόλυτα σε παχυλούς μισθούς, σε αυτοκίνητα και οδηγούς, σε πρώτες θέσεις και εξωτερικά, σε προνόμια και ύφος χιλίων καρδιναλίων… Μας συμπονούν και ανησυχούν. Μπαίνουν μπροστάρηδες για να μας νιώσει ο...

Μούγκα στη «στρούγκα»!!!

Μετά από τα πυρά που εξαπέλυσαν κατά των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση και ύστερα από την ανασκευή των δηλώσεών τους, θα τους ακούσουμε να μιλούν πάλι των «Αγίων Πάντων»!!!

Ορκωμοσία Παπούλια με… Mediasoup Ματιές


Ορκωμοσία Παπούλια με … mediasoup  ματιές
Σε μία ειδική πανηγυρική τελετή στη Βουλή, και υπό τα παρατεταμένα χειροκροτήματα υπουργών και βουλευτών, ανανέωσε τον όρκο του να φυλάει το Σύνταγμα, να υπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και να τηρεί τους νόμους του κράτους, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Της δέησης χωροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, με τα μέλη της Ιεράς Συνόδου.
Το κόκκινο χαλί είχε στρωθεί από νωρίς στην είσοδο του Κοινοβουλίου, ενώ τα θεωρεία ήταν κατάμεστα μισή ώρα πριν την έναρξη της ορκωμοσίας.
Εκεί, και η σύζυγος του Κάρολου Παπούλια, Μαίη, μαζί με τις δύο από τις τρεις κόρες τους και τα τρία εγγονάκια τους.
Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσε στην αίθουσα της Ολομέλειας, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος.
Ο κ. Παπούλιας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθει λεπτομέρειες για το πώς...

Νέα γκάλοπ: Σε ιστορικά χαμηλά η Ν.Δ.

Δύσκολη αναμένεται η Κυριακή για την Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά. Και, αυτό γιατί έρχονται (πάλι) δημοσκοπήσεις που δείχνουν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Έχουν γίνει δύο έρευνες. Μια για το «Έθνος της Κυριακής» από την MARC και μια δεύτερη από την Rass για το «Παρόν της Κυριακής». Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, τα ποσοστά που καταγράφει η Ν.Δ. δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο. Στην κυριολεξία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Ο Σαμαράς πληρώνει πανάκριβα την ακυβερνησία Καραμανλή. Αν δημοσιευτούν οι έρευνες - γιατί το τελευταίο διάστημα ναι μεν βλέπουμε δημοσκοπήσεις, αλλά δεν υπάρχει η πρόθεση ψήφου- θα πέσει πολύ γέλιο. Όμως, περισσότερο γέλιο θα πέσει στην περίπτωση που δεν θα δημοσιευτούν τα στοιχεία των ερευνών που δείχνουν το κατάντημα της Ν.Δ.


parapolitika


Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [13-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Eχει ξεφύγει...κάποιος να τον μαζέψει γρήγορα...!!!


Γνωρίζει η Ρηγίλλης τις θέσεις του Χατζή;
Κάποιοι κύκλοι της Ρηγίλλης που διαρρέουν ότι ο Κώστας Χατζής είναι ο εκλεκτός κάποιων παραγόντων..., άραγε γνωρίζουν τις θέσεις του;
Γνωρίζουν τι προτείνει από προσυνέδριο σε προσυνέδριο;
Γνωρίζουν το πόσο διαβάλλει την παράταξή μας;

Για να τα πιάσουμε από την αρχή:
1. «Στα επόμενα Δεκεμβριανά η ΟΝΝΕΔ θα βρεθεί στη μάχη, δίπλα στα σώματα ασφαλείας». Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι γίνονται εκλογές για πολιτική και όχι για στρατιωτική νεολαία ; ; (προσυνέδριο Γιάννενα)
2. «Κατάργηση των ΜΚΟ» Ζητά δηλαδή την κατάργηση του άρθρου του Συντάγματος που αναφέρεται στη δυνατότητα των Ελλήνων να συστήνουν μη κερδοσκοπικά σωματεία. Παρεμπιπτόντως, είναι ακριβώς το ίδιο άρθρο που δίνει τη δυνατότητα στη WWF, στην Greenpeace, ακόμη και στην...

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [13-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Το χρέος μου ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας...

Στα μέσα αυτής της εβδομάδας μετά την πανηγυρική δικαίωση των ΟΝΝΕΔιτων στο δίκαιο αίτημα τους έλαβα ένα μήνυμα από μία φίλη το οποίο με προβλημάτισε αρκετά. Εν ολίγοις η φίλη με προέτρεπε να αποσυρθώ από τη Νέα Δημοκρατία αν δεν μπορώ να αποδεχθώ τις ενέργειες του Αντώνη Σαμαρά.  Ομολογώ πως το μήνυμα αυτό δεν το περίμενα από την συγκεκριμένη φίλη μιας και είναι από τους ανθρώπους που σέβομαι ιδιαίτερα για το πολιτικό της αισθητήριο, παρά το νεαρό της ηλικίας της.
Η αποχώρηση μου από την Νέα Δημοκρατία μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά ομολογώ πως στριφογύριζε στο μυαλό μου για αρκετές μέρες. Μέχρι που κάποιος πολύ πιο έμπειρος από εμένα μου υπενθύμισε πως η ιδεολογία μας και τα πιστεύω μας είναι πάνω από τον εκάστοτε αρχηγό. Συγκεκριμένα μου είπε: “Στην πολιτική δεν μπήκες για να σιωπάς και να ακολουθείς τυφλά. Στην πολιτική μπήκες για να ακουστεί η φωνή σου. Αποχωρώντας ουσιαστικά σιωπάς”.
Είναι δεδομένο πως έχω σοβαρές ιδεολογικές διαφορές με τον Αντώνη Σαμαρά. Επιπρόσθετα μου είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να αποδεχθώ πολιτικά την...

Τσιτουρίδης μαινόμενος

Όπου σταθεί ο Σάββας βρίζει τον Καραμανλή.
Το κάνει για να τον ακούσει ο αρχηγός Αντώνης και να τον ενεργοποιήσει ξανά. Τόσοι και τόσοι επιστρέφουν, αυτός θα μείνει απέξω;
Εξάλλου τι έκαμε; Για όλα φταίει ο Καραμανλής και ο αρχηγός γρήγορα θα το δει και θα αποκοπεί τελείως από το αμαρτωλό παρελθόν.
Ο αρχηγός δεν χρειάζεται να σκέφτεται αυτοκριτικές και γραμμές υπεράσπισης του καραμανλικού παρελθόντος. «Για όλα φταίει ο Καραμανλής»!
Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσετε στον Σάββα τους κουμπάρους, τα ομόλογα και άλλες αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος. «Για όλα φταίει ο Καραμανλής»!

Στο γραφείο του κατακόκκινου Πάνου ο λογογράφος Αθανασίου

Στο δρόμο έμεινε μόνος κι’ έρημος ο λογογράφος του πρώην πρωθυπουργού.
Ο Ανδρέας Αθανασίου. Όχι ο κατακόκκινος δεν έχει ευαισθησίες.
Απλά η μεριά των Μουρούτηδων μαζεύει τα στελέχη της ΠΟΛΑΝ
και του Πάνου τα ορφανά του Καραμανλή.
Τί ακριβώς θα κάνει δεν ξέρουμε.
Πάντως να γράφει λόγους του Πάνου δεν το βλέπουμε.
Μάλλον πρέπει να αλλάξει συνήθειες ο Ανδρέας!...!