Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Οριστικό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον Καραμανλή

Οι Λαζαριδομουρούτηδες και τα φίλα προσκείμενα στο ΠΑΣΟΚ (κυρίως) έντυπα και λοιπά μέσα ενημέρωσης συμβουλεύουν τον αρχηγό Αντώνη να κόψει κάθε δεσμό με το καραμανλικό παρελθόν. Ο Αντώνης είναι ο νέος Μεγαλέξανδρος που θα κόψει το γόρδιο δεσμό της δεξιάς, μια και καλή. Χωρίς περιστροφές και χρονοβόρες μελαγχολίες. Τόση κατάθλιψη υπάρχει στην παρέα του Αντώνη, δεν θέλουν άλλη!
«πρόεδρε. Εάν δεν ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου με τον Καραμανλή και εάν δεν φας τη Ντόρα, θεριό δε γίνεσαι. Ξέχασέ το. Για να γίνεις Αντώνης άρπαξε το σπαθί του Μεγαλέξανδρου και καθάρισε το βρώμικο τοπίο της αμαρτωλής καραμανλικής πενταετίας.» «Πρόεδρε καθάρισε μέχρι το συνέδριο τις βαρονίες, τις βρώμικες ομάδες και όλες τις ισχυρές οικογένειες» ……
Το σχέδιο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σε κάθε προσυνέδριο ο πρόεδρος απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το νέο-καραμανλισμό. Οι μυστικοί Λαζαριδομουρούτηδες αναλαμβάνουν να βρίσκουν τις φράσεις-μηνύματα και αναμένεται από τους συμβούλους του πρώην να ερμηνεύονται ανάλογα. Οι φράσεις όπως «δεν καλύπτουμε κανέναν και όταν λέμε κανέναν το εννοούμε» και «δεν απολογούμαι για κανέναν» διανθίζουν ήδη τον φωτισμένο λόγο του αρχηγού! Ελπίζουν ο πρώην καταλληλότερος να πιάνει τα υπονοούμενα και όχι μόνο τα μπιφτεκάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :