Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ο Σαμαράς συναντήθηκε με τα φιλαράκια του, τους βιομήχανους.

Έτσι ενισχύεται το φιλολαϊκό προφίλ
Στην προσπάθεια του προέδρου Αντώνη να ενισχύσει το φιλολαϊκό του προφίλ συναντήθηκε με το προεδρείο του ΣΕΒ. Τα παιδιά του λαού που αγωνιούν για τις συνέπειες της νεοσοσιαλφιλελεύθερης πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος το έχει πάρει απόφαση να διαχωρίσει οριστικά τη θέση του από τον σκληρό νεοφιλελευθερισμό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και να κόψει ακόμα και την καλημέρα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Γι’ αυτό φώναξε στο γραφείο του, στη Ρηγίλλης, τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο. Το καλύτεο παιδί στην πιάτσα! Ο Σύλλογος των Βιομηχάνων είναι ίσως η μόνη μη κυβερνητική οργάνωση που πραγματικά συμπάσχει με τον ελληνικό λαό κάτω από την καταιγίδα φόρων και αυξήσεων που του επεφύλαξε η αδίστακτη σοσιαλιστική κυβέρνηση.
Με τον ΣΕΒ χέρι χέρι ο πρόεδρος Αντώνης θα κατακτήσει όλες τις εξουσίες των ελληνικών σοβιέτ και θα συγκυβερνήσουν έπειτα κάτω από την φωτισμένη καθοδήγηση της πλουτοκρατίας και τους απαλλαγμένους, από κάθε επιρροή μητσοτακισμού, στενοσυμβούλους του. Η απελευθέρωση της Ελλάδας απαιτεί θυσίες που μόνο οι φίλοι του Αντώνη γνωρίζουν. Χωρίς αυτούς η Ελλάς και ο Αντώνης Σαμαράς δεν πάνε πουθενά! Στην πραγματικότητα Ελλάς και Αντώνης Σαμαράς, ένα και το αυτό!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :