Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Που πήγαν τα δάνεια και οι επιχορηγήσεις που πήρε η ΝΔ;

Ακούσαμε προ ημερών ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν ήδη λάβει την κρατική επιχορήγηση που δικαιούνται μέχρι το 2016. Στα ταμεία τους εισήλθαν και πολύ μεγάλα δάνεια και «ενισχύσεις» από μέλη και φίλους. Παρά ταύτα «το ταμείο είναι μείον»!...!
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λίγο πριν τις εκλογές, πήραν περί τα 240.000.000 ευρώ! Το ΠΑΣΟΚ πήρε 110.000.000 ευρώ και έκαμε χρήση των περισσότερων κεφαλαίων στην τεράστια και ακριβοπληρωμένη προεκλογική καμπάνια του. Η ΝΔ πήρε περίπου 130.000.000 ευρώ και αντίστοιχη προεκλογική καμπάνια δεν υπήρξε αλλά σπαταλήθηκαν τεράστια ποσά στις εσωκομματικές εκλογές. Αλήθεια που ακριβώς πήγαν αυτά τα ποσά; Δεν υποχρεούνται να ενημερώσουν και τους οπαδούς τους και το πανελλήνιο μια και κόπτονται για την ...

Ήξερε ο Καραμανλής για το Βατοπαίδι.

Το νεοδεξιό σύστημα Σαμαρά φαίνεται αποφασισμένο να κάψει τα ξερά του Βατοπαιδίου, για να σώσει τα χλωρά του Καραμανλή. Τα ξερά όμως διαμηνύουν ότι θα μιλήσουν. Κρατάνε και χαρτιά. Ο Δούκας διαμηνύει ότι τα ήξερε όλα το Μαξίμου και τουλάχιστον ένα έγγραφο αναμιγνύει και τον Καραμανλή προσωπικά, στο σκάνδαλο.
Υπάρχουν πάντως από καυτές επιστολές έως έγγραφα βόμβες που θα κάμουν άνω κάτω το πρώην Μαξίμου. Ο Σαμαράς που κατήγγειλε προ ολίγων εβδομάδων τους μηχανισμούς έχει υποσχεθεί πλήρη κάλυψη σε αυτούς τους μηχανισμούς που "θεωρούσε" εμπόδιο στα σχέδιά του! "Παραδόξως" αυτοί οι βρώμικοι και διεφθαρμένοι κύκλοι στήριζαν την εκκεντρική νεοδεξιά που ήταν "έτοιμη από καιρό" για έφοδο στη Ρηγίλλης.
Πάντως τα έγγραφα που δεν εμφανίστηκαν στην προηγούμενη εξεταστική για το Βατοπαίδι βρίσκονται σε γνώση του τωρινού Μαξίμου και των ομάδων τεκμηρίωσης της Ιπποκράτους ….

Έχει να γίνει το έλα να δεις στη ΝΔ. με το σαμαρικό στρατηγείο να στηρίζει τα βαθιά δεξιά φαντάσματα του παρελθόντος!

Θα ακυρωθούν τελικά τα 11 εκατομμύρια εμβόλια;


Πως πάει η υπόθεση των 11 εκατομμυρίων εμβολίων που παρήγγειλε ο Αβραμόπουλος;
Το υπουργείο ζητά την ακύρωση της παραγγελίας και καλά κάνει.

Εισαγγελέας πρέπει πάντως να ερευνήσει τις προμήθειες που έπεσαν και το καθεστώς της παραγγελίας από τον προηγούμενο υπουργό υγείας.

Ο λόγος για το νούμερο 2 της νέας Ρηγίλλης.
Τον Αβραμόπουλο. Αυτόν που είχε πείσει τον προηγούμενο πρωθυπουργό για την επιτακτική ανάγκη του «μαζικού εμβολιασμού» των Ελλήνων.

"Δεν ξαναμαζεύω αποδείξεις"

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους αναγνώστες σας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται το μέτρο της συγκομιδής των αποδείξεων. Είναι η τρίτη. Και τις υπόλοιπες φορές τέτοιες μέθοδοι εγκαταλείφτηκαν μια και απέτυχαν στην πράξη. Τέτοιες πρακτικές είναι τριτοκοσμικές και προτείνω κανένας να μην συμμετάσχει σε αυτή την κοροϊδία. Αυτό δεν είναι σχέδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά ξευτίλα. Νομίζετε ότι δεν ξέρουν ποιοι φοροδιαφεύγουν; Ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι αλλά αντί να τους τραβήξουν από τα μαλλιά, κυνηγάνε τους απλούς Έλληνες πολίτες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα απαιτώ αποδείξεις από τις αγορές μου; Φυσικά και θα απαιτώ αλλά δεν θα συμμετάσχω στην κοροϊδία της συλλογής των αποδείξεων. Να πάνε να τις συλλέξουν από τα φιλαράκια τους που παίρνουν δημόσια έργα και υπερκοστολογούν τις κακοτεχνίες τους.
Τελικά το Πασόκ κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκε. Αλλά γι’ αυτή την ικανότητα τους μιλάει ήδη η ιστορία. Οι άλλοι ήταν και παρέμειναν ερασιτέχνες και αδιάβαστοι πάνε στο μέλλον. Ποτέ δεν πρόκειται να φτάσουν την επιστήμη της πασοκικής πολιτικής. Αυτό το βλέπουμε κυρίως στα επικοινωνιακά μέσα που εκπροσωπούν τη ΝΔ. Δυστυχώς … πάμε άκλαυτοι.
αναγνώστης

Ρουκέτες Μητσοτάκη κατά της κυβέρνησης Καραμανλή


Ο πρώην πρωθυπουργός «άλλα έλεγε και άλλα έκανε».
Ναι στην εξεταστική για την οικονομία.
Γ. Παπαθανασίου:«Ας κάμει η κυβέρνηση όσες εξεταστικές θέλει»
Γεράσιμος Γιακουμάτος:«Λυπάμαι που δεν είχα το θάρρος και ζητάω συγνώμη, να ρίξω την κυβέρνηση Καραμανλή»
Αντιδράσεις πυροδότησε και ο όρος «ακυβερνησία» που εξέφρασε σε συνέντευξη ο Σαμαράς
Κακλαμάνης επιμένει για την κάθοδό του στις εκλογές για το Δήμο Αθηναίων.

Γιακουμάτος:"Έπρεπε να είχα ρίξει τον Καραμανλή"


Τα κοράκια των κερδοσκόπων συνεχίζουν την υφαρπαγή κεφαλαίων από την Ελλάδα

Μεγάλες διεθνείς τράπεζες έχουν ρίξει στην ελληνική αγορά τα κοράκια τους που προσπαθούν με ευνοϊκούς όρους να μεταφέρουν κεφάλαια Ελλήνων σε μεγάλες και «φερέγγυες» τράπεζες του εξωτερικού.
Αυτή είναι άλλη μια παράμετρος της αδίστακτης φοροεπιδρομής της κυβέρνησης. Οι speculators υπόσχονται πλήρη κάλυψη. Τα golden boys των Big Bankers κανονίζουν τις λεπτομέρειες. Φυσικά στοχεύουν σε κεφάλαια άνω του 1.000.000 ευρώ, αφού εκεί έχουν μεγάλες προμήθειες. Δεν μιλάμε για φραγκοδίφραγκα. Έχει πέσει σύρμα στην αγορά, κλείνονται προσωπικά ραντεβού και η δουλειά γίνεται στο πιτς φιτίλι. Το σχέδιο οργανώθηκε πριν καν ακόμα κερδίσει τις εθνικές εκλογές το Πασόκ. Από τη στιγμή που το Πασόκ άφηνε να εννοηθεί ότι οι καταθέσεις θα αναγράφονται στη φορολογική δήλωση, αμέσως ζητήθηκε βοήθεια από … «ξένους οίκους» και έφτασε άμεσα. Στο παιχνίδι και Κύπριοι bankers που υπόσχονται διπλάσιες αποδόσεις σε ποσά από 100.000 ευρώ και πάνω…

Ρουφιανείο η "ωραία Ελλάς"

Το υπουργείο Οικονομικών πιστεύει ότι όλοι οι Έλληνες κρύβουν έναν Αρτέμη Μάτσα μέσα τους. Χωρίς περίσκεψιν καλούν τους πολίτες να γίνουν χαφιέδες και ρουφιάνοι για να αυξηθούν τα έσοδα του υπουργού.

Οι καταγγελίες σας θα βρίσκουν ευήκοα ώτα σε γραφείο που θα "δίνετε" κανονικά όποιον πιστεύεται ότι παρανομεί. Γραφείο Φορολογικών καταγγελιών ή κάπως έτσι θα λέγεται ο συλλέκτης των πληροφοριών σας, προστατεύοντας την ανωνυμία σας.
Οι καταγγελίες σας θα καταχωρούνται και οι ειδικές «υπηρεσίες ειδικών ελέγχων» θα επισκέπτονται τον «παράνομο» επαγγελματία. Τώρα εάν η καταγγελία είναι αποτέλεσμα προσωπικής εμπάθειας, λίγο τους ενδιαφέρει. Τη δουλειά τους να κάνουν. Εάν πάντως ακόμα και κακόβουλες καταγγελίες οδηγούν στην αποκάλυψη φοροφυγάδων … δεν πειράζει! Το υπουργείο θεωρεί πάνω κάτω όλους τους Έλληνες φοροφυγάδες. Όπου κι’ αν την πέσει, κάτι θα βρει.

Η "παρωδία" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου



Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο μεγαλοδημοσιογράφος (με βάση τα εισοδήματά του), Μάκης Τριανταφυλλόπουλος;
Είναι να διερωτάται κανείς βλέποντάς τον στην τηλεοπτική του "Ζούγκλα" να έχει καλέσει ρασοφόρο για να κάνει ευχέλαιο... Και ποιος ο λόγος; Όχι για να ξορκίσει το κακό και να φέρει πίσω τους τηλεθεατές που του γύρισαν την πλάτη, αλλά για να "διώξει", όπως είπε την αρνητική ενέργεια που έφερε στο κανάλι που τον φιλοξενεί (για πόσο ακόμα;) η παρουσία του ....

Τα γκάλοπ της RASS και της Public Issue στη ΝΕΤ


Καρατζαφέρης για Μητσοτάκη, Καραμανλή, Σαμαρά


Ο Καρατζαφέρης αναφέρεται στο διπολικό σύστημα στο εσωτερικό της ΝΔ. Το ένα δίπολο συγκεντρώνεται γύρω από το Μητσοτάκη και το άλλο, το μεγαλύτερο, γύρω από τον Καραμανλή.. Στο δεύτερο δίπολο χρωστά ο Σαμαράς. Γι’ αυτό εξάλλου τον στήριξε και θα τον στηρίξει στις εξεταστικές. Στη μέση πάντως βρίσκεται η δική του ομάδα, η ισχνότερη που πειδιώκει να μεταβάλλει τις εσωτερικές ισορροπίες. Ο Σαμαράς υποχρεούται να υπερασπιστεί τον Καραμανλή σε δύο τουλάχιστον εξεταστικές επιτροπές. Siemens και Βατοπαίδι. Το Πασόκ βέβαια δεν είναι κουτό. Επιδιώκει ένα ιδανικό balance στο πεδίο των εσωτερικών εξελίξεων και αποδυναμώνει τα επιχειρήματα της ΝΔ. Ο δε Καραμανλής δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί στο μέλλον, αφού ηλικιακά είναι ο μικρότερος των διεκδικητών.


Κι άλλη βλακεία ακούσαμε "Τέλη κυκλοφορίας με βάση τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο"


Οι βλακείες που ακούμε για τα τέλη κυκλοφορίας φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος.
Η τελευταία που ακούσαμε ήταν στην βουλή από τον κ. Παπακωνσταντίνου.
Υπάρχει σκέψη για προσδιορισμό του ύψους των τελών κυκλοφορίας με βάση τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο το χρόνο"!!!

Κι όμως ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ.
Ή ο υπουργός βρίσκεται σε... απόγνωση, ή πραγματικά δε ξέρει τι του γίνεται.

Η περίπτωση με τα τέλη κυκλοφορίας είναι πολύ απλή και δε ...

Ο κόκκινος Πάνος πίσω από τα τηλεοπτικά «ευχέλαια» του Μάκη;


Ο κόκκινος Πάνος βασικό στέλεχος της σαμαρικής Ρηγίλλης και των νέων ηθών της βαθιάς Δεξιάς, φαίνεται ότι συνεννοείται με τον Μάκη και οργανώνουν μαζί τηλεοπτικά «ευχέλαια». Συνεχίζουν την συνεργασία που ξεκίνησε από το "ντιβάνι" και με αφορμή την εσωκομματική διαμάχη στη Νέα Δημοκρατία.
Ο Πάνος έχει τη δική του ιστορία στις τηλεοπτικές γκάφες και φάρσες. «Θρυλική» έχει μείνει η εκπομπή με τις πίτσες και τον Λεβέντη στο τηλεοπτικό στούντιο του «ΠΡΟΦΙΛ». Μια εκπομπή στην οποία χλεύαζε διαρκώς τον προσκεκλημένο του. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον εμπαιγμό μεταλλαγμένο και εμπλουτισμένο από νεοδεξιό καθεστωτισμό. Να διακρίνεται η σαμαροποίηση της Ρηγίλλης.
Ο πρώην λοιπόν «σεμνός και ταπεινός» υπουργός εργασίας-Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε καλέσει στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1, τον Βασίλη Λεβέντη, γνωστό για το ιδιαίτερο στυλ των εκπομπών του. Του «προσέφερε» πίτσες σε απευθείας μετάδοση. Διακρίνονται πίσω από αυτή την κίνηση η διάθεση να εξευτελίσει τον προσκεκλημένο του, η διάθεση εμπαιγμού αλλά και το προσωπικό προφίλ του κόκκινου Πάνου με επιρρέπεια στις «μαύρες» γκάφες. Το τι επακολούθησε δε λέγεται! Αποτέλεσμα της αφελούς κίνησης Παναγιωτόπουλου ήταν να ζήσει το πανελλήνιο έναν από τους πιο έντονους λεκτικούς διαξιφισμούς στον αέρα. Τις επόμενες ημέρες ο δημοσιογράφος δέχθηκε έντονη κριτική από τα ΜΜΕ ενώ κλήθηκε και σε απολογία από την ΕΣΗΕΑ.
Ήταν ένα από τα επεισόδια τα οποία ο Πάνος δεν θέλει να θυμάται. Δυστυχώς, βλέπουμε ότι συνεχίζει πάνω στην ίδια τακτική.
Αμέσως μετά από αυτή την εκπομπή άρχισε ο επαγγελματικός κατήφορος του Πάνου. Κανένας δεν τον υπολόγιζε ως σοβαρό. Μέχρι που τον θεώρησαν σοβαρό, στην .... Ρηγίλλης!...!
[Στο παραπάνω βίντεο έχει ζητηθεί από την Google να αφαιρεθεί ο ήχος. Καταλαβαίνουμε ποιος το ζήτησε. Όσες φορές ανέβηκε το βίντεο στο youtube, ζητήθηκε να λογοκριθεί από τους «copyright holders»! ]

Η Ντόρα ξεκινά τις επαφές από Δευτέρα...

Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, η Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί με φίλες και φίλους της από τη Βόρεια Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη στο Μακεδονία Παλλάς, στις 7:30 το βράδυ.

Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου η πρώην Υπουργός θα μιλήσει (περίπου στις 11:00) στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ στην Αθήνα (ξενοδοχείο
Intercontinental), με θέμα τη Διοικητική Μεταρρύθμιση του κράτους και το "πρόγραμμα Καλλικράτης".

Αρνητική η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο νομοσχέδιο Κατσέλη

Το πλήρες κείμενο της γνωμοδότησης της ΕΚΤ στα Ελληνικά εδώ.

Από άρθρο της Καθημερινής:
Κόλαφο για το υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας αποτελεί η γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) επί του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση οφειλών επαγγελματικών κι επιχειρηματικών δανείων. Σύμφωνα με την ΕΚΤ, οι προτεινόμενες διατάξεις απειλούν τη ρευστότητα στην αγορά και μπορούν να προκαλέσουν συστημικές επιπτώσεις όχι μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας, αλλά ακόμη και διασυνοριακά. Μάλιστα, η ΕΚΤ επί της ουσίας καλεί την ελληνική κυβέρνηση να αναστείλει τη διαδικασία νομοθέτησης των συγκεκριμένων μέτρων, επισημαίνοντας ότι «η αρμόδια εθνική αρχή θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να εξετάζει προσηκόντως τη γνώμη της ΕΚΤ πριν από τη λήψη της απόφασής της επί της ουσίας». Από την πλευρά της η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, αν και υποστηρίζει ότι έλαβε υπόψη της παρατηρήσεις της ΕΚΤ, προχώρησε χθες σε τροποποιήσεις οι οποίες βρίσκονται σε διαμετρικά αντίθετο πνεύμα από αυτό των επισημάνσεων της ΕΚΤ. Ενδεικτικό του γεγονότος ότι αγνόησε παντελώς τις παρατηρήσεις της ΕΚΤ είναι ότι όχι μόνο δεν εξαίρεσε τις ενήμερες οφειλές από το νομοσχέδιο, αλλά απελευθέρωσε τα συνολικά όρια ρύθμισης.
Σημειώνω πως το νομοσχέδιο ήταν...

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο

Αναστάτωση έχει προκαλέσει τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο. Το τηλεφώνημα έγινε στις 9 και 3 λεπτά, από άγνωστο, στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, ο οποίος είπε ότι επρόκειτο να εκραγούν δύο βόμβες στο Εφετείο σε 30 λεπτά.

Το κτίριο εκκενώθηκε από την αστυνομία, ενώ έχει κλείσει το ρεύμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας προς Πατησίων καθώς και οι δρόμοι γύρω από το Εφετείο. Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που θα ερευνήσουν όλο το κτίριο καθότι το χρονικό περιθώριο που έδωσε ο άγνωστος έχει περάσει.

Οργή και απόγνωση στην Αϊτή

Μετά την απόγνωση έρχεται η οργή για τους επιζώντες του φονικού σεισμού στην Αϊτή καθώς η εξωτερική βοήθεια έχει αργήσει, εμποδιζόμενη από τις άθλιες συνθήκες των υποδομών της χώρας. Την ίδια στιγμή, ο απολογισμός του Ερυθρού Σταυρού για τον αριθμό των νεκρών ανέρχεται στους 50.000.
Για τρίτη νύχτα οι επιζώντες κοιμήθηκαν στους δρόμους, προσπαθώντας απλώς να επιβιώσουν, με τη βοήθεια από το εξωτερικό να συναντά τεράστια εμπόδια καθώς τα αεροπλάνα αδυνατούν να προσγειωθούν στο κατεστραμμένο αεροδρόμιο της χώρας, το λιμάνι δεν μπορεί να δεχθεί πλοία, ενώ οι δρόμοι είναι μπλοκαρισμένοι από τα συντρίμμια.
Σύμφωνα με τους ανταποκριτές των διεθνών μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται στην περιοχή, όσοι επιζώντες γλίτωσαν από τη μανία του εγκέλαδου, τώρα πεθαίνουν κατά εκατοντάδες, από την έλλειψη νερού τροφής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα.....

Και η κατακραυγή συνεχίζεται... Γεννημένος ρόμπα!

Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΟΛΙΚΑ" ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ AGB

Δημοσιογραφικά τελειωμένος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, επιδίδεται εδώ και χρόνια σε φθηνές παρουσίες. Οι εκπομπές του αποτελούν τη χαβούζα της Ελληνικής τηλεόρασης, χθες είχε την φαεινή ιδέα να κάνει ευχέλαιο για την παρουσία του Μητσοτάκη στο σταθμό. Το κανάλι και ο ιδιοκτήτης του έχει παράδοση στα καραγκιοζιλίκια και είναι αλήθεια ότι ο κόσμος πλέον τους βλέπει για να διασκεδάζει "φθηνά" και "προσιτά".

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι απογοητευμένος από τη ζωή του, αναγκάζεται να...

Έκανε Live Ευχέλαιο για τον Μητσοτάκη... Έξω φρενών στο ALTER!

Το τεράστιο ηθικό ατόπημα (ένα ακόμη στην αλυσίδα των πολλών...) του "δημοσιογράφου" της Ρουφιανιάς, να διαπομπεύσει τα θεία από την κτηνώδη "Ζούγκλα" του, πασχίζοντας να... γελοιοποιήσει το Μητσοτάκη, έχει ξεσηκώσει σφοδρές αντιδράσεις σε όλα τα σοβαρά μπλογκς! Αναδημοσιεύουμε πρώτα την ωραία τοποθέτηση του www.realpolitics.gr, και σε επόμενες αναρτήσεις θα παραθέσουμε τις απόψεις και άλλων καλών μπλόγκερς επί του θέματος...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Πόσο ανήθικος και γελοίος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος… Μα καλά δεν έχει ίχνος τσίπα πάνω του;

Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε...

Μαυρίλα για τη ΝΔ και από τη δημοσκόπηση της Alco!

Τα μαύρα χάλια της ΝΔ ως προς την εκλογική επιρροή κατέγραψε, μετά το μηνιαίο "Βαρόμετρο" της Public Issue, και η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του www.newsit.gr.
Συγκεκριμένα,
στην πρόθεση ψήφου η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ είναι το ίδιο μεγάλη όσο έχει αποτυπωθεί και σε προηγούμενες δημοσκοπήσεις.
ΠΑΣΟΚ 37,1%
ΝΔ 27,5%

ΚΚΕ 6,9%

ΛΑΟΣ 4,7%

ΣΥΡΙΖΑ 3,2%

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,6%

ΑΛΛΟ 2,5%

ΛΟΙΠΑ 4,1%

ΔΞ/ΔΑ 12,4%

Στο ερώτημα "Είστε ικανοποιημένοι από τον Γ.Παπανδρέου;"
53,7% λέει ΝΑΙ
35,5% λέει ΟΧΙ
10,8% ΔΞ/ΔΑ

Επίσης, το 60,9% είναι υπέρ της λήψης σκληρών μέτρων, ενώ στους τομείς Δημόσιας Τάξης, Οικονομίας και Περιβάλλοντος οι θετικές γνώμες υπερτερούν.
Το 54,4% υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση χειρίστηκε πολύ καλύτερα τα πράγματα από τη ΝΔ. Το 53,3% θεωρεί ότι ο κ. Παπανδρέου χειρίστηκε καλύτερα τα πράγματα από τον προκάτοχό του Κώστα Καραμανλή.

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [15-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων

Μητσοτάκης : η κυβέρνηση είχε δώσει εντολή το έλλειμμα να φουσκώσει στο 14,8%, αλλά η Στατιστική Υπηρεσία αρνήθηκε!

Υπέρ της εξεταστικής για τα στατιστικά στοιχεία

Νέα εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Alter, όπως σας είχαμε πληροφορήσει νωρίς το απόγευμα χθες για την "Παρέμβαση Μητσοτάκη", που τόνισε ότι "η χώρα κινδυνεύει να γίνει Αργεντινή".
Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ επέμεινε στην συγκρότηση κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης, εξηγώντας ότι εννοεί κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εφόσον αυτό έχει λάβει την εντολή, αλλά του όλου ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή χρήσιμων προσώπων, όπως ο Αλέκος Παπαδόπουλος και ο Λουκάς Παπαδήμος.
Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι...

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [15-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Παίζετε... ΠΡΟΠΟ για να σωθούμε!

Πίνετε coca-cola και παίζετε ΠΡΟΠΟ για να σωθούμε! Αυτό προκύπτει απ' τον οπισθότιτλο της Financial Box, μια που οι εν λόγω εταιρείες... στηρίζουν το Χρηματιστήριο. Μακάρι η λύση στην ελληνική οικονομική τραγωδία να ήταν κάπως έτσι...

Υπό εξαφάνιση τα γαϊδουράκια

Είδος υπό εξαφάνιση τα συμπαθητικά τετράποδα γαϊδουράκια της υπαίθρου. Σύμφωνα με στοιχεία, το συγκεκριμένο είδος παρουσιάζει σημαντική συρρίκνωση στον πληθυσμό του, καθώς από τα 508.000 ζώα που υπήρχαν στην Eλλάδα το 1950, το 1995 μειώθηκαν σε 95.000, ενώ σήμερα υπάρχουν λιγότερα από 16.000.


Tην ίδια στιγμή τα αντιπαθή δίποδα ''γαϊδούρια'' αυξάνονται συνεχώς

Καθαρός ουρανός...

 
"Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται"... 

Προς τι λοιπόν η "ανησυχία" των νεοκαραμανλήδων

Μήπως έχουν "λερωμένη" τη φωλιά τους;

Και μεις τι φταίμε να πληρώνουμε τα σπασμένα της απατεωνιάς και της των ανικανότηταςπρώην και των νυν...;

Η γελοιογραφία της ημέρας από το "Βηματοδότη"

Κέφια έχει και σήμερα ο Τηλέπαθος του Ριζοσπάστη...

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση...


Το λεβεντόπαιδο με τη χρυσή καρδιά που «σφουγγάρισε» έξι μαζεμένους!!!

Ένα ακόμη παράδειγμα, για το πώς λειτουργεί το «σφουγγάρι» και κλείσαμε με αυτό το θέμα. Για σήμερα εννοείται…

Το λεβεντόπαιδο του κάμπου με την χρυσή καρδιά, αποφάσισε να … «σφουγγαρίσει» μονομιάς από τη γραμματεία που ανέλαβε έξι διοικητικούς υπαλλήλους.

Ποιο ήταν το … αμάρτημα αυτών των άμοιρων ανθρώπων που θα περιπλανιούνται μέσα στο κόμμα, μέχρι να δουν που θα τους διαιρέσουν εσωτερικά; Ότι ενδιαφέρθηκε για το τι θ’ απογίνουν στη συνέχεια, εις εκ των … «σφουγγαρισθέντων» -τέως πια- αναπληρωτών γραμματέων. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι δεν χρειάζονταν. Ερώτηση δική μας: Μα καλά, ούτε ένας από τους έξι;

Από την άλλη πλευρά, θα προσθέταμε, πάλι καλά, να κάνουν το σταυρό τους οι άνθρωποι που δεν τους πέταξαν ολωσδιόλου στο δρόμο, απολύοντάς τους και κόβοντάς τους το ψωμί που τρώνε τα σπίτια τους! Που ξέρεις τι γίνεται; Μετά από το «σφουγγάρισμα» σε πολιτικά στελέχη, μπορεί να υπάρξει κανονικό...

Τα οπισθόφυλλα των εφημερίδων [15-01-2010]


Τα οπισθόφυλλα των εφημερίδων παρακάτω

Οι 3 τορπίλες του Λοβέρδου...

Μέτρα-σοκ που "τορπιλίζουν" την κοινωνική συνοχή και ειρήνη βάζει στο τραπέζι η Κυβέρνηση της "διαβούλευσης"... Αυτοί που έλεγαν, ότι "υπάρχουν τα λεφτά" τώρα σκέφτονται να καταφύγουν σε ακραία μέτρα, όπως πάγωμα ή και... μείωση μισθών!!! Τι άλλο θα δούμε, Θεέ μου...
Μετά τον ΟΛΠ και τα επιδόματα ανεργίας, όπου "δεν υπάρχει σάλιο", ήρθε η μεγάλη τορπίλη της ανεργίας. Προβλέπεται να φτάσει στο 21% δηλαδή θα δούμε έναν στους πέντε Έλληνες άνεργο. Και μη χειρότερα!

Το εργολαβικό "χταπόδι" απλώνει τα πλοκάμια του παντού...

Οι εργολάβοι νταβατζήδες, παρά την Κρίση και τη Φτώχεια, σκέφτονται να... συνεχίσουν την καλοπέραση με τα λεφτά των φορολογούμενων! Γι' αυτό και λανσάρουν τα σκληρά μέτρα της φοροεπιδρομής με πρωτοσέλιδες καταχωρήσεις... διθυραμβικού χαρακτήρα! Ε ρε κόπανος που χρειάζεται...

Μας κατάντησαν... Αλβανία του Χότζα!!!

Με... κουπόνια και δελτία σκέφτεται η Κυβέρνηση της "διαβούλευσης" να αντιμετωπίσει το πρωτόγνωρο τσουνάμι Ανεργίας και Φτώχειας που έρχεται το 2010! Οι Νεοκαραμανλήδες μας κατάντησαν Αλβανία του Χότζα... Μας βλέπω σε λίγο να συνωστιζόμαστε στα σύνορα για να μπουκάρουμε στη σημερινή Αλβανία που είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τα δικά μας χάλια...

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων [15-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα