Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Ο κόκκινος Πάνος πίσω από τα τηλεοπτικά «ευχέλαια» του Μάκη;


Ο κόκκινος Πάνος βασικό στέλεχος της σαμαρικής Ρηγίλλης και των νέων ηθών της βαθιάς Δεξιάς, φαίνεται ότι συνεννοείται με τον Μάκη και οργανώνουν μαζί τηλεοπτικά «ευχέλαια». Συνεχίζουν την συνεργασία που ξεκίνησε από το "ντιβάνι" και με αφορμή την εσωκομματική διαμάχη στη Νέα Δημοκρατία.
Ο Πάνος έχει τη δική του ιστορία στις τηλεοπτικές γκάφες και φάρσες. «Θρυλική» έχει μείνει η εκπομπή με τις πίτσες και τον Λεβέντη στο τηλεοπτικό στούντιο του «ΠΡΟΦΙΛ». Μια εκπομπή στην οποία χλεύαζε διαρκώς τον προσκεκλημένο του. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον εμπαιγμό μεταλλαγμένο και εμπλουτισμένο από νεοδεξιό καθεστωτισμό. Να διακρίνεται η σαμαροποίηση της Ρηγίλλης.
Ο πρώην λοιπόν «σεμνός και ταπεινός» υπουργός εργασίας-Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε καλέσει στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1, τον Βασίλη Λεβέντη, γνωστό για το ιδιαίτερο στυλ των εκπομπών του. Του «προσέφερε» πίτσες σε απευθείας μετάδοση. Διακρίνονται πίσω από αυτή την κίνηση η διάθεση να εξευτελίσει τον προσκεκλημένο του, η διάθεση εμπαιγμού αλλά και το προσωπικό προφίλ του κόκκινου Πάνου με επιρρέπεια στις «μαύρες» γκάφες. Το τι επακολούθησε δε λέγεται! Αποτέλεσμα της αφελούς κίνησης Παναγιωτόπουλου ήταν να ζήσει το πανελλήνιο έναν από τους πιο έντονους λεκτικούς διαξιφισμούς στον αέρα. Τις επόμενες ημέρες ο δημοσιογράφος δέχθηκε έντονη κριτική από τα ΜΜΕ ενώ κλήθηκε και σε απολογία από την ΕΣΗΕΑ.
Ήταν ένα από τα επεισόδια τα οποία ο Πάνος δεν θέλει να θυμάται. Δυστυχώς, βλέπουμε ότι συνεχίζει πάνω στην ίδια τακτική.
Αμέσως μετά από αυτή την εκπομπή άρχισε ο επαγγελματικός κατήφορος του Πάνου. Κανένας δεν τον υπολόγιζε ως σοβαρό. Μέχρι που τον θεώρησαν σοβαρό, στην .... Ρηγίλλης!...!
[Στο παραπάνω βίντεο έχει ζητηθεί από την Google να αφαιρεθεί ο ήχος. Καταλαβαίνουμε ποιος το ζήτησε. Όσες φορές ανέβηκε το βίντεο στο youtube, ζητήθηκε να λογοκριθεί από τους «copyright holders»! ]

Δεν υπάρχουν σχόλια :