Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Αντώνης είπε στην Ευρώπη ότι θα κάμει Εξεταστική για το μνημόνιο;

Απειλεί στο εσωτερικό της χώρας ότι θα κάμει Εξεταστική για το μνημόνιο. Του τράβηξαν βέβαια το αυτάκι οι Ευρωπαίοι και τον έκαμαν ρεζίλι. Τέτοιο ξευτιλίκι δεν έχει ξαναδεί αρχηγός στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα τον παραδεχόμουν πάντως για την ειλικρίνεια των ιδεών του εάν ξεστόμιζε ότι θα κάμει Εξεταστική για το μνημόνιο όπως απειλεί στο εσωτερικό της χώρας. Τελικά δεν υπάρχουν ιδεολογίες όπως λέει και ο λαός. Κάτι θα ξέρει! Υπάρχουν συμφέροντα και αυτά εξυπηρετεί ο Αντώνης! Στο παιχνίδι των υπηρεσιών που προσφέρει στα μεγάλα συμφέρονταν λέει και πολλές κοτσάνες αν και σχεδόν ό,τι λέει ανήκει στην κατηγορία μπαρούφας. Γεια σου ρε Αντωνάκι Βρυξελλών!...! (το Αντωνάκι σε ουδέτερο παρακαλώ).

Άντε να γυρίσει και ο Κάραμαν να δέσει η "σάλτσα ΝΔ"

Μας λείπει ο Κάραμαν. Ο σκληρός ηγέτης που τα έβαζε με τα συμφέροντα και αμέσως μετά τα έδινε όλα στον Μπόμπολα. Με χορούς και τσάμικα!
Υποτίθεται ότι είχε κουραστεί και γι’ αυτό εγκατέλειψε το βυθιζόμενο σκάφος παραδίδοντάς το στον Γιώργο και τον Αντώνη.
Τώρα λένε έπειτα από τόσα ταξίδια και Ραφήνα έχει ξεκουραστεί και είναι σχεδόν έτοιμος να μιλήσει και να ξαναγυρίσει. Τέρμα οι μπουκάλες και τα PS3. Τα βαρέθηκε.
 Εμπέδωσε το Thief Auto και κατανόησε πλήρως τους γρίφους στην Lara Croft στον «Κάτω Κόσμο»(UnderWorld).
Οι μυστικοσύμβουλοι του πρώην βλέπουν ότι ο Κώστας δικαιώθηκε (ωρίμασε και δεν είναι πλέον Κωστάκης). Έμαθε πάρα πολλά κόλπα και μαγικά φίλτρα στον «Half Blood Prince» του Harry Potter και είναι έτοιμος να ξαναγυρίσει. Μην του την μπαίνει δηλαδή σε μαγείες και ξωτικά ο Αντώνης γιατί θα γίνει το «The God of War».
Τώρα είναι θεριό. Αναβαθμίστηκε ή μεταλλάχτηκε ένα πράμα (από την αύξηση του πάχους το βλέπουν)!
Και προειδοποιούν: «Ποιος είδε το θεριό και δεν το φοβήθηκε;»

Πού πήγαν τα έξοδα του Δημοσίου

Τη νεοκαραμανλική πενταετία τα έξοδα του Δημοσίου έτυχαν κατακόρυφης αύξησης. Για μισθούς και συντάξεις αυξήθηκαν κατά 80% μέσα σε πέντε χρόνια!...!...! Δηλαδή περίπου 26,5 δις … Εξ’ αυτών τα 19 δις σε μισθούς και τα 7,5 σε συντάξεις !...! Εάν συνυπολογίσουμε την κατακόρυφη αύξηση των εξόδων για την Υγεία φτάνουμε στα 43 δις, όταν οι πρωτογενείς δαπάνες είναι 59 δις ….. Σκεφτείτε ότι τα έσοδα του κράτους είναι περίπου 50 δις και αυτά προσπαθεί να αυξήσει το μνημόνιο. Με όλο τον ορυμαγδό μέτρων, φόρων και μειώσεων.
Αλήθεια πως σκέφτεται ο μέγας οικονομολόγος Αντώνης να μηδενίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο; Τι θα πουλάει; Βλακείες; Αμ δε! Η βλακεία δεν φορολογείται στην Ελλάδα γι’ αυτό και δίνετε απ’ τον Αντώνη πλουσιοπάροχα!

Ο Σαμαράς σε τηλεοπτικό γεύμα με τον Πρετεντέρη ......

Τη Δευτέρα το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει συνέντευξη στον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Το ερώτημα που προκύπτει όμως είναι αν ο κος Πρετεντέρης θα κάνει στον πρόεδρο της ΝΔ καμία σοβαρή ερώτηση ή όλες θα είναι προσυμφωνημένες από τα συχνά γεύματα που κάνουν τελευταίως οι δύο άντρες;


Παίγνια σαμαρικών στην Κρήτη! Απίστευτες απάτες εν εξελίξει...

Καταγγελίες φτάνουν σωρηδόν στο «περιοδικό» από Κρητικούς που δέχονται τις ύπουλες προσεγγίσεις των υποστηρικτών του Γιάννη Πλακιωτάκη, σαμαρικού υποψηφίου στην Περιφέρεια Κρήτης.
Εγκάθετοι του εν λόγω υποψηφίου πλησιάζουν πολίτες που έχουν εκφράσει την απόφασή τους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Δημήτρη Γιαννουλάκη και πασχίζουν να τους εξαπατήσουν με...

Τι έχει γίνει ο Τράγκας ο Φράγκας;

Το παίζει μέγας και τρανός αν και η ζωή απέδειξε ότι είναι αποτυχημένος. Ό,τι έπιασε κάηκε. Έτσι εξηγούνται οι διαρκείς γκριμάτσες του επί της οθόνης και το πομπώδες ύφος του. Είναι αποτέλεσμα του αισθήματος μειονεξίας που αισθάνεται στη δούλεψη των μεγάλων αφεντικών της καναλαρχίας. Ήθελε να γίνει νταβατζής αλλά δεν ήθελαν το ίδιο οι νταβατζήδες. Τον ήθελαν να παραμείνει πιόνι τους, ελεγχόμενο και στρατευμένο στα συμφέροντά τους. Τον ήθελαν να είναι διαρκής σαχλαμάρας. Να το παίζει αγανακτισμένος και οργισμένος δεξιός που αναμασά αηδίες για το πόπολο και όχι και για το νοήμων κοινό. Το κοινό ως γνωστόν τον έχει φτύσει προ πολλού και αυτόν και τις εφημερίδες του. Άσε το κανάλι του. Πήγε άκλαυτο! Από τα δεξιά έχουν τον θεατρίνο Τράγκα οι νταβάτζες και από αριστερά τον αρλεκίνο Λαζόπουλο. Ίδιο πράμα από διαφορετικές γωνίες θέασης.

Μόνος του τρέχει και ο Αγοραστός στην Θεσσαλία

Καθόλου στήριξη δεν έχει και ο Αγοραστός στον προεκλογικό του αγώνα.
Ο Χρήστος Ζώης και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος θα ήθελαν πολύ να τον δουν να βγαίνει από το παιχνίδι. Ηττημένος και στη γωνία του …
Οι βουλευτές δεν είναι απρόθυμοι μόνο στην Αθήνα (κυρίως Β’) αλλά και στη Θεσσαλία.
Οι καθαροί Σαμαρικοί θέλουν πλήρη επικράτηση επί των εσωκομματικών τους αντιπάλων ….
Τέτοιος είναι και ο Αγοραστός. Και αν νομίζει ότι θα γίνει ποτέ ισότιμο μέλος της σπείρας που έχει καταλάβει τη Νέα Ρηγίλλης, είναι γελασμένος!

Ψύχρα και για τον ωραίο Αβραμό στην Πελοπόννησο.

Επιτέλους εδέησαν έστω και απρόθυμοι οι αντιπρόεδροι της ΝΔ να λάβουν μέρος στην προεκλογική εκστρατεία του Δράκου της Πελοποννήσου. Τόσο καμένο χαρτί που είναι δεν θα ήθελαν να εκτεθούν τόσο πολύ σε μια δεδομένη αποτυχία. Πήγε άδικα πάντως η εκστρατεία του Αβραμό. Παντού υπήρχε κλίμα απογοήτευσης στις τάξεις των Νεοδημοκρατών. Ο κόσμος έδειχνε πλήρη απροθυμία. Δεν ήθελε να συμμετάσχει σε φιέστες προς τιμήν μιας τόσο κακής επιλογής! Ο κόσμος γύρισε την πλάτη του ακόμη και στον Αβραμό, άσχετα αν και αυτός ανήκει στον Πελοποννήσιοι κύκλο της Νέας Ρηγίλλης. Πράγματι όλοι Πελοποννήσιοι είναι εκεί μέσα!
Φανταστείτε ότι στην Πελοπόννησο έχει βάλει το μεγάλο του στοίχημα ο Αρχηγός Αντώνης!

Γρήγορα μια μετάνοια στον Αρχηγαντώνη, ρε Αλήτες!...!

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι η προτροπή προς «γαλάζιους» βουλευτές που δεν υπάκουσαν στο «μεσσία» της Νεοδεξιάς και δεν έδωσαν τη μεγάλη μάχη για να... εξηγήσουν στους πολίτες πώς το έλλειμμα μηδενίζεται σε ένα χρόνο!
Μέσω των παπαγάλων του ο Σαμαράς «απειλεί» τους πάντες, ότι θα βρεθούν... εκτός λίστας σε περίπτωση που οι εκλογές γίνουν μέχρι τον Απρίλιο, οπότε επιβάλλεται βάσει νόμου η εκλογή με λίστα...
Αυτές οι «απειλές» θυμίζουν σίγουρα άλλες εποχές...
Απορούμε με την όποια αξιοπρέπεια έχει απομείνει στους...

Φωνάζει η Ν.Δ. για να φοβηθούν οι... κάλπες

Με εµφανή αµηχανία στη Ρηγίλλης αναζητούν τα όρια της µπλόφας ή της πραγµατικότητας πίσω από το εκλογικό δίληµµα του Γιώργου Παπανδρέου.
Και η πρώτη απόφαση που έχει ληφθεί στο επιτελείο του Αντώνη Σαµαρά είναι η Ν.Δ. να επιµείνει στην ίδια τακτική – της «ζεµατισµένης κυβέρνησης» – έως τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και να δηλώνει, κάθε µέρα και εντονότερα, έτοιµη για εθνικές κάλπες.

Στενοί συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ. αναφέρουν ότι το πρωθυπουργικό δίληµµα δεν αιφνιδίασε τον κ. Σαµαρά. Το ενδεχόµενο της προσφυγής σε πρόωρες εκλογές είχε συζητηθεί διεξοδικά στη Ρηγίλλης από τον περασµένο Αύγουστο. Αλλωστε το έθιξε και ο κ. Σαµαράς στη ΔΕΘ µε στόχο να καταγραφεί εγκαίρως – όπως λένε – η θέση της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, ότι δηλαδή η Ν.Δ. δεν ...........................

Στους δύο… οίκτος δε χωρεί!

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα, η «μητέρα των μαχών», η δεύτερη πιο δικαιολογημένη αιτίας αύξησης παλμών (μετά τη Μόνικα Μπελούτσι) είναι εδώ! ....................

Η 12η Δεκεµβρίου δεν συναντά θεσµικά εµπόδια .......

Η διενέργεια εκλογών στις 12 Δεκεµβρίου δεν συναντά θεσµικά εµπόδια, αφού η προκήρυξή τους µπορεί να ανακοινωθεί στις 15 Νοεµβρίου
Η φηµολογία για πρόωρες εκλογές τον Δεκέµβριο – µήνας που έχει µείνει ορφανός από εκλογές εδώ και έναν αιώνα – άρχισε να κυκλοφορεί την περασµένη Κυριακή και επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα µε τη διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού. Η απόφαση αυτή, αν πρόκειται για απόφαση, αναζητεί την ηµεροµηνία της και την ερµηνεία της.
Ως προς την ηµεροµηνία, οι διαρροές επιµένουν για τις 5 ή, το πιθανότερο, τις 12 Δεκεµβρίου.
Πράγµατι, δεδοµένου ότι χρειάζονται τουλάχιστον 23 πλήρεις ηµέρες από την προκήρυξη µέχρι τη ....................

Ο μπλε δρόμος!

Ο μπλε δρόμος βρίσκεται στην πόλη Drachten της Ολλανδίας και είναι ένα έργο του καλλιτέχνη Henk Hofstra.
Ο ενός χιλιομέτρου δρόμος που βρίσκεται μέσα στην πόλη, βάφτηκε με μπλε χρώμα και πάνω από αυτό έχει γραφτεί με γράμματα ύψους 8 μέτρων η φράση «Water is Life», δηλαδή το νερό είναι ζωή. .................

Διπλές κάλπες στις 12 Δεκεμβρίου

Εκλογές το συντοµότερο δυνατό θα προκηρύξει ο Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί καθαρά στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου. Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι οι πρόωρες εκλογές θα πραγµατοποιηθούν στις 5 ή τις 12 Δεκεµβρίου, αν φυσικά συντρέξουν οι προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν.
Μάλιστα, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα µπορούσε να αναβάλει τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυµων» εκλογών για τις 12 Δεκεµβρίου. Δεδοµένου ότι η ηµεροµηνία των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών ορίζεται διά νόµου, αρκεί µια απλή τροπολογία για τη µετάθεσή τους. Στην περίπτωση αυτή θα αποτρεπόταν η πρόσθετη αναστάτωση που θα προκαλούσε µια τρίτη εκλογική αναµέτρηση µέσα σε διάστηµα ενός µήνα.

Zoom...



Εκτός της λίστας των απειλών για την Τουρκία είναι η Ελλάδα .....

 ............ σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν στη γείτονα, μετά τη συνεδρίαση του τουρκικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για την οριστικοποίηση του νέου κειμένου εθνικής ασφαλείας, γνωστού και ως «κόκκινης βίβλου». Οι πληροφορίες για το casus belli διαφοροποιούνται, με τα περισσότερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, να αναφέρουν ότι παραμένει η αναγραφή του με παραπομπή στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση ως του πλέον αρμοδίου οργάνου να αποφανθεί για την άρση του.
Άραγε θα θυνηθεί κανένας την τεράστια συμβολή της Ντόρας στην προώθηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου;

Σαμαράκι στην Αθήνα, Λαχανάκι στις Βρυξέλλες


Από το Καρφί

Διπλή επίθεση της Ντ.Μπακογιάννη κατά Παπανδρέου και Σαμαρά από την Κρήτη

Επίθεση τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον πρόεδρο της ΝΔ εξαπέλυσε από την Κρήτη η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη, που περιόδευσε στο Λασίθι μαζί με τον ανεξάρτητο υποψήφιο περιφερειάρχη Δημ.Γιαννουλάκη, κατηγόρησε τον Γ.Παπανδρέου ότι «θέτει εκβιαστικά διλήμματα» και «προκαλεί αναστάτωση στην ελληνική οικονομία αλλά και διεθνώς με την εκλογική ρητορεία», ενώ για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι «εξετέθη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εξαιτίας της 'διγλωσσίας' που χρησιμοποίησε».

Η κ. Μπακογιάννη συνόδευσε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης στην περιοδεία που πραγματοποίησε στην ....................

Windows 7...



Κουτόχορτο με το κιλό

Καλά αυτές οι ΠΑΣΟΚοφυλλάδες δίνουν ρέστα ανοησίας...Μπουκώνουν με κουτόχορτο τους αναγνώστες τους...Διαβάστε χονδροειδή προπαγάνδα:

Γράφει το Έθνος: "Σε προσωπική μάχη του Γιώργου Παπανδρέου με τον γαλλογερμανικό άξονα εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, η συζήτηση της κοινής πρότασης Μέρκελ - Σαρκοζί για προσωρινή αναστολή του δικαιώματος ψήφου σε χώρες που εφεξής θα συλλαμβάνονται δημοσιονομικώς απείθαρχες.
"Δεν δέχθηκα καν συζήτηση για αναστολή του δικαιώματος ψήφου" τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής."

Λες και τους κόφτει τι θα πει ο τουρίστας με το απλωμένο χέρι...Ο ηγέτης μιας "ανυπόληπτης χώρας" κατά τις δικές του .....................

Ολη η κεντροδεξιά (όλη όμως) επενδύει σέ μιά οριστική ρήξη τού βαθέως (παλιού, κανονικού) ΠΑΣΟΚ , με το ρηχό, το κυριλέ, το πράσινο. Εχουν δίκιο;

Απαντάμε αμέσως και χωρίς περιστροφές...
Οχι, δέν έχουν δίκιο...
Και γιαυτό θα χάσουν...
Ολοι τους...

Πιστεύουν λοιπόν στήν κεντροδεξιά (σέ όλη την κεντροδεξιά) ότι πχ ο Δημαράς που βέβαια είναι το βαθύ ΠΑΣΟΚ στήν Αττική, είναι το παράδειγμα εκείνο πού αποδεικνύει ότι έρχεται η περίφημη και πολυαναμενόμενη οριστική ρήξη μεταξύ τών δύο ΠΑΣΟΚ...
Πάνω εκεί επενδύει η ομάδα Σαμαρά (πονηρός ο βλάχος) αλλά και οι ...............

Τσούμα και Ντάσιπ

Η Τσούμα και ο Ντάσιπ τα δυο γλυκύτατα τιγράκια παίζουν στο ζωολογικό κήπο του Βούπερταλ στην Γερμανία.


Διέγραψαν από την ΔΑΚΕ τον διευθυντή του ΙΚΑ της Ρόδου κ. Γιάννη Παπαντωνίου!

Αυτά μόνο στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και την συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ μπορεί να συμβαίνουν: Αντί να στηρίξουν τον διωκόμενο από το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ διευθυντή του ΙΚΑ της Ρόδου κ. Γιάννη Παπαντωνίου, η ΔΑΚΕ με χθεσινή ανακοίνωσή της τον… διέγραψε!

Ο λόγος; Θυμήθηκε που στο παρελθόν ως συνδικαλιστής είχε καταθέσει «διασπαστική υποψηφιότητα».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΚΕ και ο πρόεδρος κ. Αντώνης Νικολόπουλος, αναφέρεται συγκεριμένα: «Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010, με ομοφωνία των μελών του 8ου Συνεδρίου της Πανελληνίου ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ, έγινε αποδεχτή η πρόταση του Προέδρου της .................

Μάχη για την Κρήτη:Στέλνουμε το δικό μας μήνυμα!

Η Ντόρα ετοιµάζεται και για εθνικές εκλογές

Εάν οι κάλπες για την Αυτοδιοίκηση οδηγήσουν σε πρόωρες εθνικές εκλογές, η Κεντροδεξιά αναµένεται να εµφανιστεί στην εκλογική αρένα µε τρία κόµµατα, καθώς δίπλα στη Ν.Δ. και τον ΛΑΟΣ ετοιµάζεται να στοιχιθεί και το κόµµα της Ντόρας Μπακογιάννη. Η πρώην υπουργός διαβεβαιώνει τις τελευταίες ηµέρες τους συνοµιλητές της ότι ο δικός της σχεδιασµός δεν αλλάζει, ακόµη και αν γίνουν πριν από το τέλος του χρόνου εθνικές εκλογές.

Η ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα θα ανακοινωθεί σε πανηγυρική εκδήλωση στις ολυµπιακές εγκαταστάσεις του Μπάντµιντον (Γουδή), στις 21 Νοεµβρίου και, στην περίπτωση που έχουν εκείνη την ώρα προκηρυχθεί εκλογές, είναι πιθανόν στην ίδια ..................

Coco: Η 19χρονη κόρη του Sting

Είναι ωραία, έχει ταλέντο και ''κουβαλά'' μια βαριά παρακαταθήκη καθώς είναι κόρη του Στινγκ... Στα δεκαεννιά της η Κόκο έχει το δικό της συγκρότημα, το «I Blame Coco». ...........

Κρύβουν την ομιλία Σαμαρά στο Ευρωπαικό Λαϊκό Κόμμα

Όπως αναφέραμε κι εχθές σε σχετική μας ανάρτηση η ΝΔ κρύβει την ομιλία Σαμαρά στην ολομέλεια του  Ευρωπαικού Λαϊκού Κόμματος. Ενώ στο κεντρικό site της ΝΔ θα βρείτε κάθε λεπτό από τη ζωή του αρχηγού της ΝΝΔ, κάθε δευτερεύουσα ή τριτεύουσα δηλωσή του και ομιλία του, η σχετική ομιλία λάμπει δια της απουσίας της.

Γιατί άραγε;
Τι θέση πήρε ο αρχηγός της ΝΝΔ για το...

Fergie: γυναίκα της χρονιάς για το Billboard

Στις 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη η τελετή απονομής των βραβείων Billboard . Το βραβείο,"Γυναίκα της Χρονιάς", σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του διάσημου μουσικού περιοδικού, θα απονεμηθεί στην Fergie, την τραγουδίστρια των Black Eyed Peas. ............

Η αποδέσμευση της χώρας από το Μνημόνιο

Ο κύριος Σαμαράς λέει: Διαφωνώ κάθετα με την κυβέρνηση!!! Το μνημόνιο πνίγει τον Ελληνικό λαό. Στόχος μας είναι η “ταχύτερη κατά το δυνατόν” αποδέσμευση της χώρας από το Μνημόνιο. Θα εξαλείψουμε το κυκλικό έλλειμμα σε 18 μήνες.
Αυτά βέβαια για να τα κάνεις, πρέπει ή να κυβερνήσεις ή να συγκυβερνήσεις.

Ο κύριος Σαμαράς εφαρμόζει:.......

H θερινή ώρα «θα έπρεπε να διατηρείται όλο το χρόνο»

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Το να γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω στις αρχές του χειμώνα όχι μόνο δεν μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, αλλά αντίθετα σπαταλά ηλεκτρικό ρεύμα και επιπλέον επιβαρύνει σημαντικά την ανθρώπινη υγεία, εκτιμούν Βρετανοί ερευνητές. ............

Ανατροπές κομματικού σκηνικού

Η σύγκρουση ανάμεσα στο παλαιό και το νέο ΠΑΣΟΚ, που θα καταγραφεί για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα στις κάλπες, κυρίως στην περιφέρεια Αττικής, ίσως αποτελέσει προπομπό κάθετων ανατροπών στο κομματικό σκηνικό της χώρας, το οποίο τα τελευταία χρόνια δεν αντικατοπτρίζει τις υφιστάμενες διαχωριστικές γραμμές και διατηρείται στη ζωή με τεχνητά μέσα. Η υποψηφιότητα του Γιάννη Δημαρά καταγράφει διείσδυση σε...

Η ζωή του Ν. Τσαουσέσκου στη μεγάλη οθόνη

Πρεμιέρα στο Βουκουρέστι του ντοκιμαντέρ «Η αυτοβιογραφία του Νικολάε Τσαουσέσκου».

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Η αυτοβιογραφία του Νικολάε Τσαουσέσκου» σε σκηνοθεσία του Αντρέι Ούγιτσα πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι, στο Palace Hall (Sala Palatui) παρουσία μεγάλου αριθμού προσκεκλημένων. .............

Τσάμικο

ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ παρεξηγήσει τον Αντώνη Σαµαρά. Ο άνθρωπος δεν είναι κατά των µέτρων στο σύνολό τους, επί της ουσίας δεν είναι και κατά του Μνηµονίου, έχει στηρίξει και -προσέξτε παρακαλώ- «ορισµένες» διαρθρωτικές αλλαγές, και επιπλέον υποστηρίζει τη δηµοσιονοµική εξυγίανση - αν πιστέψουµε τουλάχιστον αυτά που είπε στις Βρυξέλλες, ύστερα από επαφές που είχε µε διάφορους ευρωπαίους µεγαλοδεξιούς παράγοντες. Τι του συνέβη άραγε και έκανε αυτήν τη θεαµατική στροφή - ίδια φιγούρα τσάµικου; Του τράβηξαν το αυτί οι...

Παραδόθηκαν συσκευές τηλεειδοποίησης σε υπερήλικες

Δέκα συσκευές τηλεειδοποίησης σε περίπτωση ανάγκης υπερήλικων και μοναχικά διαβιούντων συμπολιτών μας, προσέφερε η Cities Net, η διαδημοτική εταιρεία διαχείρισης ψηφιακών τεχνολογιών των 11 Δήμων της Κεντρικής Ελλάδας, στο Δήμο Τρικκαίων. ..............