Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Κύκλωμα ανεξέλεγκτης συνταγογράφησης φαρμάκων

Έχει καταγγείλει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Έχει μάλιστα δώσει προ ημερών στη δημοσιότητα τα στοιχεία-φωτιά του διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου του 2010.

Από τα στοιχεία φαίνεται ότι η φαρμακευτική σπατάλη στα ασφαλιστικά ταμεία αυξήθηκε φέτος κατά 11%. 

«Δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα, ούτε γιατροί, ούτε φαρμακοποιοί».
Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει κρίση.
Συνεχίζουν τις μεθόδους των προηγούμενων ετών.

Η ΝΔ είναι σαν το ΦΠΑ


Τα ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις αυξάνονται σύμφωνα με το ρυθμό αύξησης του ΦΠΑ. 
Πηγαίνουν κατά 2 μονάδες πάνω. 
Από 19% πάνε στο 21%. 

Να περιμένουμε να πάει το ΦΠΑ στο 23% για να ανέβουν αντίστοιχα και τα ποσοστά της ΝΔ.

Πάντως για τους μυστικοσυμβούλους του αρχηγού παραμένει ως περιγραφή η «παρέα του 20%». 
Λόγω στρογγυλοποίησης των τιμών! 
Μην παίζουμε με φραγκοδίφραγκα;

Τα φθαρμένα πρόσωπα της ΝΔ

Σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές τη δημιουργία δύο στρατοπέδων στους συμβούλους της Ρηγίλλης. Από τη μια ο κατακόκκινος Πάνος που θα ήθελε πολύ να δει τον εαυτό του ως νούμερο 2 της Νέας Νέας Δημοκρατίας. Και από την άλλη η κάστα που προέρχεται από την ΠΟΛΑΝ και θα ήθελε να δει τη ΝΔ περιχαρακωμένη στα σκληρά ιδεολογικά πλαίσια της αξέχαστης ΠΟΛΑΝ.
Τελευταία διάσταση στα αντικρουόμενα στρατόπεδα είναι τα … φθαρμένα πρόσωπα της ΝΔ, όπως αυτά εμφανίζονται στα δελτία ειδήσεων. «Οι υπεύθυνοι της ήττας εκπροσωπούν τον αρχηγό».
Στην ουσία βαράνε τον Πάνο γιατί αυτόν θεωρούν ως υπεύθυνο για τις αποστολές στα δελτία των οχτώ. Τα στελέχη της Άνοιξης ζητάνε νέες φάτσες και νέο λόγο. Γνήσιο δεξιό λόγο! Δηλαδή στελέχη της ΠΟΛΑΝ να αρχίσουν να εκπροσωπούν το κόμμα στην τηλεόραση!...! Μόνο τότε θα έχουν καταφέρει να επικρατήσουν. Έτσι πιστεύουν!

Τα μυστικά ραντεβού του αρχηγού Αντώνη με την διαπλοκή

Ενώ το έπαιζε ο ιδανικός πολιτικός χωρίς μηχανισμούς και δεσμεύσεις ξαφνικά κυνηγά τους καναλάρχες και μιντιάρχες για να δηλώσει την υποταγή του. Για να συζητήσει ανταλλάγματα και να εξασφαλίσει υποστήριξη φυσικά. Η υποστήριξη βέβαια από τα εκδοτικά συγκροτήματα ήταν πάντα μια διαδικασία δούναι και λαβείν. Ποτέ δεν γίνονταν χωρίς όφελος προς τα επιχειρηματικά συμφέροντα
Είναι ο αρχηγός Αντώνης. Το πιόνι της διαπλοκής. Ο υποτακτικός των μεγάλων συμφερόντων. Σκεφτείτε και να μην το έπαιζε ο γιός της «λαϊκής δεξιάς»!
Μπράβο Πάνο. Σε σένα οφείλει ο αρχηγός τις νέες δεσμεύσεις του! Εύγε και εις ανώτερα!

Τα νέα έγγραφα που χρειάζονται για μετάβαση στις ΗΠΑ

Μετά την κατάργηση της βίζας.
Σε 30 μέρες περίπου ξεκινά η νέα διαδικασία για όσους Έλληνες θέλουν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ. Τώρα χρειαζόμαστε:
1. Διαβατήριο με ενσωματωμένο τσιπ (οι κάτοχοι διαβατηρίων χωρίς τσιπ συνεχίζουν να υπόκεινται στην υποχρέωση έκδοσης βίζας)
2. Έγκυρο εισιτήριο μετ’ επιστροφής ή προώθησης σε άλλο προορισμό, που θα έχει εκδοθεί από αεροπορική εταιρεία που συμμετέχει στο πρόγραμμα κατάργησης της βίζας και, τέλος,
3. Ηλεκτρονική έγκριση με τίτλο ESTA, ακρωνύμιο για Ηλεκτρονικό Σύστημα για την Εγκριση Ταξιδιού. Το έντυπο για την ESTA συμπληρώνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://esta.cbp.dhs.gov  Είναι, δε, παρόμοιο με το έντυπο που συμπληρώνουν οι ...

H πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα για τα κατάπτυστα και συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού.

Από τον "Σύλλογο Ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας"
.
«Σχετικά με τα δημοσιεύματα Ελληνικών εφημερίδων για το email που διακινείται στο διαδίκτυο και αφορά τον ομαδικό γάμο στη Γάζα με δήθεν ανήλικα κοριτσάκια, σας δηλώνουμε ότι πρόκειται για μια νοσηρή απόπειρα αμαύρωσης της εικόνας του Παλαιστινιακού λαού, των εθίμων και των παραδόσεων του, με προφανείς στόχους από τους εμπνευστές της, και εκφράζουμε τη λύπη μας για την αβασάνιστη διακίνηση του σχετικού email χωρίς διερεύνηση της αλήθειας.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το περιεχόμενο του συγκεκριμένου email και τις παραπλανητικές φωτογραφίες που το συνοδεύουν, και διευκρινίζουμε ότι όλα ανεξαιρέτως τα κοριτσάκια που  ...

Σε κλίμα συγκίνησης επανενταφιάστηκε ο Τάσσος Παπαδόπουλος

Με παρατεταμένα χειροκροτήματα και σε κλίμα συγκίνησης επανενταφιάστηκε σήμερα η σορός του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.

Στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου, στη Δευτερά, συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι, στενοί συνεργάτες και πολιτεία υποδέχθηκαν τον Τάσσο Παπαδόπουλο, χειροκροτώντας και φωνάζοντας «αθάνατος».

Τρισάγιο τέλεσε ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας.

Nέα σύλληψη για την υπόθεση της κλοπής της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, δήλωσε ότι συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, 58χρονος σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας. Σύμφωνα με την εξέλιξη του ανακριτικού έργου, θα αποφασιστεί κατά πόσο θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Εν τω μεταξύ, προσπάθειες για να πάρουν κατάθεση από τον ισοβίτη Αντώνη Προκοπίου Κίτα, ο οποίος φέρεται ως ο εγκέφαλος της κλοπής της σορού του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, καταβάλλουν οι αστυνομικοί ανακριτές. Μετά από χθεσινή τρίωρη προσπάθεια να πάρουν κατάθεση από τον Αλ Καπόνε, ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμειξη και φαίνεται να μη συνεργάζεται με τους ανακριτές.

Έδωσε ωστόσο κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι αξιολογούνται από την Αστυνομία και δεν αποκλείεται να προκύψουν συνταρακτικά στοιχεία. Ο Κίτας απειλεί να κατέλθει σε απεργία πείνας.

Πρόταση στον Πρόεδρο Αντώνη για τη… μετονομασία της «Νέας Δημοκρατίας»!

Ο Πρόεδρος Αντώνης πασχίζει με αγωνία να αποκοπεί από το «αμαρτωλό» νεοκαραμανλικό παρελθόν της ΝΔ… Δεν τον παίρνει όμως, γιατί αυτό το σύστημα τον έβγαλε αρχηγό στις 29 του Νοέμβρη! Παίζει με τη φωτιά και το ξέρει…
Στα πλαίσια αυτά εντάσσονται και οι απόπειρες… μετονομασίας του κόμματος. Όχι επίσημα, αλλά με περίεργες περιφράσεις και περιγραφές του στυλ «Νέα Νέα Δημοκρατία» και δεν συμμαζεύεται. Ας μην ταλαιπωρείται πολύ ο Πρόεδρος και μας πάθει και τίποτα! Του έχουμε έτοιμη τη νέα ονομασία για το κόμμα, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν… «Φ.Π.Α.»! Ναι, αυτό το νέο όνομα προτείνουμε αντί για «νέα ΝΔ» και άλλες μπαρούφες! Έχει και άμεση σχέση με την πραγματικότητα: τα ποσοστά της «νέας ΝΔ» παρακολουθούν με… ευλάβεια εκείνα του «Φόρου Προστιθεμένης Αξίας»… Από το 19% στο 21%! Μόνη ελπίδα, λοιπόν, για να ανακάμψει η ΝΔ να ζητήσει από το φίλο Γιώργο τη… νέα αύξηση του ΦΠΑ! Δεν μπορεί… Κάποιος έχει κάνει «βουντού» και έχει συνδέσει αυτά τα δύο… Ε, τον άτιμο!

Την ώρα που ο λαός στενάζει με τα σκληρά μέτρα Παπανδρέου, ο «συγκάτοικος»… χαριεντίζεται με τους «βαρόνους»!!!

Μάθαμε πως ο πρόεδρος Αντώνης ενοχλήθηκε σφόδρα από την αποκαλυπτική φωτογραφία (βλ. δίπλα) που διέρρευσε από την συνάντησή του με τους ισχυρούς άνδρες του ΔΟΛ… Στενοχωρήθηκε, γιατί τα σαμαρόπουλα και οι σαμαρούλες του διαδικτύου επιμένουν να ισχυρίζονται αυθαίρετα, ότι ενώ η Ντόρα είναι η «εκλεκτή των νταβατζήδων και των μηχανισμών», ο Αντωνάκης είναι το… αγνό «παιδί του λαού»!!! Ναι, ναι, σύντροφοι, μας πείσατε! Η φωτογραφία απλώς ήλθε να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι οι σώφρονες και μη σαμαροτυφλωμένοι γνωρίζουμε εδώ και πολλά-πολλά χρόνια… Από εκείνο το μακρινό, αλλά πάντα επίκαιρο, 1993… Ότι δηλαδή...

Ανοίγει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Άλλη μια προσπάθεια, στην οποία συμμετείχε με όλες τις δυνάμεις της και η Ντόρα Μπακογιάννη από τη θέση της Υπουργού Εξωτερικών, οδεύει μάλλον προς τη λύση του.
Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης στη σημερινή συνάντηση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς, με τους εκπροσώπους των θρησκευτικών μειονοτήτων, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. O Μπουλέντ Αρίντς eπιβεβαίωσε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης Ερντογάν για την ικανοποίηση των «δίκαιων αιτημάτων τους για την εκπαίδευση των ιερωμένων τους». Μάλιστα ο σημερινός τίτλος του CNN Turk ήταν:«Οσονούπω ανοίγει η σχολή της Χάλκης».
Δύο μεγάλες επιτυχίες που οφείλονται και στην εργατικότητα και επιμονή της Ντόρας Μπακογιάννη, η κατάργηση της αμερικάνικης βίζας και η επαναλειτουργία της Χάλκης πραγματοποιούνται χωρίς να είναι ΥΠΕΞ η Ντόρα. Λες και ο Καραμανλής προκήρυξε εκλογές για να αφαιρέσει αυτές τις επιτυχίες από το ενεργητικό της. Πάντως κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι όλα αυτά γίνανε σε πέντε μήνες. Σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της προηγούμενης κυβέρνησης έχει συμμετάσχει η Ντόρα και αυτό δεν μεταβάλλεται …

Από πού πάνε για ΔΝΤ?

Τελικά πότε μπαίνουμε στο ΔΝΤ?
Θα μας πει κανένας ή να ρωτήσουμε Ομπάμα?

Τι γυρεύουν οι Λαζαριδομουρούτηδες στη Νέα Δημοκρατία;

Πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι έντονα ενοχλημένα από τη δράση και τη συμπεριφορά του στενού επιτελείου του αρχηγού Αντώνη.
«Αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι». «Αυτοί αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία του κόμματος». «Αυτό δεν είναι Νέα Δημοκρατία». «Μετατρέπουν τη Νέα Δημοκρατία σε Πολιτική Άνοιξη». «Έχουν καταλάβει ότι μπήκαν σε ένα μεγάλο κεντροδεξιό φιλελεύθερο κόμμα;» «Δεν τραβάνε με τίποτα».
Και άλλες καμπάνες ηχούν στα πέριξ της Κεντροδεξιάς που δεν ανέχονται πειραματισμούς με ακρότητες και παίγνια ενσωμάτωσης της Ακροδεξιάς στη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία έχει τελειώσει με την Ακροδεξιά και δεν έχει καμιά σχέση με λαϊκίστικες ακρότητες.
Το εκπληκτικό είναι ότι οι «κραυγές αγωνίας» δεν προέρχονται απαραίτητα από Ντορικούς ή Μητσοτακικούς. Στο χορό της αμφισβήτησης πρωτοστατούν Καραμανλικοί και πολλοί Δεξιοί που μάλιστα στήριξαν το Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές. Όταν βλέπουν όμως ότι η «παρέα του 20%» συνεχίζει να προκαλεί παραγκωνισμούς και αποκλεισμούς στο εσωτερικό του κόμματος, ανησυχούν ιδιαίτερα!

«Δεν απολογούμαι για το παρελθόν»!

Έτσι το είπε ο πρόεδρος Αντώνης!
«Δεν απολογούμαι για το παρελθόν, κοιτάω μπροστά» …
Τα φορτώνει όλα στον Καραμανλή και …
τρέχει μπροστά … 
στο κενό, στο 20% και στο γκρεμό!
Περαστικά σας κύριε αρχηγέ!

Ποια ακριβώς είναι η ταυτότητα του σημερινού ΠΑΣΟΚ ?

Το ερώτημα των ημερών είναι ποιό ακριβώς είναι το γνήσιο ΠΑΣΟΚ? Ποιό εκφράζει περισσότερο το σοσιαλισμό και την «αλλαγή»? Ποιοί είναι παπανδρεϊκοί και ποιοί έχουν προδώσει την 3η του Σεπτέμβρη?
Στο εσωτερικό του κινήματος της «αλλαγής» υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός γνησιότητας. Οι αυτόκλητοι «γνήσιοι παπανδρεϊκοί» τα έχουν βάλει με τους «προδότες» της κυβέρνησης και το βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει μπλέξει τα μπούτια του με το νέο ρηχό ΠΑΣΟΚ. Κάπου στη μέση βρίσκονται και οι εκσυγχρονιστές. Τσακώνονται από ιδεολογία μέχρι σοσιαλιστικές θεωρίες. Και από δημοκρατικότητες μέχρι κοινωνικές ευαισθησίες.
Οι κυβερνητικοί σοσιαλιστές ξέρουν ότι οι ξαφνικά ευαίσθητοι φυσιογνωμιστές του κινήματος κινούνται από ιδιοτέλεια και εκφράζουν αυτήν ακριβώς την πλευρά του κινήματος που έχει καθοριστεί στη μνήμη του ελληνικού λαού ως βολεμένη, φτιαγμένη, διορισμένη και ευνοημένη. Είναι λογικό αυτή η σοσιαλιστική κάστα να ...

Για να μην τρελαθούμε τελείως με την περίπτωση του "gamato.info"

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι μπορεί τυπικά οι κάτοχοι και διαχειριστές του site να μην είχαν στην κατοχή τους κάποιο παράνομο υλικό αλλά εδώ υπάρχει η κατηγορία της προτροπής για διάπραξη παράνομων πράξεων.

Δηλαδή ενώ δεν είχαν παράνομο υλικό προέτρεπαν τους χρήστες με την δημοσιοποίηση συνδέσμων να παραβούν τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και να κατεβάσουν παράνομα οπτικοακουστικά έργα που δεν είχαν νόμιμα στην κατοχή τους αυτοί που τα ανέβασαν καθώς δεν είχαν πληρώσει τα πνευματικά δικαιώματα στον δημιουργό και ιδιοκτήτη του έργου ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος για τον τρόπο διάθεσης του έργου του στο κοινό

Σωστά πράττοντας λοιπόν ο ιδιοκτήτης του έργου που ...

Παιχνίδια με laser που μοιάζουν με ufo !...!

Τολμηρή τηλεοπτική διαφήμιση της Durex

H τολμηρή τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρείας προφυλακτικών Durex, η οποία παρουσιάζει γυναίκες να τραγουδούν όπερα υπό τη διάρκεια σεξουαλικού ...

Nα φύγουμε από τα πρωτοσέλιδα!

Η ερώτηση είναι συνηθισμένη.
Το ίδιο και η απάντηση για όποιον μιλά σε άτομα που δουλεύουν σε dealing room ελληνικών και όχι μόνο τραπεζών.
Ερώτηση: Πότε θα δούμε άσπρη μέρα;
Απάντηση: Όταν σταματήσουμε να είμαστε πρωτοσέλιδο στους Financial Times.
Ακόμη και οι βετεράνοι της τραπεζικής που έζησαν τα γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών δυσκολεύονται να θυμηθούν άλλη περίοδο που η Ελλάδα ήταν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πάντως, όλοι συμφωνούν ότι αυτή η προβολή δεν έχει κάνει καθόλου καλό στη χώρα.
Τουναντίον έχει επιδεινώσει το πρόβλημα γιατί το έχει διογκώσει τόσο πολύ με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την διαχείρισή του.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ΜΜΕ, ελληνικά και ξένα, κάνουν την δουλειά τους.
Αλλά καλά και άλλα όχι. Αλλα υπερβάλλοντας κι άλλα όχι.
Είναι όμως σαφές ότι αρκετά από αυτά που μεταφέρθηκαν προς τα έξω και έγιναν αντικείμενο συζητήσεων, σχολιασμού κ.τ.λ. συνέβαλαν στην...

Δύο απόλυτα όπλα: ΔΝΤ και Θ. Πάγκαλος

Όταν άκουσα τον Ρεν να λέει εκείνο το «Ελλάντα κουράγκιο» κάτι ανακατεύτηκε μέσα μου. Γύρισα σπίτι γρήγορα. Η ναυτία με έκανε να πιστέψω ότι πέρασα από μεγάλη θάλασσα κι ας διέσχισα μόνο την μισή Κηφισίας. «Γυναίκα, γρήγορα κλείσε παντζούρια και πόρτες. Θα μας την πέσουν». Κι όντως μας την «έπεσαν». Αλλά εμείς δεν πτοούμαστε. Έχουμε δύο απόλυτα όπλα: Την απειλή ότι θα τους πάρουμε μαζί μας και τον Θόδωρο Πάγκαλο.
Έτσι, δηλαδή, και κάνουν οι του ευρωπαϊκού άξονος, δηλαδή οι Γάλλοι και οι Γερμανοί, ότι δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα, να κάνουν το κάτι τις τους μετά από την ανακοίνωση των μέτρων από τον Γιώργο, θα γίνει του Πάγκαλου! Θα βγει ο Θόδωρος στα ευρωπαϊκά κανάλια και θα ανακοινώσει την προσφυγή μας στο ΔΝΤ. Με άλλα λόγια, θα επιτρέψουμε στους Αμερικανούς να στήσουν τσαντίρι στην αυλή της Ευρώπης.
Το άκουσε χτες αυτό ο Τρισέ και τον έπιασε πανικός. Το απέκλεισε ρητά και κατηγορηματικά. Θα μας ρωτήσετε, τώρα, γιατί οι Γερμανοί τηρούν τόσο σκληρή στάση έναντι ημών. Θα σας δώσουμε τώρα ένα σενάριο συνωμοσίας, που ανάλογό του δεν έχετε ακούσει. Οι κακές γλώσσες, λοιπόν, λένε ότι...

Ακροδεξιοί επιτέθηκαν στον Θ. Πάγκαλο έξω από τη Βουλή!


Επίθεση δέχτηκε χτες το αυτοκίνητο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, έξω από τη Βουλή, από ομάδα ακραίων ατόμων που αντιδρούν στο μεταναστευτικό νομοσχέδιο. Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν αποκλείσει την είσοδο του Κοινοβουλίου και κρατώντας ελληνικές σημαίες φώναζαν συνθήματα κατά του πολιτικού κόσμου, ενώ εκτόξευαν αντικείμενα εναντίον όσων πλησίαζαν στο κτίριο.
Ο κ. Πάγκαλος πήρε το λόγο στη συνεδρίαση που βρισκόταν σε εξέλιξη και κατήγγειλε το περιστατικό, ζητώντας να ενημερωθεί και ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι θα ζητήσει την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ώστε να διερευνηθεί γιατί...

Αστείες εικόνεs απεργιών

Κάτι τα «γενέθλιά» μου, κάτι ορισμένα πολύ όμορφα «ευχετήρια» μηνύματα που έλαβα χθες, κάτι τα Drambuie, κάτι η γενική νιρβάνα μου… δεν πήρα χαμπάρι ότι γίνεται χαμός στη χώρα με τις απεργίες. Το αντιλήφθηκα όταν μου είπαν πως δε θα δουλέψουμε…
Άντε λέω… ας απεργήσω κι εγώ. Γιατί όχι; Δεν κατάλαβα…
Η απεργία είναι κάτι σοβαρό και «ιερό». Μπορεί πολλοί να την έχουν κάνει επάγγελμα με τις ευλογίες των κομμάτων, αλλά στη… «σκιά» αυτών, υπάρχουν αγανακτισμένοι άνθρωποι που απαιτούν τα δικαιώματά τους.
Ψάχνοντας φωτογραφίες για να ετοιμάσω την ανάρτηση, δεν μπόρεσα να διακρίνω φυσικά τους «απεργούς» από τους απεργούς κι έτσι τους έβαλα όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Αυτά τα γράφω για να μην παρεξηγηθώ και αρχίσετε να μου λέτε ότι κοροϊδεύω τους αγώνες των ανθρώπων. Με κάθε καλή διάθεση λοιπόν…

Η σκληρή Δεξιά δείχνει τα γαμψά νύχια της!

Επίθεση δέχτηκε το αυτοκίνητο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, έξω από τη Βουλή, από ομάδα ατόμων που αντιδρούν στο υπό συζήτηση μεταναστευτικό νομοσχέδιο.
Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν αποκλείσει την είσοδο του Κοινοβουλίου και κρατώντας ελληνικές σημαίες φώναζαν συνθήματα κατά του πολιτικού κόσμου, ενώ εκτόξευαν αντικείμενα εναντίον όσων πλησίαζαν στη Βουλή.
Ο κ. Πάγκαλος πήρε το λόγο στη συνεδρίαση που βρισκόταν σε εξέλιξη και αφού κατήγγειλε το περιστατικό ζήτησε από τον Προεδρεύοντα του Σώματος να ...

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [11-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Στο μυαλό του Καμμένου και οι διευκρινήσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου ..

…. για συνάντησή του με τον Μ. Χριστοφοράκο στις 9 Δεκεμβρίου 1999!...! 
Σε γκραν σουξέ εξελίσσεται και για τον Πάνο Καμμένο το ημερολόγιο του Χριστοφοράκου. Μετά την Μπουγάτσου και την Παπαδάκου (έχει σημασία που αναφέρονται τα ονόματα). Όποιος εγγράφεται στις σελίδες του θα έπρεπε να ανακρίνεται, μάλλον με βασανιστήρια και να δίνει εξηγήσεις πάραυτα γιατί ετόλμησε να συναντηθεί με ένα διευθυντή μιας μεγάλης επιχείρησης!...!
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι η συνάντηση εντασσόταν σε σειρά επαφών που είχε εκείνη την περίοδο, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και θεσμικών του καθηκόντων, μια και ήταν σύμβουλος για θέματα Κοινωνίας της Πληροφορίας του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Εκείνη την περίοδο όπως αναφέρει είχε επαφές με τους επικεφαλής των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα
Κύριε Πάνο υπάρχουν και κασέτες από τα ραντεβού; Κανά dvd δεν έχετε;
Παρεμπιπτόντως… για Βαρθολομαίο και μαύρα της ΝΔ έχετε τίποτα κ. Καμμένε ή κάηκε το μυαλό σας από το σουξέ; Αφού έχετε σουξέ στους αρχηγούς της τρομοκρατίας, τι το παιδεύεται στη Siemens;
Υπάρχει μήπως και τίποτα με καμιά Τζούλια και Siemens; Ολόκληρος κολοσσός δε μπορεί. θα την είχε τη Τζούλια του! Μην τα κάνουμε όλα "μπουγάτσα";
Μπράβο Πάνο! Μας αρέσουν οι γραβάτες σου! 

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [11-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Επιδημία συγγνώμης κυριεύει τη Νέα Δημοκρατία και αυξάνονται οι μεταμεληθέντες.


Ο ένας μετά τον άλλον οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή αρχίζουν να ζητάνε δημόσια συγγνώμη. Υπό το βάρος των αρνητικών δημοσκοπήσεων για την αξιωματική αντιπολίτευση και ενώ ακόμη δεν έχει κοπάσει η οργή και των «γαλάζιων» ψηφοφόρων, προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ αναγνωρίζουν τα δικά τους λάθη. Είχε προηγηθεί ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς , ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για λογαριασμό του κόμματος από τους πολίτες, παραδεχόμενος τις ευθύνες της διακυβέρνησης Καραμανλή για τη σημερινή κατάσταση στην οικονομία.

Μετά την προχθεσινή συνέντευξη της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη , η οποία ....

«Επαναστατικό Αγώνα» ακουμπά ο Χρυσοχοΐδης (;...;)

Νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς στη Δάφνη 35χρονος που θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ. μέλος της «νέας γενιάς τρομοκρατών»

Την άκρη του νήματος που ενδέχεται να οδηγήσει στη σύλληψη της αποκαλούμενης «νέας γενιάς τρομοκρατών» φαίνεται ότι βρήκε απροσδόκητα η ΕΛ.ΑΣ. μετά το αιματηρό περιστατικό στη Δάφνη τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σε συμπλοκή αστυνομικών με δύο αγνώστους που επιχειρούσαν να κλέψουν αυτοκίνητο έπεσε νεκρός ο Λάμπρος Φούντας, ο οποίος θεωρείται με βεβαιότητα από την Αστυνομία ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Η βεβαιότητα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για τη συμμετοχή του θύματος σε τρομοκρατική οργάνωση προκύπτει από την ανάλυση των στοιχείων που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος αλλά και από τη ...