Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Νέο ρεκόρ για τον ΑΣΑΜ



ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
Κύριε Πρόεδρε συγχαρητήρια!
Αποτελείτε την μοναδική περίπτωση
από ιστορικής πλευράς,
όπου η αλλαγή προέδρου σε ένα κόμμα
λειτουργεί αρνητικά
και όχι θετικά.
Άντε και άσπρο πάτο...αλά ποιον πάτο?
Στον πυρήνα της γης μας έχεις πάει!

Γιατί σηκώθηκε και έφυγε ο Καραμανλής

Ο Καραμανλής σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα που διεξάγονταν η ΚΕ της ΝΔ και μάλιστα έντονα ενοχλημένος! Αμέσως μετά την παρέμβαση Αβραμόπουλου για το Συνέδριο.
Τι ακριβώς ήθελε και δεν έγινε;
Μα δεν έγινε καμία αναφορά στο όνομά του και στην σεμνή και ταπεινή διακυβέρνησή του. Ουσιαστικά περίμενε έστω και μια κουβέντα από το νέο πρόεδρο της ΝΔ. Όπως είχαν συμφωνήσει πριν τις εσωκομματικές εκλογές. Πάγωσε όταν αντιλήφθηκε ότι ούτε καν θέση δίπλα στο νέο πρόεδρο είχε προβλεφθεί γι’ αυτόν.
Όλη μέρα σέρνονταν σενάρια για την πλήρη αποκαθήλωσή του στην αυριανή «Ελευθεροτυπία» με πρωτοσέλιδο που τον ενέπλεκε άμεσα στο σκάνδαλο της Siemens. Με επιστολή που ευχαριστούσε προσωπικά τον ....

Τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής;

«Η Νέα Δημοκρατία τους χωράει όλους και τον καθένα χωριστά»
και αμέσως μετά ..
"Δεν εκλέχθηκα για να τηρώ «εύθραυστες ισορροπίες»".
Δεν έχω ματακούσει πιο φασιστική αντίληψη. Τα φαντάσματα του παρελθόντος επιστρέφουν και δυστυχώς περνάνε χωρίς καμιά αντίδραση. Συνταγές ξεπερασμένες, γεμάτες παλαιοδεξιά στερεότυπα, σε νέες συσκευασίες, διφορούμενες αυτή την φορά.
Ο γνήσιος ηγέτης ακούει τις τάσεις ενός πολυσυλλεκτικού κόμματος και ανάλογα συνθέτει την πολιτική που θα ακολουθήσει συνολικά η παράταξη.
Δεν αρμόζουν σε ένα μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα τέτοιες απόψεις απορριπτικές προς τους άλλους, απειλητικές προς την διαφορετική άποψη και καταδικασμένες στο παρελθόν. 
Η συνεχόμενη διγλωσσία και τα ήξεις αφίξεις στον πολιτκό λόγο εντείνουν την εσωστρέφεια που ...

Επανεμφανίστηκε ο Ζαγορίτης

Είχαμε καιρό να δούμε το παλικάρι! Εξαφανίζεται και επανέρχεται. Σαν τη νεκρανάσταση. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη!!!! Κάτι μου λέει ότι το σφουγγάρισμα συμπεριλαμβάνει και το Λευτεράκι.
Τον συνηθίσαμε ως speaker του προέδρου Αντώνη. Πριν μιλήσει ο πρόεδρος, προλογίζει ο Λευτέρης. Τα λόγια της πούλης. Στη συνεδρίαση του διαγραμματεικακού πλαισίωνε περήφανος τον Σαμαρά μαζί με τον Τραγάκη. Τραγική εικόνα! Φάντασμα και αυτός του εαυτού του όπως και ο Καραμανλής. Τώρα που ήρθαν τα φαντάσματα της δεξιάς δεν χρειάζονται πραγματικά φαντάσματα του λεγόμενου μεσαίου χώρου….
Περιμένει ο Λευτέρης πότε θα τον αντικαταστήσουν με πρόσωπο περισσότερο οικείο στο νέο πρόεδρο και να περάσει για πάντα στην λήθη της ιστορίας μαζί με τον αποτυχημένο πρώην πρωθυπουργό. 

Οι στρατηγοί της new age ΝΔ θεωρούν ότι θυμίζει τα παλιά και κάνει ζημιά. Προτείνουν αντικατάστασή του και ο ίδιος το ξέρει.
Λευτέρη, Λευτέρη, Λευτέρη…Σ’ έχουν γραμμένο στο ... παλιό τους το τεφτέρι!...! 

Ο Σαμαράς αισθάνεται την ανάγκη να "αρνείται" την συγκυβέρνηση με τον φίλο Γιώργο

Ήταν ανάγκη να προβεί σε τέτοια δήλωση ο κος Σαμαράς σήμερα? "Δεν συγκυβερνάμε με το ΠΑΣΟΚ"?
Βρε τι μας λές? Εμείς το ξέρουμε! Εσύ το 'χεις καταλάβει?
Helloooo !!!
Είπαμε...δεν συζητάμε τα αυτονόητα!
Κοιτάξτε κύριε Σαμαρά να μαζέψετε τους διεφθαρμένους αυλικούς σας και να οργανώσετε σοβαρή αντιπολίτευση.
Όχι να προσπαθείτε να κάνετε αντιπολίτευση αφήνοντας τον Μαρκόπουλο να βγάλει κομματική γραμμή για τα νομοσχέδια που φέρνει στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ...
Ωραίο δούλεμα μας ρίξατε πάλι σήμερα!

Πόσο… παχύδερμο μπορεί να είναι κανείς;

Αξιολύπητη η σημερινή εικόνα Καραμανλή στην Κεντρική Επιτροπή. Σκιά του εαυτού του!...!
Πόσο… παχύδερμο μπορεί να είναι κανείς; Για κάποιους δεν υπάρχουν όρια… Σαν εκείνον που καθόταν σήμερα, σχεδόν… υπνωτισμένος (ή μήπως… μεθυσμένος;) και άκουγε από τον Δεν-χρωστάω-σε-κανένα Νο2, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ευθύνεται τραγικά για την «ενοχοποίηση» των φαντασμάτων της νεοδεξιάς μούχλας! Ότι δεν φώναζε με πάθος «είμαι ΔΕΞΙΟΣ και σ’ όποιον αρέσω», αλλά περιπλανιόταν μετέωρος στις «όχθες» του «μεσαίου χώρου» και άφηνε την «κοίτη» του νεοδεξιού βούρκου!!! Ναι, τον άκουγε να τον «αδειάζει» για τα 12 χρόνια δεξιών ενοχικών συνδρόμων και το... απολάμβανε! Έριχνε και λοξές ματιές στη…

Σαμαράς:"Να μην πέσουμε στην παγίδα της εσωστρέφειας" ???

Επίδειξη σχήματος οξύμωρου στον πολιτικό του λόγο αλλά και τρομακτικής περιαυτολογίας και εγωστρέφειας έκανε σήμερα στην ΚΕ ο κος Σαμαράς. Το πλέον εσωστρεφές πολιτικό στοιχείο της ιστορίας της Μεταπολίτευσης, ο μετρ των μεθοδεύσεων και των συναλλαγών Αντώνης Σαμαράς, προχώρησε σε μια βαρυσήμαντη δήλωση: "Να μην πέσουμε στην παγίδα της εσωστρέφειας" !!!
Και μη χειρότερα δηλαδή! Μα καλά...ποιός είναι ο εσωστρεφής κύριε Σαμαρά? Νομίζετε ότι απυθύνεστε στην Ελλάδα του '50 στην οποία αναφέρεται η ιδεολογία σας, όπου το μορφωτικό επίπεδο εκινείτο στα όρια της ανυπαρξίας και οι άνθρωποι έτρωγαν ακόμα και το κουτόχορτο που τους πουλούσαν οι πολιτικάντηδες σαν και του λόγου σας? Αυτά πέρασαν. Να τα ξεχάσετε.
Έξυπνοι άνθρωποι είμαστε και καταλαβαίνουμε και πολύ περισσότερα μάλιστα απ' ό,τι η δική σας ξύλινη λογική και σκέψη μπορεί να κατανοήσει. Μας κουφάνατε πάλι σήμερα! Εσείς ο πλέον εσωστρεφής πολτικός της εποχής μας, μιλάτε ενάντια στην εσωστρέφεια?
Με εσωστρεφείς διαδικασίες δεν έγιναν οι τοποθετήσεις των γραμματέων?
Με εσωστρεφείς διαδικασίες δεν γίνεται η ...

Δείξε μου τον φίλο σου...

Κρατάει χρόνια αυτή η φιλία...

Το γνωστό μας σύμπαν


Αβραμόπουλος - Δήμας = 1 - 0 !

"Στράβωσε" ο Επίτροπος με το νέο πρόεδρο καθώς δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του


Μέσα στις επόμενες ημέρες ο πρώην Επίτροπος αποχωρεί και επίσημα από τα καθήκοντα του και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Δήμας δεν θα μας κάνει την τιμή να επιστρέψει στη χώρα μας και κατ΄ επέκταση στην ενεργό πολιτική σκηνή! Θα προτιμήσει μαθαίνουμε να μείνει στο...

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν Βατερλό...


Ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον Σαμαρά έχει να κάνει με τις δημοσκοπήσεις. Ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. αρχίζει να διαισθάνεται ότι η στρατηγική της δεξιάς στροφής που επιχείρησε το τελευταίο διάστημα συρρικνώνει ακόμη περισσότερο την επιρροή του κόμματός του, στη δεξαμενή των κεντρογενών ψηφοφόρων. «Υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε οριστικά το κέντρο», έλεγε στενός συνεργάτης του...

Χρήσιμες πληροφορίες: Πώς μπορείτε να μεταφέρετε ένα αρχαίο ναό…



Όλα μπορείς να τα καταφέρεις, όταν είσαι ο Πρόεδρος Αντώνης! Μέχρι και να γίνεις αρχηγός του κόμματος που πρόδωσες, γκρέμισες από την εξουσία και πολέμησες λυσσαλέα επί 11 και πλέον χρόνια! Αν δεν είσαι, τότε σίγουρα δεν έχεις κάνει τη δική σου «υπέρβαση»… Ή, ακόμη χειρότερα, είσαι «μητσοτακικός»…
Πολύ ευκολότερο είναι, φυσικά, να…

Quiz: Τι κρύβει ο Γιώργος κάτω απ'τα χαρτιά του;


Μπορεί ο Καραμανλής να απέκτησε τη φήμη του mr. Playstation, ο Γιωργάκης όμως είναι γνωστός για τη λατρεία του στα gadgets. Αυτές τις μέρες επιδίδεται σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία…
Δείτε την απάντηση παρακάτω...

Με το ένα πόδι έξω ο Λόρδος της Εύβοιας

Τα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, σχετικά με τις ύποπτες χρηματοδοτήσεις εκλεκτών φορέων και οργανισμών του κου Μαρκόπουλου κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Τουρισμού, αμαυρώνουν όλο και πολύ την εικόνα της νέας ηγεσίας της ΝΔ. Η αλήθεια είναι πως ο νέος πρόεδρος είναι βαθύτατα προβληματισμένος λόγω των δραστηριοτήτων του δεξιού του χεριού, καθώς από την πρώτη κιόλας περίοδο της προεδρίας του φαίνεται να του έχουν πάρει από τα χέρια τη σημαία που είχε υψώσει ενάντια σε δήθεν βρώμικους μηχανισμούς που υποκινούσαν σκάνδαλα και κινήσεις λογαριασμών...συν όλα τα άλλα ψευδο-λαϊκίστικα στα οποία είχε προβεί μέσω των ομιλιών του, προκειμένου να αποδομήσει το προφίλ των εσωκομματικών του αντιπάλων.
Ο κος Μαρκόπουλος λοιπόν, ως νέος Σάββας Τσιτουρίδης (αυτή τη φορά στο πλευρό του κου Σαμαρά), φαίνεται να είναι ο νέος "πολυσκάνδαλος νους" του κόμματος. Βέβαια, αυτή τη στιγμή ο κος Σαμαράς δεν απολάμβάνει των ανέσεων που απολάμβανε ο τότε νεοεκλεγείς Κώστας Καραμανλής (ο οποίος είχε την άνεση του ονόματος του με ό,τι αυτό συνεπάγεται) και για αυτόν ακριβώς τον λόγο τελεί υπό μεγάλη πίεση. Πρέπει να "καθαρίσει" τον Μαρκόπουλο άμεσα και μάλιστα δείχνει να το έχει καταλάβει, σύμφωνα με όσα .....

Δεν πέρασε του Σαμαρά



Παρά τις έντονες προσπάθειές του να μεταφέρει (!...!) το ναό του Επικούρειου Απόλλωνα από την Ηλεία στη .... Μεσσηνία!!

Σαλάτες συνωμοσίας γύρω από τον φόνο του αδικοχαμένου Άντη Χατζηκωστή


Το ζήσαμε για άλλη μια φορά. Πολύ πριν εξιχνιαστεί η δολοφονία του Χατζηκωστή ακούσαμε του κόσμου τις συνωμοσίες. «Ποιος σκότωσε τον Χατζηκωστή;». Οι Τούρκοι, οι Αμερικανοί, οι Εβραίοι, μυστηριώδεις γυναίκες-αράχνες και διαπλεκόμενες μυστικές υπηρεσίες! Και τι δεν ακούσαμε! Ήταν και η συγκυρία. Πριν λίγες μέρες βεβήλωσαν τον τάφο του Τάσου Παπαδόπουλου. Κυκλοφορούσαν κάτι περίεργα σενάρια σε αρκετά blogs για στοχοποίηση πολιτικών και δημοσιογράφων, οπότε το φυτίλι εύκολα άναψε. Ίσως οι πραγματικοί δολοφόνοι του Άντη σε αυτά τα σενάρια στηρίχθηκαν και προσχώρησαν στην εγκληματική πράξη τους. Όταν κυκλοφορούν "περίεργες" ειδήσεις για στοχοποίηση δημοσιογράφων (UNFICYP και Πλατφόρμα του ΝΑΙ στοχοποιούν πολιτικούς και δημοσιογράφους …. «Ντοκουμέντα-φωτιά για το Κυπριακό - Στοχοποιούν πολιτικούς, δημοσιογράφους») πολύ εύκολα θεωρείς ότι δεν πρόκειται να διαλευκανθεί η υπόθεση λόγω της συνωμοτικής φύσης του εγκλήματος και της φύσης του Έλληνα εν γένει. Άρα οι "θεωρίες" εξασφάλιζαν μια τυπική ασυλία!
Εάν λάβουμε σοβαρά υπόψη τις καχυποψίες που εξέθρεψαν πολλά blogs και στην Κύπρο και στην Ελλάδα, τότε ...

Ψυχεδελικές γκριμάτσες και "τσιτάτα" του Λαζαρίδη αυτήν την ώρα στην ομιλία Σαμαρά στην ΚΕ της ΝΔ...

Δείτε τις εικόνες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για την... πολιτική ισορροπία του ανδρός... Αν δε ακούσετε και τι λέει περί "απενοχοποίησης" της Νεοδεξιάς, τότε κλείστε και δωμάτιο σε κανένα ξερονήσι...


Ηχηρή παρέμβαση Ντόρας σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή

Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρέμβαση της Ντόρας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Η Ντόρα θα ζητήσει να εξεταστούν σε βάθος τα αίτια της ήττας και ότι απαιτείται σύσταση εξεταστικής επιτροπής όπου υπάρχουν θολά σημεία και καταγγελίες που αφορούν την προηγούμενη κυβέρνηση. Η απάντηση στην κρίση του πολιτικού συστήματος είναι διαφάνεια παντού.
Η Ντόρα θα δίνει πάντα το στίγμα των προσωπικών της απόψεων και προτάσεων και δεν θα κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, αφήνοντας έτσι να διαστρεβλώνονται οι προθέσεις της από τα μέσα του συστήματος και παραπολιτικές «υποθέσεις». Θα ζητήσει να μην τρέχει η Νέα Δημοκρατία πίσω από την ατζέντα του ΠΑΣΟΚ αλλά να δημιουργήσει την δική της ατζέντα και να αποκτήσει τη δική της φωνή στα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Για τον «Καλλικράτη» θα υπερασπιστεί τα 6 σημεία (παρατηρήσεις) όπως τα εξέθεσε στο πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ .
Πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση της στο θέμα του μεταναστευτικού. Η Ντόρα θα ζητήσει να πούμε όχι στην γενικευμένη απόρριψη αλλά και να μην πέσουμε στην παγίδα της υποχωρητικής ψευτοπροοδευτικής σχολής. Θα θέσει το ερώτημα :«Τι μετανάστες θέλουμε;». Πάντως η ΝΔ δεν πρέπει να φαίνεται ότι απορρίπτει τους μετανάστες και αντιτίθεται ολοκληρωτικά στην ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία.

Άρωμα γυναίκας στη δολοφονία του Κύπριου μιντιάρχη Άντη Χατζηκωστή...


Ήθελε νεκρό τον μιντιάρχη επειδή την είχε απομακρύνει από το κανάλι Σίγμα στο οποίο η ίδια ήταν μέτοχος!
Η παρουσιάστρια Έ. Σκορδέλη, βασική ύποπτος για την υπόθεση Χατζηκωστή

Άναυδη παρακολουθεί η κυπριακή κοινή γνώμη τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του μιντιάρχη Άντη Χατζηκωστή, καθώς χθες η Κυπριακή Αστυνομία παρουσίασε ενώπιον του δικαστηρίου ως ύποπτους για ηθική αυτουργία τη γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης Έλενα Σκορδέλη και τον αδελφό της Τάσο Κρασοπούλη.
Η Αστυνομία συνέλαβε την κ. Σκορδέλη και τον αδελφό της, έπειτα από ομολογία ενός από τους τρεις κρατούμενους υπόπτους, ο οποίος τους κατονόμασε και περιέγραψε πώς «έκλεισε» το συμβόλαιο θανάτου. Ζητώντας την κράτηση των δύο νέων υπόπτων, ο επικεφαλής των ανακρίσεων, υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, Θ. Ευθυμίου ανέφερε ότι με βάση τη μαρτυρία του ενός εκ των τριών, σε δύο συναντήσεις που είχαν ο ίδιος και δεύτερος ύποπτος με τον Κρασοπούλη και τη Σκορδέλη τους ζήτησαν να δολοφονήσουν έναντι αμοιβής τον Άντη Χατζηκωστή.
Τους υποσχέθηκαν επίσης ότι θα τους εξασφάλιζαν...

Ρεζίλι ο Γιώργος και το Πασόκ. Με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό τα βρήκαν οι αγρότες.

Και αυτό το βλέπουμε πρώτη φορά. Πλανήτης ΠΑΣΟΚ είναι αυτός. Δεν παίζονται οι αποτυχίες του Γιωργάκη. Οι σφαλιάρες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένει. Τα ελεγχόμενα βέβαια ΜΜΕ παραλίγο να δείξουν και αυτή την τεράστια αποτυχία ως άλλη μια επιτυχία Γ.Α.μα.Π
Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Στο Μαξίμου έπαθαν σοκ από την επιτυχημένη κίνηση ματ του Βούλγαρου πρωθυπουργού να συναντηθεί στα σύνορα με τους Έλληνες αγρότες. Προσπάθησαν να δείξουν ψυχραιμία και αμέσως άρχισαν τα τηλέφωνα για να διαχειριστούν την "ήττα" και φυσικά να πέσει στα μαλακά. Το Πασόκ επιστρέφει στο κακό παρελθόν. Στην ανικανότητα, στο παρασκήνιο, στην διαχειρισιμότητα και στον έλεγχο της κοινής γνώμης μέσω επικοινωνιακών μεθόδων!
Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η συνάντηση του Βούλγαρου πρωθυπουργού με τους έλληνες αγρότες δεν ήταν σε γνώση του Μαξίμου. Ήταν πρωτοβουλία-επιτυχία αποκλειστικά του Μπορίσοφ. Εκ των υστέρων οι Μαξιμίτες ανακάλυψαν τις προσυνεννοήσεις . στην πραγματικότητα ο Βούλγαρος πρωθυπουργός τα είχε πάρει στο κρανίο με τον Έλληνα ομόλογό του.

Εεε... Εεεεε.... Εεεεεέρχεται!!!



Όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει την επιστροφή του ο Καραμανλής. Το νέο πολιτικό γραφείο του είναι έτοιμο στην πλατεία Μαβίλη… Με την ευκαιρία, να πούμε ότι το νέο πολιτικό γραφείο του Καραμανλή είναι «λαρτζ», έχει έκταση πάνω από 200 τετραγωνικά μέτρα και σε αυτό θα εγκατασταθεί και το επιτελείο των συνεργατών του. Το γεγονός ότι ο τέως πρωθυπουργός αποφάσισε να χρησιμοποιεί και το γραφείο του στη Βουλή, οδήγησε σε σενάρια περί πλήρους δραστηριοποίησής του. Αν δεν βαρεθεί στο τέλος

Από το "ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακου"...

«Πράσινο» golden girl στην ΕΡΤ

Σκανδαλώδης κρίνεται η συμπεριφορά της βουλευτού Επικρατείας του ΠαΣοΚ Μάγιας Τσόκλη, η εκπομπή της οποίας κάνει πρεμιέρα στην κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ) όπως αναφέρει ο ΕΤ.
Κι αυτό διότι σε μία εποχή απίστευτης λιτότητας, σε μία εποχή που ζητείται από τον απλό Ελληνα πολίτη να περιορισθεί στα απολύτως απαραίτητα, η μία εκπομπή της βουλευτού του κυβερνώντος κόμματος στοιχίζει 25.000 ευρώ!
Κι αυτό την ώρα που ο υπουργός Πολιτισμού διακηρύσσει ότι όλα τα «γαλάζια παιδιά» με τους παχυλούς μισθούς πηγαίνουν σπίτι τους.  
Η κ. Τσόκλη ως «πράσινο παιδί» μένει; Η εκπομπή της προβαλλόταν και επί Νέας Δημοκρατίας στη ΝΕΤ, έτσι δεν είναι; Επειδή είναι «πράσινη» συνεχίζει;
Γιατί δεν παραιτήθηκε η κυρία Τσόκλη;
Βεβαίως, δεν είναι ...

Το πιό σύντομο ανέκδοτο

 

Φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία

atithasos.blogspot

Θα τολμήσουν να ρίξουν πόρτα σε καθιερωμένα κομματικά στελέχη;


Εάν έχουν την ελάχιστη -έστω- δόση αληθείας (πράγμα που ειλικρινώς απευχόμαστε) οι πληροφορίες ότι άνθρωποι της γνωστής συνομοταξίας των μπρατσαράδων έχουν ήδη λάβει οδηγίες να ρίξουν πόρτα σε καθιερωμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να μην έχουν πρόσβαση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ενδέχεται να ακολουθήσουν σκηνές από σαλούν του Φαρ Ουέστ. 

Η πληροφορία από τον Poleatics

Θέλουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα...


Παρατηρητήριο για την Αστυνομική Αυθαιρεσία


Στο blog:

http://astynomikiaftheresiastop.blogspot.com/ 


Διαβάστε και την ιδρυτική διακήρυξη

Τελειώνει το μονοπώλιο των λατινικών στα domain names


Πήραν άδεια τα ρωσικά και τα αραβικά
Τελείωσε το μονοπώλιο που είχαν μέχρι τώρα τα λατινικά στοιχεία. Η εισαγωγή των "διεθνοποιημένων" (IDN) διευθύνσεων, επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν μη λατινικοί χαρακτήρες στο άμεσο μέλλον ακόμα και στο τελευταίο τμήμα της ονομασίας της διεύθυνσης (com, org).
Προς το παρόν οι καταλήξεις θα παραμείνουν με λατινικά στοιχεία, ακόμη και αν ολόκληρη η υπόλοιπη ονομασία είναι γραμμένη με άλλους χαρακτήρες.
Οι πρώτες χώρες που λαμβάνουν άδεια να αναγράφουν τις διευθύνσεις των ιστοσελίδων (domain name) στη γλώσσα τους είναι ...

Η παρέα της ΠΟΛΑΝ προτείνει στον πρόεδρο Αντώνη, άμεση διαγραφή της Ντόρας

Όταν λέμε παρέα της ΠΟΛΑΝ εννοούμε τους:Μουρούτη (η «φωνή του Αντώνη στα Μέσα»), Τσιμογιάννη (ο “σταθερός μυστικοσύμβουλος”),  Μπαλτάκο (διευθυντής του Νομικού Γραφείου του προέδρου Αντώνη) και Λαζαρίδη (ο λογογράφος:λιμνούλες, ποταμάκια και ματωμένες καρδούλες)
Παιδιά του Σαμαρά που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από την «ανοιξιάτικη» περίοδο. Μέχρι στιγμής ζητούσαν στα μουλωχτά την διαγραφή της Ντόρας. Ή μέσω διαφόρων blogs που ελέγχουν. Έτρεξαν μάλιστα το παρασύνθημα «αν δεν φας θεριό, θεριό δε γίνεσαι». Για να προετοιμάσουν και επισήμως την πρόταση. Την έψησαν πρώτα στην μπλογκόσφαιρα και σε μυστικές διατριβές. Τώρα τα λένε, off the record, σε δημοσιογράφους για να τα ακούει υποτίθεται η Ντόρα και να μην προκαλεί "τον πρόεδρο" !...!
Είναι πολύ ύποπτο πράγματι να διαθέτουν blogs οι ....

Ο Μαρκόπουλος την πέφτει στα χρέη που παρέλαβε και πέφτει χαμηλά!...!


Κοινός ψεύτης ο Μαρκόπουλος! Τα ρίχνει όλα στους προκατόχους του. Εάν είχε τόσα πολλά χρέη ο ΕΟΤ, τότε πως τον φόρτωνε με επιπλέον έξοδα για διαφημίσεις σε κανάλια δεύτερης κατηγορίας στη Ρωσία; Πού έβρισκε τα λεφτά για να τα πετά σε συλλόγους και προσλήψεις ημετέρων; Γιατί έπρεπε να αλλάζει κουρτίνες σε διάφορα γραφεία ενώ έπρεπε να διαχειριστεί τα χρέη του Οργανισμού; Είναι τόσο εύκολο άραγε να θεωρεί ότι θα ξεφύγει της κριτικής μας εάν μετακυλήσει τις προσωπικές ευθύνες που έχει για το χορό εκατομμυρίων στο Υπουργείο Τουρισμού επί των ημερών του; Ακόμα και αν έβαζε άλλους να υπογράφουν τις αποφάσεις και παχυλές συμφωνίες που έκλεινε, ακόμα και τότε οι προσωπικές του ευθύνες δεν αίρονται...