Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ρεζίλι ο Γιώργος και το Πασόκ. Με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό τα βρήκαν οι αγρότες.

Και αυτό το βλέπουμε πρώτη φορά. Πλανήτης ΠΑΣΟΚ είναι αυτός. Δεν παίζονται οι αποτυχίες του Γιωργάκη. Οι σφαλιάρες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένει. Τα ελεγχόμενα βέβαια ΜΜΕ παραλίγο να δείξουν και αυτή την τεράστια αποτυχία ως άλλη μια επιτυχία Γ.Α.μα.Π
Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Στο Μαξίμου έπαθαν σοκ από την επιτυχημένη κίνηση ματ του Βούλγαρου πρωθυπουργού να συναντηθεί στα σύνορα με τους Έλληνες αγρότες. Προσπάθησαν να δείξουν ψυχραιμία και αμέσως άρχισαν τα τηλέφωνα για να διαχειριστούν την "ήττα" και φυσικά να πέσει στα μαλακά. Το Πασόκ επιστρέφει στο κακό παρελθόν. Στην ανικανότητα, στο παρασκήνιο, στην διαχειρισιμότητα και στον έλεγχο της κοινής γνώμης μέσω επικοινωνιακών μεθόδων!
Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η συνάντηση του Βούλγαρου πρωθυπουργού με τους έλληνες αγρότες δεν ήταν σε γνώση του Μαξίμου. Ήταν πρωτοβουλία-επιτυχία αποκλειστικά του Μπορίσοφ. Εκ των υστέρων οι Μαξιμίτες ανακάλυψαν τις προσυνεννοήσεις . στην πραγματικότητα ο Βούλγαρος πρωθυπουργός τα είχε πάρει στο κρανίο με τον Έλληνα ομόλογό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :