Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Η παρέα της ΠΟΛΑΝ προτείνει στον πρόεδρο Αντώνη, άμεση διαγραφή της Ντόρας

Όταν λέμε παρέα της ΠΟΛΑΝ εννοούμε τους:Μουρούτη (η «φωνή του Αντώνη στα Μέσα»), Τσιμογιάννη (ο “σταθερός μυστικοσύμβουλος”),  Μπαλτάκο (διευθυντής του Νομικού Γραφείου του προέδρου Αντώνη) και Λαζαρίδη (ο λογογράφος:λιμνούλες, ποταμάκια και ματωμένες καρδούλες)
Παιδιά του Σαμαρά που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από την «ανοιξιάτικη» περίοδο. Μέχρι στιγμής ζητούσαν στα μουλωχτά την διαγραφή της Ντόρας. Ή μέσω διαφόρων blogs που ελέγχουν. Έτρεξαν μάλιστα το παρασύνθημα «αν δεν φας θεριό, θεριό δε γίνεσαι». Για να προετοιμάσουν και επισήμως την πρόταση. Την έψησαν πρώτα στην μπλογκόσφαιρα και σε μυστικές διατριβές. Τώρα τα λένε, off the record, σε δημοσιογράφους για να τα ακούει υποτίθεται η Ντόρα και να μην προκαλεί "τον πρόεδρο" !...!
Είναι πολύ ύποπτο πράγματι να διαθέτουν blogs οι .... μυστικοσύμβουλοι και τα πρακτοράκια του Σάμι Σάμι και μέσω αυτών να καθυβρίζουν τον Μητσοτάκη και τη Ντόρα με το κόλπο κυρίως των υποτίθεται "ελεύθερων" σχολίων.
Προσπαθούν να αναδείξουν τον αντιμητσοτακισμό ως κύρια ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας και δουλεύουν πάνω σε κλίμα διχασμού και διάσπασης. Έχουν και την στήριξη του Τράγκα! Αυτοί έχουν κηρύξει στον Μητσοτάκη μεγαλύτερο πόλεμο απ’ ότι στον «φίλο» Γιώργο!
Οι ίδιοι αντιμητσοτακικοί στρατηγοί της νεοδεξιάς επιμένουν ότι «ήρθε η ώρα, να διαγραφεί η Ντόρα». «Αύριο είναι η καλύτερη ευκαιρία». Ως γνωστόν αύριο μιλά στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Οπότε «να η ευκαιρία, πρόεδρε»! Σύμφωνα με τους μυστικοσυμβούλους η διαγραφή της Ντόρας θα δώσει ώθηση στον πρόεδρο Αντώνη. "Εξαιτίας της Ντόρας δεν έχει άνοδο στις δημοσκοπήσεις το κόμμα"! Χωρίς τη Ντόρα η ΝΔ θα κάνει «νέο άλμα»! Πρέπει να σημειωθεί ότι στις εισηγήσεις της "ανοιξιάτικης" παρέας αντιδρά μόνο ο κόκκινος Πάνος που θεωρεί όλες αυτές τις προτάσεις, κινήσεις πανικού που στρέφονται κατά της κυβερνητικής πορείας του κόμματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια :