Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Σαμαράς:"Να μην πέσουμε στην παγίδα της εσωστρέφειας" ???

Επίδειξη σχήματος οξύμωρου στον πολιτικό του λόγο αλλά και τρομακτικής περιαυτολογίας και εγωστρέφειας έκανε σήμερα στην ΚΕ ο κος Σαμαράς. Το πλέον εσωστρεφές πολιτικό στοιχείο της ιστορίας της Μεταπολίτευσης, ο μετρ των μεθοδεύσεων και των συναλλαγών Αντώνης Σαμαράς, προχώρησε σε μια βαρυσήμαντη δήλωση: "Να μην πέσουμε στην παγίδα της εσωστρέφειας" !!!
Και μη χειρότερα δηλαδή! Μα καλά...ποιός είναι ο εσωστρεφής κύριε Σαμαρά? Νομίζετε ότι απυθύνεστε στην Ελλάδα του '50 στην οποία αναφέρεται η ιδεολογία σας, όπου το μορφωτικό επίπεδο εκινείτο στα όρια της ανυπαρξίας και οι άνθρωποι έτρωγαν ακόμα και το κουτόχορτο που τους πουλούσαν οι πολιτικάντηδες σαν και του λόγου σας? Αυτά πέρασαν. Να τα ξεχάσετε.
Έξυπνοι άνθρωποι είμαστε και καταλαβαίνουμε και πολύ περισσότερα μάλιστα απ' ό,τι η δική σας ξύλινη λογική και σκέψη μπορεί να κατανοήσει. Μας κουφάνατε πάλι σήμερα! Εσείς ο πλέον εσωστρεφής πολτικός της εποχής μας, μιλάτε ενάντια στην εσωστρέφεια?
Με εσωστρεφείς διαδικασίες δεν έγιναν οι τοποθετήσεις των γραμματέων?
Με εσωστρεφείς διαδικασίες δεν γίνεται η ...
υπονόμευση του Νικήτα Κακλαμάνη για τα δημοτικά της Αθήνας?
Με εσωστρεφείς διαδικασίες δεν έγινε το σπάσιμο στον Μιχάλη Παπαδόπουλο της Κοζάνης τοποθετώντας τον Κασαπίδη τομεάρχη επί των αγροτικών?
Με εσωστρεφείς διαδικασίες δεν βολέψατε την κόρη του Συμπιλίδη στο γραφείο του διευθυντή σας?
Με εσωστρεφείς διαδικασίες δεν καταστρατηγήσατε οποιαδήποτε έννοια συνεργασίας για την κομματική γραμμή σε δύο βασικά νομοσχέδια?
Με εσωστρεφείς διαδικασίες δεν μεθοδεύετε την ανέλιξη του Παπαμιμίκου στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ?
Με εσωστρεφείς διαδικασίες δεν μεθοδεύετε το συνέδριο του κόμματος καταστρατηγώντας το καταστατικό?
Τα περί εσωστρέφειας λοιπόν...επιστρέφονται στον αποστολέα ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :