Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Γιουχαΐσματα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αντώνη στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων!...!

Χρίσμα πήρε ο Κακλαμάνης από τον Αντώνη στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων. Ένα Κέντρο που είχε ιδρύσει η Ντόρα.
Ο Αντώνης πήγε και σήμερα να κάμει το show του στους Άστεγους, αυτή τη φορά. Οι άνθρωποι περίμεναν στη σειρά για το μεσημεριανό τους και έδειχναν να μην ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο. Μόνο που όταν αντιλήφθηκαν τον Αντώνη έπεσε ένας πανικός. Δεν άρχισαν βέβαια να τον ζητωκραυγάζουν όπως θα ήθελαν οι Μυστικοσύμβουλοι αλλά να τον γιουχάρουν. Ο Αρχηγός έδειχνε να μην καταλαβαίνει οπότε κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν «Κλέφτες Κλέφτες»! Οι περισσότεροι άρχισαν να διαμαρτύρονται για την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στον χώρο του Κέντρου. Καταλάβαιναν ότι ο πολιτικός εκπρόσωπος της πλουτοκρατίας ήθελε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά την παρουσία τους στο Κέντρο. Δεν έδιναν τη συγκατάθεσή τους για να γίνουν επικοινωνιακό παιχνίδι στα χέρια μυστικοσυμβούλων με τους οποίους τίποτα δεν τους συνέδεε. Στο Κέντρο επιτράπηκε να περάσει μόνο μια κάμερα της ΕΡΤ. Κανένας από τους συμβούλους δεν υποψιάστηκε ότι μπορεί μια απλή εκδήλωση να μετατραπεί σε επικοινωνιακή τραγωδία. Πίστευαν ότι ο αντώνης θα κάμει άλλον ένα «γύρο θριάμβου»! Οι τεχνικοί της ΕΡΤ, έπειτα από απαίτηση των «φίλων του Αντώνη» υποχρεώθηκαν να καλύψουν τα γιουχαΐσματα με «ήχους της πόλης»:κόρνες και τέτοια. Ο Αντώνης χαιρετούσε στο πουθενά μια και κανένας δεν του έδωσε σημασία. Η κρατική τηλεόραση φίμωσε τις φωνές των αστέγων και των απόρων για τις ανάγκες μιας δήθεν κομματικής φιέστας.
Ειδική μονταζιέρα θα στηθεί για τον Αντώνη στη Συγγρού!...!
Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι μυστικοσύμβουλοι δεν ικανοποιήθηκαν πλήρως από το μοντάζ. Ήθελαν να .......

Με ποιους θα κάμει το «σωτήριο» μαγικό μείγμα πολιτικής ο Θαντώνης Σαμαράς;

Μέχρι στιγμής αποτελούσε αίνιγμα. Τελευταία άρχισε να ολοκληρώνεται το παζλ των μαθητών του «Μεσσία» Θαντώνη. Τα πρόσωπα που πλαισίωναν τον πρώην καταλληλότερο άρχισαν να συνωστίζονται και δίπλα στον Μεγάλο Ηγέτη. Οι άξιοι της καταστροφής, ειδικοί στις καταστροφικές αξίες, μας βεβαιώνουν ότι ο Αντώνης με τα πολλά «θα» είναι Μεγάλος Αρχηγός. Με τους «άξιους» του Καραμανλή και τις «αξίες» των Λαζαριδοφαήλων, θα συνεχίσουν το καταστροφικό έργο της πενταετίας Καραμανλή. Χωρίς κανένα δισταγμό και με πολύ πείσμα και πάθος. Ο Δασκαλάκης, ο Λειβαδάς, ο Ζαγορίτης, ο Στυλιανίδης, ο Σιούφας, ο Παναγιωτόπουλος, ο Αντώναρος και προπάντων ο Αβραμόπουλος. Ο υπαρχηγός που συνδέεται με ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της Ελλάδας. Το σκάνδαλο της υγείας και τις υπερτιμολογήσεις στα νοσοκομεία. Λόγω υπαρχηγίας και μεγαλοσυμφερόντων παραμένει στο απυρόβλητο. Το πάνελ πάντως από την καραμανλική περίοδο δεν άλλαξε. Σα να μην πέρασε μια μέρα. Δεν υπάρχει ίχνος υπευθυνότητας και καμιά διάθεση αυτοκριτικής στη Νέα Ρηγίλλης. Παλιά, φθαρμένα και κουρασμένα υλικά συνθέτουν και το νέο πάνελ. Απλά προστέθηκαν στελέχη της ΠΟΛΑΝ, διψασμένα για εξουσία ….. προς το παρόν, στη θέση στελεχών που παραμένουν στην παρέα του καταλληλότερου αλλά απέχουν από την κεντρική σκηνή. Που θα πάει θα τους εκπαιδεύσουν οι παλιοί στις κουμπαριές και τα μπατζανάκια!...!

Τον Μηταράκη τον έφερε ο Θαντώνης ή τον ξαπόστειλαν από την εταιρεία που δούλευε;

Μας τον παρουσιάζουν ως το νέο μεγάλο αστέρα της Νέας ΝΔ. Με περγαμηνές, πολλά μάστερ, σπουδές και μεγάλο μυαλό στο εξωτερικό. Ο Αντώνης τον «τίμησε» διορίζοντάς τον αναπληρωτή τομεάρχη οικονομίας στη ΝΔ. Υποτίθεται εγκατέλειψε την Fidelity όπου εργάζονταν και με πόνο καρδιάς έπιασε δουλειά στο πλευρό του Αντώνη. Τον παρουσιάζουν ως τον άνθρωπο που θα «σώσει την ελληνική οικονομία». Οι οικονομικές προτάσεις του Αρχηγού περνάνε πρώτα από την κρίση του Μηταράκη και έπειτα δίνονται στη δημοσιότητα!
Ακούγεται πάντως ότι ο «εκλεκτός» οικονομολόγος μάλλον εξεδιώχθη από την εταιρεία που δούλευε και ο Μεγαλόψυχος Αρχηγός Θαντώνης τον «μάζεψε» γιατί έχει ήδη «προσφέρει» πολλά στην πατρίδα. Λέγεται ότι έχει ήδη γεμίσει με «ελληνικά ομόλογα» την πρώην εταιρεία του και η επένδυση αποδείχτηκε μεγάλο ρίσκο και καθόλου κερδοφόρα. Την κατάλληλη στιγμή ο Αρχηγός τον «μάζεψε» στο κόμμα, έπειτα από απαίτηση εμπλεκομένων στην υπόθεση των ομολόγων. Μάλλον και του ίδιου του Καραμανλή! Ο ερχομός του νέου Μεσσία Μηταράκη μοιάζει περισσότερο με συγκάλυψη παρά με ενίσχυση του «σωστού μείγματος πολιτικής».
Πρόβλεψη:αν ο ελπιδοφόρος νέος, Μηταράκης, εφαρμόσει τις θεωρίες του και στην Ελλάδα, ζήτω που καήκαμε!...! Οι διάφοροι Μηταράκηδες μας έφεραν σ' αυτό το χάλι!...!

Και λίγο χιούμορ:"Τι σχέση έχει ο Σαμαράς με την Αγροτική Τράπεζα;"

Πολλούς εξέπληξε η πρωινή είδηση εξαγοράς της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από την Τράπεζα Πειραιώς, αναρωτιέμαι αν αιφνιδιάστηκε το ίδιο και ο Αντώνης Σαμαράς.
Δεν είναι τυχαίο που μέχρι στιγμής η Νέα Δημοκρατία δεν έχει λάβει επίσημη θέση για το θέμα, προφανώς θα επιχειρήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις...
Περιμένω να δω τη στάση που θα κρατήσουν και τα ΜΜΕ με τα οποία ο πρόεδρος της Ν.Δ διατηρεί προνομιακή σχέση. Θα αποκαλύψουν άραγε το μεγάλο μυστικό;

Ποιο είναι αυτό; Ο Σαμαράς...

Βest of Λιάπης

Πού πήγαν τα λεφτά;

Είναι το μόνο ερώτημα που δεν συμπεριελήφθη στην αυτοκριτική της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί δυστυχώς παντού υπάρχουν σκάνδαλα Καραμανλή και άνθρωποι του πρώην καταλληλότερου. Παντού κουμπάροι, μπατζανάκια, παιδιά της λαϊκής δεξιάς, μανικιουρίστες, σπατάλες και κάθε είδους διαφθορά. Πού να προχωρήσει η αυτοκριτική. Είναι καλύτερα οι «φίλοι του Θαντώνη» να τα ρίχνουν όλα στη Ντόρα. «Η Ντόρα έκαψε την Ελλάδα». Πότε ακριβώς πρόλαβε, δεν εξηγούν. Το αφήνουν αόριστα στα «εμπνευσμένα» πρωτοσέλιδα του Δελλατόλα(Ποντίκι) και του Μπενέκου(Ελεύθερου Τύπου). Τα έντυπα γνωστά και ως «Πράβδες» του Θαντώνη και των φίλων του.
Θυμάστε άραγε την περίφημη «εθελούσια έξοδο» του ΟΤΕ; Ξέρετε πόσο μας κόστισε; Πολύ παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Ορίστε 1 διασεκατομμύριο που μας λείπει! Για να αποχωρήσουν τελικά λιγότεροι από 5.000 υπάλληλοι. Και όμως χάθηκε 1 δισεκατομμύριο. Αν αρχίσουμε να αθροίζουμε τα δισεκατομμύρια που πέταξε η άτολμη και νωχελική πενταετία Καραμανλή, θα αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε την οργή των Ευρωπαίων που τον αποκαλούν «ένα από τα μεγαλύτερα καθάρματα της Ευρώπης»! Παρακαλείσθε να μην το πείτε στον Θαντώνη και τους φίλους του!...!

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων κυνηγάνε τη Νέα ΝΔ …

Εκεί το ρίχνουν τελευταία στην Ρηγίλλης. Κάποιος φταίει πάντα για τα χάλια της Νέας ΝΔ. Ο πάτος δεν έχει ακόμη φανεί. Και ποιος φταίει; Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων κάνουν παιχνίδι με τον Αρχηγό Αντώνη. Προσπαθούν να βγάλουν απ’ τη μύγα ξίγκι. Εμείς επισημαίνουμε ότι οι θεωρίες συνωμοσίας και οι αποδιοπομπαίοι τράγοι βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη στη Μουρούζη και στην Ρηγίλλης. Στις ίδιες θεωρίες κατέληξαν και οι αυτοκριτικές και η αυτοκάθαρση της Νέας Δημοκρατίας. «Φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ, τα κανάλια που δεν αγαπάνε τον Αρχηγό και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων». Πού να σφίξουν και οι ζέστες;

Aκούνε εκλογές στο νεοκλασικό και τους πιάνει σύγκρυο

@ «Κοινωνικά Πτωχεύσαμε» είπε εχθές από του βήματος της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς, στη συζήτηση για το Ασφαλιστικό του Δημοσίου. «Πολιτικά Πτωχεύσαμε» έπρεπε να έχει πει…

@ Πέραν της ατάκας-εξυπνάδας ουδέν. Καταψήφισε το νομοσχέδιο, δεν παρουσίασε όμως καμία εναλλακτική. Προφανώς ο Λαζαρίδης δεν είχε χρόνο να ετοιμάσει τις διαφάνειες για τον προτζέκτορα.

@ Τουλάχιστον έδωσε πρωτοσέλιδο τίτλο στον φίλο του τον Τράγκα…

@ Ο Μαρκόπουλος πάντως προετοιμάζεται από τώρα για τη μέρα που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρατία ξανά. Μάλιστα περιέγραψε και την πρώτη της δράση : «Θα ξεκινήσουμε από την επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης». Λεφτά θα υπάρχουν, ε;

@ Η ώρα αυτή όμως θα αργήσει κομματάκι, φοβάμαι. Διότι ακούνε εκλογές στο νεοκλασικό και τους πιάνει σύγκρυο. Περισσότερο ήθελε να χαστουκίσει τον Καστανίδη ο Σαμαράς προχθές, παρά ο Παπανδρέου.

@ Γι’ αυτό και βγήκε ο Κόκκινος Πάνος και καταδίκασε τα σενάρια για πρόωρες εκλογές, διευκρινίζοντας όμως ότι εκφράζει προσωπική άποψη. Αλλιώς θα εκλαμβάνονταν ως ηττοπάθεια της ηγεσίας από τα κατά τα άλλα γεμάτα αισιοδοξία στελέχη της Ν.Δ.

@ Αισιοδοξία επικρατεί και για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Τόση που ο Μαρκόπουλος έσπευσε από τώρα να ρίξει τον πήχη. Θα είναι μήνυμα, λέει, το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά όχι crash test για το Σαμαρά! 

Οι γορίλες παίζουν κυνηγητό!

Oι γορίλες παίζουν κυνηγητό ακριβώς όπως τα μικρά παιδιά!Χρειάστηκαν τρία χρόνια παρατηρήσεων 21 γορίλων από έξι διαφορετικές ομάδες που ζούσαν σε πέντε ζωολογικούς κήπους της Ευρώπης προκειμένου να γίνει η εντυπωσιακή καταγραφή.

Βρήκαν το αντικαρκινικό μυστικό του μπρόκολου

Επιστήμονες από το Ινστιτούτο για τη Μελέτη στα Τρόφιμα του Ερευνητικού Πάρκου Νόργουιτς πιστεύουν ότι ανακάλυψαν το αντικαρκινικό μυστικό του μπρόκολου. Οπως είδαν οι ερευνητές, ένα χημικό του λαχανικού αλληλεπιδρά με γονίδια τα οποία εμπλέκονται στην ανάπτυξη καρκίνου. Το χημικό ονομάζεται σουλφοραφάνη και φαίνεται ότι εξισορροπεί την έλλειψη ενός γονιδίου, του ΡΤΕΝ, που έχει συνδεθεί με τον καρκίνο του προστάτη. Το συγκεκριμένο γονίδιο υπό φυσιολογικές συνθήκες σταματά την ανάπτυξη του καρκίνου, ωστόσο ορισμένα κύτταρα εμφανίζουν έλλειψή του. Αυτά τα κύτταρα είναι και τα υπαίτια για «πυροδότηση» της νόσου.

Χυμός κεράσι κατά αϋπνίας

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μελέτης, η οποία δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Μedicinal Food», δρα Γουίλφρεντ Πίτζεον, πιθανότατα ο χυμός κεράσι πολεμά τις αϋπνίες χάρη στο ότι το συγκεκριμένο φρούτο περιέχει μεγάλες ποσότητες μελατονίνης, της ορμόνης που ρυθμίζει το βιολογικό ρολόι του οργανισμού.

Παγκόσμια δύναμη στις κατασκευές η Τουρκία

Ένας ολόκληρος στρατός από τουρκικούς γερανούς και μπουλντόζες εργάζεται πυρετωδώς στη Μέση Ανατολή, την κεντρική Ασία και την Αφρική, χτίζοντας φράγματα, στάδια και λεωφόρους, οδηγώντας τη χώρα σε ρεκόρ ανάπτυξης και ενισχύοντας τη θέση της ως περιφερειακή δύναμη.
Απογοητευμένοι από την αργή πρόοδο των διαδικασιών ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η τουρκική κυβέρνηση αναζητά νέες στρατηγικές που συνδυάζουν την πολιτική επιρροή με την οικονομική ισχύ στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ειδικά σε ισλαμικές χώρες και χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ενώ πρόσφατα επεκτείνεται και σε χώρες της Αφρικής.

Ξεχάσαμε την Αϊτή

Το Ταμείο για την Ανοικοδόμηση της Αϊτής, το οποίο διευθύνει η Παγκόσμια Τράπεζα, έχει λάβει μόλις 98 εκατ. δολάρια (19%), ποσό μικρότερο από το εν πέμπτο εκείνου που είχε υποσχεθεί η διεθνής κοινότητα, δήλωσε αξιωματούχος της Τράπεζας χθες Τετάρτη.
Μόνο η Βραζιλία, η Νορβηγία, η Αυστραλία, η Γαλλία και η Κολομβία έχουν πράγματι δώσει τα υπεσχημένα κεφάλαια στο Ταμείο, δήλωσε η Πάμελα Κοξ, αντιπρόεδρος του .....

Ταξιδεύοντας με τα Πουλιά

Η έκθεση της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας παρουσιάζει το μαγευτικό κόσμο των πουλιών με εντυπωσιακές φωτογραφίες από την άγρια φύση της Ελλάδας.
Bartesera (in.gr)
  • Διεύθυνση:
    Κολοκοτρώνη 25 (στοά Πραξιτέλους)
    ΚΕΝΤΡΟ, ΑΘΗΝΑ
  • Τηλέφωνο:
    210 3229805

Λύθηκε ο αιώνιος γρίφος: η κότα έκανε τελικά το αβγό

Πρόκειται για ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει τα πιο λαμπρά επιστημονικά μυαλά από την αυγή του πολιτισμού ως σήμερα: η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα; Οπως αναφέρουν, η κότα είναι αυτή που κάνει το αβγό: και τούτο διότι προκειμένου να σχηματιστεί το κέλυφος του αβγού, είναι απαραίτητη μια πρωτεΐνη που εντοπίζεται μόνο στις ωοθήκες της κότας.
Οπως ανέφερε ο δρ Κόλιν Φρίμαν από το Τμήμα Μηχανικής Υλικών του Πανεπιστημίου Σέφιλντ που συμμετείχε στη μελέτη, «επί μακρόν επικρατούσε η άποψη ότι το το αβγό προηγήθηκε, ωστόσο έχουμε πλέον τις επιστημονικές αποδείξεις στα χέρια μας που δείχνουν περά από κάθε αμφιβολία ότι χωρίς την κότα αβγό δεν θα υπήρχε».

Παράνομες επενδύσεις χαμηλής αισθητικής στην κατεχόμενη Κύπρο

Σε αυτό το video του Αργύρη Ντινόπουλου θα δείτε την τουριστική κακογουστιά του κατοχικού καθεστώτος στην Κύπρο , την απίστευτη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και την βεβήλωση των ορθόδοξων μνημείων.
Σε ξενοδοχεία κτισμένα πάνω σε καταπατημένες ελληνικές περιουσίες προσκαλούνται η Jennifer Lopez και άλλοι διεθνείς σταρ.
Καθώς πλησιάζει η 36η μαύρη επέτειος της εισβολής ,το νέο όπλο του Αττίλα είναι η ιδιότυπη τουριστική προπαγάνδα και το ξεπούλημα – σε χαμηλές τιμές- των ελληνικών περιουσιών.
Οι καλλίτεροι πελάτες είναι άγγλοι και γερμανοί που αποκτούν – σε χαμηλές τιμές- παραθαλάσσιες βίλλες με γήπεδα γκόλφ στην κατεχόμενη Κύπρο.
Εκεί που το 1974 εισέβαλαν τούρκοι στρατιώτες, σήμερα απολαμβάνουν τις διακοπές τους άγγλοι και γερμανοί τουρίστες.

Σ'αλος στην Αμερική από ηχογραφημένες συνομιλίες τού Μελ Γκίμπσον

Το 1985 ο Μελ Γκίμπσον ψηφίστηκε από τις αναγνώστριες του περιοδικού People ως ο «πιο σέξι άνδρας εν ζωή». Δεκαπέντε χρόνια μετά, «αυτός που θέλουν οι γυναίκες» σίγουρα δεν είναι ο διάσημος ηθοποιός.
Αιτία, οι ηχογραφημένες συνομιλίες του Γκίμπσον -που είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα- στις οποίες ακούγεται να μιλάει άσχημα και να φωνάζει στην πρώην σύντροφό του, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια.
Στις επίμαχες κασέτες, εξαγριωμένος ο Γκίμπσον ακούγεται να αποκαλεί την 40χρονη πρώην σύντροφό του «πόρνη», «ηλίθια και διανοητικά καθυστερημένη» και «ξαναμμένη γουρούνα», ενώ κάνει ρατσιστικά σχόλια και εις βάρος των Αφροαμερικανών και των Λατινοαμερικανών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΝΕΟ ΣΗΜΑ" ΤΗΣ ΝΝΔ!!!

Συνέντευξη Τύπου του Ευάγγ. Βενιζέλου σχετικά με την Defensys

Φαντάσματα μιας άλλης εποχής…

Η πλαϊνή φυλλάδα των 100 φύλλων ημερησίως (και πολλά βάζουμε…) νομίζει, ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αλήστου μνήμης δεκαετία του 1980. Στα χρόνια του «αυριανισμού», της μαύρης προπαγάνδας και της πειθήνιας υποταγής του λαουτζίκου στα γκεμπελικά κατασκευάσματα των πράσινων χαλκείων του καιρού εκείνου… «Αυριανή» του 1985, τόσο από απόψεως «επιχειρημάτων» όσο και λόγω αστήρικτων συκοφαντικών κραυγών.
Αυτή είναι η ΝΝΔ του Αρχηγαντώνη Ζίγδη της Ακρονεοδεξιάς. Αυτοί είναι οι σκελετοί στη ντουλάπα και τα πτώματα στην πολιτική φορμόλη του μεγαλύτερου πολιτικάντη όλων των εποχών… Μπλιαχ!

Πάψε βρε παραμυθά, ΘΑντώνη Σαμαρά !...!

Όλα θα τα καταργήσει ο ΘΑντώνης. Θα αυξήσει τις συντάξεις, θα μας βγάλει απ΄το μνημόνιο που μας έβαλε το κόμμα του και ο μέντοράς του, πρώην καταλληλότερος. Θα διώξει τους μετανάστες, θα μειώσει τους φόρους, θα μειώσει το ΦΠΑ, θα μειώσει τα όρια ηλικίας στις συντάξεις, θα περπατήσει πάνω στη θάλασσα, θα βρει το φάρμακο για τον καρκίνο, θα πάρει πίσω την Πόλη, θα ξυπνήσει τον μαρμαρωμένο βασιλιά, θα τετραγωνίσει τον κύκλο και θα σώσει την Ελλάδα μας από κάθε βάσανο και στεναγμό. Εμπρός για μια Ελλάδα του ΘΑντώνη. Θέλεις Ελλάς; ΘΑντώνης Σαμαράς. Θαντώνη! Είσαι η ζωή μας! Η αναπνοή μας! Το αλάτι στη ζωή μας!...!

Διεθνής Αμνηστία: Καταρρέει το σύστημα υγείας στη Νότια Κορέα

Δραματικές συνθήκες αντιμετωπίζουν οι Βορειοκορεάτες οι οποίοι χρειάζονται ιατρική φροντίδα καθώς πολύ συχνά οι εγχειρήσεις γίνονται χωρίς αναισθητικό, αποκαλύπτει σήμερα η Διεθνής Αμνηστία.
Τα οικονομικά προβλήματα του απομονωμένου κράτους βαθαίνουν μετά την ανατίμηση του νομίσματος πέρυσι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πυροδοτήσει λαϊκή δυσαρέσκεια αυξάνοντας τις εντάσεις στον τομέα της ασφάλειας με απειλές ακόμη και για πόλεμο με το νότο.
«Η Βόρεια Κορέα δεν μπορεί να παρέχει τις πιο βασικές ανάγκες για την υγεία και την επιβίωση του πληθυσμού της», δήλωσε η αναπληρώτρια διευθύντρια της οργάνωσης για την Ασία Κάθριν Μπέιμπερ.

ΑΤΕ και ΤΤ θέλει η Πειραιώς

ΑΤΕ και ΤΤ θέλει η Πειραιώς
Πρόταση για τη συγχώνευση της Τράπεζας Πειραιώς, της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έκανε ο πρόεδρος της Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας. «Εγώ κάνω την πρόταση, η κυβέρνηση ας αποφασίσει», ανέφερε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ:"Πεπαλαιωμένοι μηχανισμοί τα κόμματα"

Την πρόθεσή της να δημιουργήσει κόμμα, ανακοίνωσε μέσω του ΣΚΑΪ η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας πεπαλαιωμένους μηχανισμούς τα σημερινά πολιτικά κόμματα. Όπως είπε, το εγχείρημά της είναι δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο.
Παραδέχτηκε προσωπικά της λάθη στην πολιτική της πορεία, καταλογίζοντας παράλληλα λάθη στρατηγικής και στην κυβέρνηση Καραμανλή υπό το φόβο του πολιτικού κόστους.
«Το μεγαλύτερο λάθος μου όταν έβλεπα πολιτικές που έπρεπε να εφαρμοστούν και δεν εφαρμόζονταν δεν μίλησα δυνατά. Την πρόταση Γιαννίτση την είχα υποστηρίξει, είχε γίνει χαμός, τότε .......

Πλακώθηκαν έξω από τη Ρηγίλης με χαρακτηρισμούς ...υψηλού επιπέδου

Μα καλά τι επίπεδο έχουν εκεί στα κόμματα; Πλακώθηκαν λέει έξω από την Ρηγίλλης ο Μουρούτης που είναι δ/ντης του γραφείου τύπου της Ν.Δ με ένα στέλεχος ονόματι Β.Βρυωνίδης επειδή ο τελευταίος συζητούσε με δημοσιογράφο χωρίς να πάρει άδεια από τον πρώτο. Και λέει ο Μουρούτης:
- "Θα πρέπει να πάρεις άδεια από μένα για να μιλάς"
Και απαντάει ο άλλος
- "Σε γράφω στα αρ... μου παλιομαλ..."
Όλα αυτά μπροστά στον δημοσιογράφο και σε κόσμο που άκουσε τον διάλογο. συγχαρητήρια δηλαδή για το υψηλό πολιτικό επίπεδο. Γιαυτό φθάσαμε και στην βούτα.

«Παγκόσμιος Ηγέτης πρώτης γραμμής» η Ντόρα, σύμφωνα με το “Women’s International Center”


Dora Bakoyiannis is an international leader of the first order. She is a member of Parliament in Greece, not a position lightly earned, especially for a woman. Dora's position is an elected one, and her dedicated and tireless efforts toward the new Democratic party, education, equal rights, and women's issues have earned her a place of honor in the hearts of the people.
Dora was born in Athens, the daughter of a Prime Minister and President of Nea Demokratia Party. To this point, her life was spent living with and learning of the needs of the people of Greece. With the overthrow of the government in 1968, Dora and her family were forced out of Greece. Six years later, the military regime was ousted, and they returned. She grew up to marry Pavlos Bakoyannis, another member of Parliament.
When Dora's husband was assassinated by terrorists in 1989, her political involvement turned from passive to active. She turned this devastating loss into a tribute to her husband by being overwhelmingly elected to take over her husband's position in Parliament. She carried on what he had begun, and did so with the strength and spirit displayed in only the greatest leaders.
Dora Bakoyiannis has overcome personal tragedy, extreme danger to...

Ο ΠΑΟ έγινε ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης και το ισόβιο της ψήφου

Το νέο trend του πολύχρωμου παλαιολιθικού μετώπου αντίστασης στη "λαίλαπα του ΔΝΤ" είναι η ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ του 1996 η οποία έχει προβληθεί από δεκάδες blogs που αν ήταν έντυπα δεν θα χρησίμευαν ούτε για προσανάμματα στο τζάκι.
Η αλήθεια είναι ότι η ομιλία αυτή περιέχει πολλές αλήθειες οι οποίες εξασφαλίζουν τη γοητεία τους από το ότι είναι... μισές. Το αστείο όμως είναι ότι το video αυτό ακολουθείται από σχόλια ανθρώπων που έκαναν τα πάντα για να στηρίξουν αυτό που σήμερα καταδιώκουν.
Διαβάζω λοιπόν ότι από το 1996 κι έπειτα το ΠΑΣΟΚ έχει μεταμορφωθεί σε ένα...

Περί «επιστροφής της Ντόρας»…

Τις τελευταίες μέρες ακούγονται κάποιες «περίεργες» τοποθετήσεις βουλευτών της ΝΝΔ, που καλούν τη Ντόρα να «επιστρέψει» στο κόμμα που τη διέγραψε και την πέταξε έξω από το επί ολόκληρες δεκαετίες πολιτικό της «σπίτι»… Καλοί και συμπαθητικοί όλοι αυτοί, αγνές οι προθέσεις τους, δεν το αμφισβητούμε. Μήπως, όμως, απευθύνονται σε… λάθος παραλήπτη; Μήπως, από κεκτημένη ταχύτητα, περιφρονούν τη σκληρή -για το κόμμα τους- πραγματικότητα, ότι η κυρία Μπακογιάννη δεν έφυγε από μόνη της, αλλά απεπέμφθη από την ακρονεοδεξιά ηγετική ομάδα της ΝΝΔούλας και τον Αρχηγαντώνη προσωπικά; Καλό είναι να ανατρέξουν στην ειδησεογραφία της 6ης Μαΐου 2010, και μετά -εάν επιθυμούν να στέλνουν το ίδιο μήνυμα- να αλλάξουν στο φάκελο όνομα και διεύθυνση παραλήπτη… Έτσι, για να μην τους παίρνουν και στο ψιλό…