Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Aκούνε εκλογές στο νεοκλασικό και τους πιάνει σύγκρυο

@ «Κοινωνικά Πτωχεύσαμε» είπε εχθές από του βήματος της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς, στη συζήτηση για το Ασφαλιστικό του Δημοσίου. «Πολιτικά Πτωχεύσαμε» έπρεπε να έχει πει…

@ Πέραν της ατάκας-εξυπνάδας ουδέν. Καταψήφισε το νομοσχέδιο, δεν παρουσίασε όμως καμία εναλλακτική. Προφανώς ο Λαζαρίδης δεν είχε χρόνο να ετοιμάσει τις διαφάνειες για τον προτζέκτορα.

@ Τουλάχιστον έδωσε πρωτοσέλιδο τίτλο στον φίλο του τον Τράγκα…

@ Ο Μαρκόπουλος πάντως προετοιμάζεται από τώρα για τη μέρα που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρατία ξανά. Μάλιστα περιέγραψε και την πρώτη της δράση : «Θα ξεκινήσουμε από την επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης». Λεφτά θα υπάρχουν, ε;

@ Η ώρα αυτή όμως θα αργήσει κομματάκι, φοβάμαι. Διότι ακούνε εκλογές στο νεοκλασικό και τους πιάνει σύγκρυο. Περισσότερο ήθελε να χαστουκίσει τον Καστανίδη ο Σαμαράς προχθές, παρά ο Παπανδρέου.

@ Γι’ αυτό και βγήκε ο Κόκκινος Πάνος και καταδίκασε τα σενάρια για πρόωρες εκλογές, διευκρινίζοντας όμως ότι εκφράζει προσωπική άποψη. Αλλιώς θα εκλαμβάνονταν ως ηττοπάθεια της ηγεσίας από τα κατά τα άλλα γεμάτα αισιοδοξία στελέχη της Ν.Δ.

@ Αισιοδοξία επικρατεί και για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Τόση που ο Μαρκόπουλος έσπευσε από τώρα να ρίξει τον πήχη. Θα είναι μήνυμα, λέει, το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά όχι crash test για το Σαμαρά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :