Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Γιουχαΐσματα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αντώνη στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων!...!

Χρίσμα πήρε ο Κακλαμάνης από τον Αντώνη στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων. Ένα Κέντρο που είχε ιδρύσει η Ντόρα.
Ο Αντώνης πήγε και σήμερα να κάμει το show του στους Άστεγους, αυτή τη φορά. Οι άνθρωποι περίμεναν στη σειρά για το μεσημεριανό τους και έδειχναν να μην ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο. Μόνο που όταν αντιλήφθηκαν τον Αντώνη έπεσε ένας πανικός. Δεν άρχισαν βέβαια να τον ζητωκραυγάζουν όπως θα ήθελαν οι Μυστικοσύμβουλοι αλλά να τον γιουχάρουν. Ο Αρχηγός έδειχνε να μην καταλαβαίνει οπότε κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν «Κλέφτες Κλέφτες»! Οι περισσότεροι άρχισαν να διαμαρτύρονται για την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στον χώρο του Κέντρου. Καταλάβαιναν ότι ο πολιτικός εκπρόσωπος της πλουτοκρατίας ήθελε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά την παρουσία τους στο Κέντρο. Δεν έδιναν τη συγκατάθεσή τους για να γίνουν επικοινωνιακό παιχνίδι στα χέρια μυστικοσυμβούλων με τους οποίους τίποτα δεν τους συνέδεε. Στο Κέντρο επιτράπηκε να περάσει μόνο μια κάμερα της ΕΡΤ. Κανένας από τους συμβούλους δεν υποψιάστηκε ότι μπορεί μια απλή εκδήλωση να μετατραπεί σε επικοινωνιακή τραγωδία. Πίστευαν ότι ο αντώνης θα κάμει άλλον ένα «γύρο θριάμβου»! Οι τεχνικοί της ΕΡΤ, έπειτα από απαίτηση των «φίλων του Αντώνη» υποχρεώθηκαν να καλύψουν τα γιουχαΐσματα με «ήχους της πόλης»:κόρνες και τέτοια. Ο Αντώνης χαιρετούσε στο πουθενά μια και κανένας δεν του έδωσε σημασία. Η κρατική τηλεόραση φίμωσε τις φωνές των αστέγων και των απόρων για τις ανάγκες μιας δήθεν κομματικής φιέστας.
Ειδική μονταζιέρα θα στηθεί για τον Αντώνη στη Συγγρού!...!
Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι μυστικοσύμβουλοι δεν ικανοποιήθηκαν πλήρως από το μοντάζ. Ήθελαν να .......

....... δοθεί κάτι σε Ομπάμα στην επίσκεψη του Αντώνη. Σε σημερινή σύσκεψη, το απόγευμα στη Μουρούζη, αποφασίστηκε στο εξής, να ελέγχονται πλήρως οι επισκέψεις του Ηγέτη. Τα μοντάζ θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένα στούντιο στα γραφεία της Συγγρού και σε περίπτωση ανάγκης θα επενδύονται με ηχητικές παρεμβάσεις γνήσιων Πολανιτών και αντίστοιχα συνθήματα λατρείας, που να αντικατοπτρίζουν το μεγαλείο του Ηγέτη. «Το σημερινό χάλι να μην ξανασυμβεί». "Ο Ηγέτης στενοχωρήθηκε πάρα πολύ". .Από τούδε και στο εξής οι μυστικοσύμβουλοι αναλαμβάνουν όλα τα εφέ και τα μοντάζ.
Δύσκολοι καιροί για εκμετάλλευση φτωχών, απόρων και αστέγων συμπολιτών μας. Άραγε ο Αρχηγός Αντώνης το πήρε το μήνυμα ή ακόμη το ψάχνουν στη Μουρούζη;…;

Δεν υπάρχουν σχόλια :