Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Απόγνωση στη ΝΝΔ του Σαμαρά: ό,τι και το... Φλεβάρη...

Πάει. Τα έχει χάσει τελείως ο Αρχηγαντώνης... Κοντεύει να κλείσει μόνιμο δωμάτιο στο Δαφνί! Ξέρεις τι είναι μετά από τόσο «αντιμνημόνιο», μαγικά και «ελπίδα» να επανέρχεται στα χάλια του... περασμένου Φεβρουαρίου; Να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τα ποσοστά του... ΦΠΑ; Μα μετά από τέτοιο ηρωικό «Ανένδοτο» κατά Μνημονίου και «εξαπτερύγων» πώς είναι δυνατόν να του γυρίζουν την πλάτη σταθερά και αταλάντευτα ο ένας στους τρεις νεοδημοκράτες που ψήφισαν στις εκλογές-Βατερλό του Οκτώβρη 2009; Για τους υπόλοιπους πολίτες ούτε λόγος... Εδώ δεν μπορεί να...

Κίνημα ανεξάρτητων πολιτών ιδρύει ο Μίκης

Την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, με στόχο την ενεργό συμμετοχή σε πολιτικά θέματα θα ανακοινώσει ο Μίκης Θεοδωράκης το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206).

Παγκόσμια περίπτωση αποτυχημένου κόμματος η ΝΔ. Μόνο αυτή - παγκοσμίως - έχασε απο κόμμα πού εφαρμόζει πρόγραμμα ΔΝΤ...

Οταν μιά χώρα εφαρμόζει ένα πρόγραμμα ΔΝΤ είναι μιά χρεοκοπημένη χώρα, οι πολίτες της υποφέρουν...
Ολες οι κυβερνήσεις πού έχουν εφαρμόσει προγράμματα ΔΝΤ έχουν καταψηφιστεί στίς εκλογές και καταλαβαίνετε το γιατί (στήν ουσία μιλάμε γιά κυβερνήσεις καμικάζι)...
Ολες οι αντιπολιτεύσεις κέρδισαν κάθε εκλογή απέναντι σέ κυβέρνηση πού υποχρεώθηκε να εφαρμόσει πρόγραμμα μετά απο χρεοκοπία, δηλαδή πρόγραμμα ΔΝΤ...
Η ΝΔ είναι τό πρώτο κόμμα παγκοσμίως πού χάνει τέτοιου ............

Αντώνη έχεις ταλέντο

Αντώνη είσαι μεγάλο ταλέντο! 
Κρίμα που τέτοιο ταλέντο χάνεται άδικα στους διαδρόμους της Ρηγίλλης. Κρίμα που το θαυμάζουν μόνο κάποιοι σύμβουλοι ενώ θα έπρεπε να δοθεί στο λαό. 
Αντώνη, ακομη και η Βουγιουκλάκη θα σε ζήλευε! Είσαι δάσκαλος της υποκριτικής και λίγα λέω! Τέτοιο ταπεραμέντο ούτε Ορέστης Μακρής, ούτε η Σαπφώ Νοταρά. 
Χρειάζεται μεγάλο ταλέντο για να πείσεις πρώτα από όλα τον εαυτό σου, ότι νίκησες. Ότι έριξες τα κάστρα και τους έδωσες να καταλάβουν! Έπειτα χρειάζεται τεράστιο απόθεμα υποκριτικής για να βγαίνεις και να λές αυτό που πίστεψες μπροστά στην κάμερα. Μια κάμερα που φαίνεται ότι σε λατεύει περισσότερο και από την Μέριλιν!
Κρίμα βρε Αντώνη να ξοδεύεις τόσο ταλέντο άδικα!

Πανωλεθρία Σαμαρά η "Αντιμνημονιακή" στρατηγική !

Μιλάμε για μεγάλο κάζο ! Μεγάλη ξεφτίλα !
Η ψευτοαντιμνημονιακή μπουρδολογία του Αντώνη  εξελίχθηκε σε μέγιστο φιάσκο.

Με 8-5 Περιφέρειες υπερ του Πασοκ, με επιστροφή του Δήμου Αθηναιων ξανα στο Πασοκ μετά από 26 χρόνια, με την πανωλεθρια Δρακου στην Πελοποννησο, μη εισοδο του υποψηφιου του κομματος στο 2ο γυρο στην Πάτρα μετά από 24 χρόνια και μαχη στηθος-στηθος στη Θεσσαλονίκη, η αντιμνημονιακη μπαρουφολογία του Σαχλαμαρά οδήγησε τη παλαι ποτέ κραταιά παράταξη σε ιστορικά χαμηλά σε ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  !

Εαν δεν υπηρχε μάλιστα και η στήριξη από το ΛΑΟΣ, θα ............

Άστον τρελό Αντώνη, στην τρέλα του!

Η στρατηγική (αντιμνημόνιο) και οι προσωπικές επιλογές του Αντώνη, απέτυχαν. Αυτό φαίνεται κυρίως στη Θεσσαλονίκη όπου θεωρούνταν δεδομένη η επικράτηση Γκιουλέκα λόγω «τριγώνου» … Το σύστημα Σαμαρά δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι έχασε και ….καλύτερα. Άστον τρελό στην τρέλα του. Τους ευχόμαστε πάντα τέτοια. Ας πιστεύουν ότι κέρδισαν και τον Μάρτη θα κυβερνήσουν! Τα δυνατά πάντως χαστούκια τα δέχτηκαν στη Θεσσαλονίκη. Ας πιστεύουν ότι εισέπραξαν τη δυσαρέσκεια του κόσμου.

419 χαστούκια στον Αντώνη από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη!

Πόνεσαν! Ο Μπουτάρης ήταν η πραγματική έκπληξη των εκλογών γιατί το περιβάλλον (κοινωνικό και πολιτιστικό) της Αθήνας είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Θεσσαλονίκης. Η νίκη Καμίνη μπορεί να ερμηνευτεί με πολιτικά κριτήρια. Η νίκη όμως Μπουτάρη απαιτεί και πολιτιστικά στοιχεία για να ερμηνευτεί.

Τέλος Νιόπλιας, προσωρινά Γκμοχ

Παρελθόν και επίσημα ο Νίκος Νιόπλιας από τον Παναθηναϊκό. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Γιάτσεκ Γκμοχ. Ο Κοζανίτης τεχνικός συναντήθηκε με τον Νικόλα Πατέρα στο γραφείο του δεύτερου το πρωί της Δευτέρας (15/11), όπου και αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι των δυο πλευρών. ................

Κάτι δεν μου άρεσε στο μήνυμα του Αντώνη

Εντάξει καλές οι ελπίδες, ωραία η εικονική πραγματικότητα της δήθεν νίκης. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι το ύφος και η παρουσία.
Ο Αντώνης δεν ήταν καλά. Άργησε να βγει λες και ήθελε ειδική ψυχολογική στήριξη. Μπέρδευε τα λόγια του και κάποιες στιγμές δεν μπορούσε να συγκρατήσει την «χαρά» του. Γελούσε μόνος του.
Η εικόνα προκάλεσε ποικίλα σχόλια.
Εμείς επιμένουμε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ψυχοσύνθεση του ηγέτη.
Ίσως είναι θέμα αρμοδιότητας ψυχιάτρου ή κάποιας ειδικής ψυχολογικής υποστήριξης. Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν το βλέπω μόνο εγώ. Δυστυχώς το βλέπουν και άλλοι.
Η εικόνα μιλάει μόνη της ......

Είσαι σίγουρα φοιτητής αν...

Περνάς όλα τα μαθήματα με την πρώτη? Τότε δεν είσαι σίγουρα φοιτητής! Είσαι φοιτητής μόνο αν..

1. Αν εσύ προσωπικά σώζεις την πιτσαρία ή το γυράδικο της γειτονιάς σου από τη χρεωκοπία.

2. Αν ξυπνάς δέκα λεπτά πρίν από το μάθημα.

3. Αν το πρωινό σου αποτελείται από έναν φραπέ πρίν μπείς στο Αμφιθέατρο. ............

Δηλαδή τώρα δεν θα μας σώσει ο Ψινάκης; Κρίμα βρε Νικήτα!

Εδώ στο «περιοδικό» βλέπαμε (καλοπροαίρετα) ότι ο Νικήτας ενδέχεται να χάσει τελικά. Όπως και έγινε. Δεν ασχοληθήκαμε γιατί στηρίζαμε το Νικήτα. Δεν θα μπορούσε όμως να κερδίσει όταν το σύστημα Σαμαρά, ούτε τον ήθελε και ούτε του παρείχε πραγματική στήριξη. Πήγαινε μόνος του και έχασε απέναντι σε έναν πολυκομματικής στήριξης Καμίνη. Η οργή του σήμερα είναι δίκαιη. Να ρίξει μια ματιά στις απόψεις των πρακτόρων και των συμβούλων για να διαπιστώσει την στήριξη που ελάμβανε από την Υψηλή Πύλη της Ρηγίλλης! Θα βγάλει ορθότερα συμπεράσματα πριν μιλήσει!

Σαμαράς προς Καραμανλή: «Πές μου μια λέξη»!

Η πίεση που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός και τα πισώπλατα μαχαιρώματα των συμβούλων του Αντώνη, τελικά λειτούργησαν εναντίον του συστήματος Σαμαρά. Στο διαδίκτυο βλέπαμε τις επιθέσεις που δέχονταν ο πρώην σε διάφορες ιστοσελίδες ελεγχόμενες κατευθείαν από την συμμορία του Αντώνη. Πίεζαν τον Καραμανλή για το παραμικρό!
• Να βγει να μιλήσει.
• Να έρθει σε συνεννόηση μαζί τους πριν μιλήσει.
• Βαρίδιο είναι και ο πρώην πρωθυπουργός.
• Δεν μπορούμε να απολογούμαστε για το παρελθόν.
• Οι κολλητοί του Καραμανλή μας έχουν βάλει σε περιπέτειες.
Η απάντηση του Καραμανλή ήταν αποστομωτική. «Θα βγω να μιλήσω όποτε εγώ κρίνω σωστό». Και άρχισε το αντάρτικο. Με διαρροές που ..................

Το φάρμακο....

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι φέρονται με τόση απάθεια όταν πας στον γκισέ τους για να εξυπηρετηθείς και αν ποτέ κάνεις το λάθος και τους την πεις γιατί σε γράφουν σε κοιτάνε με αυτό το αδιάφορο βλέμμα σαν να μην τρέχει τίποτα?

Ε λοιπόν εμείς το ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε το Φάρμακο που κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Ένα φάρμακο που χορηγείτε δωρεάν από το κράτος 20 χρόνια τώρα σε τεράστιες ποσότητες. 
Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε. ..................

Εντυπωσιακές διακοσμήσεις καφέ!!!

Φλυτζάνια καφέ διακοσμημένα με όμορφα σχέδια. Γιατί εκτός από τη γεύση, σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνιση ακόμα και στον καφέ. ..................

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ «Η Ελλάδα χρειάζεται κυβερνήσεις-καμικάζι»

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καρπενησίου μιλάει για την πολιτική, τον «Καλλικράτη», το μνημόνιο και δηλώνει ότι θα ενταχθεί στο κόμμα της μητέρας του.

«Η ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται να έχει κυβερνήσεις-καμικάζι έτοιμες να αυτοκτονήσουν για να σωθεί η χώρα» δηλώνει ο Κώστας Μπακογιάννης, απόφοιτος του Χάρβαρντ, 32 ετών, νεοεκλεγείς, με ποσοστό 54,3%, Δήμαρχος
Καρπενησίου. Αυτοπροσδιορίζεται ως ακομμάτιστος και ανεξάρτητος δήμαρχος. Ως πολίτης, όμως, προτίθεται να ενταχθεί πάραυτα στο επερχόμενο κόμμα που θα ιδρύσει η μητέρα του, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη: «Και βέβαια θα δηλώσω παρών σε μια τέτοια προσπάθεια. Θα κάνει κόμμα η μητέρα μου και εγώ θα μείνω απέξω;»
λέει σε μια συνομιλία εφ΄ όλης της ύλης που είχε με
«Το Βήμα», στην οποία ετάχθη υπέρ του «Καλλικράτη» αλλά και υπέρ του μνημονίου λέγοντας: «Εδώ που φτάσαμε, με όλα τα εγκλήματα που διέπραξε το ελληνικό πολιτικό σύστημα τα τελευταία 30 χρόνια, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το μνημόνιο». ...................

Οδηγούμε τη Citroen DS3

Αποστολή στη Γαλλία
Στην κατάμεστη από δημοσιογράφους αίθουσα με την επιλεκτικά αμφιθεατρική διαρρύθμιση, στην καρδιά του Παρισιού, έπειτα από μπόλικο μπλα μπλα σε μία ακόμη διαδικαστικού χαρακτήρα πανευρωπαϊκή παρουσίαση, ακούγεται η μαγική ατάκα: «Αντι-ρετρό!». Το συγκεκριμένο μότο δίνει ουσιαστικά το έναυσμα στη Citroen για να εξαπολύσει τον ανελέητο πόλεμο στο MINI και στην εμπορική κυριαρχία που επέφερε το μονοπώλιό του τα τελευταία χρόνια. Η σειρά DS δεν ξεθάφτηκε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας για να ανασύρει μνήμες ή κάτι τέτοιο, όχι. Είναι προφανές πως οι Γάλλοι δεν θέλουν μέσα από μία ακόμη αναβίωση, ένα ξεσκόνισμα αισθητικής ναφθαλίνης, να διεκδικήσουν μερίδιο της πίτας στην ευρωπαϊκή αγορά. Αντίθετα, επιδιώκουν την επιτυχία με μια εντελώς φρέσκια σε σχεδίαση και φιλοσοφία πρόταση. Η DS3 έχει προσωπικότητα, και το διατυμπανίζει. Μέσω μιας σέξι εμφάνισης, ενός πολυτελούς (από μεγαλύτερες κατηγορίες) εξοπλισμού, αλλά, το σημαντικότερο, έχοντας πλοηγό επιδόσεις και οδικά χαρακτηριστικά άξια μνείας. .............

Οργή στον κόσμο της Κεντροδεξιάς Παράταξης!

Σήμερα ο κόσμος της Κεντροδεξιάς Παράταξης νιώθει διπλά ηττημένος. Γιατί αν πριν ένα χρόνο καταλάβαινε γιατί ο Ελληνικός Λαός τιμωρούσε την ΝΔ, φέτος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η τεράστια αποχή έδωσε μεγάλες νίκες στο ΠΑΣΟΚ.
Δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος της Παράταξης γιατί στην Αθήνα να ψηφίζει μόλις το 35% και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να είναι περισσότεροι ενώ η ΝΔ είναι στην Αντιπολίτευση...
Δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος της Παράταξης πως γίνεται στην Θεσ/νίκη να ψηφίζει μόλις το...

Ροκ με μαντίλα

Μέχρι σήμερα το ιρανικό σινεμά ήταν για μας ταυτισμένο με αργές, ποιητικές εικόνες αλά Κιαροστάμι. Παρακολουθώντας λοιπόν την ταινία «Ποιος φοβάται τους γάτους της Περσίας» του γνωστού κούρδου σκηνοθέτη Μαχμπάντ Γκομπαντί που βραβεύτηκε πέρυσι στο τμήμα «Ενα κάποιο βλέμμα» των Κανών, εκπλαγήκαμε.............

Ελλειμμα αξιοπρέπειας στή διαχείριση τής ήττας. Σύνδρομα πολιτικής ερήμου στήν πολιτική σκέψη τών ιθυνόντων τής ΝΔ...

Στήν πολιτική δίνεις αγώνες..
Στούς αγώνες χάνεις ή κερδίζεις...
Η διαχείριση μιάς ήττας γενικά είναι πιό εύκολη υπόθεση απο τήν διαχείριση μιάς νίκης..
Καί στίς δύο περιπτώσεις τό ελάχιστο ζητούμενο είναι η αξιοπρέπεια καθώς και η επαφή με την κοινή (πολιτική) λογική...
Οι εποχές πού ο κόσμος ήταν χαζός ή απληροφόρητος (πού κατά μία έννοια είναι τό ίδιο) έχουν περάσει και μάλιστα ανεπιστρεπτί...
Οσοι ζούν στίς δεκαετίες τού 70 ή τού 80 πρέπει να προσπαθήσουν να κερδίσουν τον...

Ψηφιακό «αλκοτέστ»!

Για να προσέχετε τι γράφετε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης

Σας έχει συμβεί να ξυπνήσετε το πρωί με την άκρως ενοχλητική υποψία ότι το προηγούμενο βράδυ αναρτήσατε κάποιο -λίγο ή περισσότερο- ντροπιαστικό σχόλιο στο Facebook, ενώ βρισκόσασταν υπό την επήρεια αλκοόλ; ...............

(Μιχαλολιάκεια) Παρηγοριά στον άρρωστο… (μέχρι να βγει η ψυχή του)

Τι έγινε η «αλλαγή του πολιτικού χάρτη» (αλά Γιώργος ‘06) και η ‘ολική επαναφορά’ για την οποία έσπευσε να πανηγυρίσει ο Πρόεδρος την προηγούμενη Κυριακή; Μισερεύτηκε η επαναφορά πριν ολοκληρωθεί; Ή μήπως δεν ήταν ποτέ ακριβώς τέτοια, εδώ που τα λέμε;
Για να δούμε τα πράγματα με νούμερα:
Η ΝΔ την πρώτη Κυριακή είχε πανελλαδικά πάνω από 500,000 ψήφους λιγότερους από τον αριθμό ψήφων που συγκέντρωσε στην ιστορικά χειρότερη εκλογική της επίδοση πέρσι. Σε ποσοστό ψήφων, με τους -αμφισβητήσιμους είναι η αλήθεια- υπολογισμούς, και πάλι έπεσε σε σχέση με το...

Η δυσλεξία το μυστικό της επιτυχίας του Da Vinci και του Picasso

Το μυστικό της επιτυχίας των κορυφαίων καλλιτεχνών, Leonardo DaVinci και Pablo Picasso, ίσως να είναι η δυσλεξία, από την οποία έπασχαν οι δύο άντρες, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα. ...............

Η προκλητική αυθαιρεσία του δικομματισμού: Έκαναν το 7-3-3... 8-5!!!

Αμετανόητος ο δικομματισμός παρά το ηχηρό χαστούκι των δύο τελευταίων Κυριακών. ΠΑΣΟΚ και ΝΝΔ βρέθηκαν σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά, καταγεγραμμένα σε εκλογές, και όμως δεν βάζουν μυαλό! Επιμένουν να παίζουν... μονότερμα, περιφρονώντας της πολιτικές διεργασίες στην κοινωνία.
Ο χάρτης των Περιφερειακών Εκλογών είναι ξεκάθαρος: Δεν υφίσταται η «διχρωμία» που θα ήθελαν οι Συγκάτοικοι του Δικομματισμού. 3 από τις 13 Περιφέρειες κερδήθηκαν με...

Τούρκοs κατακτά τιs ΗΠΑ με ελληνικό γιαούρτι

Σημαντικό μερίδιο στην αμερικανική αγορά έχει κατακτήσει το γιαούρτι ελληνικού τύπου, που θεωρείται πιο παχύ και κρεμώδες από το συνηθισμένο και άρα πιο γευστικό και υγιεινό. Τελευταία στοιχεία αναφέρουν ότι σε μία αγορά που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 5,5 δισ. δολ., το «ελληνικό» γιαούρτι έχει κατακτήσει μερίδιο της τάξεως του 10%. ................

Ποιος έχασε τελικά τις εκλογές...;

Ούτε ο Κακλαμάνης έχασε ούτε ο Γκιουλέκας. Ο πραγματικός ηττημένος είναι η ΝΝΔ του ανεκδιήγητου Σαμαρά. Ευτυχώς υπάρχει η 21η Νοεμβρίου και η Ντόρα Μπακογιάννη για όλους τους γνήσιους φιλελεύθερους νεοδημοκράτες.

Κώστας Χονδροζουμάκης

Τα παπαγαλάκια κατηγορούν τη Ντόρα για το φιάσκο της Θεσσαλονίκης! Τον Καραμανλή τον... ξέχασαν...;

Έχουν εμμονή με τη Ντόρα Μπακογιάννη τα ψυχασθενή του Σαμαραντώνη! Ό,τι κι αν πάθουν τους φταίει η Ντόρα! Έχασαν μέσα απ’ τα χέρια τους το Κάστρο της Θεσσαλονίκης (αυτό δηλαδή που έκανε Κάστρο ο Μητσοτάκης το 1986 με τον Κούβελα, για να μην ξεχνιόμαστε...) και κατηγορούν τη Ντόρα, επειδή λέει την ευχαρίστησε ο Μπουτάρης! Ευτυχώς, δηλαδή, που δεν ευχαρίστησε το... Θεό, γιατί τότε μπορεί και να...

Ξεφτιλίστηκαν τα «στρατευμένα» μπλογκς του Αρχηγαντώνη!

Δυστυχώς και ο κόσμος της μπλογκόσφαιρας δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Υπάρχουν μπλογκς που χρηματοδοτούνται από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα, για να λανσάρουν την προπαγάνδα τους. Δύο απ’ αυτά, υψηλής μάλιστα επισκεψιμότητας, προσδεδεμένα στο αδιέξοδο άρμα του καταρρέοντος σαμαρισμού, προέβλεπαν «θριάμβους» της ΝΝΔούλας σε Πελοπόννησο και Δήμο Θεσσαλονίκης με ποσοστά...

Και όμως πραγματικός νικητής είναι η αποχή


Η αποχή και πάλι πρωταγωνίστησε. 
Ο μεγάλος νικητής! 
Μάλιστα αύξησε τις δυνάμεις του.

Όλες τις εντυπώσεις κέρδισε ο Μπουτάρης

Είτε χάσει, είτε κερδίσει ο πραγματικός νικητής των εκλογών στη Θεσσαλονίκη είναι ο Μπουτάρης. Κατάφερε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά. Τα έβαλε με το ακραίο κατεστημένο της Θεσσαλονίκης και τον ψήφισε ο λαός. Όπως φαίνεται κερδίζει το Δήμο με 100 – 200 ψήφους παραπάνω από τον σαμαρικό Γκιουλέκα! Ήττα χαστούκι για τον Αντώνη που άλλαζε διαθέσεις μπροστά στα μάτια μας κατά το διάγγελμά του! Μου φαίνεται κάποια στιγμή γελούσε μόνος του! Πάει, μουρλάθηκε!

Έκτακτη σύσκεψη στην Μουρούζη

Συναγερμός στην Μουρούζη. Εκεί μαζεύτηκαν οι Μουτζαχεντίν του Αντώνη για την διαχείριση κρίσης που έφεραν τα αποτελέσματα των εκλογών. Μη αναμενόμενα. Νόμιζαν ότι έκαναν περίπατο και τον Μάρτη η ακροδεξιά του Αντώνη θα κυβερνούσε. Άλλες οι βουλές των εκλογών. Δεν τους θέλει ο λαός. Παρά την «ελπίδα» που έταξαν και τον αγώνα κατά του μνημονίου. Τελικά ο αγώνας απέτυχε. Δεν πέρασε. Όσο και αν έριχναν τις ήττες στις επιλογές των προσώπων…. Το βασικό θέμα της έκτακτης σύσκεψης αφορά τους υπαίτιους της ήττας. Κάποιοι φταίνε! και πρέπει να πληρώσουν. Ο Αντώνης και οι σύμβουλοι δεν ξεχνάνε ποτέ. Οι βουλευτές που δεν συμμετείχαν ενεργά να περιμένουν τη λυπητερή.