Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Πανωλεθρία Σαμαρά η "Αντιμνημονιακή" στρατηγική !

Μιλάμε για μεγάλο κάζο ! Μεγάλη ξεφτίλα !
Η ψευτοαντιμνημονιακή μπουρδολογία του Αντώνη  εξελίχθηκε σε μέγιστο φιάσκο.

Με 8-5 Περιφέρειες υπερ του Πασοκ, με επιστροφή του Δήμου Αθηναιων ξανα στο Πασοκ μετά από 26 χρόνια, με την πανωλεθρια Δρακου στην Πελοποννησο, μη εισοδο του υποψηφιου του κομματος στο 2ο γυρο στην Πάτρα μετά από 24 χρόνια και μαχη στηθος-στηθος στη Θεσσαλονίκη, η αντιμνημονιακη μπαρουφολογία του Σαχλαμαρά οδήγησε τη παλαι ποτέ κραταιά παράταξη σε ιστορικά χαμηλά σε ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  !

Εαν δεν υπηρχε μάλιστα και η στήριξη από το ΛΑΟΣ, θα ............
............
μιλάγαμε για ολική ξεφτίλα.

Η Νεοκομμουνιστική Δημοκρατία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη παρακμη και αποσύνθεση.
Το 67 % των ψηφοφορων θεωρεί οτι ο Σαμαρας δεν ελαβε το μήνυμα της κάλπης την προηγούμενη Κυριακή και μόλις το απίστευτο ποσοστό του 9% θεωρεί αξιόπιστη την οικονομική εναλλακτική αντιπρόταση της Νέας Δημοκρατιάς.

Πράγματα πρωτοφανή για την Παράταξη του 48 %.

Εχει χαθεί κάθε εννοια σοβαρότητα στη Νέα Πολάν του Σαμαρά. Εχουν χάσει το μπούσουλα !
Δεν ξερουν τι τους γινεται.

Βρισκονται σε πλήρες ιδεολογικο μπάχαλο.

Αλλος λεει οτι πρεπει να συρρικωνθει το Δημοσιο και ενδεχομενως να γίνουν απολύσεις ( Κ. Μητσοτάκης- Χατζηδάκης ), άλλος να μη θιγουν καθόλου οι συντεχνιες, άλλος να συνεργαστουν με το ΚΚΕ ( Καμμένος), άλλος να συνεργαστουν με οικουμενικη με το Πασοκ, άλλος να στηριχθει ο υποψήφιος του Πασοκ στην Αχαια ( τοπικοι βουλευτές ), άλλος να μην συνεργαστουν με κανεναν, άλλος να γινει το κομμα πιο υπερήφανο "εθνοπατριωτικοτερο", αλλος να γινει το κομμα πιο φιλελευθερο, αλλος να γινει το κομμα παραμάγαζο του ΚΚΕ και να κατεβουν στο δρόμο με το ΠΑΜΕ, κτλ......

Τραγική η μοίρα του Σαμαρά και της ΝΔ.....

Petros

Δεν υπάρχουν σχόλια :